Ученик с брадва рани 7 души в училище в Сибир

Тинейджър нападна с брадва и коктейл "Молотов" свои съученици в сибирско училище и рани най-малко седем души, съобщиха местните власти.

Обратно в новината

Коментари - Ученик с брадва рани 7 души в училище в Сибир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цености в действие.

Има пълно основание да се каже ,че тези явления са именно продукт и следствие от т.н. демокрация ,от разпалването на низки страсти и извращения,от създаването на чувство за безнаказаност чрез премахване на смъртното наказание и закони ,защитаващи престъпниците /чрез т.н. права на човека/.От отказа от утвърдените човешки ценности.Трябва непременно да се прочете изповедта на дъщерята на знаменития съветски хокеист Игор Ларионов пред американски медии.За тези които не знаят казвам,че това семейство има американско гражданство и живее в Калифорния.Дъщерята Альона Ларионова е изживяла трудни моменти,защото искала да бъде като звездните си родители -и майка и е известна гимнастичка. Но в един момент разбира ,че не може да бъде като тях и обяснява защо мисли така,като един от моментите в това обяснение е следният- "Те от 5 годишна възраст са изминавали по няколко километра съвсем самостоятелно до спортните зали,без опасност някой да ги нарани-хората са живеели в много по-спокойно време... "Така че нищо не е само черно ,или само бяло...

Защо тук няма 750 коментара до момента?

"Демокрация"+интернет дават такъв резултат. Преди подобни неща нямаше нито при нас, нито при тях!

Щото редовно си бил информиран какви неща са се случвали - и тук и там..

Само 7, слаба работа! Ако беше в Америка жертвите щяха да са 70! Голяма държава, ама с мизерни резултати

Руснаците с колите си се избиват далеч по-добре от американските селяндури с огнестрелни оръжия.

трагедията в училището в беслан беше причинена от руски граждани така че си е руска история не нападение от друга държава

Ти да видиш, в русия таквиз работи не са ставали и няма да стават. Това е провокация от Сорос и Костов.

размъкнат гащник на снимката?

Такъв, дето с пушката, която държи, може да ти отнесе главата на 10м назад.

Сорос е виновен! А и Борисоф плаща! УСТАФКА!

Забравих, че и Костоff е виновен!

Абе...

Tипично краваро-сорсоидна работа.

А в Америка защо бият негрите?! Прекрасен аргумент! Така аргументира и трансджендъра ви Курни, само с опорни точки! Промити червени мозъци, дърпате България маниашки в блатото!

Типично руско изпълнение /и в България/ - бял камуфлаж, обаче жилетката зелена, автомата черен ;)) Нашите бойци в Афганистан първите години всичко в пясъчен камо, обаче жилетките маслено зелени.. Спомням си преди години в Сирия бяха взривили само един танк и той на някакъв руски генерал, как са го познали? Ами само генералският танк бил измит..

Хайде сега всички путлерасти да се хванат за ръчичка, да грабнат брадви, камънье и дървье и да си бият камшика в най-прекрасната част от Путлеристан- Бурятия. ха...ха...ха...Вземете и неграмотния терминатор Курнето да ви предвожда. ха...ха..ха... Не ви искаме тук, отцепредатели гнусни, . Оставете ни нас да се мъчим в толерасткия ЕС и мръсната Америка. ха...ха...ха... Ще дам банкет, ако всички промити путеноидни мозъци се изселят в Сибир!

Какво значи - ха-ха. Американец или БЪЛГАРИН си, не разбрах. Всъщност разбрах, американците не са толкова грамотни да пишат на кирилица.

Аз съм българин, а вие сте путеноидни предатели с промит мозък! България няма да се оправи, докато не изчезне и последния путинофил. Като не ви харесва тук, в ЕС и онбвинявате америка за всичко, защо не емигрирате при любимото си джудже? Ние ще ви помогнем финансово, само да се освободим от тежката ви простотия и раболепие.

Да се сравнява това престъпление с трагедията в Беслан е грозно и неуважително към паметта на децата, които загинаха. Все едно да се сравнява вчерашното убийство, когато шериф застреля тинейджър в съдебната зала с атентата на кулите-близнаци, когато загинаха 3000 души, бог да ги прости !

Защо да не се сравнява? Кой си ти да определяш това? Говориш за паметта на децата, а не споменаваш за грешките на родното ти руско правителство, за лошата организизация на нападението срещу похитителите и използването на тежки оръжия, убили и ранили много хора?! Вместо да направят всичко възможно, за да спасят заложниците, властите са заповядали училището да бъде обстрелвано от танкове. След като не дочакват обективно разследване и наказания, над 400 майки и бащи се обръщат към Европейския съд по правата на човека в Страсбург. През април тази година съдът осъди Русия да изплати 3 милиона евро на потърпевшите близки на загиналите. Според съда властите не са успели да предотвратят вземането на заложници, допуснали са сериозни грешки при подготовката и контрола върху операцията по сигурността и са използвали непропорционална сила при последвалия щурм! Това са любимите ви руснаци! Вие сте предатели на България!

Е, гледат американските си връстници.

Не сменяй темата. Евтини путлерастки трикове, измисли нещо да хваща дикиш! И марш в савецката ти родина ширака страна твая радная. ха...ха..ха...

В Рассия започват отново световна пролетарска революция. Освен да се бият, руснаците няма какво друго да правят.

Шило

Да сравняват трагедзията с Беслан и тези е глупаво.

Демокрацията, Съвременното образование и Холивуд, не прощават на никого ...

Робите не обичат свободата защото няма кой да ги храни като няма бащица но това зомби поколение си отива всеки ден та още малко