Караянчева: Получихме разяснения за Истанбулската конвенция

Председателят на парламента Цвета Караянчева съобщи, че късно снощи са били получени разяснителни записки за Истанбулската конвенция.

Обратно в новината

Коментари - Караянчева: Получихме разяснения за Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, щом едва тези късно постъпили разяснения дават успокоението, защо досега е имало толкова настойчиво желание за ратифицирането на нещо неясно и съмнително?

Неграмотни чучули! С цялото си величие сте се изправили да ни ограмотявате!Е,няма такава дьржава!!!!!

ИСТАМБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ излиза че всички мюсюлмански момченца са малтретитани защото обрязването не става със тяхното съгласие.Те са представени пред алах като момчета и после немогат да сменят пола си.ДПС да се замислят сериозно защото може да се стигне до забрани които протеворечат на исляма!

Какво в крайна сметка ще подпишем"разясненията" или самата конвенция? Ако от ЕС са толкова точни? ДА ПОПРАВЯТ КОНВЕНЦИЯТА!България няма да се търкаля във помията на неточни "разяснения!

Предлагам тези ,които са прочели Конвенциятя да пишат, + ,а другите коментатори - /минус/.Интересно ще е.....

Искам Кара...ва да стане третополова. И аз веднага ставам. И послееее...

Ако видиш мъжа й, ще разбереш колко си близо :)

Караянчева нормална ли е ??? Значи Инстанбулската конвенция не е достатъчно ясна и трябва да се разяснява, доразсъзнява и пояснява ...

Е най-после получИхме нЕкой съображения. Диша се по-леко.

Нали досега се счупихте да коментирате по всякакви телевизии и радиа конвенцията.Това означава , че бългаските политици изобщо не са наясно какво коментират след като чак сега дойдоха "свише" някакви прозрения.Интересно откъде дойдоха и какво коментираха досега и в какво ни убеждаваха.Крайно време е преди влизането в парламента всички кандидати за народни представители да минат през психиятричен преглед и тест за езикова подготовка и завършен поне осми клас.Нивото е като на бледоликите които да я добутали до втори трети клас-таблицата за умножение и азбуката и то донякъде.

Ало Дира как може да оставите 1 човек с различни никове да напише 580 мнения

Ами както те оставят теб да напишеш това "мнение" 20 пъти само като сменяш числото на мястото на 580.

па очи, разум немате ли сами да четете какво пише?

.

Изтриха ми коментара , затова ще го кажа по друг начин: БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ТОЛЕРАНТНИ КЪМ ДЖЕНДЪРИ!

Бих ви начесал аз ония места, ама парите им били свършили! Не дават. Нищо в понеделник ще дадат! И тогава, мислете му!

Как ви разясниха? Сигурно с повече пари. Продаването на България струва пари и вие я продавате за жълти стотинки . Дано вие и вашите наследници на предателските ви жълтици, получите подобаващо Божие одобрение или наказание. Само Бог знае. А ние, робите дано по-скоро се събудим....

Карачнчева, овцо проста, затова ли те туриха отпред, за да ти разясняват?????

А каква е гаранцията , че разясненията не са от някой педружка или лесбо-травестит ?

Караянчевоо, кречатало селско - теб като на идито ли трябва да ти разясняват.. каквото и да ти кажат ти гласуваш по команда от началника си който е на каишка от господарите си

Нали всичко беше ясно, защо сте за нея като не ви е било разяснено? Васали.

Замислям се, какъв е механизмът за законотворчество у нас, и така го интерполирам върху европейското. У нас имаме едни групи хора, сред които се намират и такива, не владеещи български (официалния) език в България. За тях, законите на България не се превеждат на "майчин език". Но са задължителни и за тях. Законите ни се "коват" в ковачница с 240 наковални и също толкова чука. Решават те, че фаровете ътябва да светят и -край! Фаровете светят. Правилно, неправилно, добро, лошо, печелившо, губешо -това е. Щом е разпоредено със закон, ще плащаме глоби и ще заслепяваме слънцето по пладне. Та за конвенцията -кои сме ние в България, та да решаваме, дали тази конвенция ще обладае законите в целия ЕС? Не им разбираме езика (далеч от истината) -дреме им на офшорките! Били сме им комплектовали службите с най подготвени кадри -голям праз -ние не разбираме възвишеността на малоумието им и не можем да определяме какво да ни налагат и какво -не. Очаквам скоро и конвенция на график за подюрганно удовлетворяване, съпроводен от подробни скици.

Какво стана с еротичните есемеси, които ББ пращаше на Сесил Каратанчева? Те по коя конвеция са?

Я съм дал обет пред бога,че мое си бием жената по всеко време.Кои са тея,че ша ми пречат на религиозните ценности?

Как да манипулирате Българите! И освен това за всички е ясно че за незачитане на правата на жените при циганите ще ни глобяват непрекъснато!

Ще ни глобяват и ако не даваме статут бежанец на ВСЯКА малтретирана жена, влязла в България - така е според ч.60 и чл.61 на ИК.

разясненията с евро или долари бяха подкрепени???

И ние получихме разяснение а именно че тази тетка яко лъже-в конвенцията е споменато че изменения и резерви към нея не се допускат! Плакнат ни с "нови" преводи а истината че приемането на тази антибългарска и антихристиянска конвенция е опасно за България!

то и шведа дето ритна камериерката в ченето също е разяснил мотивите си и го пуснали човека -оказал се свестен човечец.

Патка, такъв прост председател на парламента досега май не сме имали!

милите те колко им е акъла,с който ни управляват чакат някой да им разясни в своя полза и те да викат ура това им е цялото управление така са ми омръзнали ,че не мога вече да ги гледам и слушам

Която партия подпише Истанбулската конвенция,повече няма да помирише Парламент при всички следващи избори...

КОйто плаща, той поръчва музиката. В парламента ще са тия, за които са инвестирани изборни финанси. До сега, Сорос води в класацията.

Браво! Започващите раздори в управляващата коалиция са началото на края на Бойковото про-западно управление!

угаждате на Германия-само те са я подписали и никой друг

Никаква Германия,никакъв ЕС и никакви САЩ няма да помогнат на България срещу Русия и Турция. Русия и Турция ще хапнат България като топъл хляб на втория етап. Еврогейовете само ще се чешат по задниците....Ха-ха-ха!

Още като прочетох заглавието, че "са получили разяснения" за истанбулската ...., няма какво да чета повече.Толкова са прости, че ако не им го разяснят, са загубени.Безмозъчни същества.

"Разясненията" от страна ЕвроГейския Халифат са били просто заплахи към ГЕРБ-ерастите, че ...а не мине Истанбулската конвенция, а са ги оставили да паднат от власт...и без никакви кинти разбира се!...

ТЕОДОРА ПЕТРОВА ЛЕОНИДОВА: Б.БОРИСОВ Е ПСИХОПАТ! БЯХ БРЕМЕННА ОТ НЕГО, ИЗКОРМИХА МЕ В ХОТЕЛ В ГЪРЦИЯ НА 6 ТИЯ МЕСЕЦ, ПОДЛОЖИ МЕ НА ТОРМОЗ!

И няма ли кой да тръгне по следата? Хм, дори от "смъртните" врагове, с които ГЕРБ си пият кафето на раздумка -БСП? Ако е така -"няма радост в живота ни!.

Някой знае ли какви са европейските ценности? В основата на Европейската цивилизация и ЕС е Християнството и християнските добродетели. Последните години от запад през Антлантическия океан, пристигат "ценности" които нямат нищо общо не само с Християнството, но и с другите основни религии. Те даже противоречат на самата същност на хората като биологични същества.

Ама това е целта - пълен разпад на обществото чрез загуба на ценности, морал, традиции, солидарност, семейни връзки, социално активност и т.н.. Трябва да остане един критерии - парите и така сценария за новото робство да се реализира.

Орлин Данев

Нищо, тя Последната Битка...Битката при Хар Мегидо(Армагедон)наближава! ----------- Хар Мегидо (Армагедон)...това е градче в Израел намиращо се в на 40 км. от Галилейското езеро...Който не вярва може да отиде на екскурзия в Израел и подробно да огледа мястото,дето предстои да се случат събитията...

Сега е моментът Църквата да се намеси по- активно. Да не се крият зад някакви декларации. Трябва да излязат на улицата и хората ще ги последват не само вярващите, а и атеистите. Народът е узрял за промяна.

не подписвайте това чудо на извращенията,само Германия го е подписала и никой друг....утрешни "джендери"

Сиреч, вие не сте способни да мислите с главите си, а трябва някой от вън да ви сервира готови лъжи - хахахахах

И ние получихме разяснение а именно че тази тетка яко лъже-в конвенцията е споменато че изменения и резерви към нея не се допускат! Плакнат ни с "нови" преводи а истината че приемането на тази антибългарска и антихристиянска конвенция е опасно за България!

...смъртоносно...

От болшинството коментари лъха такава искрена 'любов' към управляващите. А дано четат и си вземат поука. Щото тук все още живеят и нормални хора, а търпението им се изчерпва.

Какво е да кажеш нещо и после да започнеш с дни наред да обясняваш какво си казал - ТЪПОТИЯ.

Тая мисирка разчита на късата паметна тотално облъченото население. Щели да го гласуват след два месеца. До тогава я камилата, я камиларя. А ще ги държим ли то тогава? Даже историята ни са пренаписали вече.

Народен съд! Бой докато не остане и един нарцис, пардон гербер!

Откъде толкова дебили и жадни за сребърници Юди бе... КАК МОЖЕ нормален човек, възпитан и отрасъл в България, да защитава (че и пламенно!!!) тази пръкнала се юдейско-ГМО-сатанинска гадост?!? Е-е-х, позабравеният Владо Кузов, де го да покаже "ценности" на "задръстеното ни патриархално общество, (поне ще ги защити искрено), вместо Цецка, Захариевица и Сие...

Права е караянчева " Цвета Караянчева бе категорична обаче, че това не би довело до напрежение в управляващото мнозинство, а спорните текстове биха могли да се заменят с резерви.", но трябва малко да го преработи - Цвета Караянчева бе категорична обаче, че това не би довело до напрежение в управляващото мнозинство, а те (безполовите) биха могли да се заменят с резерви.

Не заблуждавай-не се допускат резерви и корекции по т.н. "конвенция"! А знаят ли читателите че тази "конвенция" не е приета даже в САЩ ???

Приета без гласуване, какво означава? -Наложена!

В края на октомври 2017 година в много британски медии се завъртя тревожната новина, че рекорден брой деца около 50 на седмица прибягват до консултации и услуги в клиники за смяна на пола. Според специалистите това увеличение е драстично и се дължи на засиленото говорене и обсъждане на джендър тематиката и на темата за равноправието на половете в училище, и като цяло в общественото пространство. Във Великобритания децата на възраст 11 или повече години могат да бъдат лекувани легитимно с хормони, за да се потиснат промените в тялото през пубертета. След като стигнат до 16-годишна възраст, младежите могат да решат дали все още искат да продължат с промяната на пола си. В този случай те се подлагат на засилена хормонална терапия момичетата приемат тестостерон, а момчета естроген, за да се задейства промяната. Цялата статия - в "Епицентър".

В Обединеното кралство, явно е започнала широкомащабна и агресивна рекламна кампания на д-р Енчев...

Планът за унищожаване на бялата християнска (т.е. европейска цивилизация) върви с пълна сила.

Не знам журналистките какво мислят и как го мислят, но ако питате циганите, за тях морално пропадналата жена е ЖУРНАЛИСТКАТА. Ето ви и тема за размисъл...