Радев обречен да трупа точки

Първите 12 месеца на президента Румен Радев показват устойчиви нива на доверие от около 60% и на недоверие – около и под 30%.

Обратно в новината

Коментари - Радев обречен да трупа точки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото е истински генерал и защото българите са с него. Нещастните ,,реформатори" бяха изхвърлени от Парламента и станаха пак протестъри. Радев им обеща ,,само още една седмица" и спази обещанието си

Удобен. Такъв и трябва на мафията. Мухо Мухов 2. Празни кухи фрази, високопарност, всезнайковщина, нищо съществено, без точна позиция в интерес на хората и да я отстоява на дело. Ала, бала. Скочи на трите прасенца ? Не смееш или си в комбина с тях ! КТБ и какво ли не ? А човека от паразитната структура пътува и плямпа празни приказки.

Портала за комунистическа пропаганда ДИР упорито лъска имиджа на другаря Радев! Много често пропаганден портал ДИР публикува хвалебствени съчинения-разсъждения за Путин, за подвизите на руската "армията освободителка" в Украйна, за богоизбрания Румен Радев който ще спаси България от лошия ЕС, за другарката Нинова, за Елена Йончева.

Най- много ми хареса, когато генерала каза на десните смотаняци, че им остава една седмица в Парламента. И повече ще го видят през крив макарон.

Ама сбърка... Значи и през крив макарон се вижда. Само показа фелдфебелския си манталитет.

Доверие на сричащия речите си президент могат да имат само хора с нисък интелект, но всъщност това не са хора, а отпадъци на Соца, предимно от село.

Не може да събере 300 коментара за 24 часа... жалка работа Лично аз ще го запомня с жалбите му по руските санкции

Радев е нашият президент. Навря ,,реформаторите" в аспуха на Мурджо и пожизнено ги изхвърли от парламента. Даде им една седмица срок и така стана. Мощен генералски шут и ги изхвърли. Сега реформаторите мяучат отвън ... За това от ДСБ и Аз България и другите измислени ,,десни" партии се плюмчат и пишат идиотщини по форумите. Никога българите не са избирали по-достоен човек за президент на България

Ами за комундета руско-стъветски мекерета и 80% дебили Лайньо радев може и да е президент. Но за всички останали той е една подлога на БСП . Даже не кукла на конци. тази работа с даването ан срок може и да минава в казармата, но на друго място предизвиква смях. И всички тези, към които е отшравена подобна заплаха си го турят на члена. Лайньо Радев обича да командва. Но по стар солдафонски обичай е свикнал да мачка тия, дето са с една звездичка по-малко от него и да се прави на маймуна пред тия, дето са с една звездичка повече от него. Като е толков аголям юнак защо не заплашва Путьо, да речем. Или поне ген Решетников. Или поне да се опъне на Курнела. Ама не, там той е по-нисък от тревата и по тух от водата. Абе с една дума - лайнар.

много бързо забравихме доверието към петър стоянов

За една година Лайньо Радев показа само едно - че епрезидента на БСП. не на цялата нация, както го изисква Конституцията, а само на една партия. Опитвах се да си спомня един случай, само един, в който Лайньо Радев да е бил срещу БСП. Е, не можах да се сетя. Освен всичкото Лайньо Радев е глупав - кара я по военному, като селски хитрец - мазни се на тия над него и мачка тия под него. Абе "строй се преброй се". И от там нататък няма как да спечели симпатиите на никого от ГЕРБ. Ето, Гоцката може да беше всякакъв, апаратчик, номенклатурчик, доносник, но имаше много по-балансиран подход. Да дразниш без причина една част от обществото, даже и да са ти политически противници не е добра стратегия. В един момент ще ти намерят цаката. Лайньо радев спечели само по една причина - хората гласуваха против ББ и то основно против пренебрежителното му отношение към президентската кандидатура. Не знам каква е била целта му, но това че не издигна РП за втори мандат беше грешка. аз твърдя че срещу неизвестния тогава фатмак с генералски лампази РП щеше да спечели. Винаги действащия президент е впо-добра позиция от кандидата. Но... ББ си знае. А Лайньо Радев оттук нататък гоо чакат проблеми. С ясната си подкрепа за БСП той си извоюва омразата на всички дето мразят БСП.

Трупал рейтинг?! Сигурно на 80% им харесват курумпета...

обЛечен да лети на креМФирши :)

"Радев обречен да трупа точки" - с любезното съдействие на ГЕРБ в лицето на Цветан Цветанов,Делян Добрев,Антон Тодоров и разбира се,с активното участие на Валери Симеонов.Те чисто и просто добросъвестно наливат вода в мелничката му.

Тоз не е Български президент, Тоз е рушки п-Резидент!

Тоз е американска подлога,заработваща доларес,с председателя-пионка на комисията до вкарване на Ф-16

"Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017 г. 14:33г., eurocom bg.

Таз мишка се опита да лиши българите в чужбина от правото да гласуват!

Ами сле плазмодия всеки ще е на плюс

Нов обществен договор. Човешки за всички българи. Останалото е празни приказки и имитации.

какъв договор ти е в главата бе душа? Това са поредните безмислени фрази дето освен да та объркат друго не правят! Подобна фраза е "не политизирайте проблема"!!! Те най-напред полотиците ти създават проблеми и след това ти казват да не го политизираме ! Разбираш ли как те бъзикат! Истината е проста революшън нищо повече!

Обречен е да трупа НЕГАТИВИ ,това го знаем,знаем и коя държава го сложи у нас, знаем и коя партия го издигна-антибългарската на БСП,знаем и кой подкрепя комунистическите президенти у нас , това е другата антибългарска партия ДПС. За това знаем че те щв се подкрепят, защото никога у нас самостоятелно не могат да вземат власт. Е народа за това ги мрази и докато не се махнат от публичното пространство НЯМА ДА СЕ ПРИМИРИМ.

Червей, ти от къде се обаждаш-явно не живееш в България, но имаш наглостта да коментираш.

Отдавна Русия няма дума в българия! Отдавна САЩ редят пъзелите на Балканите! Ако си забравил да припомня за кабинета Орешарски дето мислеше да прави Беляне и Южен поток, как като го обяви и веднага долетя човек от САЩ и наби канчето на Ореха индиректно на БСП и ДПС! БСП е само на думи соц партия! Та пропагандата че Радев е човек на Русия освен да се засмея и да кажа ай стига глупости!

ма, има Русия дума в България и то много платена чрез Нинова, Р. Радев, Волен Сидеров и повечето от членовете на БСП.

Правенето на НИЩО явно носи и дивиденти. Никое от ВЕТОТО му не е дало резултат. и това е напълно разбираемо. Да й е жив на г-жа Лъжа. А за това, че е през. на българите е пореедната лъжа.

Удобен послушник.

Едва ли всички са 60 % от гражданите в България! троловете на шорош под всички граждани разбират само себе си и 200 човека НПО сбирщина( социално събиране на група по интереси- обикновено антибългарски)...!

Обречен, необречен... Само знам, че ЯКО отсъства от политическия живот - това е!

само черни бръмбари!

му личат клепналите уши...

Няма да му е трудно. Правителството е пълно с дебили.

да се крие под полата на Нинова и да изпълнява всяка селска прищявка на първата мотика.

Това са черни точки!

Спуснат е да защитава ОМЕРТАТА. Празни приказки, високопарност и демагогия. Те Вевесарите за това стават и да слушкат. Обикновеният българин нищо добро не го чака, освен тиради и лакардии. Големи обещания и нищо. За това което прави го награждават и ще забогатее като предишните. България ще се стопява а умното ще се измъква. Може да задържат някои с някои лев и толкоз. Олигархичен - милиционерски режим. Боко си опича почвата след мандата да е в Брюксел при Серго и да се покриват следите и золумите му нас. Този ще лапа мухи още 4 год. и после за послушание и лазене пак ще го изберат. И еврото ще ни докарат без да ни питат, и ще ни лъготят, колко сме велики и какво бъдеще ви очаква. ........% ?

Червените "ботушки" постоянно пишат за пожарникаря Борисов - явно е заврял гореш маркуч в червените им задници и те затова така енергично мърдат днес.

Трупа да но ОТРИЦАТЕЛНИ точки.Сложения от КГБ -президент е човек само на БСП. Той за това и ПРЕЧИ НА БЪЛГАРИЯ ,като спира всички закони приети от парламента.Ако не беше ДПС -щеше да спечели АМА ДРУГ ПЪТ. И както виждате го защитават само отявлените социолози на БСП -като Райчев. Тоя лудия със жестовете до болка е омръзнал на хората . Но тоя Путинов човек -ИЗОБЩО НЕ ГО ХАРЕСВАМЕ В БЪЛГАРИЯ.

Забравяш за Радев че е завършил няколко военни училища на Запад и в САЩ! Той си е натовски генерал от всякъде! Мислиш ли че не е бил проучван и не е следен? Стига с това КГБ! Русия от доста години не управлява в българия, а САЩ!

бил е слушател в едно,за,да докладва където трябва!!!

От КГБ сложен значи, т.е според Вас, като е ходил на учлище в САЩ, там са го обучавали за агент на КГБ, а не да служи на краварските интереси! А че е човек и на БСП, т.е. на най-първите краварски слугувници е ясно на всички, освен на онези, които не четат и не мислят: "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017 г., eurocom bg.

не по празните приказки! Радев просто е поредни ясмешен президент на който му е казано да се държи по-прилично! Защото предишния цървул си беше посмешиште! Радев казано честно нищо не е направил до сега ! Просто си седи на топло прицръква тук таме и после се качва на самолета и отива на разходка да покаже новия тоалет на съпругата му!

Изобщо не разбирам, какъв е смисълът на президентската институция в България!? И Радев, както и Плевнелиев са клоуни, които рецитират това, което им спуснат от президентството като "позиция". А кой им измисля "позицията" и им пише речите си знаят само те. Само емитират демокрация и противовес на парламента, но са излъчени и подкрепени от същите корумпирани партии, които играят белот в парламента. Пълен цирк!

Обречен да слугува и да брани модела. Найбедната и корумпирана страна в ЕС.

аха ясно значи 30% от населението се гербериски кучелаиници , честито

Радев оправда доверието ни. От години не сме имали Мъж(с главно М) за президент. Накара ме да гледам с добро око на президентската институция за разлика от онази плюмка Плевнелиев

къф мъж бейй? Хехех и какво точно е направил за България и народа? Казано честно НИЩО! Нещо да си усетил че е мъжкар ?

Какво му е мъжкото, питам? Това, че не прави нищо ? - може за тези дето не мислят, не разсъждават и са тъпи. Хахаха!

FuckTheEU

Засега Радев ми е прекалено безличен, няма собствено мнение за почти нищо, или поне не го изказва. А за това че трупа точки - разбира се, че ще трупа, който и да беше след гнусния чехъл юе трупа точки, парцала плевнелиев просто свали летвата на земята - след него посоката е само нагоре!

Ако правенето на нищо е трупане на точки браво! Това може и Груйо от Горна нанадолнище да го прави! Смешник!

FuckTheEU

След плевню дори грую от горно надолнище ще трупа точки!

Много нещастни сме това българите щом един пожарникар можа да излъже един цял народ три пъти!!! Никой не успя да го стори два пъти, нито отявлените комунисти, нито псевдодемократите пък даже и един, който се мислеше за цар!!! Българи, съберете си ума в главите и защитете България, труда си и децата си от тази корумпирана пасмина, която обитава днешния Парламент!!! Да си върнем живота и България на българите, не се страхувайте - те не могат да ви вземат нищо повече...всичко е във вашите ръце и глави, бъдещето зависи от всички нас..ОБИКНОВЕНИТЕ. ХОРА!!!

И то посредствен пожарникар. За съжаление излъга и цяла Европа.

Абе изказал се той, че антируските санкции трябва да бъдат отменени и толкоз! Че той, дори Тръмп каза: "Тръмп казва Путин не влиза в Украйна" ("Trump Says Putins Not Going Into Ukraine", July 31, 2016, New York Magazine). "Доналд Тръмп : В Крим предпочитат да са с Русия" ("DONALD TRUMP : EN CRIMÉE ON PRÉFÈRE ÊTRE AVEC LA RUSSIE ", le 13 août 2016, PanDoktor - Scythica). "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ", ("Trump exposes Syrian war lie during debate: 'No such thing as moderate rebels, Russia, Iran, Assad are killing ISIS'", 10 Oct 2016, Signs of the Times), докато нашият мълчи и нищо конкретно! А че с добри думи за Русия се "печели по точки" пред народа ни русофил бесепарят го знае и се докарва, ама после пак нищо: Е, Братушките обаче са го рабрали що за стока е, натовският бесепар: "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017 г., eurocom bg. "Тази партия (БСП - бел.ред.) използва русофилски лозунги и идва на власт. За нея гласуват хора, които симпатизират на Русия и искат добри отношения, а когато идват на власт, всичко се променя и всичко се проваля", каза Решетников", 15.12.2016, trud bg. Пък и да си припомним, как се пръкнаха бесепарите: ".... Неслучайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър...". Из интервю с Академик Борислав Йотов.

Герберски келеш ЛУМПЕН, намалете незабавно чекиите пред портрета на Бойко Методиев Борисов. В близките дни се пазете от неприятности. Много вероятно е някои от тях лични или интимни, да ви съсипят психически. Не унивайте. Отворете oнлайн магазин. Купете си едра декоративна свещ оттам. Седнете върху нея. Отпуснете се. Разгледайте разписанието на влаковете. Подберете подходящо време и застанете на релсите. Подскачайте весело срещу локомотива. Санитарите ще Ви съберат. Поздрави

Даа, като не можете да ме оборите ме наричате келеш! Че кое от цитираното от мен не е вярно? Ама така е, бесепарите обичат лъжите и не понасят истините!

FuckTheEU

Не съм гербераст, но за бсп специално лумпена е абсолютно прав! Между мсб и герб разликата е само в думите, делата, които са важни са еднакви, и двете партии са абсолютно антибългарски, антируски и проамерикански, това е факт, който в бсп дълго се мъчеха да скрият, но лъжата им вече лъсна!

аиде стига сте го лизали този профан , дето щеше да взема гражданството на хората, които му издържaт народa и ерго му плашат заплатата.

намалете незабавно чекиите пред портрета на Бойко Методиев Борисов. Проявявате склонност към усамотяване. Не се самолекувайте, а потърсете помощ от психиатър-специалист. Държавна психиатрична болница Карлуково, Обл. Ловеч, общ. Луковит, с. Карлуково, п. код 5782, Гара Карлуково, 0697/2337 централа; 0697/5035 факс.

когато няма доводи се почва с обидите, да го знаеш.

нещо много точно знаеш адреса ...

.......една година пози и фрази.... ......какво е направил??????

Плевела умира от кеф, като селски идиот да привлича вниманието на околните и да си въобразява, че е много значим и уважаван и че трябва да ни дава напътствия в живота. Всъщност, това е държавният ни идиот, който само такъв търпелив и робски народ, като нашия можа да издържи цял мандат! Тоя плужек е толкова неадекватен и тъп, че не можа да схване до каква степен да е сервилен пред господарите си от САЩ. С изцепките си стана най-мразеният български политик и с нулеви шансове да бъде преизбран. Това накара господарите му от САЩ да му измислят "лични" причини за да се откаже от надпреварата за втори мандат! Този тъпак се амбицира сега още повече, за да се класира за някоя службица в НАТО или ЕС и не жали усилия да продължава да злепоставя страната ни и най-вече да се опитва да я скара с Русия! Това жалко човече вместо съжаление буди само остра ненавист у всеки български патриот! Наслушахме се на написаните от друг речи, изпълнени само от шаблони! Писна ни от този кретен, който за 5 години не можа да научи една реч наизуст, а срича като първолак! При бъдещия народен съд, този мръсник трябва да е на първата скамейка на обвиняемите!

...много си дакачлив бе мен... .....оня ден пияните му кулеги еба.а мамата на последния спартан дето фъркаше...

Тия, които не вярват на Радев са или либерасти, или социално слаби или от тия, дето искат обездържавяване, за да заграбят и избягат със заграбеното. Може и в казармата да са ги тормозели много, или да са част от модерната нео-гей "суаг" подменна ценностно мшадеж, която се мисли за пораснала. Кой въобще ги анкетира, какво разбират и къде има грешка Радев?

1. Грешката на г-н Радев е изначална и принципна. Той практически е погазил Клетвата, която е полагал. Помните ли я? "Аз гражданин на Народна Република България .... и т.н." А масово 99,9 % от ония български мъже, негови връстници не са я погазили. Вярно имали са шанс да не го направят. Но това не го прави нещо друго освен клетвопрестъпник, него лично. 2. Какво конкретно прави г-н Радев в битността си на президент за Вас, за Нас, за обикновения българин. 3. Моля за конкретни отговори.

КОЙ Е ПРЕЗИДЕНТЪТ ГЕН. РУМЕН РАДЕВ През 1982 г. завършва със ЗЛАТЕН медал Природо-математическата гимназия Акад. "Боян Петканчин" в гр.Хасково. По-късно завършва Висшето Народно Военновъздушно Училище "Георги Бенковски" гр. Долна Митрополия през 1987 г., като ПЪРВЕНЕЦ на випуска. През 1992 г. завършва Ескадрилното Офицерско Училище (Squadron Officer School) на Авиационния Университет на Военновъздушните Сили на САЩ във Военновъздушната База Максуел, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна Академия ВА "Георги Сава Раковски", където завършва като ПЪРВЕНЕЦ на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г. През 2003 г. завършва с ОТЛИЧЕН успех Военновъздушения Колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните Сили на САЩ, като магистър по Стратегически проучвания. Владее английски, руски и немски език. КОЙ Е цветан цветанов цветан цветанов е син на шофьора на всемогъщия началник на комунистическата Държавна сигурност Григор Шошов. Завършил е спортно училище. Постъпва на работа в Централното организационно управление (Седмо управление) на Държавна сигурност, първоначално като шофьор с чин сержант. цветанов не е бил на оперативна длъжност. През 1992 г. завършва задочно Националната спортна академия със специалност учител по физическо възпитание и получава офицерско звание. От 1997 г. работи в администрацията на Министерството на вътрешните работи, като след 2001 г. става оперативен помощник на главния секретар Бойко Борисов (предимно му носи папки за подпис). Останалото го знаете всички. То не е и за казване.

някой си шпагин - 188 см/категория до 90 кг... Ако ще и да си 200 кг и старец, пак си герберски келеш, преди време разни хора ти бяха писали да ходиш на лекар. Ти не слушаш. Тука сички парле ву франсе... В тази държава пари за пътища, магистрали, самолети, молекули и заплати дава само един човек. Лично Той ги дава и никой друг. Въпросният човек е изключително образована и ерудирана личност. Фундаменталните Му познания във всички области на науката и най-вече на футбола го правят гений. Непризнат, но гений! А и кой ли е пророк в собствената си страна? Проблемът на учените е, че навремето са чели трудове по химия, физика, математика и други подобни глупости, а е трябвало да четат и препрочитат "Винету"! Така се става доктор на науките, вярно докторатът на Гения е за физическата подготовка на пожарникарите, но точно тук е заровено кучето! Кютеци и ритници, наглост и арогантност, лъжи и кражби са пътят към върха, не наука и просвета! Учените нека да вземат за свое настолно четиво романът на Карл Май, да го четат от сутрин до вечер, та белким и те станат хора!

На Радев не вярват честните, интелигентните българи. Радев е подлога на БСП и засуканата дебелана Корнелия.

За една година, какво свърши за хората?

Но проблемът в снимката на Дол и неговата шареща ръка съвсем не е в кретеноидния мачизъм, който демонстрира господарят на Европейската народна партия. Много по-възмутително е мълчанието или по-скоро търпението на самата Фандъкова. Във всяка друга ситуация, при всеки друг опипващ вероятно тази дама би скочила бойно и би му вкарала едно кроше, но щом е европейския бей, значи може да пипа където си иска. Още по-възмутителна е усмивката на Бойко Борисов, който също присъства на снимката. Той гледа и не реагира, защото големият началник може да бара, където си иска.

Трупа, ама да гледа точките да не го затрупат и закопат!

кaква е тая ацетонлийка, дето я джаркаш? Време е да преминеш на инжекции, явно хапчетата не ти действат, а и дразнят стомаха ти... Поздрави.

пишещите подобни глупости сигурно се опияняват от мислълта, че това е истина, но уви, ще ви разочаровам- не е. един прост човек- заблуден, оставил си хубавата , млада жена и се хванал с една да не я определям, че ще ме изтрият.

Плевнелиев беше безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев беше един напълно ненужен човек... нахилен идиот, заеква дори когато си чете речите. Най-често гледаше така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен, има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, той се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да прочете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

същите проценти дето избраха герб сега пък за президента. аиде стига сте лъгали. тои е съслко произведение и има тъпа физиономия, да не кажем, че единственото , което може е да кара самолет.

Факт е, че на много места ГЕРБ са свързани с бизнесмени, близки до сикаджийската групировка. Все повече започва да се прояснява как като гъби след дъжд изникнаха навремето структурите на ГЕРБ. Може би това е станало на базата на мрежата на СИК. Самият лидер на ГЕРБ Бойко Борисов има минало, свързано със сикаджийските групировки. Има снимки, на които се вижда, че той е в една компания с лидерите на въпросната организация. Тези фотоси се въртяха в публичното пространство. Това е една хипотеза, която дава обяснение, защо толкова бързо ГЕРБ изникна навремето в страната. Дава обяснение и за това, как тези структури запазват стабилност. Явно тя се крепи на някакви задкулисни политически и най-вече икономически договорки и зависимости.

Плевела умира от кеф, като селски идиот да привлича вниманието на околните и да си въобразява, че е много значим и уважаван и че трябва да ни дава напътствия в живота. Всъщност, това е държавният ни идиот, който само такъв търпелив и робски народ, като нашия можа да издържи цял мандат! Тоя плужек е толкова неадекватен и тъп, че не можа да схване до каква степен да е сервилен пред господарите си от САЩ. С изцепките си стана най-мразеният български политик и с нулеви шансове да бъде преизбран. Това накара господарите му от САЩ да му измислят "лични" причини за да се откаже от надпреварата за втори мандат! Този тъпак се амбицира сега още повече, за да се класира за някоя службица в НАТО или ЕС и не жали усилия да продължава да злепоставя страната ни и най-вече да се опитва да я скара с Русия! Това жалко човече вместо съжаление буди само остра ненавист у всеки български патриот! Наслушахме се на написаните от друг речи, изпълнени само от шаблони! Писна ни от този кретен, който за 5 години не можа да научи една реч наизуст, а срича като първолак! При бъдещия народен съд, този мръсник трябва да е на първата скамейка на обвиняемите!

Счупената" Лада трябва да отиде в музей, като единствена кола в света, която може да пътува хиляди километра счупена. Германците би трябвало да са като цяло много тъп народ. Милиони германци в собствената си родина не могат да направят това, което един чужденец без знания за бизнес и без да е бизнесмен, само за две-три години си отваря офиси и има стотици работници. А и ние българите трябва като цяло да сме много тъп народ, ако вярваме на измишльотините на Плевнелиев.

Румен Печели, и Григор Печели. Добре, че ги има тези двама Истинси Българи-Мъже. ------------ Че то иначе кво? От сутрин до вечер, ката ден "Пожарникар" и един "Панелен милиционер" и разни "Суджукови хубавици" дето, като ги видиш и ще ти "умре пишката".

КО КАИШ?ФАТМАКА ПАК ЛИ НЯКОЕ ПЪТЕШЕСТВИЕ ЗА ДЕСА СПЕЧЕЛИЛ???ХАХАХА

Спомени... От президентската му кампания: Видът на Росен Плевнелиев ме накара да изпитам притеснение дали дебатът е подсигурен с медицински екип. И дали ако припадне, Маргарита Попова ще може да свърши и тази работа, да му даде първа помощ. На два-три пъти г-н Плевнелиев отваряше уста, а от нея не излизаше звук. Струваше ми се, че казва не искам и не мога. Харесах го. "Роден" е за Президент! ... В нощта на победата: Бившият комсомолски функционер Росен Плевнелиев се изуми, когато премиерът безцеремонно го прекъсна обърна рязко главица, сякаш са го изкомандвали: Равнение надясно!. Бойко Борисов намачка публично Росен Плевнелиев, нямаше никаква милост... Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Президентът Плевнелиев направи слаб опит да защити проектозаконите на правителството. "По-добре несъвършени закони, отколкото никакви", отбеляза той. И неизвестно защо добави: "Моля, не ме разбирайте погрешно"... и.т.н.

Добра вечер. Искам да кажа следното, а сетне да бъда оплют от социалистите писачи тук. А именно: Работата, която върши Радев от година време, може да я върши всеки, повтарям АБСОЛЮТНО всеки, средно интелигентен български гражданин, от поколението, от което е и Радев. Въпросът ми е друг. Това, че Радев умее да хвърчи на самолет /но на практика никога не е доказал какво умее в бой/, прави ли го него нещо повече от обикновенния лекар, леяр, учител или шофьор, които ежедневно с труда си осигуряват Радевият комфорт и този на т.н. първа дама? Аре - нека плюването започне сега!

Плевнелиев: Стига глупости. Аз съм мъж. Третополов. С Ангелкова сме братя. С Цачева сме сестри. Моля, не ме разбирайте погрешно. Самоопределилият се като ирландска пастирка льольо, който не е наясно със собствения си социален пол, не трябва да бъде допускан до обществените медии. Преди време, във Варна, президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и в неадекватните си подскоци и хилене...

Да се нарече мъж 188 см/категория до 90 кг г-жа е неуместно, но да кажем тук на този форум всичко е възможно. Г-не, някъде в моя коментар да има не дума, а буква за Плевела или третия и 33-я пол? Въпросът бе ясен, конкретен и по същество. Отговорът Ви е на типичен социалист - т.е. не отговор а някаква абстракция. Апропо, не съм нито член, нито фен на ГЕРБ. Последната / а и единствена/ партия , в която съм чбенувал е БКП. Да не се бърка с БСП.

Утре ставай рано и отивай да ставаш "президент". Румен няма да ти попречи - като във всяко ведомство в края на работния ден има за чистене.

радев притисна герджиков да сменя един закон когато нямаше народно събрание!и заради това уволни един чиновник!! радев се пробва да пробута закон за ограничаване правото на глас на българите живеещи в чужбина! радев направи от метресата си "първа дама" с кабинет в президентството! ние няма да забравим тези му действия! радев е най нещастният нещастник в държавата ни!

Стигна се дотам, че когато Плевнелиев се появяваше публично, обществото започваше да се смее. Той работеше като човек, който развеселява обществения живот с появата си и с думите си. Обичах да го слушам, защото винаги очаквах да чуя нещо смешно, а той всеки път оправдаваше моите очаквания. По време на първото си официално домакинство като държавен глава, на което прие чешкия президент Вацлав Клаус, Плевнелиев сътвори уникален гаф. "Уважаеми господин президент, уважаеми дами и господа от Полша...", обърка се родният президент, след което се поправи: "Дами и господа от Чехословакия..., от Чехия. Извинявайте, извинявайте, още веднъж извинявайте". Само с едно изречение, повторено два пъти, политикът от Гоце Делчев приветства делегацията на 3 държави, сред които едната вече несъществуваща.

Радев е моя президент! Тия 30 % дебила са за баба Цуцулана.