МВР издирва мъж за тежко престъпление

Полицията издирва Румен Георгиев Запрянов от Пазарджик във връзка с извършено от него тежко криминално престъпление.

Обратно в новината

Коментари - МВР издирва мъж за тежко престъпление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че защо гражданите да ги търсят, нали на вас увеличиха заплатите. хайде размърдайте си задниците.

Да се обадят на Чък Норис да им помогне.

Този много ми прилича на кварталния полицай в "Сухата река". Всъщност не съм сигурен. Май повече ми прилича на брат му. Те са близнаци. Ама от различни майки.

Като има влязла в сила присъда за убийство, тюфлеците що не го поиздирват в затвора?

Щом ще си играем на държава , да си поиграем. МНР-то , ако е виждало тези дето ми крадат от държавата , което си е тежко криминално престъпление, не че ги не знае , да ми се обади , анонимността му е гарантирана. Не да призовава този или онзи да си слага главата в торбата в името на обществото , което си е едно никакво общество по настоящем.

Много некадърно написана обява за търсене. Във всеки ред има правописна грешка. "МЪЖЪ"

ОТ СНИМКАТА, ГИ СРЕЩАМ ЕЖЕДНЕВНО ПО УЛИЦИТЕ, ГР. ТРАНСПОРТ И КАФЕНЕТА, НО ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА ГИ "ВИЖДАТ" НИЩО НЕ ВИЖДАТ.

Христо Запрянов второто му име ли е? Оправете си статията!

Ники

Човека е бил на подготовка в братска Украйна и е взел изпита с "отличен". Украинските килъри са "Самые лучшие". Истинска ковачница на кадри.

Сега ще го намерят самоубит или във връзка с едното убийство, или с другото.

Абе що пускат босовете на наркоразпространението ВСЕ преждевременно от затвора? За да тровят децата ли? Цяла София е заразена и всички училища, ама няма нищо- те си ги пускат.

Извършил бил тежко престъпление? Сигурно е паркирал неправилно! Може пък и да е убил Джон Ленън, а нашите чевръсти служби да са се сетили сега!

Лежи пред входа на жилището,в което живее,след като се е самоубил с изстрел в сърцето, и с два контролни,в слепоочието,с пистолет със заглушител, да не разбират съседите

е гарнтирана - пълни глупости! От кого и как, с какво е гарантирана? От никого, никак и с нищо! Който има глупостта да се обади почти сигурто е, че ще съжалява. Ако не за друго, то поне за това, че ще го разчекнат от разпити по полиции, следствия, съдилища. Който не е минал по този път, той не знае. А с повече клюкари от полицията никой не може да се похвали - всеки втори и "специалист", всеки е "велик".

Никаква анонимност не гаранитрат. Срещу мене бе пуснато оплакване за саморазправа. Полицаят не му се четеше и ми даде писаниците на 'оплаквача' да си ги чета и разкажа какво е станало. Най-отгоре се мъдреха: - трите му имена. - точният адрес - телефон за контакт. Всичко черно на бяло. Разбрахме се накравя по човешки и всеки по пътя си. Аз съм разбран и толерантен човек и не бих тръгнал да правя проблеми, но е пълно с разни откачалници, дето всичките ти 'анонимни' данни им се сервират на тепсия...

Абсолютно точно си го описал!Изобщо на полицаите не им дреме за нормалните хора, единственото за което драпат е некои лев допълнително от някъде и да минава времето за да се пенсионират млади и да поработят, като охранители на някоя мутра която ги е хранила докато са били на служба. Жалка работа...

Има непотвърдена информация, че е замесен в убойството на Кенеди, виждал е Елвис преди 2 седмици, ще поеме отговорнист за убийството на Луканов и се очаква да знае неизвестни засега факти по убоиството на Фатик.

Дали са го търсили на адреса му по лична карта? Надали...

Мъжъ с ъ - неграмотни ли пишат статиите. Срам.

И заглушителят ще е саморъчно направен от поцинкована кофа за вода.

Още един кандидат за "самоубит"...ако вече не го е "свършил"...И ще го намерят с пищов със заглушител в дясната ръка, прострелян в лявото слепоочие...

Обезателно ръчно произведен от ауспух на Шкода.

Този ми се чини, че се е самоубил с пушка. Следствието ще установи ОПИТ за самоубийство с 6 куршума в главата. А, един мармот седи до него и му превързва раните.

криминално престъпление - Откраднал е комисиона на Цв.Цветанов!

И тоя ще се самоубие всички ги изкарват асоциални психопати не реализирани в обществото и си пръсват черепите.Правят го най-често в гори или край реки да бъдат трудно откриваеми или ПЪРВИЧЕН ИНСТИНКТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ-НЕ ГИ ПЕНСИОНИРАЙТЕ НА 40 ГОДИНИ ПОЛИЦАИТЕ И ВОЕННИТЕ ЩОТО ВСИЧКИ СА ОТКАЧАЛКИ НАЙ-ВЕЧЕ ТИЯ ОТ ГДБОБ И РАЙОННИТЕ УПРАВЛЕНИЯ??

Кога ще дойде ден като отворя статия с такова заглавие да видя снимката на Бойко Методиев Борисов от Банкя

МВР-нищо няма да направят пият си биричките и вечерят с престъпниците рецидивисти и се фукат с това.Кат левскарите и цесекарите преди мачове са в кръчмата на стадиона са врагове.ТОВА СА БИВШИ ЧЕНГЕТА И ВОЕННИ НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ОРЪЖИЯТА СИ КАТО ГИ ПЕНСИОНИРАТ НА 40 ГОДИНИ ЩОТО НА 50 ВЕЧЕ СА ОТКАЧИЛИ ЦИКЛОФЕНИЦИ И ТРЕПЯТ НАРЕД-ПСИХОПАТИ УБИЙЦИ-станахме като войниците след виатнамската война дето са откачали.

тоя се е самоубил...- не го търсете.... службите търсят само самоубили се хора..

ПЛАТИЛ СЪМ НА ПРОКОРОРИТЕ 50 000 лева суха пара да не ме намират

Ако сте го виждали и се обадите в полицията, резултатите ще са: теч на инфо за вашата самоличност, журналистите ще вдигнат пушилка, ще ви чакат пред жилището ви да ви задават въпроси, ще ви звънят по телефона. Цяла България ще разбере кой сте и къде живеете. После аверите на този ще ви посетят. Всъщност защо да се обаждаме в полицията, като ние си плащаме данъците от които мвр получава заплати, ние не сме полицаи, секретни сътрудници, информатори и т.н. Защо трябва да изземваме дункциоте на мвр - 50 хил.човека или колко работят..............

Бъди щедър , помогни на клетото МВР.

Спомням си онова момиче как още на втория ден му дадоха името, което съдейства на полицята за убийството на Георги в Борисовата. То и това обяснява защо почти цяло село са знаели, ама са си мълчели и накрая съвестния човек пострада. Ами с такива управляващи такъв морал. Жалко за свестните хора, дето стават пушечно месо.

Ами да му посочи телефони за връзка.