Родителите, оковавали 13-те си деца, не признават вина

Доживотен затвор грози двамата американци, изтезавали 13-те си деца в продължение на години.

Обратно в новината

Коментари - Родителите, оковавали 13-те си деца, не признават вина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Многото криворазбрана свободия води до това. Ако децата са ходили на нормално училище и са контували с други хора това е щяло де се предотврати много по-рано. Когато законите позволяват децата да се обучават в къщи от родителите, ако родителите са извратени сектанти (както най-вероятно в случая) - децата се превръщат в затворници и нямат избор. Пълнолетни се считат лицата над 21 години там. Дори обаче да си пълнолетен затворник нямаш много шанс ако някой отвън не ти помогне. Дано си извадят в САЩ поука от този случай и направят проверка на всички семейства, които са регистрирани че сами обучават децата си в къщи. Ако не се отмени със закон домашното обучение, би могло да въведат социалните и психолози да правят периодични проверки на такива семейства.

Естествено, че няма да признаят вина - религиозния фанатазим не прощава. Тези хора са с дотолкова тотално изкривено съзнание, че нищо чудно да се имат за божии мъченици.

значи в държавата дето ако удариш на детето си шамар социалните ти го взимат и отиваш в затвора, не в някое изоставено ранчо в пущинака или в затворена секта, а в нормална среда ей така са се родили и израснали 13 деца, няколко са достигнали даже пълнолетие и никой не се е усъмнил в това, че не се показват навън, не контактуват с други деца, не ходят на лекар/зъболекар, не им се правят имунизации, изобщо ги няма в обществото?!!!... на съседите не им пука, а натъжените баби дядовци и лели просто страдали тихо че им бил отказан контакт с децата толкова години, обаче не им се сторило прекалено подозрително, за да идат в полицията.. за извергите- биологични родители изобщо няма и да коментирам, но и обществото допуснало подобна трагедия е боклук!

Има нещо откачено и нелогично в тази история. Къде са се раждали тези деца, в къщи ли. Имат ли документи, на училище ходили ли са. Иначе американците ще се окажат по-зле от аборигените в социално отношение, а ние се чудим защо избраха Тръмп

Учили са в частно училище вкъщи.

Така като им гледам физиономиите на тия дебили, родителите де, ми приличат на някакви сектанти, и то крайни...Разбира се, че ще пледират невинни, тях както винаги само Бог можел да ги съди. Интересно кой ли Бог? Може би милия и блажен Йехова?

Гледах снимки на семейството. Изглеждат съвсем нормални хора! Нещо не ми се вярва да е истина това, което се пише!

Ако всичко това е вярно както го описват и разказват по телевизията,то тези хора трябва да ги вържат по същия начин и да заживеят така до края на живота си,както децата им.Може да звучи средновековно,но няма друг начин да го разберат какво са причинили.

ми то всичко се вижда на семейните снимки, но да не забравяме че невинните деца носят същите гени

американски идиоти!

Само за пояснение: В САЩ родителите имат право да не пращат децата си на училище, а сами да ги обучават в къщи (home schooling). Купуват си по интернет някакви учебници и помагала, само трябва май да положат някакви изпити. Така че бащата е бил "директор" на собствените си деца. Дали бащата изобщо нещо им е преподавал, това е друг въпрос....

Какви деца - 29 годишен син...това не е дете, че да го връзваш когато си поискаш. Явно са били прекършени и психически щом не са се съпротивявали.

американската мечта...

секнало е изневиделица кранчето и хората са се видели в чудо с 13 деца...достра стресово е. в капиталистическите системи тива е доста чест трик. в гемания същто. след 50 години да видиш работещ човек си е чудо. масово ги секат около 50-55. експлоатация пада и то здрава. абе пари се правят само с геноцид...

Интересно но на тази снимка децата не изглеждат нито мършави, нито бити, нито съсипани. И то това са големи деца, нито родителите изглеждат нещо луди кой знае колко. Явно са превърели след това, или по някое време. Аз отдавна казвам, че всяко семейство има капацитет за отглеждане на деца и няма що да раждаш до безкарай. Щото нито ти, нито децата имате шанс да сте добре.

Доколкото мога да преценя това е снимка от сватбата им и това най-вероятно не са техните деца, а шаферките или приятелките на булката.

Ами то под снимката пише, че са с децата си !!!

Така изглежда. Твърде млади са на груповата снимка, за да имат вече 13 деца (сравнете лицата на родителите с индивидуалните им снимки). Пък и надали биха тръгнали да обличат еднакво всичките си момичета и всичките момчета. Определено е сватбена снимка - и жената е в такава рокля. Колкото пък до надписа под снимката, явно е самодейност на редактора - чел-недочел, разбрал-недоразбрал...

30-годишнина от брака празнуват с децата си.

Интересно е, че са упражнявали хубави професии. Но манталитета им на примати. Това представителна американска извадка ли е?

По снимките не личи децата да са недохранени...

Обърнете внимание на ръчичките и крачетата на децата , в днешно време децата са доста по-пухкави от боклуците които ядат - особено в САЩ , а и тук ни завладяха с Макдоналдс и КФС и всякакъв там джънк фуудс .

Интересно ще е да се проследи колко време ще отнеме на съда да реши делото и да се произнесе. И после да се направи съпоставка с нашата съдебна система. За сравнение: делото срещу лекарите, причинили смъртта на 19 годишна родилка, тръгна оня ден - "само" 6 години след смъртта на момичето. Що са бързали толкова? Да бяха изчакали абитуриентския бал на детенцето й.

ако се беше случило в България, веднага щяха да ни обявят за пълни изроди всичките. В САЩ даже самите извършители са невинни.

С тая разлика че тия изроди ще бъдат съдени до дупка , а тук ще им дадат 1 година условно

ВЯРВАТЕ ЛИ ИМ, ЧЕ СА НЕВИННИ? "НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ" - НА ГИЛОТИНАТА, НЕ В ЗАТВОР!

Двамата съпрузи са ангелчета небесни, а децата им са се самооковавали.

Не са се сетили да кажат,че Путин е виновен.