Давещи се сърфисти бяха спасени с дрон (Видео)

За пръв път дрон помогна на двама закъсали в океана млади сърфисти, като спусна в близост до тях надуваемо спасително средство.

Обратно в новината

Коментари - Давещи се сърфисти бяха спасени с дрон (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

copter bg

Браво. Добро дело. Новостите помагат на хората.

за в бъдеще дроновете можеда ги застрелват за да не се мъчат :))) то и без това от сърфист спомени нема!!! по-запомнящи са смърфовете! ;)))

Да купим още Самолети и Кугари за да не останат спасителите без работа.

сърфисти с плавници...

ти, младеж за съществуването на колко вида сърф бордове знаеш ? и за колко стила на каране? децата са били на 700 м (близо километър) от брега, как мислиш се стига до там в океана? някога океан помирисвал ли си? влизал ли си? плувал ли си във? Смотаняр

Ал

Ще се радваме да ни осветлиш какъв е тоя вид сърф с плавници и ... без сърф. И видимо са не повече от 70 метра от брега.

със сигурност е рекламно. първо сърфистите не ползват плавници да влезат, а лягат вурху ъската и лесно влизат. второ имат въже към борда да не се отдалечат. тия са някакви артисти , без бор да направят клипче. няма лошо, все пак този дрон трябва да се рекламира, но не знам защо дировците не се усещат. явно все пак са невръстни деца на комунизма и се захласват по играчки.

Глупости на търкалета, те са с плавници! Май е рекламно клипчето...

Дрона е готина машинка, но се сещам какво може да стане ,ако разни терористи започнат да ги използват за атака и терор.

Те си ги ползват.