Депутат от ВМРО: Третият пол няма да разбие коалицията

Нашата коалиция не е създадена, за да ратифицира Истанбулската конвенция, заяви пред bTV д-р Калин Поповски , депутат от „Обединени патриоти”/ВМРО.

Обратно в новината

Коментари - Депутат от ВМРО: Третият пол няма да разбие коалицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докторе, Иван /Ванче/ Михайлов, Тодор Александров, Мара Бунева, Менча Кърничева и много други от какъв ПОЛ са били?!НА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ!!!!СТИГА ШИКАЛКАВЕНЕ, "войводи"!!!

се спонсорира от една велика чалга записваща фирма от димитровград!

Да, няма, но липсата на далавера ще го стори за отрицателно време!

Разбира се, че не: Кокалааааа........

подгънаха колене! Хаххахаха ВМРО продажници ............... А Каракачанов дебелеее, щото май за следващо НС не се знае кога и сега трупа тлъстини! ЕЙ ПРОДАЖНИЦИИИИИИ НИЕ НЕ ГЛАСУВАХМЕ ЗА ВАС ЗА ДА СЕ ГУШКАТЕ С ГРОБАРИТЕ БЕ!

Долнопробни подлоги, без извинение !!

Има си хас да я разбие. С толкова зор влезнаха във властта, а сега да я напуснат. Кога пак ще влезнат? Власт с кръв се дава.

в оригиналния текст на чл.14 т.1 от конвенцията е казано,че в обучението на децата следва да се включи учебен материал относно равенство на половете,ненасилие и т.н.като на второ място е посочено " non-stereotyped gender roles,"-НЕСТЕРЕОТИПНИ ДЖЕНДЪР РОЛИ"... Този текст КАК ще го направят ПРИЕМЛИВ? С обяснението,че нестериотипни джендър роли са мъж да готви, а жена да е летец-както се опитват вече да ни баламосват.... В някои западни държави-Норвегия напр. в детската градина един ден са облемчени като момченца, на другия ден-като момиченца...УВОЛНЯВАТ УЧИТЕЛИ, АКО СЕ ОБРЪЩАТ КЪМ ДЕЦАТА С ТОЙ И ТЯ, А НЕ С ТО!Има и плакати по училищата-Порасни, за да станеш гей...ТОВА ЛИ ИСКАМЕ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА? В Англия и Швейцария ЗАБРАНИХА сексуалното обучение в училищата, сигурно знаят ЗАЩО!

Всъщност преводът би трябвало да е: "не-стереотипизирани 'джендър' роли" Т.е да не се поставят ВЪОБЩЕ такива стереотипи, като: Жената готви, реже салата, мъжът пие ракия и копа компира

КАКЪВ НОВ ПРЕВОД -ето го оригиналният текст на чл.3 б"б" от Конвенцията-gender shall mean the socially constructed roles, behaviours, activities and attributes that a given society considers appropriate for women and men"-ДЖЕНДЕР означава социално изградени роли, поведение, дейности и признаци, които дадено общество счита за подходящи за мъже и жени. КАК ЩЕ ГО ПРЕФАСОНИРАТ, СЛЕД КАТО ИМАМЕ ОРИГИНАЛНИЯ ТЕКСТ НА ДОГОВОРА, НЕ МИ Е ЯСНО...

Да видим как ще гласуват Марешки (той си е продажник и подлога) и ДПС! ДПС-то си трае подозрително, но съм сигурен, че ще си изтъргуват вота, за някоя и друга благинка, която ще им отпусне Буда. Част от депутатите на ГЕРБ обявиха, че няма да подкрепят Конвенцията, а Георги Марков (агент Николай) каза, че ще гласува против. Засега единствените сигурни гласове против тази Конвенция са на БСП и патриотите. Да видим дали ще се съберат 121 гласа за ратифициране на това извращение?

Искам да изиграя социалната си роля/джендър ЧОВЕК но с ИК вие всъщност ми отнемате това право. Как да я приема?

Интересни са ми следните нещо: 1. Сутринта някакъв политик /или депутат говореше, че не било страшно да я приемем, защото нямало да я изпълняваме. А сега ми кажете що за човек трябва да си, за да кажеш, че ще приемеш закон, който няма да го изпълняваш. И той не знае ли, че тогава по искане на шепа травестити ще бъдем ежедневно осъждани в Хага на милиони обезщетения ??? 2. Как ще гласуват ДПС. Според конвенцията обрязването е престъпление. Ако я гласуват, то след това веднага вкупом трябва да тръгнат за затвора, защото повечето са обрязали децата си ?

А бре , Големи Руски артисти сте Националисти..извъртяхте се като ..айде да не казвам..за власт сте готови да предадете и ..айде да не казвам..!

Дупедавците назовали се "патриоти" за сетен път показват, че са във властта само за пари и облаги. Забравили са всички патриотични и морални идеи, с които излъгаха хората.

Нашата коалиция с ГЕРБерастите ще оцелее във всеки случай защото: 1. Ние сме патерица на ГЕРБ 2. Това което ни свързва здраво е съвместната кражба 3. Ние днес сме русофили, а утре - русофоби! 4. Да направим лефта в Банско за да гушнем комисионната от Юл..н и Първава инвестиц...нна бан..а! 5. Който си мисли че ни пука че управляваме заедно с мутро-комунистите от ГЕРБ и агентите на ДС от ДПС просто не е с всичкия си! 6. Глупаците дето гласуваха за нас утре пак ще гласуват....защото са глупаци! Ха ха ха!

Е ВСЕ ЕДНО ДА ПОДПИШЕТЕ УЗАКОНЯВАНЕ И СВОБОДНА ПРОДАЖБА НА НАРКОТИЦИ В БЪЛГАРИЯ !!!! ВПРОЧЕМ , ЦЕЛТА Е ДА СЕ СТИГНЕ ТОЧНО ДО ТАМ !!! МИСЛЕТЕ И ДЕЙСТВАЙТЕ БЕЗКОМПРОМИСТНО ! ПРОШКА НЯМА ДА ИМА !!!

Ееее.... кво лошо има за наркотиците?! Я виж колко държави ги легализираха! И САЩ даже! Така може да нямаме хляб и работа но поне ще сме дрогирани и няма да ни пука!

НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСНЕТЕ ДА СЕ ПОДПИШЕ ТАЗИ ИЗВРАТЕНА КОНВЕНЦИЯ !!!! ДА НЕ "МИНЕ" , КАКТО ТЪНКО СЕ ГОВОРИ ! ХОРАТА ЩЕ ВИ БИЯТ , ЕЙ !

ПатрЕотите! Излизайте от това правителство. Не го играйте на инат! Ако искате някой да ви повярва, че ви е останал грам патриотизъм, изчезвайте от това блато веднага! Иначе на следващите избори знаете как ще е!

Вие не разбрахте ли коронния номер на тази третополова коалиция? За Банско се бяха разбрали (Винкела Далавери, Бойко и Цеко) най-напред Бойко да се възпротиви против новите строителни обекти на Цеко в Пирин, след това Винкела да изригне, че зверски са му се прикарали ски, к и то точно на Банско, и то на втори лифт, за да не чакал на първия..., к след това Борисов да склони от Анан-заман - и цялото това актьорско майсторство лошият тъп материал така и не оцени, а протестират неблагодарните дебили! Сега сценката се повтаря, но ролята на контрата я играе Далавери, тя и без друго най-му се отдава, а и темата за третополовите си му е на сърцето като типичен български патриот!

Актьорчето друга роля не може да запомни, слабички са му данните, все пак е самдеец.

А иначе да твърди сериозно, че тази конвенция утвърждавала третия пол може очевидно само и единствено третополово същество! Всеки намира онова, което търси и с което е обсебен и фиксиран! И така и ние сме дали нещо на света - третополови патриоти, и то цяла партийка!

Трети пол да ви подгони всички до един !!!! :))

На всички, дори и на децата е пределно ясно, че Третият пол няма да разбие коалицията, защото коалицията е трето полова! И затова е толкова обсебена и фиксирана върху темата за третия пол, тоест върху себе си!

"под прикритието на по-добра защита за жертвите на домашно насилие всъщност външни сили се опитват да въведат третия пол и да узаконят еднополовите бракове." А бре докторе, ти не си прост човек, защо се оставяш на простите да те манипулират? Тези форумници, дето не са прочели не конвенцията, ами една книга, ще повярват не за третия пол, а и за десетия, ама доктор, депутат, политик, да не може да се справи с една не чак толкова тежка материя е жалко и срамно!

А ти колко книги си прочел, следиш ли политическите игри на глобалистите? Да ти имам логиката, отворко!

Шило

Мдаа, след поръчковият превод, ще я подкрепите, измислени патриоти! наясно сте, че ако сега има нови избори, сте аут! Каквото и да ви парви бате ви Бойко, ще търпите и песни ще пеете!

Имах си хас Ангел Джамбазки и Бойко да са против конвенцията! Те харесват много третия пол!

Отново КОАЛИЦИОННИЯ парт на Бойко Борисовъ е изтипосан най отпред, и отново изкаран от медиите, като троянски кон. Нищо ново, едно не разбрахте народе...едно не разбрахте вие ЖУРНАЛИСТИТЕ...Бай хуЙх не ви е шеф,а премиер сложен да представлява гражданите , народа . А бе бай ХуйХ не може да се държиш така, България не е Северна Корея... Сега следва, Бойко за 4 -път да излезне сух от водата, и Оп са виновни за конвенцията.

Да коалицията няма да се разпадне,но ако въпреки волята на народа номера мине тя ще стане излишна или може да потрябва за следващи избори.

Абре политици, не можеш да имаш ку.р между краката и да се пишеш жена, и да влизаш в женски бани и тиалетни. Не може.

ще узаконят и воайорството и играта пак жми.. след като в основите на "учението" им дори инцеста е не само допустим, а направо изискван.

Сатани

В резюме от изказванията излиза, че за конвенцията са икономисти, филолози, социални антроолози, социолози, куп НПО-та с финансов интерес и организациите, " с цветовете на дъгата" Против - всички лекари, конституционен съдя, професор по конституционно право, повечето юристи, всички религии. И като капак Илияна Йотова се похвали, че е участвала при изготвянето й. Е, ако и другите "автори" са с нейния акъл и компетентност... Пази Боже!

знаем, знаем... властта е сладка....но някой да е чувал нещичко за официалната позиция на дпс? дали ще вземат страната на мюфтията, като истински мюсулмани, или ще се окажат неверници, които действат в полза на неолибераслъка?

Сега до ДПС допря. Иначе ги псуваш яко. Егати двуличието!

не съм псувал, другарко. това е поредното ти внушение, което не те прави да изглеждаш много по-добре в очите на хората. все пак смятам, че те са част от това общество на ролите, макар и противоконституционно представени. или не смяташ, че те те представляват?

За кво сте се сгащили ние добре знаем и от обяснения не се нуждаем.

Поповски сума ти подред години го разследваха за продажба на цигански бебета в Гърция. Днес депутат. Слаба държава, прост народ!!!!

Силна мафия, слаба държава, прост народ.

Всъщност цялата дискусия тръгна от изказванията на Симеонов и Каракачанов!

В айкидото е така - отначало тръгваш заедно с противника в посоката на атаката му, след това започваш да го въртиш, докато го докараш на 180гр.

... понякога просто пропускаш атаката ... с леко тенканче - мае аши тенкан или уширо аши тенкан !

Далавери само да не забрави какво каза оня ден - че само хора с нормална ориентация гласуват ПРОТИВ конвенцията :)

Коалиция "омерта"/ Курумпе/ е най-здравата позната в човешакта история , разбива се само с война и човешка кръв!!!

Напишете в google instnbul convention, кликнете на линка. Документа го има във pdf формат, само няколко страници е, преведете си го с google translate ако не знаете английски. Информирайте се и ще видите какви идиоти ни баламосват. Бъдете информирани. Конвенцията се отнася за защита на жените от сексуални посегателства и домашно насилие, защита на децата от турмоз, защита на всички от сексуална експлоатация и равни права между половете. Това е накратко!

Не само сексуално неориентиран , ами и функционално неграмотен на всичкото отгоре! Преставителна извадка на хората, които се мъчат да прокарат тази простотия!

Прочете ли конвенцията? Това беше риторичен въпрос ;))

Първо трябва да си преведем, какво си написал ти...

То и аз съм против тУрмоза, ама това да се определяш социално за каквото си решиш и да съм длъжен това да ме радва ми идва в повече. Между другото, в Цариградската конвенция става ли въпрос за тУрмоз над мъже? Че оня ден искахме да пийнем по едно с няколко приятели, без някой да ни дудне на главите, ама двама не дойдоха, защото жените им не ги пуснаха.

АМИ ЧЕ ТЕ ВМРО СА СИ ОТ ТРЕТОПОЛОВИТЕ :)) ... - 50% ОТ ВРЕМЕТО РАБОТЯТ ПАТРИОТИ (РАБОТЯТ!!!) :)) - 50% ОТ ВРЕЕО РАБОТЯТ ТАНЦЬОРКИ НА ПИЛОН В БАР "РАПОН " ... ИЛИ "БУДА" БАР :)))

да барат Буда дръжката !

Че как конвенцията ще я разбие тази "коалиция", нали ако има нови избори, вие "патриотите", повече няма да сте в парламента!!!

Поповски много интелигентно и категорично обясни на Сметанка Оризова че патриотите ще гласуват ПРОТИВ цариградската конвенция! Но тя упорито настояваше да разбере защо и какви противоречия имало в коалицията и кво щели да правят третополовите (може и тя да иска да има ташаци) - и в крайна сметка се опита да намекне че хипотетично Герб ще намери начин и партньори за да се приеме конвенцията и в такъв случай дали това щяло да доведе до разпад на правителството...Абе няма такъв помяр като Сметанка :)

Пусти патрЕоооотЕ, те били идЬоте, а сидерасти, баш педерасти!

Патриархът от кой пол е, че мълчи като женски полов орган.

Ако трябва да сме точни, не съм виждал говорящхуй, но ти може би имаш повече опит:-)

Тя Конвенцията ще си се приеме и без вас. Вие това го знаете много добре. Затова и Винету е адски спокоен. Опитвате се да си запазите Електората, но тия номера отдавна не вървят вече.

"Третият пол няма да разбие коалицията" - ще разбие народа, като разврати децата.

Ще разбием мутренката държава,никаква конвенция,НИКАКВИ ДЕБАТИ,САМО НАДУВАТЕ АДМИНИСТРАЦИЯТА.Достатъчно съсипахте държавата,но не посягайте на ДЕЦАТА НИ ИЗРОДИ

Братчет, с кучето на Лили Иванова ли ме бъркаш, или с Бойко Борисов!?

вас и с топ не могат да ви мръднат от властта вие се оказахте най-жалките от всички

Що ни занимавате с глупости не мога да разбера. Тази конвенция се обявява в защита от насилие и сексуална експлоатация над жени, експлоатация на деца и еднакви възможности сред мъжете и жените. Всички нормални държави са я приели включително страни като Албания и Монтенегро например. Голям дебат голямо нещо!

Този екземпляр е типичен пример за първобитност и първосигналност. Да пази Господ здравеопазването, щом подобни "лекари" са в управлението на България. Патриотите са изключително примитвни, тяхното "съществуване" зависи винаги от външен враг, гради се на омразата. Много българи са изпълнение с омраза, злоба и завист. "Патриотите" се възползват от това и ги подклаждат. Истанбулската конвенция ще бъде ратифицирана. В обозримо бъдеще ще се узаконят и гей-браковете. Правата на транссексиуалните също ще се узаконят. Светът върви напред, а не назад. А нетолерантните българи да прочетат още веднъж вчерашната статия за демографската катастрофа в България. Всъщност сбирщина като българите, която съществува, само за да се мрази и оплюва, заслужава да изчезне. Нека останат истинските човеци.

"Истинските човеци", предполагам имаш предвид циганите и третия пол. Дето "ще останат".

Пресъхна ли ти вече устата от повтаряне на едни и същи опорни точки? От няколко дни ни заливате със слюнките си.

Защото не сте коалиция на принципна, а на мафиотска основа. Капо ди тути капи дава на този някаква аванта, на онзи някакъв келепир, на другия някакъв бизнес, а вие измекярите целувате ръка. Коалиция на кокъла!

А бе какви "капи" са тези капути бе? Ползвали са ги, обръщали са ги и пак са ги ползвали и вече не знаят налици ли са обърнати наопаци.

дупето няма пол, което е верно, но.. от там деца не излизат....

В този аспект депутатите са представители на четвъртия пол. Щото крадат и с гъзовете си.

За мен продължава да е обсолютно необяснимо мълчанието на Българската Православна Църква . И липсата на официално становище по въпроса ... А това е вековна институция , която има достатъчно аргументи да отстоява позицията на над 90% Българи . Всъщност има обяснение за подобно поведение . Никак не ми харесва ... Прости им , патриарх Евтимий ! Аз не мога ...