Папата венча двойка на борда на самолет (снимки)

Папа Франциск бракосъчета днес стюард и стюардеса на борда на самолет, с който пътувал между два чилийски града, предадоха световните информационни агенции.

Обратно в новината

Коментари - Папата венча двойка на борда на самолет (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е сладко! Честито, да са много щастливи за много дълги години! Ще има какво да разказват на децата си :)

При желание всичко е възможно, лошото е, че, например в БГ, винаги ти обясняват как няма да стане и не е по канон/закон/разпоредба.

И от снимката си личи, че не са от истанбулската конвенция.

Уау! Страхото нещо! Много позитивно! А на всички хейтъри и конспиративни теоретици ще кажа само едно: Съжалявам ви! Жалко за България!

хехе, има ли още балъци да вярват на папи и подобни платени от мене милионери мошеници...

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Папата си няма друга работа! В Чили толкова много педофили има в неговите църкви, ама за това нито дума! Пропагандата за папата фашист е като пропагандата за мошеника Радев! За тях само хубави новини има!

На борда на самолета още повече във въздуха венчавката може да бъде извършена само от капитана. Ако е на кораб също само капитана има това право...

Това е ,в случай, че няма духовно лице/свещеник/.

Айде вече спрете се с тези полове и джендъри, руски подлоги. Не сте интересни. Става дума за хубаво събитие, може би едно от най-вълнуващите в живота на тази двойка. Много сте елементарни.

много си елементарен. вие си навирате задниците в носовете ни. при това ежедневно и най-нагло, а не обратното! това е пълна постановка и това, че ти не го виждаш не ни прави русофили или путинисти. капиши?

Явно ти обичаш да си навираш носа в чуждите задници!!! Гатанка: Две дупки в една дупка, що е то? Твоя нос в моя г*з!!!

този папа е страхотен! поздравления за това, че е осъществил мечтата на тази влюбена двойка

този папа е прикрит джендър, който също се нуждае от пи-ар.

някак си много случайности в един самолет. холивуд да купи сценария, че напоследък са бедни, като църковни мишки откъм свежи идеи. а пък ако брачната двойка са преследвани джендъри, с тежка, юношеска съдба, то оскарът е на 120% в кърпа вързан. :-)))

Боже, дано не се наложи да се развеждат! Че кой тогава ...

ех ахджа, ахджа... кой те научи да стреляш така? по-ефективно бе турчуля! и да стреляте требе да ви учим!

И ще го направите светец на небето преждевремено и ще бъде избран нов папа.

Папата е Пич и то "На Място". Не Му е за първи път, надявам се и да не Му е и последен. А на Младоженците - Щастие и Здраве. -------------- То и нашият Патриарх е също Пич, но времето ми за сватба отмина. Малкият син остана, дано има тоз късмет - не с Папата, а с Патриарха...

Щеше да е хит, ако беше по конвенцията.

Папата вместо да се занимава с дреболии и глупости, да вземе да направи нещо ВАЖНО и ГОЛЯМО. Това е чиста пиар новина. Двама случайни ги венчал, без дари да знае дали са наистина католици. Ай стига, бе!

Католиците се стремят да правят добро при всяка възникнала възможност, това е част от културата им, а не PR.

Готини са. Браво!

Сега да почерпят!

Ще венчае и тройка тоя схизматик, само и само да си направи пиар!

"Не съдете и не ще бъдете съдени." Вие сигурно сте образцов християнин и само ви остава да намирате недостатъци на папата който е дал на Бог около 60-сет години от живота си.

На кого? Кога? Не го познавам...

Папата е фриМАСОН 33та степен ложа ХАТОР ПЕНТАЛФА .Има си конферента зала за 6.300 души с форма на ЗМИИСКА глава залата е построена1971 отПиер Луиджи Нерви

Е, това вече е новина-Венчани са МЪЖ и ЖЕНА....браво браво ! Като се искат младите да се вземат успех !!!!!

тои ми хубавее...тя -за стъуардеса!!! ми е рубата - средно положение са и двамата ; ) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.