Законно е отнет допускът до ”тайни” на Георги Гатев

Върховният административен съд (ВАС) е потвърдил отнемането на допуска до класифицирана информация на Георги Гатев. Съдебното решение е взето в сряда.

Обратно в новината

Коментари - Законно е отнет допускът до ”тайни” на Георги Гатев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега се разбра за какво бе нужен "подходящ" и "удобен" председател на ВАС с несъмнена зависимост от Библиотекарската Прокуратура!!!

Да ви имам тайните.Държавата е разграден двор.Да се чуди човек каква класифицирана информация има.Прочетеш ли я един път се чудиш кой е написал.

герб си играят на разузнаване и разузнавачи,а западните служби,си вършат работата.

Неправилна употреба на кавички!

Полека, полека ама сигурно комунистите ги изритват от всякъде. Е те това е корупция по високите етажи-да научиш разследваните как да отърват съда. Класика комунистическа, ама след закона за амнистията от 2008 какво да очакваме.

Може да не сте обърнали внимание, но по повод на един от скандалите свързани с данс, две от главните действащи лица- йовчев и писанчев заявиха публично,че когато е застрашена националната сигурност е допустимо закона да се нарушава. Това чудо го няма и в Патагония!

Ами ако тези двамата наистина са казали и тази глупост, че ако е застрашена националната сигурност законът можел да се нарушава, и имайки предвид мисля вече очевадната за всички истина, че тези двамата са доказана опасност за националната ни сигурност (КТБ, това, което правиха и НЕ направиха в ДАНС, абсолютно подвеждащите им доклади за националната ни сигурност и приоритетните опасности, изцяло сбъркани и подменени в тях,...откраднатата цяла информационна система на МВР к т.н.) то какъв извод може да си направи всеки, който знае колко е 2+2?

Психопатията, самозабравянето и глупостта, когато са екстремни водят до състояние при което пациентът предприема действия, които дори го нараняват и са срещу него самият и са ясни за всички останали, за да поддържат отчаяно незаслужено постигната или въображаема негова позиция или представата за себе си!

Един зам повече или по-малко - все тая. Все едно информацията от ДАНС ще тече свободно към чуждите разузнавания. На западните държави и Израел. За това отговарят другите зам-председатели.

Друго не се очакваше защото и тези са на софрата на онези с приятелите им дето му отнеха допуска..Да се жалва св Страсбург защото ние тъй или иначе плащаме всички поразии на властващите и още едно няма да ни ''спъне''

националната сигурност е един много удобен параван, а ЗЗКИ е направо палатка за нездрави отношения.

Върховни Административен Съд са Мошеници. При тоя за потвърдили отказа. Обаче, ако бяха решили друго, тоя дори нямаше да разбере навреме. Съдиите в тия Върховни съдилища са едни БОКЛУЦИ, които ни правят на ЛУДИ... Щото трябва да се обаждаш по 2 пъти на ден, всеки ден докато излезе решението на тия Боклуци. А и като видят че очакваш решението им, ти отказват... Пишат решение в твоя полза, когато дори не знаеш че ще излезе решение, За да пропуснеш всички Срокове да ползваш това решение.. Когато някой съдия е умрял или се самоубие, със събраните ПОДКУПИ, винаги е от полза за България... В краен случай, трябва да ги застрелват.

Причината СЪДЕЙТВАЛ Е на трима обвиняеми магистрати (прокурорите Димитър Захариев и Росен Каменов и съдията Светлозар Георгиев) ДА ПОДАДАТ ЗАЯВЛЕНИЯ В БЮРОТО за проверка дали са подслушвани НЕЗАКОННОТО!!! Аз пък като безнадежден наивник съм останал с впечатлението, че ТОВА Е ТОЧНО РАБОТАТА на държавните служители, чиновници и ръководители - да ОБСЛУЖВАТ, тоест СЪДЕЙСТВАТ на гражданите, а не НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, дори и облечени във власт (незаконни подслушвания) и криещи се зад аморфни държавни к служебни тайни. С България абсурдът, макар и облечен в съдебни решения, достигна наистина невероятни измерения! Значи това, което отправя като ясно послание държавата, и съдът го потвърждава, е че на държавните служители (и журналистите) им се забранява да обслужват и информират гражданите, заради които уж работят и получават възнагражденията и привилегиите СК! Е, няма такава държава, Оруел трева да пасе!

Не си разбрал правилно. Помагайки им и изпълнявайки законни задължения се явява ненадежден да опази държавна тайна....

Мерси за разяснението. Аз явно съм от 80-те процента и не разбирам гениалния замисъл на тези, много умните, много начетените и много интелигентните.

Нямам думи , в тази Държава всеки прави това за което не е учил !

Не бе , просто не е от наште