Австрия обеща подкрепа на България за Шенген

Австрия е за встъпването на България в Шенгенското пространство и ще го подкрепи, каза федералният министър за Европа, интеграция и външни работи на Австрия.

Обратно в новината

Коментари - Австрия обеща подкрепа на България за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая като гледам как ни се е усмихнала чак ме хваща страх...

Австрия добре,а питах те ли Германия и Холандия.Шенген на пу тк ин ден.

От Западна Европа, единствено Австрия е държавата, която може да разбере историческото минало от 5 века на България. Затова и тя е държавата , подкрепяща и бореща се за външните граници на Европа и по-специално на сухопътната с Изтока. Ако нашата дипломация беше силна щеше да установи изключителни отношения и тотална подкрепа за себе си в ЕС в лицето на Австрия. Австрия в социализма уважаваше България и нейното изкуство и култура беше на високо ниво там. А това значи страшно много. В предните две десетилетия не случайно Австрия беше инвеститор номер 1 в България - МТел, Кнауф, Баумит, Рьофикс.....Историята допълнително ни свързва.

Получихте си обещанието, сега спете спокойно. И без това друго не искате... празните думи все са ви достатъчни.

Германия, Австрия и Холандия са категорично против влизането ни в Шенген.

Празни приказки :)

АВСТРИЯ В МОМЕНТА Е КАТО ДЕЦКА ГРАДИНА ... ВСИЧКИТЕ СМЕНЯТ ПАМПЕРСИТЕ НА КАНЦЛЕР КУРЦЕТО :)) ... САМО МАКАРОНЧО Е ПО-ОТКАЧЕН ОТ ТИНЕЙДЖЪРЧЕТО :))

а ний от маалата обещаваме и от австрията и от европата и от шенгената и помен да не остане! а на здраве!

а КПП-то на Боци че измажат ли австрийците...

ни е Шенген, нали повечето искат да излизаме от ЕС? Всеки се надпреварва със желанията си.

Само Банкя ще влиза в Шенген, иедрото каза..

А нема нужда да сме толко много у казаня. Да си се варят и пекат сами тези дето са се набутали у го.ната.

смърдиш

Всеки младеж притежаващ руски паспорт дължи военна повинност в редиците на армията на РФ. Какво по-добро място за продуктите на българосъветската дружба, от хибридните войски там? И без това мразят демокрацията в България, понеже изведнъж отпаднаха маса техни привилегии. Това са коментаторите тук, знаещи български език, но мразещи всичко хубаво, ставащо в България.

Тааа, какво хубаво става в БГ-то?

Всичко в България е хубаво. Зле живеят само некадърните нещастници.

Австрия обеща подкрепа на България за Шенген Това няма да коства нищо на Австрия, като се има предвид , че Холандия в лицето на Рюте ще каже твърдо не.

Те и германците са против, въпреки нежните прегръдки на Великия Вожд с танте. Може да се харесват, но...сиренето е с пари.

ква танте те гони тя си е чиста Großmutter на български бабур

Каринке чоджум баба Пенка от с.Горнонанадолнище пита като /ако някога стане/ влезем в Еврозоната хляба който си го купува сега за 0.80 ст колко ще стане-0.40 ст или 1.6 евро...това пита бабата и за сиренцето пита, а и за тока и водата та какво да и обясним на бабата двойно ще поевтинее живота или двойно ще поскъпне ? А ти Каринке ще отидеш ли да видиш как живее един наш пенсионер или ще си лафите на ушенце с нашата калинка Захариева ?

Относно Еврозоната имаш подкрепата ми. Обаче "Каринка" някъде да споменава нещо по въпроса. Иначе много ми е интересно как са се разбирали с калинката Захариева, макар че дамата от Австрия говори седем езика. А, сетих се! Единият може да е български език.

МА СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ ХОРАТА СТОЗИ ШЕГЕН БЕ ХОРА, ДОКАТО БЪЛГАРИЯ НЕ СИ ВЗЕМЕ ПРЕСТАНИЩЕТО РОСЕНЕЦ ОТ РУСНАЦИТЕ ШЕНГЕН НЯМА ДА ИМА !!!

Като начало научи се да пишеш правилно на български.

Моля не осмърдявайте на мърша тази прекрасна ноовина!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!