Заснеха Йети в горите на Канада (Видео)

Видео с много добро качество, заснето от канадско семейство, показва появата на странно същество, приличащо на други кадри и снимки на Йети.

Обратно в новината

Коментари - Заснеха Йети в горите на Канада (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Видео с много добро качество" - за това ли не се вижда нищо? Поредният кьор фишек.

Този (тази) Йети трябва да е вече на 150 години и ще се окаже най-възрастния хомо сапиес (хоминидае или в най-лошия случай примат) на планетата. Сега чакам да бъдат публикувани автентични снимки на Чудовището от Лох Нес, правени от пилотска кабина на НЛО, от вътрешността което също ще бъдат публикувани автентични снимки правени със скрита камера поставена в нокъта на кутрето на онази мацка дето я били отвлекли и изследвали ( естествено с поглед ) и ха да я заплодят за една бройка...и така до като ... свърши работното време.

тва са е истиска новина нали... честни канадци са го заснели..обаче може да е кремълска кибер атака ....примерно честните канадци ако са се насмукали с руска водка си е долна руска провокация

Тия канадци колко са прости и невежи! Това не е Йети, а всеизвестен и виден от всякъде български депутат, който отговаря на името Катарзиса и когото могат и да видят в парламента, ако уцелят единствения ден в годината, когато се появява там.

Продължавайте с разни конвеции и трети полове , и скоро ей тъй ще снимате останалите истински мъже - От далеч !!!!

Има доста сняг ,вижда се на видеото !!! Защо не заснеха и стъпките оставени по снега наоколо ??? Моля ви се хора !!!!

На мен ми заприлича на Чубака... :)))))

Братчета и сестричета, нашите телевизии всекидневно снимат толкова йетита че... Само в парламента са 240?

Като гледам това и се сещам за Вуте, който се наслушал за извънземни и зелени човечета и както си работел нивата край гората, изведнъж видял нещо зелено, човекоподобно да мърда в храстите! Вцепенен Вуте се приближил плахо и успял на пресекулки да каже : Я съм Вуте! Орем! Зеленото от храстите отговорило: Я съм Горскио! Се..ем! Та си мисля да не е бил горския...

Какъв Йети ги гони тези хора, като от самолет се вижда, че това е голяма кафява канадска мечка.

доказано е, че голямата стъпка Йети в Aзия е огромна мечка.

Човек не може да се изсере спокойно от тия туристи.

интересно е клип4ето. един познат се опитва6е да ме убеди, 4е имало подобни същества в южна америка. той ги нари4а6е 4убака ПРАС, а местните ги нари4ат 4упакабрас

извънземни, Йетита и т.н. никога не се случва да ги видят отблизо, все в далечината... Досега поне веднъж трябваше да има директен контакт с Йети, ако съществуваше. Аман от мечки и хора, които се бъзикат с хелоински костюми. А и напоследък както се става богат, излееш си една кофа с лайна в инстаграм на кратуната и ставаш милионер от реклами, поради млиони олигофрени последователи. Всеки се опитва да изкара някой цент.

Опитват се да забогатеят с измислици.

Олеле,това е нашия канадец бе,броди из гората гол и бос

МЕЧКА

искам да ме открадне и да ме направи негова

Голямата стъпка все още не значи... сещаш се!

Голяма работа. В България тези Йети колко щеш :)

Последния нормален мъж избягал ог Цариградската конвенция.

Егаси и простотията

Излиза че лъжат, че Баце е бил в Брюксел - в Канада е бил, в Канада! Щото то и виза вече не му трЕбе!

Малийй, това косматото ако беше по нашите гори, колко знакови убийства щяха да му лепнат... ;-)

Съвсем истински е .....и е мъжки, ...... мноооого мъжки!!!

не е мъжки, трансджендър е

Тчиса! Уинки Чубака... Хохохохо

1. това изобщо не е новина. 2. има доста по-важни неща по света вчера и днес... Например, разстрелът шефа на мафията в Гърция е по-интересна новина, от това фейк-видео... Даже за Мерцедеса на Хитлер е повече новина от този "мечок"

3. тази "новина" е някъде между "новините" за щерката на Стоичков и новото гадже на азис

Такива клипове много, ама истинските са рядкост. Ето един с извънземно в ютуб дето го гледах съвсем скоро и си е истинско май: watch?v=iuLbn5TMaWM https://link

некой пиян трапер

100% измама..като всичко досега

дрън-дрън. все едно гледаш щатските астронафтови печки на луната. ако снимаш нещо толкова уникално, то първата ти работа ще е да хукнеш веднага след него и ще преплуваш реката по-бързо от Таня Богомилова. най-малкото ще подириш брод, за да снимаш следите му в снега. тия ни взимат съвсем за мезе.

""все едно гледаш щатските астронафтови печки на луната"" - е ти току що каза, че и този клип е истински

pepipepino666@

сигурно това казах! е, ако вярваш, че мелезите отвъд океана са стъпили на луната и тя се намира в студиото на 20-те сребърни лисугера...

Къв Йети, бе, кви пет лева, бе? Та това е Чюбака от Междузвездни войни. Познах го веднага. След победата на Джедаите над Империята и Вейдър, той се посели в Канада и си живее мирно и тихо, обработвайки малко парче земя и препитавайки се от земеделие ...Чюбака има също 10-тина кокошки , и няколко овце, които пасе, когато наоколо няма туристи... Той си е такъв- не обича шума около себе си.

Човекът, който се мярка не е толкова висок, колкото е ШИРОК. Това от ядене на треви и шишарки няма как да стане. Явно е реклама на Мак Доналдс.

Мечка или лос ...

Дрън-дрън-ярина. Стига, бе, стига сте промивали мозъчетата на безправните дебили и търкачи на талони от Националната лотария... Оставете ги поне за миг , без да ги зомбирате и да ги тероризирате мозъчно.

Във века на дронове, роботи и всякакви-там-планери не ми говорете за НЛО! А за Йетита с костюмчета за Хелоуийн още по-малко. Несериозно е.

Мислех че е Путя, ама няма как да е....то това хем 3м високо, хем космато.....Путя е 130 и е плешив и епилиран за Ердоган......така че, остава да е Курнелия Нинова - хем крава, хем космата и се бръсне

Това е Искра Фидосова. От вашите е :))

Фидосова, ама на токчета, че иначе ще се слее с храстите.

Они абасралис?

link, излагате се ЯКО! Наистина ли няма как да съществува някаква медия, без да се излага с публикуването на такива ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ?!

се казват глупости на търкалета! Ще стане много хубаво, ако за всяка фалшива новина се заплащаше глоба!

Кадрите са заснети преди 3 години?!? Какъв е смисълът да се пуска тази "новина" сега?

Свършиха пресните новини за Истанбулската Конвеция - утре пак.

Хорицата решили да изкарат някой лев от Ютуб. Ако се намерят балами да цъкат на рекламите.

От гледна точка на всички туристи бягали от мечка в гората - мечката бе висока поне 3 метра. От гледна точка на мечката пък - хората живеят по дърветата и миришат на лайна. :)) И те така ....................... !!!

от кога серяща мечка е новина

А защо после не са се разходили до мястото и да заснемат стъпките в снега. Да видим кой номер са му обувките?! хахахаха

Да ви светна, че журналята се оляха от една седмица да пишат глупости. В Енглезия заснели две слънца ,едно до друго. Аз се чудя откъде е причината за жегата, ама си траят не казват. За Йети няма такова същество.Да заснели са, представи си в какви гори се разхождат, абе малко ......... За снимката и клипчето...тава е пеунишки кукер озовал се там да изкара някой долар.

"На кадрите ясно се вижда ..." нищо не се вижда, камо ли ЯСНО.... изглежда като фалшификат. И тези снимат като аматьори. Това е преоблечен висок човек. Надали е 3 метра. Като гледам дърветата наоколо ....

80% от такива новини са фейк, а останалите 20% - някой нещо му се привидяло...

Мечка. Ама пуста медиина слава, естветвено че ще кажат че е или Йети, или Путин....

Жорж Ганчев бере ягоди.

бай mангал събира съчки (т.е. набелязва дървета за резачката)

80% Йети, като мнозинството в б-я.