Зевзек разиграва пътни полицаи с кола от сняг

33-годишният Саймън Лаприз от Монреал се пошегувал с пътната полиция, като направил абсолютно достоверно изглеждащ автомобил от сняг.

Обратно в новината

Коментари - Зевзек разиграва пътни полицаи с кола от сняг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тoва си е съвсем вярнo. Цял Мoнтреал се смее. Има и пoвече снимки. На бележката на пoлицаите пише "Ти направи нашата нoщ хахахахах :) "

По-голям ще е ефекта ако се направи от сняг фигура на полицай, както се прави снежен човек, и се постави на някои невралгични пътни участъци.

разиграва ЕС с блатни кокичета и щъркелчета, там също проявяват чувство за хумор, също като канадските полицаи.

Мислех, че от нашите по-прости няма, ама явно съм бъркал !

пенсионерски клуб нямате ли? Ходи там, но ако лъжеш така - ще те бият!

Разиграва ги защото знае че нищо няма да му се случи. Ако трябва да плати разноските по разиграването, ше си помисли дали или не....

Да си пожелаем и в България да има такива взаимоотношения между пътна полиция и участници в движението...

... автомобил от сняг - участник в движението?!?...

Това ако беше в БГ, полицай никога нямаше да дойдат да напишат глоба! По- скоро автоджамбазите да се посмеят когато се опитат да я задигнат!

Опа, Изпапкал съм те!

ако беше нашият КАТ 300 лв. акт без право на обжалване като на италианеца с уж невалидна книжа щото пишело на Италиански !

Как го е ПОСТАВИЛ по-точно ? Трудничко му е било, но с кран може би се е справил и го е поставил на оживена улица.

Или снега си е бил там и той просто го е оформил...

Толкоз са им добри преводачите. Поизчистил е снега пред къщата си и е направил скулптурата. Доста сняг има в Монреал тия дни и се чудя как някой друг не се е сетил да направи подобно нещо.

'...полицаите се посмели на себе си...' - без да ги четкам ще припомня, че самокритичността и самоиронията са белег на висок имтелект.

иНтелект

Ха-ха, браво на майстора, много добре се е справил, отръки му идва !!! А и полицаите са се оказали добри хора, оценили са подобаващо творението му!!!

Ако беше тука нашите протестуиращи щяха да му разкажат играта на човечеца!

И един мармот завиваше шоколада в станиол...

някой ден може да се разбие в истинска кола оставена по този начин и по пътя към Св. Петър да преоцени хумуристичните си способности.

да злобеете се запознайте с правилата на снегопочистване и паркиране през зимата в Монреал. Шегата е направена напълно безопасно. Не случайно и полицаите са проявили чувство за хумор