Ще ни отърве ли Борисов от корупцията за 2-3 години?

Последните дни ни поднесоха нови сблъсъци за корупцията.

Обратно в новината

Коментари - Ще ни отърве ли Борисов от корупцията за 2-3 години? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали ББ ще удуши корупцията в България за този срок.Със сигурност,ако започни от лицето Бойко Методиев Борисов.До него на лифта, ще се настанят още двама,но захранването на съоражението ще бъде преостановено,което значи,че лифта няма да продължи.

2-3 години са си направо 800 дни :) И оправянето ще е в като онова другото оправяне ...

Боко не може да не се похвали пред ЕП, че е избиран 11 пъти и да покаже колко глупав народ има в България, който избира все тази тиква, която ни срами с простите си приказки пред света.

От думите ти личи , че си част от "глупавия" народ. Обвиняваш Борисов, че е прост, а не виждаш себе си.

ЗАГЛАВИЕТО НА СТАТИЯТА Е 100%ВИЦ НА ГОДИНАТА

Искам да ЗАПОВЯДАМ на МУТРАТА БОРИСОВ ДА РЕМОНТИРА НАЙ-СПЕШНО ЯЗОВИРНАТА СТЕНА НА ЯЗОВИР "БЕЛИ ИСКЪР" ЗА СВОЯ СМЕТКА!!! АКО ТАЗИ СТЕНА СЕ СКЪСА И ЗАЛЕЕ ГРАД САМОКОВ И/ИЛИ ГР. СОФИЯ, КЪЩАТА ТИ В БАНКЯ ЩЕ БЪДЕ ДЕМОНТИРАНА ОТ НАРОДА, А КОСТИТЕ ТИ ЩЕ БЪДАТ РАЗДРОБЕНИ НА ПРАХ СТЪПКАНИ, ПРЕПИКАНИ И ИЗВЪРЛЕНИ В НАЙ-МРЪСНОТО БУНИЩЕ! СЪЩОТО ЩЕ СПОДЕЛИ ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!!!!

АКО НЕ ПОДКРЕПЯТЕ БОЙКО ТИКВАТА НАТИСНЕТЕ ЗЕЛЕНИЯТ ПАЛЕЦ, АКО ГО ПОДКРЕПЯТЕ ЧЕРВЕНИЯТ ПАЛЕЦ. 13.00 часа е в момента на пускането на АНКЕТА.

напротив,при него е двойна...

Ха ха ха за да ни отърве бочко от корупцията трябва най-напред да ни отърве от себе си и свитата си , т.е от всичките 240 послушковци

ХА, ХА, ХА! Това Вицът на деня ли е?

смята да стои на власт още 2-3 години

... ще... ще...

заложните къщи не попадатли в корупция

КАТО ТОЙ САМИЯ Е КОРУПЦИЯ ,НАЙ ДОБРЕ Е ДА НИ ОТЪРВЕ ОТ СЕБЕ СИ

ДА , АКО СЕ САМОУБИЕ !

питате дали ще се пенсионира ли ..

"Ще ни отърве ли Борисов от корупцията за 2-3 години?" Ко?!? Не!!!

По-вероятното е Мутрата да отърве корупцията от нас, щото народът се топи ли топи, а корупцията се шири все повече и повече.

Бойко ще ни отърве от корупцията за 800 дни = 2 години и нещо, вече сме го чували....

Борисов трябва да бъде съден и осъден като национален предател. Ето защо (цитирам думите на любимката му Лиляна Павлова пред бългаска телевизия): "Не разбирам каква е тази истерия около договорената от премиера Борисов втора джамия в София?! Ще дойдат стотици милиони инвестиции по строителството, а районът пред НДК, където ще се издигне, допълнително ще се облагороди" Там, където бяха паметниците на загиналите ни войни от 1 и 6 полкове! По-добре да си беше стоял 6-тоъгълния 5-то .уйник!

Както разбирам, на мястото на паметника 1300години Българска държава ще се издига джамия, а? Или това е някаква нескопосана шега?

Ще ни оттърве ли Борисов от корумпираното си управление. Да не изброявам поименно кметовете на ГЕРБ. Всичко се знае.

Абсолютно си прав! На първо място кмета на Созопол- корумпиран и нагъл. Искаме кметове като този на Бургас.

Ха Ха Ха Ха

Нещо изграждано толкова години/28/трудно се разгражда за 3 години.

Борисов да ни отърве от корупцията?! Това ми звучи като "пиромани за мир", "садисти за ненасилие" или "феминистки за патриархално семейство"...

Или чрез секс за девственост !

Да, като подаде оставка.

СИК - аджията и екскомунист да ни оттърве от корупцията ли ?? Господи, явно не само 80 % дебилите в тази държава!

Не мислех че има толкова гадове за умиране, та чак след 2-3 години да се отървем!

Може!Ако преяде суджук и ритне камбаната.

""""""Еврокомисарят по въпросите на еврото Пиер Московиси не пое конкретен ангажимент за присъединяването на България към механизма, предхождащ еврозоната. В специално интервю за БНР Московиси обясни, че трябва да се увеличи продуктивността на икономиката и да се привличат повече чужди инвестиции. Европейската комисия се тревожи заради пазара на труда и неравенството в България, обясни Московиси. Нека нещата се случват стъпка по стъпка, пак ще повторя, че ние приветстваме волята на българското правителство и сме готови да помогнем. Одобряваме ентусиазма за въвеждането на еврото, но за да бъде успешно присъединяването към еврозоната има критерии и те трябва да бъдат изпълнени. Това е в интерес и на България и на целия ЕС, каза еврокомисарят. """"""Този юнак ,Московиси е брутално откровен, няма различни словесни пируети и ефемизми.

Интересно колко възлови новини ги шъткат в раздели ,в които не се коментира.....

Вожда на едно африканско племе се похвалил: - При нас в племето вече няма човекоядци! - И къде са? - Ами изядохме ги! Така е и с нашата корупция.

за бб се носи слух, че имал 4 милиарда евро. заплатата му е около 5,000 лева.

Не знам, не знам ,аз чух само за 3 милиардано възможно е и да греша

Аз пък чух за 5 банкета.

Трябва да започне от себе си и неговата партия и после подред да ги подкара.Да върнат всички откраднатото и да се започне на чисто,но това няма да стане,че сме закъснели.

ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

Помощ! Не мога да спра да се смея ха ха ха ха ха ха ... Оххххх чак ми се плаче вече!

Може. Ако се ожени за нея.

Викаш, да узаконят брака си? Щото те иначе отдавна живеят заедно;))

Поне малко от малко да почнат да се задоволяват, барем намалят мерака си за чуждо.

Може би лидера на най-демократичната и некорумпирана суджук партия от създаването на държавата България мисли да емигрира след 2-3 години от страната ни.Тогава наистина няма да има корупция.

По Живково време, народа избираше управляващите с 99,7 %, а сега че си спечелил 11 избори с 20% ..... ???????

Герб създават ПАРАВОЕННА/ПАРАПОЛИЦЕЙСКА организация под предлога Охрана на общинската инфраструктура! Знаем всъщностс какво ще се занимават тези момчета, особено по време на избори! Ще видите на кого ще бъдат издадени специалните нови лицензи Връх на наглостта е, че ние ще плащаме на башибозука! Общините ще са длъжни да сключат договорите! Узаконените по този начин банди на новия СИК даже ще имат полицейски функции респектиране, задържане и т.н. ЗАДАВА СЕ ТЕРОР!!!

Това не е по темата. Ама като си почнал, да ти продължа мисълта... Въоръжена (с разрешително и т.н. "охрана". Е, времето на бухалките отмина... Всъщност, най висшата институция за правораздаване (съдът) е под безусловна забрана да издава смъртни присъди. "Охранителите", обаче, "ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ УСЛОВИЯ", ще могат да ги издават и изпълняват. А конституция? Ха-ха! Конституцуя! Имаме си Боко!

Тиквата къде беше през последните 10 години, на круши ли ? Колко деситилетия му трябват още?

Ако се отървем от Борисов ,борисовци и безкрайната редица от политико -икономически измекяри ,може би в рамките на 5-7 години и при съответната чистка в съдебната система може и да станат нещата.Но тогава трябва ударно да се построят десетина затвора ,за свръх строг режим където да бъдат вътворявани корумираните ,като минималната присъда да е 15 години и да важи с обратна сила.Това ще рече ,бил си тунеядец пенсионирал си се и кротка консумираш благата на своята корупция ,но си осъден и потегляш към затвора за 15 години /минимум/ ,като за значителна част от корумпираните е равносилно на доживотна.Същото се отнася ,но със завишена сила за магистрати.Ако зависи от мен ,,в личен план бих предпочел ,/на първо време /квантово увеличение на разстрелите,което кореспондира с един от законите на диалектиката , а именно "Количественото увелечение на разстрелите , ще предизвика качествен скок в съзнаието /в посока намаляване / на престъпленията,което е очевадно

Много скъпа е издръжката на затворниците, по 1500 лв. на месец.

2 -3 Години ??? E то почти колкото 800 дни :))))))))

Борисов, бидейки първоизточника в българската политика в момента може да ни отърве от корупцията не за години а за 2 месеца, но след това ще го изгонят с камъни. Защото... в България корупцията може да се реши или със затвор, което в момента е в сферата на фантастиката, ИЛИ като се декриминализира и всъщност официализира корупцията.. тогава просто няма да е корупция по прекият смисъл на думата. И всъщност по вторият начин вече се правят някакви плахи опити да се прокара.

Господа от политическата ни класа. Вие ограбване народа и го натискате все повече в мизерията. От изминали 16-17 години/= четири пълни мандата/, че и повече, на вашите управления. Извинете обърках се, исках да кажа на вашите кражби, далавери, манипулации, лъжи... Се вижда, че това е максимума на възможностите ви, толкова си можете. Вижда се, че сте неспособни във всяко отношение и че не можете да осигурите добър живот на народа си. Следователно излиза, че сте или некадърници, или мошенници/популисти/. Според мен възможно най-бързо трябва да бъдете уволнени за несправяне с възложената ви работата. Г-н Борисов и вие другарко Нинова, ако вие политическата класа/ГЕРБ, БСП, ДПС и останалите популисти мошеници/ искахте, то щяхте да намерите пресечна точка в интерес на народа и да имаме: РАБОТЕЩИ и СПРАВЕДЛИВИ ЗАКОНИ; СЪД и ПРОКУРАТУРА; ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА; ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ; СОЦИАЛНА СИСТЕМА. Но нямаме такива, цялата държава/власт/ е впрегната да служи на вас и вашите партиите, а не на хората. И да работи за обогатяване на шепа партийци/депутати, министри, кметове, общинари/ и олигарси/бизнесмени/.

По-добре да ни отърве от себе си!!!

Никакъв проблем да ни отърве, само трябва да умре и подобните на него!!!

Как да отърве Борисов страната си и от кои като той е най-големия крадец??? Първо се вкарва в затвора най-отявления крадец и после се подкарват другите. На мафията трябва да се отреже главата, а не само да се лустросва като се режат дребнички пипалца. Имате ли си изобщо на представа, че този човек е окрал от българския народ няколко милиарда, а не милиона!!!! И продължава да цъфти, а вие ще му говорите за някаква си там корупцийка..........

Да пребори корупцията????!!!!И ОТ ЕС---РЪКОПЛЯСКАТ!!!?НЕЩО НЕ Е НАРЕД!!!Ооооо-за ,,800 дена,,,...Ясно--ще пребори БОРЦИТЕ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА....по примера на царот....после,,чипът,,бил виновен.

"Ще ни отърве ли Борисов от корупцията за 2-3 години?" Изключено, освен ако пък ни отърве от себе си. Но сам едва ли, трябва да му се помогне ...

Борисов може да ви отърве само от спестяванията ви в банките

да ни отърве!? та той тъкмо се сдуши с далавери симонов , предсоят нови висоти, до които тая дружба планира да изведе корупцията в бг

Б.Б. = ГОЛЯМА КОРУПЦИЯ

БРЦК

Бокооо и кой вкара в зтвора за корупция? Как борите корупцията се видя с Делян Добрев. Скандала с детските градини в София също. Делянчо си е още в парламента и никой няма в затвота. Директорката на детската градина е уволнена , ама общинарите дето са и пращали СМС-и не. Така ли ще бориш корупцията? Само имитира борба с корупцията!!!

При нас няма корупция.Виновните са нагоре и надолу-директорите