Студени досиета: Бомба в асансьора за бос на СИК

На 19 януари 2004 г. около 12 часа, мощен взрив разтърсва лъскавата сграда на бившата застрахователна компания СИК на столичния бул. „Джеймс Баучър“ №87.

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: Бомба в асансьора за бос на СИК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да горят в ада всички боклуци........

абе и това не е живот. да трепериш на всяка крачка и да свършиш на каима в асансиор. не си струва милионите. има и друг начин за богатеене.

Брадата не прави философа, както баретата - художника! Така и костюма с вратовръзка не очовечава дивака-пещерняк, та затова ще продължават да се саморазправят.

На запад вече намериха йети и извънземни вие докат намерите някой престъпник.

КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ РЕДОВНО ХОДЕШЕ ПРИ СТОИЛ ДА СЕ МОЛИ ЗА ПАРИ ... ЗАСИЧАЛ СЪМ ГО В ХОТЕЛ ОРБИТА - ЦЕНТРАЛАТА НА СИК :) ... ВЪОБЩЕ ПЕТРИЧКО ЗА СИК Е ТОВА КОЕТО Е СИЦИЛИЯ ЗА КОЗА НОСТРА :))

Имаше през тези години един ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР , който се снимаше пред труповете на избитите, като ЛОВЕЦ ПРОСТРЕЛЯЛ ЕДЪР ДИВЕЧ. Благодарение на неговата "работа" нито едно от тези ПОКАЗНИ УБИЙСТВА не бе разкрито. За работата му само за три години го накичиха с ГЕНЕРАЛСКИ ПАГОНИ и то не какви да е а ГЕНЕРАЛ ЛЕЙТЕНАНТСКИ! Бавно и сигурно България вървеше по пътя от АНДРЕЙ ЛУКАНОВА РЕПУБЛИКА, към ЦАРСТВОТО НА ТОЗИ НА КОГОТО БОРИСОВ БЕ БОДИГАРД. Та бодигарда и сега е министър - председател и позира заедно със Станишев , Корнелия и Илияна Йотова около ОБЕДИНИТЕЛЯ НА НАЦИЯТА - ЦАРЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ мадритското крупие Сакскобургготски! Ще бъда признателен на този който може да ми отговори какво сме - РЕПУБЛИКА или МОНАРХИЯ Нещо като нищо. НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

ГУГЪЛ : ... ТОДОР ЖИВКОВ НЕЗАКОНЕН СИН НА ФЕРДИНАНД ... ТВА Е ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО :)))

Нормално! И този е в графата загинали в резултат на махленска свада за място в асансьора!

КАПИТАН СЛАВОВ , КАПИТАН ОТ ДС (УБО) .... СЪЗДАТЕЛ НА СИК - УБИТ ЗАЕДНО С БАЙ МИЛИ , РУСНАКА И ФАТИК ОТ ДРУГИТЕ СЪДРУЖНИЦИ В СИК - ЦРУ, МАРГИНИТЕ , ПАШАТА, МАДЖО , РАПОНА БОЙКО , ВЕНЦИ СТЕФАНОВ И ЛЮПЧО ВАСИЛЕВ :)) ... ДА, ДА ЦРУ ЗАЛОЖИХА НА КУЧИТЕ СИНОВЕ , ЗАТОВА БОЦИ МАЙМУНАТА Е НЕДОСЕГАЕМ :))

А може би и БОЖЕСТВЕН? ТРИТЕ МОЙРИ плетат нишките на съдбата на всеки смъртен какъвто е и Борисов. БОГИНЯТА АМРОПОС е готова да изпълни задачата си и да отреже нишката на всеки един от нас - в т.ч. и на августа Борисов. Не съм врачка, но виждам промените които настъпват в света. Те изискват нови лица и нови действия. Целият ни политически елит ще бъде СМЕНЕН, заедно с ментора който Станишев обяви за ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА!

НЕДОСЕГАЕМ ... В СМИСЪЛ ЧЕ ЦРУ ГО ПАЗИ ОТ НАРКОАГЕНЦИЯТА И ФБР :))

Еврейче,еврейче, тази пропаганда вече не върви.И свинара правешкия ли е от цру щото той е главния в "прехода". ДрОдарЕте от цк на бкп,са активни файтъри.В цру този термин е непознат-активни борци против фашизЪма и капита...Разбрали тъпа еврейска свиньо

БГ дебили,как сте...Продължават ли да ви работат с тоа "автентичен" преход а?Продължавааат,как нема да продължават като сте идиоти.Значи "прехода" не е измислен от свинара и къмпани.Той тоа преход се е самоизмислил и всичко е станало така от самосебе си.Значи да станеш "бизнесмен" в БГ е достатъчно да си шофер или спортист с трети клас...А бе теа в америка требва да са най-големите балъци бе-да ходат да си си губат времето в бизнес училища,да плащат маса мангизи за това докато в БГ ей го на,така се прави.Я гледайкте боко-"политик" за чудо и приказ,как "начетено" говори за всичко. Разбира ги нещата ей така по рождение,самороден талант. Живков що ви го е избрал да ви управлява.Случайно ли.Харесал го е свинара от правец и е рекъл-е те тоа ше е.На него трети клас му стига.хаха.Сега разбрахте ли че сте дебили 98,75%.А и така сочат резултатите от изборите де-случайни неща нема.

ЖИВКОВИСТИТЕ ОТ УБО СЪЗДАДОХА СИК :))) .... ПО ПОРЪЧЕНИЕ НА ТОДОР ПРАВЕШКИ - НЕЗАКОНИИЯ СИН НА ФЕРДИНАНД И ЧИЧО НА СИМО КРАДЛИВИЯ :)) ... И ДНЕС ОЩЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ САКСКОБУРГОТИТЕ И ЖИВКОВИСТИТЕ - БОЦИ Е САМО БУШОН :))

Само за протокола: Уточнете по това време коя сикаджийска мутра беше главен секретар на МВР! КОЙ?

Нали и неговата приятелка я бяха взривявали докато бяха двамата в СИК !!

Да, ама това са си нормални бизнес спорове! Нещо като махленска свада за паркомясто... Между другото колко от вас си спомнят, че Бойко Борисов знае кои са взривили приятелката му тогава? Да сте чули за обвинени и осъдени и по това престъпление? А когато Борисов обвини Доган, и то от трибуната на Парламента, ме е поръчал убийството му, което между другото не е неправдоподобно, ако се има предвид съдбата на една самоубила се мъжка секретарка на Доган с пистолет в сараите, където пиле не може да прехвръкне, и с грешната ръка, и след една седмица намериха предсмъртното му писмо в левия джоб на панталона му и както самият Борисов и Цветанов заявиха разследването в било пълно с пропуски, имитация - не са взети например натривки от осъденият и със самопризнания лежал в затвора за терористична дейност срещу България ДС доносник Доган, за когото е известно, ме обича когато се напие да вади и размахва пистолета си на масата,... (не ме оправдавам Цацаров и други като него, но е нормално да се страхува толкова за живота си - видяхте ли Екзактният какъв спринт към турското посолство извади, когато тези рецидивисти го набелязаха к под пукаха за да го сплашат за да си затваря устата, не всеки има частно самолетме като другият им бивш авер, когото подгониха за да оберат - Цветан Василев, който пък се спаси в Сърбия (след Виена)...)

Припомнят ни бившите мутри загинали за свободата на България! Най вероятно това се прави в скоро време портретите им да висят в класните стаи в училище!

Да, бе, много си прав! Нали точно сега обсъждат новите учебници по история на България, как може да пропуснат главните герои на прехода - мутрите и техните съветници и родители - баш мутрите, истинските, най-големите мутри от червената ДС милиционерска пасмина, като Андрей Луканов, Любен Гоцев, Бригадир Аспарухов, Димитър Иванов, Стоян Денчев, Виктор Вълков, Нора Ананиева, Красимир З Премянов, Румен З Петков, Гоце, Доган и останалите от шайката!

Между другото разбрахте ли какво е оправданието, обяснението им на тези за това защо след като са (били) толкова умни, подготвени, успешни, мотивирани, патриоти, знаещи, можещи, не ближещи нечии задници и не са страхливци и негодници и само те можели к знаели, и то най-добре да управляват ЗАЩО България се НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ след толкова години САМО ТАХНО КУКЛОВОДЕНЕ, тоест управление - на тях и подставените им и кръстени лица? Как се оправдават помежду си, и между другото някои от тях и си (го) вярват! Че не били виновни те, а защото нямало учебници как се прави прехода- край на цитата?!? Разбрахте ли сега - нямали учебници тези, които иначе са по-, по- и най-!!!!!!!!!!!! Нищо по-добро и не глупаво не можаха да измислят тези отвратени! Книгоиздаването им било виновно! Може би затова и се фиксираха върху книгите и библиотекарството! Ако някой се съмнява или не знае - да си направи труда да намери коментари на Виктор Вълков или на Ахмед Доган по въпроса, да се посмее, ами може, ако не му се доплаче! Жалка работа! Трагедия! Измекяри! Нямало кой да им каже и да напише, че да се краде и граби, да се руши държава и институции било лошо...

Някой може ли да обясни как така в България за над две десетилетия не разкриха и не хванаха нито един убиец или поръчител, при стотици убийства и атентати, някои от тях фрапираши- посред бял ден и в центъра на столицата, пред много свидетели, при положение, че МВР е с бюджет 2 милиарда на година, ДАНС е поголяма от английската МИ например, при положение, че България и българите сме с пъти по-малки (о) от Англия, че сме с почти най-много полицаи и прокурори на калпак, че имаме куп други служби, че масово се следи и подслушва, и то законно, и че ни управляват най-великите, подготвени и мотивирани и успешни експерти и управници... А при поръчаното убийство на генерал Любен Гоцев убийците и поръчителите му са разкрити още преди да го убият? Сега се сещам и за още един прецедент - Катарзиса Пеевски и неговите трима убийци барбар с поръчителя - Цветан Василев! Някой да знае отговора?

Стоил беше един от малкото свестни и разумни хора на таз територия. Лека му пръст. Онзи който го уби /както се говореше/ не го надживя много. Боклук беше.

И като е бил толкова свестен какво е правил сред престъпници? Впрочем каква ти е дефиницията и представата за свестен човек? Престъпниците свестни хора ли са, според теб? Има ли свестни сред престъпниците, сред онези, които се занимават с престъпления и с организирана престъпност, пък дори и в легалната й структура? Особено ако е наясно с това? Аз знам отговорите, а ти знаеш ли ги, наясно ли си, замислял ли си се изобщо?

А Боко Тиквата и той какво е правел там?

И като е бил разумен, не е ли знаел приказката: Който нож (пистолет, автомат, оръжие,...) вади от нож(...) умира!? Пресен пример - бизнесменът Петър Христов от СИК с гардовете му с автомати, от близкото му славно минало! И за него някои - например Цветан Цветанов, Влади Въргала казаха, че бил много свестен човек, дори някои са готови и бъбрека си да дадат за него... Като са свестни и разумни кой и защо ги избива?

ТЕЛЕ

Всяка седмица ни започнават с житието и страданията на някой от бившите босове на нашият Вожд. Следващата седмица очакваме статия за отвличането на сина на Венци Стефанов , по-следващата за екшъна в р-нт " Славия " при който умря Милчо Бонев - Бай Миле и няколко от гардовете му , и накрая да не забравим и Пашата който е един от хората по думите на поконият Иван Славков който препоръчал Боце Тиквоне за гард на фамилия Живкови :) а после Боце бил демократ хахаха това само в редовете на ГРОБ го вярват

Някои тук сигурно още си спомнят, как по времето на Бай Тошо полиция и армия много не се обичаха, и това идваше от най-горе, от министрите и ръководствата на МВР и МНО. Не можеха да си премерят пишкитд и да си разпределят териториите и мястото в сърцето на Главния! А и България е малка държава, страна като простряна длан, и по-голяма тя ИМ е нужна, защото тези лакоми и мързеливи задници са ненаситни, както вече се доказа и е категорично ядно, особено след тези 30 години преход. Та дърлянето на МВР и МНО някога ми прилича на това между СИК и ВИС, както сега между ръководствата на ГЕРБ к З БСП (и ДПС) - все за мерене и територии, тоест гепене става дума! А по въпроса кой победи в крайна сметка от това дърлене, от дърленето между МВзр и МНО, ами .. ДС! Нали знаете когато двама се карат КОЙ печели? Въпреки, че и онези тунеядци не останаха капо, и не само защото останаха ненаказани за безобразията и престъпленията си!

С какво биографията на Този Стоилов се различава от тази на Петър Христов. Ами с 13 години. Иначе и двамата са свързани с борческа групировка, и на двамата Бизнесът им чист. Но за 13 години Петър Христов си е намерил политически покровител- ГЕРБ, само че си загина като всяка друга мутра. Ето ти още една разлика- времето прави днешните бивши мутри в политически покровителствани днешни бивши мутри.

Боко къде беше в тая схема? До кога делеше една стая с Маджо? Или той вече беше откраднал и върнал с/у откуп достатъчно луксозни коли за да се подзамогне и с малко СИК-аджийска помощ да направи своя ЧОФ "Ипон". Впрочем към 2004 г. Тиквоний беше главен секретар на МВР-то.

Когато Любен Гоцев се явява в съда като свидетел по обвинението срещу едни от босовете на СИК - Маргините, влезли в лют конфликт със създадения от Любен Гоцев бос на СИК Маджо, малцина, вкл. и в съдебната зала разбраха и чуха онова, което процеди през зъби Гоцев към един кнтересен мъж в залата / че ще съжаляват за това. Румен Пикаещият във Фонтани Петков, министър на МВР (Маджо Вика Румен), когото Брендо и публично заплаши, когато го подписаха, че ако не го оправят ако вземе да си отвори устата за него и ще стане страшно,...като държател не само на досиетата, но и на черната каса в БСП (така става, когато си носил куфарчето на земляка от Плевен, на чичата Андрей Луканов, усвояваш бързо занаята - първият от серията обири на банки в България - аферата Акрам с дузина трупа, четен печат от американското посолство, пояни изцепки на прием в Москва, че каквото каже Москва това ще става в България, а другите да си е.ават майката...) тогава се бе взел много насериозно и срещайки се с де що има по-голям бандит в и извън България (басейна Спартак на Алексей Петров и оперативното му мероприятие с братя Бегслеви...) бе решил да пусне старата лисица Любен Гоцев по пързалката, осветлявайки невинно връзките му с организираната престъпност, но старият рецидивист не бе вчерашен - номерът, че висши офицери от МВР го предупредиха, че Маргините щелк да го убиват - него к още двама бе ясен на обиграния подлец, който се изживяваше за Боса след убийството на колегата му по КГБ линия Ликанов...

колкото ,,управляващите,, ни са по -послушни в европа толкова са по-недосегаеми от правосъдието в страната...им!!!

Спомняте ли си с кого се е виждал за последно Васил Илиев от ВИС (Императорът!?!), преди да го убият? С шеф на ... БСП, на градската организация на БСП, Александър З Маринов! И искал да прави ... БАНКА!!! А когато след това брат му Георги Илиев отишъл при Маринов и го попитал дали са убили брат му, защото е искал да избели бизнеса си и да направи банка, Маринов му отговорил - Еъзможно е! И когато по-малкивт брат му казал: Той ви даваше пари, а ВИЕ ГО УБИХТЕ! Онзи Маринов, който оставяше впечатление на един от разумните и възпитаните в ОПГ БСП ръководството отговорил, явно и той самозабравил се: Ами имал - дал! (спомнете си Алековия Бай Ганьо) На което Георги Илиев отговорил: Твоята кариера приключи! Както и става! А подробности са, че точно преди убийството на Васил Илиев са отнели оръжието на охраната му, че е карал току що новозакупения си Мерцедес от Фатик и явно ще го пази (забави движението) при дупките при строежа по уличката, по която минава за да иде в офиса си, че на кръстовището на Емил Марков при Южния парк е имало инсценирана катастрофа на двама, която допълнително е забавила движението му и които катастрогирали коли след това естествено не са намерени от раздледващите и НВР - напомням, това е много оживено кръстовище, и т.н., и т.н.... Отново - КОЙ създаде организираната престъпност в З България и я обгрижваше и използваше за да прерасне в мафия? Престъпникът може ли да е или да стане бизнесмен с парите от престъпленивта и такъв ли е наистина? Американският посланик: Проблемът с българската престъпност в З България е, че е ТВЪРДЕ ОРГАНИЗИРАНА!! Най-голямата организация в една държава е ... САМАТА ДЪРЖАВА! И най-слабата държава е по-силна и от най-силната мафия, освен ако ... НЕ СА СЕ СЛЯЛИ НАПЪЛНО! Тогава мафията е непобедима, защото никой никога не може да победи себе си, просто защото се бори с ... РАВНОСТОЕН ПРОТИВНИК!!! ЗАКРИВАЙ!!!!!!

Бившите комунистически и ДС и милиционерскк величия създадоха мутрите и организираната престъпност, групировките и едрите бизнесмени, банкери и политици и магистрати, вкл. едри собственици на медии и ги съветваха и обгрижваха, тоест контролираха и използваха, а наказваха отклонилите се от пътя и раздаваха правосъдие, когато възникваха конфликти между тях (спомняте ли си как те например скриха стария си ДС доносник Карамански дори и в ареста, когато други мутри - от СИК го търсеха под дърво и камък да го светнат, спомняте ли си стрелбата пред Севастопол, където бе леговището на провъзгласения пак от ДС парцалите за Кръстник и партнъора му - бившия шеф на Издирване Иван Иванов, когато Маджо бе ранен от засада и стрелба от отсрещния апартамент, и това в центъра на София, на минути от сградата на МВР министерството, спомняте ли си Белите брези, когато бяха убити Чанев и Индианеца от безредиците, докато висши служители на МВР - Ботев и Григоров се договаряха с бандитите,...) и после набедиха набедиха невинен от БМБ, а Ботев, Григоров и Иванов прикриваха бандитите и оръжията им, и следите, миеха кръвта от площадката пред апартаментите...? А медиите на същите тези създаваха героичен ореол на мутрите и бандитите... Тя мамата си трака! И това ставаше пред очите на всички!

Когато попитаха генерал Любен З Гоцев, който е бащата на СИК и Маджо, дали познавал Маджо този СД направи на убита лисица и каза, че само се били виждали СЛУЧАЙНО!! на здрасти-здрасти! За непознатите - и Гоцев, и СИК бяха окупирали бившия хотел на Комсомола - Орбита до японския хотел, и офисът на Гоцев по онова време бе точно там! Най-големите пари мутрите направиха по време на ембаргото, когато не само натрупаха милиарди, но с контактите и връзките на ДС генерали и полковници организираната ни престъпност се вля с международната (предимно балканската, но не само - и италианската, и колумбийската,...) и израсна в мафия, като особено голямо място в заниманията им тогава бе естествено търговията с петролни продукти, наред с наркотиците и контрабандата, проституцията, рекета, измамите (спомнете си ДС и Кинтекс например, с богатия им опит в тези бизнеси) Само едно име да спомена тук, на всеизвестната и на западните служби компания на Любен Гоцев (една от тях) - Източноевропейска петролна компания и бизнесът й! Всички мутри наричаха с респект Любен Гоцев - Бай Любен, а точно с протежето му Маджо били само на здрасти! Както на времето Бойко Борисов заяви в съда, че не се били срещали с Бай Миле когато бил главен секретар (много пъти в кафенето до стадион Славия, например, и то пред погледа на много хора, вкл. ученички от местния техникум, които охраната им е пропъждаща с наставления да не говорят какво и кои са видяли...) и че Бай Миле, който отговаряше за мръсните поръчки в СИК и е бивш милиционер си бил обикновен бизнесмен, който се препитавал от трансфери на футболисти! Инна тази основа му е приятелството с познатия и на Борисов човек на сръбските служби и мафия Стетен Йосич...

Малцина оцеляха, въртяха на магурата бая, после капитолия, има и не малко по чужбина, сега ни управляват ченгета поръчители, по гадни и от магураджий

САМО ЧАС ПРЕДИ АТЕНТАТА, СЛАВОВ Е НА СРЕЩА С ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ-ШЕФА НА ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ!

Да ви имам и разследвщите, и журналистите, вижте това например: Първата версия, която МВР лансира след атентата е за вътрешен човек в групировката, който е подготвил покушението. Мотивите са, че едва ли външен човек може да се премине през голямата охрана и да постави бомбата, както и да знае графика на Стоил Славов и кога той ще пристигне в сградата. Втората версия е за междуособици вътре в СИК, чиято жертва става Славов... Ами то двете основни, а и останалите версии са всъщност една и съща, а май и останалите, в които просто има конкретизация. тоест явно бомбата е заложена (и) активирана от вътрешен човек, защото външен нито може да влезе с бомба и да я постави, в резултат на междуособици вътре в СИК, които може да са и/или за бизнеса им с горива, или за този с наркотици (и убийството на Фатик)... А ме не били намерени доказателства едва ли има изненадан - те се намират 1) когато искаш да ги намериш, когато наистина ги търсиш: 2) когато знаеш как и къде: 3) когато има предварително създадени условия за това! При положение, че нито едно от тези условия не е налице и това е очевадно, ненамирането на доказателства при тежки престъпления е всъщност единственият логичен край на такива разследвания! А по отношение на мотивите - ами мисля за междуособиците в СИК вече знае цялото българско общество, вкл. и от събитията след този атентат!

Пазач на бариера и... хоп, 18 фирми. Какви бизнесмени са тези нашите подчовеци?!

Успешни с фатален край.

,,..Син на мутра се прибира от училище и разпалено разказва на баща си: - Тате, тате днес по четене взехме до буквичката К, а аз знам до Ф! - Браво моето момче, нали затова ходиш на училище! - Тате, тате, апък в класа всички могат да броят до 10, а аз мога до 21! - Браво моето момче, нали затова ходиш на училище! - Тате, тате, а пък днес имахме преглед при фелшера - на всички деца пишките са колкото кутрето ми, само моята е като наденица! - Идиот с идиота ти - нали си на 21 бе!..,,???

беше лична охрана,на Живков, никакъв пазач не е бил

Б.Б от Банкя дали не е замесен и тук?

А дали му е занесъл цветя?

Ники

Не само е занесъл, но е бил най-големият и скъп букет. Такива са правилата при мафиотските убийства.

Това си е професионална злополука. Както един стругар пострада от работата си на струга.

Венци Стефанов сигурно помни как са вкарвали вагони с петрол в Югославия по време на югоембаргото, а?

Шшшшшшшшт!:))))) ...джурналята му викат "чичо венци"---на тоя тулум!:))))))

Венци Стефанов разбира от петролни продукти, нали е бил бензинджия преди 10.11.89 г.

Бъркаш! Венци беше барман в парк хотел Москва.

примати и техните кукловоди кадесари и комундета затриха живота и бъдещето на поколения българи. Моля драскачите от дира да не ни напомнят за тях. Да го ду.ат всички мутри боклу.ави!

Според запознати е Росен Горския, между мисиите в Ирак, Афганистан, Френския легион и войните в Близкия изток.

Аверите на Зеления.

се осъществява по един и същи сценарий, написан и ръководен от един и същи център - кпсс/бкп/кгб/дс/гру/румно като и рашистките и туземните мутри лека полека ги изчистваха във времето. Затова България е все още задунайская губерния и вече сме загубили всякакви шансове да се освободим от азиат-болшевишките господари ???

Защо просто не направите един мраморен мемориал на изтрепаните мутри, както и да определите една дата за национален празник, в който да ходим да поднасяме цветя на тоя мемориал и тихо да скърбим? То бива, бива, ама пред седмица се появява някоя статия, която отчита годишнина от смъртта на някой мафиот. Каква загуба за милото ни Отечество! Отивам тихо да поплача...

Не скърби, приятелю, има надежда - напоследък отчитаме трайна тенденция към затопляне - върху студените досиета се наслагват нови - топли-топли. И доблестната ни прокуратура се зарече, че няма да ги остави да изстинат;))

Ми не мога да не скърбя, толкоз качествен народ изтрепаха. Отивам да си разплитам плитките от мъка, то не се трае.

много си прав. аз даже имам идея за местото на този мемориал, а именно взривения мавзолей. тъкмо ще могат да ни карат да ходим на задължителни, "демократични" гей-прайди. там на площада, плевенлиеви ще ни четат имената на "падналите за демокрацията". и заря... покъртително, наистина...

лика прилика сте

СИК-аджия от естествена смърт не мре. Доказа го напоследък и оня "бизнесмен" от Търново. Ако ще да вдигат кръвно, ако ще да се подрискват от страх, предизвикали са съдбата с мутренското си битие, а от нея не може да се избяга.

Половината бандюги редови полицаи. Нищо не се е променило - полицията и сега се състои от престъпници и дебилни мързеливци.

Главатарите на мафията в България.

с тези претоплени манджи,бе!

Стоил Славов е завършил пазарджишкото милиционерско училище. Баща му Георги Славов бил шофьор в ЦК на БКП и синът му започва работа в УБО, като карал пилотната кола на ескорта на Тодор Живков. По-късно преминава във втори отдел на УБО и служи на бариерата на резиденция Бояна. За разлика от другите босове на СИК, Славов предпочита да стои в сянка, като се занимава с търговията с петролни продукти

А бе, Стоилчо не караше точно колата на Бай Тошо, ама айде легенди да има!

Не го знам какво е карал, но е написано, че е карал пилотната кола на ескорта на Тодор Живков. Има разлика. "Тато" е бил в някоя от следващите коли.

Почти, като биографията на вожда и учителя ...

Какви хубави времена бяха, всеки ден падаха убити по две-три мутри, понякога и повече! Поизчистиха ги!

кадесари бяха подчинени на кагебето, става напълно ясно КОЙ дирижираше "прехода" и КОЙ овладя икономиката на страната ??? Та затова стават все по-гнусни долните лъжи на туземните рашофилистици, че Западът командвал в България ???

Това беше преди години, нещата трябва да се следят в развитие. Един друг сикаджия, който в момента управлява страната, от години е на отчет в американското посолство.

Има и неутрепани СИКаджии--например Бою Симитлията!:))))))) ....ама не е късно!:)))))))

Има си го Бойко на снимки с половината от излброените в статията. Макар да вадйт и снимката с този, на която май наистина не е Бойко. Но от партито на СИК си го има и там е с част от другите. Както имат и общи фирми. Шеф на клон на неговият Ипон пък застрелва заедно с още един служетел конкурент с 5 куршума. Бивш бодигард на Бай Миле в съда под клетва заявява, че за трафика на накотици от Турция се е грижил Бойко Борисов.

Ники

Явно Ердоган държи в сейфа си дебела папака за Тиквун и затова оня му танцува, като мечка на циганин-мечкар.

Не разбирам защо всяка седмица ни занимават с тия долни отрепки. Това урок по история ли е или какво? Хубаво е, че са измирали и продължават да измират като мишоци! Нядавам се и много да са страдали при това! И на никого не липсват.

Щото те не са долни , а са горни.

Е Борисов Борисов.

Ех мечти , мечти.Размечта ме нещо тази статия.

Ами те тия дето уж трябва да ги издирват са им поръчителите...Ама моля Ви се...това е съвременната история на Българите...."Ханове в мирни дни"....някой плачат и скърбят и до днес с постове за измислените си герой от 90-те...братята Васко и Жорката...ама смешното е че тези постове са и от деца родени през 90-те...малее какво ли те знаят:))))

А мутрю, който е част от семейството на СИК, как оцелява до сега? Явно, има някаква причина...Има хора, които не са забравили кой е ББ - охранител на Т.Живков, ИПОН1, ИПОН2, СИК...Историята казва, че поста Главен секретар на МВР му е купен от мутрите, да ги пази (от властта и законите). Колко от тях са в затвора?Никой!Тях законите не ги ловят.Само куршумите, когато настъпят нечий интерес или навлязат в чужда територия.И разкрито убийство няма.(щото убийците са от техните среди).И, покрай тях, явно, добре опазва и себе си.

Убиецът на дрюгаря Луканов нищо не се разбра. а именно др. Луканов е създател на групировките и мутренската сволач в България началото започва през 1986 г. с измисления нов икономически механизъм за развито социалистическо общество /девизът на 12 конгрес на БКП/

Дир-а пак е поставил цедката. Ааааа не, няма цензура ! Сакън !

Кои от СИК- аджиите са живи днес и все още не са разстреляни, взривени и т.н. ?

От босовете - Маргините, Маджо, Пашата и Венци Стефанов /доколкото е бил бос някога де/. Бойко е отделно.

Боко се е навъртал около СИК и е чакал да му подхвърлят някоя ''коричка хлебец''. Бил е в по-близки отношения с Младен Михалев - (Маджо).