В парламента дадоха зелена светлина на договора с Македония

Две парламентарни комисии изслушаха министър Захариева и дадоха зелена светлина на Договора за приятелство с Република Македония.

Обратно в новината

Коментари - В парламента дадоха зелена светлина на договора с Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си приятел със себе си - това не е ли диагноза?

няма лошо,но...като се позамисля,ами аз знам повече за Луната отколкото за историята на БЮРМ,щото тя все мени! остава само да започнат да претендират,че Плиска им е столицата и... наистина - нас ли са ни лъгали навремето(историците) или макетата просто казват туй дето им се иска да чуят!? познавам двама македонци-и работни и разбрани...докато не стане дума за история...бреййй побъркват се-абе откачат направо,ма то Cимеон сме им взели,ма Kирил и Mетодий(и брат му)ма Cамуил,ма цялата им държава сме им поробили...ма кат стане дума за паспорти...млъкват. с македонец да спориш по история,все едно е да спориш с радиоточката. убеден съм,че ако седна да споря с дървото на двора,по ще ме разбере и разговорът ще е по-ползотворен!

Не се ядосвай.Те макетата са си такива, и затова оня с мустачките като правел сапуна в Освиенцим имал рецепта; 2 евреи за мазнина 2 циганина за миризма 1 македонец за да се пени сапуна И още една за мамкетата Идва макето в България да работи и започва да се хвали пред колегите -Унас в Македония жито к'ао дренки българите му казват -Ами що си дошъл тук, а не си стоиш в Македония-а оня отговаря -Ку.о ти ли ке ядем там.-Е, това са макетата и предатели на Н-та степен

Срамота, Джендъридиотщините в И.К. са по важни явно, от съдбата на българите в БЮРМ.

Трябва да се направи едно малко уточнение в публикацията. Екатерина Захариева е министър на външните работи, но никога не е била дипломат. Няма и да бъде.

какво правите в т'ва събрание 200 човека ве! хрантутници, плячкаджии, изедници долни мръсни, що постоянно нищо не правите, що са ви толкова големи заплатите , що се натискате да сте депутати! мама ви дейба , какво има да решавате толкова за една педя земя! пълно е с милионери а народа живее бедно, ходите ли по селата да видите мизерия , а! педерасибг.цом

Наскоро в Италианската преса излезе информация че средно около 120.000 ЕВРА печалба чиста на месец прави КОСОВско албански 23-30 годишен дилър на КОКАИН и Хероин в Северния град Бергамо .А Валери Шкембевойвода и Бойко ДАВАТ БГ Паспорти на Арнаутити-ШИПТАРИ да могат по лесно да ходят до Италия Френската Ривиера и Швейцарско.ВАЛЕРИ тоя заблуден монголо-татар си мисли че някоой заблудено албанче ши дойде да работи на крадливите скрънзцливи олигарси за 300 евра тоя майе пушил от Македонско-Косоварска трева НЕЕ познал

До там ли стигнахме, да се радваме,че имаме обща история с македония,когато по онова време в сегашните македонски земи е имало само България.... Историята на Новата Македония е от 50 години насам...50 годишна история с албанци и сърби.....ние имаме над 1 300 год история..Срам и позор за нас.

Вече е пуснат Българо-Македонски разговорник. Този език ще бъде ли включен в езиковите гимназии.Търсят се преводачи:)))

Нали си имаме Стойков, он знае - МАКЯТА И ...

Май дадоха зелена светлина и на поалбанчването. Едно албанско семейство да купи къща и улицата за година две е обезлюдяла.

Мария, не знам какво си, но тази помия,почти без промяна, я излизаш след всяка статия в Дива. ГНУСНА СИ!

Тези ще са първи до стената!!!!

Долнопробен пасквил на майцедавци и майдепродавници!!

ЗАЩО НЯМА ЕДИН ОТГОВОРНОСТ? А сега не е време да приведат всички на кръщелница за предопределението на родината. ВСИЧКИ ДО СТЕНА С КОНФИСКАЦИЯТА НА ИМОTA. Докато не го правят, няма да вярвам на тази власт.

Сончеее, ни на Български си го написала, ни на "македонски"....

Много е важно утре при гласуването в парламента да бъде оповестено ясно кои точно народни представители гласуват за този предателски договор. България трябва да знае имената на националните си предатели. Гадове.

Не стига че сме Държава граничаща сама със себе си, но и подписваме договори сами със себе си.Договора е преведен от Български на ,,Македонски,,...голямо превеждане е паднало,трудно се намират преводачи:)))В селската кръчма/след 3 мастики/ се говори на по неразбираем Български от колкото Българо-Македонски:)))

Жалостни македонци, плача с вас, изиграни, унизени и изнасилени духовно от българските власти, вие - славни наследници на древна, горда и велика нация, почти като турската! България отново е насочила слузесто-хлъзгавите си пипала към вашата държава, история и култура. Българите крадат безбожно-задъхано македонски народни, изворно-кладенчови песни и ги обявяват за български! Вие, подарили езика, абуката и културата на татаро-българските примитивно-безполови племена, в знак на "благодарност" отново ще бъдете прилапани и хвърлени в огромно-бездънната паст на великобългарския шовинизъм и крайна ксенофобия! С ратифицирането на този договор вие подписахте смъртната си присъда като най-древната, най-великата нация наравно с турската, владяла в миналото целия свят, Кърваво-Червената Луна, планетите Марс, Венера. Там вашите местни роби- венерци в знак на безсилие са прибегнали до водене на биологична война с вас чрез венерическите болести, но безуспешно! Вие сте жилаво-възлести титани и титанки, синове и дъщери на славния Александър Македонски, дал безценен тласък за процъфтяването на мъжката любов, възпята в хиляди сонети на древни македонски епични поети! Той се е разтрепервал от необикновената красота на мускулестите антични мъже и момчета , с които взаимно са орали издълбоко разработените си ниви!!!! Българската ултранационалистическа Слуз вие, че Турция също била изостанала, а премълчава факта, че самите турски султани и везири са били едни от най-толерантните и разкрепостени почитатели на хомоеротиката. Зад женския харем на султаните, който най-често е бил за камуфлаж, са се намирали мъжки хареми-бани, където мъжествени мюсюлмански аполоновци са си търкали взаимно гърбовете, а силни теляци-еничари хищно са разтривали меки и твърди телесни части на османската хуманно-интелектуална, високо-извисена аристокрация! В това отношение Македония и Турция са първите държави, признали третия пол! Поклон пред вашата героично-повратлива, древно-величествена Третополовост!

Даже си върло добра мюсюлманка сърбоманка.

И Мария е македонско име, майката на македонския Бог.

Оох, Марийкеее...

Договорът не решава главния въпрос-присвояването на българската история като инструмент за продължаване на де- национализацията на българите.В Договора вместо това има общи приказки без смисъл.

Това е договор заради договора и хвалене при Председателството. Вардарското българско наречие е обявено за държавен македонски език и България го подписа. Къде си дядо Вазов ????