Себастиан Курц: На ЕС му липсва фокус по големите въпроси

Канцлерът на Австрия призова към задълбочаване на сътрудничеството по сигурността, външната политика и отбраната в Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Себастиан Курц: На ЕС му липсва фокус по големите въпроси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА МОМЧЕ МАЙ ЧИТАВО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ?!

Не се притеснявай Себастиане. Боцко и Свинетката ще го фокусират. Нали сме председатели на Съвета.

България към Австрия : за да се преборим за нашите държави и Hароди!!!, -1. първо трябва да изгоним "капиталистическите" измамници от Eвропа!!!, -2. второ да им се забрани да печатат долари и евро(не обищитени със злато)!!!, -3. трето да бъдат задължени да направят златно покритие(обеспечение) на всеки $долар и €евро пуснати от тях безпризорно и неконтролируемо в употреба(за което носят наказателна отговорнот), както и на чековите книжки също!!! Европейския съюз и държавите в него станахме заложнити на едни измамници и шантажори, които са се провъзгласили за "елит" на едрия Kапитал, но едрия Kапитал е защитен със злато, а те са само едни палячовци-въздух под налягане, лъжливи, упорити и нагли измамници за наивници!!!

Фокус наистина липсва. Затова пък колко фокусници в Европа!

Те първо има да ядЕ големиот Кур ц.

Европа трябва да вложи пари в разбиването на руската лъжлива пропаганда. Тук простолюдието вярва, че Путин е светец. Простолюдието не знае, че парите на всички избити руски биснесмени са по сметки на Путин и тези около него. Простолюдието вярва на внуците на убийците след 1944г, които казват, че по времето на Живков живота е бил мечта. На простолюдието трябва да се каче, че тогава се чакаше за една таратайка 10 години с вноска от 1500лв. Заплатите бяха около 150лв, утрепан москвич беше 5500лв. За жилище се чакаше 20 години. Магазините бяха празни и нямаше дори тоалетна хартия. Един видеорекордер беше 3000лв при заплата 150лв. Простолюдието не можеше да ходи дори в Югославия. И СЕГА НЯКАКВИ ГАДОВЕ ПРОДАЖНИ, НА КОИТО СЕ ПЛАЩА В РУБЛИ ЩЕ МИ КАЗВАТ, ЧЕ ТОГАВА БИЛО ДОБРЕ. КАТО Е БИЛО ДОБРЕ ГОСПОДАРИТЕ ВИ ЗАЩО ДО ЕДИН ЗАМИНАХА С ЧЕЛЯДТА СИ НА ЗАПАД, А НЕ ОСТАНАХА ТУК? ЗАЩО, БЕ МЪРЛЯЧИ?

Толкова лошо се живееш след 1945г. че 30 години все още КРАДЦИТЕ КАТО ТЕБ ИМА КАКВО ДА ПРОДАВАТ ОТ БЪЛГАРИЯ! Сега като има всичко е цъвгтим и връзваме що избягаха над 2000000 българи? Айде бе цървул кажи ми?

УСИЛИЯ ДА БЪДЕ КУПЕН ТОЗИ МЛАД ЧОВЕК , ЗАЩОТО Е ЗАПЛАХА ЗА ПЕДЕРАСКАТА ПОЛИТИКА НА ДЪРТИТЕ БЮРОКРАТИ !!!! ДАНО НЕ СЕ СЛУЧИ, БОЖЕ !!!

А вече така мъдър, все едно от поне 30 г. е в политиката! Това е новата генерация, не е лукова глава. Достойно, твърдо, но културно и толерантно. И какво точно не ви допада у него? Казва нещата такива, каквито са и право в очите /куме/! Затова такива хора винаги са неудобни и неприятни на масовия гражданин, пък и селянин.

abasador

P.S. Извинявам се, пропуснах коментар по темата.... след като баба Меркел направи ляв завой, много от останалите в ЕС направиха силен десен завий, дори и самите германци, а някой дори излезнаха от пистата, напускайки състезанието (което се провежда на две скорости) по този повод ... намеквам за англичаните! Лек ден.

ти моето момче ще го фокусираш...

"На ЕС му липсваше фокус през последните години.". липсва му още визия. липсват му неподкупни политици от висока класа, независими от лобиисти-глобалисти. липсват му смели мъже, които могат да вземат решения без да поглеждат какво го командват джендърите от америка, без да се вслушват в Гласът на Народите си.. липсват му свободни медии. брюксел е гарант само за тоталната деградация на ценностите, които не се изразяват в парично-стокова стойност. ес е едно изпразнено от смисъл понятие, което служи на определена каста да си пълни джобовете. ес в този си вид е една извратена фасада на одата на радостта и гавра със създателите си.

...горчивата истина!!!

"На ЕС му липсва фокус по големите въпроси" Спокойно, Курц, "Булгар, Булгар" тепърва ще ви събира погледите.

Най-сетне нещо смислено от управляващ политик.

На същото мнение!!!

австрийската школа нещо се цепи от нато ша са наказваме:)

Aвстрия HE E член на HATO!!!!!!!

а-а ша стане споко:)

Kalin

най ме е страх от недоклатени с мляко около устата и такива падащи си по учителката си от първи клас

E, австрийците отсега знаят какво ще искат като им дойде реда да председателстват. А ний и досига не знаем. Австрийците критикуват а ний само се хилим.

Спокойно, фрау Курц. .УЯ на мигрантите няма да ви е толкова курц!!!

яде лангурника!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

чиба бе,джендър!!!

Знаете ли, сънувам Виенската петорка, Букурещката шесторка и ... Софийската седморка. Розово, нали?!

Опитах се да си представя Боби до Курц. Първия говори за фокус на проблемите на ЕС, Боби за замитането им под килима - хахаха

Не е само Курц, ами Орбан, ами Шидло, ами Ципрас, Фицо, че и "новата" румънка... С когото и да сравниш нашичкия, резултатът ще е все в полза на чуждия му колега (така наречен!). Далеч съм от мисълта, че другите са ангели небесни, но като Го видя до другите, се сещам за приказката "Не ме е яд да ме ритне стражар с подкован ботуш, яд ме е да ме ритне Сиганин с бос крак."

Преди много години ме поканиха в офис на влиятелен австрийски бизнесмен. Малък офис, едно старинно бюро, два стола и една ракла. В раклата имаше една кесия с една златна монета - там от където са започнали преди 450 години. Между другото се изказаха много ласкаво за българските градинари от преди 200 години, Земни хора, знаещи за какво се борят !

Австрия е била ИМПЕРИЯ... до Наполеон ..и малко след това...

Била, днес не е , но си е запазила правото да мисли.

Моите почитания към млъдежа! Само една подробност: В Австрия, както и на много други места в ЕС, особенно във Виена, има доста рашъни - богати рашъни. Не знам как, но австрийците ги приобщават! Не както ние нашите роми ...

Австрийците са толерантен народ. Уважават и богати руснаци и трудолюбиви турски и други гастарбайтери, Но що се касае до политиката на Турция за ЕС, там са безкомпромисни - никога в ЕС.

Младежо, симпатичен си на много хора, не само в Австрия! Направи Вишеградската четворка - петица и нещата могат да се обърнат към по-добро! После, може шестица, седмица, и т.н., и т. н.

може, но първо трябва да "подчини" Германия.. а това няма как да стане... освен по пътя на Адолф!

Паисий, уважаеми, Австрия е нещо като Украйна за Русия, спрямо Германия. Но покрай аналогията - разликата е огромна!!! Иди в Австрия и ще разбереш! Симпатизирам им от много време. А, за чичото с мустачките - не знам Германия ли е присъединила Австрия или обратното ... ;)

Мисля, че петицата е факт. И цифрите ще нарастват. Само БГ не виждам сред тях, докато дебилите са във властта.

Винаги съм харесвал австрийската култура, кухня, хората. Точни и ясни. Сигурен гарант срещу миграцията. Жалко, че днес не можем да се включим към тях.

Ти пък австрийската кухня айде молим аз ли нещо да не съм наясно ама тея вурстове и шницели мноо гадни бее

А бе, Насименто, от новината ти не става ясно, че Курц говори тези неща в Берлин след среща с Меркел.

да, цитирали се общите пирказки, но липса едно от важните неща в речта на Курц. Канцлерът на Австрия призова ЕС да отмени санкциите срещу Русия

и Курц, след немските й партньори, натисна Меркел по въпроса за мигрантите. Бабата няма къде да ходи вече.... ще се съгласява.

...ще излъже,докато траят преговорите...

на ЕС срещу Русия са срещу бизнесмени и фирми, на Русия целят да ударят малкия и средния бизнес. Разликата е огромна и ти сам я знаеш.

Точно! Колкото повече пострадат, толково по-голямо може да е недоволството! Да, ама в Русия е слабо вероятна цветна революцийка или майданче ... Ще трябва да се воюва, ама не е изгодно! Няма възвращаемост на инвестицията.

Tози австриец е млад, образован интелигентен и е възможно да направи големи промени за доброто на цяла Eвропа!!! Xа, дано!!;)

Mдааа, възможно е!!??;)) Oнзи чичко, с мустачките също беше австриец Hали??;))

Паисий

"което си сака, то си требе" както казваш шопите!

аве къв ЕС само като погледна булгаристаните там комунистишески и турски измекяри...

дала много на Човешката Цивилизация, а най-вече като истински стожер срещу азиат-москальските варвари. Като начало Канцлерът Курц да срине унизителния паметник на болшевишките варвари насред Виена ???

Оди бутни Паметника на Шипка, че ти е под ръkа!

Дала, дала, ама ако не беше полският крал Собиески (младежите само за водката знаят), Виена щеше да е Османска, а за Европа - не е ясно!

марш бе,третополов!!!

Това е най-готиният сред световните лидери, няма Трюдо, няма Макрон.

Браво, Курци! Поведи ЕС към бъдещето, аман от дъртака Юнкер и пудела му Бойко!

Уважаеми Господин Канцлер, големият проблем на Европа е заплахата от азиат-путлерастките варвари, които правят всички възможни провокации за продължаване и увеличаване въглеводородната зависимост. Затова Европа като лоялен член на НАТО радикално да увеличи военното присъствие в Сирия за смяна на диктатора Асад с демократично правителство и катарски и други газопроводи през Средиземно море, Гърция, България за Източна и Централна Европа и ликвидиране на азиат-путлерасткия шантаж.

Милото то соросоидче, колко е близо до пистолетен изстрел в празната си главица

Пърди и си събирай въглеводородите и няма да си зависим!

На ЕС определено му е нужен един Курц, пък ако ще да дойде и по линията на субсидиарността! Защото на високите нива в ЕС категорично им липсва Курц!

КУРц. ..,КУРц ...

Абе ние до 6 месеца ,ще го оправим граничния проблем ,Себастиане! Просто.... граници няма да има.

От шампанското ще да е , така поне мисля за частта му Юнкер , останалите може да са на по-твърдо.