Патриотът-депутат Алексей Пушков бил поклонник на Запада

Депутатът от руската Дума и телевизионен водещ Алексей Пушков, един от най-яростните критици на Запада и патриот на Русия, се оказа... поклонник на Запада.

Обратно в новината

Коментари - Патриотът-депутат Алексей Пушков бил поклонник на Запада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Епа нищо ново под слънцето. Дрогарете преди десети ноември 1989 г. говореха нонстоп за "загниващия" запад, но създадоха веригата Кореком със западни стоки, за да могат да си пазаруват само богоизбраните другаре. Сегашните дрогаре (по света и у нас) са същите.

По ми е важно толерастите от ОПГ ГРОБ с по 6 апартамента. Розавите бузки тоже.

Нещо не се появяват ботовете и троловете на "фабриката за тролове" в Питер?!?? Обикновено налазват веднага всяка тема....днес ги няма?!? Явно рублата се е сринала спрямо долара и пари няма, бавят заплатите другарите....

Всичките комунистически подлоги и "ПАТРИОТИ" изпращат децата си да учат и работят в ЩАТИТЕ и ЕС. В БГ е същото:КУРНЕЛИЯ е най очевадния пример.Кури агитира баламурниците за СеСеСере,а детето си РАФАЕЛЧО изпраща да учи и работи при фашистите в САЩ.

Аха, всеки гледа как да емигрира, нищо че сме в ЕС и НАТО. Защо така?

В Русия вече диктатурата е тотална, всички държавни служители крадат милиони и милиарди на година, изнасят се пари в чужбина, купуват се имоти в ЕС и САЩ на поразия, правят си почивки на реномирани курорти с яхти и екстри, изкупуват де що индустрия е останала в страната, лъжат, мажат, унижават народа си, докарват обикновения руснак до просия.....а сега любимия на всички ни Путин, ще го преизберат отново на поста за да води Русия към светло бъдеще....безценно! В Москва и уличните кучета се смеят на страхотно организираната му кампания. Освен дето се нарушава конституцията на Русия (ако я има въобще) с поредната му кандидатура, организацията е перфектна-по магазини и хоремаци има някви младежи-които дори не знаят за какво са там! Облечени в едни грозни облекла с цветовете на ЕР се въртят пред някви също толкова грозни плакати и уж събират подписи в подкрепа на кандидатурата на Путин?!? Пълна трагедия-2 седмици не могат да съберат 300 000 подписа и властта започна да кара под строй работещи и учащи да се подписват вкупом!! ТРАГЕДИЯ, а Навални събра 750 000 подписа само за седмица!!! Е да ама Путин кво направи-чрез всички лостове на властта се опитва да го унищожи-щото страха му е голям, даже името не му споменава! Като на Хари Потър и онзи "чието име не трябва да бъде споменавано" щото страха голям!! Но...рано или късно народа ще ги измете тия пръжки мазни от властта, ще напълнят колониите в Сибир с всички тези държавни милиардери за да им се радва криминалитета н белите дупари!!! А конкретно за Пушков-тоя е един ненормален клоун, който е еманация на руския Перхидрол!Докато се прави на депутат от Пермския край-ученици колят с ножове други ученици, а всеки седми в района е официално БЕДНЯК!! Толкова по темата.......

.......говориш за Володя-Волдемор, нали?? А тоя паляк Пушков се пеняви срещу ЕС и САЩ, а едва се задържа в Раша-тегли го някак си сърцето на Запад-въпреки смешния му плач срещу тях!! Мазен гнусар, като всички около Путин!!!

Мразим го тоз гейсъюз и таз кравария, ама без тях не можем... А за тъпаците ... "- Не ме гледай какви ги върша, а какво ти казвам!" Толкова за руските "патриоти".

И нашите комуноиди и русифилистичета са същите не ги влече в Педероссия

Тоя с един апартамент не може ме настигна. Още преди години имах 6 апатамента. Да дойде малко на обучение в централата на ГЕРБ.

е ИСТИНА?

Премълчали са парите на влог

Руския Волен !? С малко латекс по главата ще го докара и на физиономия

ТЕ ВСИЧКИ са такива - пред камерата яростни патриоти, православни християни и ревностни националисти. Това ИМ е лицевата страна за пред хората. Другата им половина мечтае за виличка на Ривиерата (или поне Флорида), костюмчета Гучи и Версаче, мъничка 100-150 м яхта, скромно апартаментче 200-300 кв в май-скъпата част на Лондон, частно самолетче и поне 2-3 милиарда ДОЛАРА в швейцарска банка.

гнусни комуноидни демагози. същите като комуноидите от бсп и фашизоидите от атака

Изверг, тъне в разкош, а хората мизерстват. Там всички са такива.

А бе смотан, то у нас е рай, те затова хората скачат от терасите и се палят с бензин. Аре у лево, толкова си тъп , че и за провокаторче не ставаш.

Обичам Русия защото е необятна и там е предизвикателството.Запада не може вече с нищо да ме впечатли-СОРИ соросоиди това е истината-Искам там-даа в Сибир нали прасета.

Чамадан Вокзал Сибир Кой те спира бе плужек?

Обичаш дръжки. Нито си ходил някога в сибир, нито някога ще идеш. Като 80% от руснаците.

Ако го хванат да краде да го тикнат в затвора( и не само той). Ама това с ходел на запад и карал западнали коли, не е резон. Пиндоската армия купува оръжия и технологии от Русия, особено двигатели за ракети и космонавтите им ходят горе благодарение на Росскосмос. Половината западнали наркомани са с АК-47. А целият свят е с комунистически телефони и т.н Всички Епълисти поклонници на комунизма. Статията е мизерно СМРАДлива.

Ти ми приличаш на тези дето хвърлят пари на "ало измамниците "

Много смешна статия ... Я напишете нещо за милионера Делян Добрев, или за Цецо цървула, дето строи жилище от затворен тип за тъщата

А ако кара Тойта ще го изкарат поклоник на Изтока-айде стига от лигочи ,вече не знаете посоките от злоба.

Щом не ходи на Варадеро ! Ние имаме една Мутра Борисов Патриот на Симитли , само лентички реже и обикаля Европа за народни пари , обича парите и прибира по милиард евро на година ,ама никой не му казва нищо вие Пушков гледате че със своите пари си прави вояжи ,сега е свободно получаваш виза и ходиш където искаш ,Туристическа обиколка !

хахахаххх...ми къде да ходи комунягата в Коми ли?...хахаххахах...сигурно като гледа как живеят хората се радва като циганче в такси...хахааххахха

в русия са по богати хората ,имат повече права,няма неравенство,има справедливост и избор , има наплив от емигранти и издават зелени карти, номер 1 са в науката и технологиите и по иновации , живеят повече като средна продължителност от европа ...... колко ли би било хубаво само ако истината не беше коренно различна:)))))

А това, че са на последно място по наркомания, СПИН и педерастия защо не си отразил надлежно?

че какво толкова е станало бе? то и самият путин обича да почива в чужбина! лятото ходи на риболов в сибир!

Явно и свободният пазар за нефт е фен на Русия щом преди седмица един барел скочи на 78 долара:)))

Западните дебили още от сега газ пикаят, защото е ясно, че Путин пак ще спечели и пак ще ги навре в отвърстията на кучетата. Целия ЕС квича, че един съден за кражба нефелник няма да бъде допуснат до избори, целия ЕС търси компромати, по подобие на очернянето в говедарника, което е редовна част от изборите там. Е, нема да ви се отвори парашута, говеда диви. Пак ще ви остане само висенетто, потенето и квиченето в дир.

Хахах дебил, как няма да спечели като е сам на избори. ДЕНГИ НЕТУ. Да чака майдан чекиста.

Фалшива новина и Соросоидите живнаха ! Няма нужда да коментираме глупости !

Фалшива...ама във всички руски медии циркулира....значи си е чиста истина! Както имотите за милиарди на Митя Медведев, на Сечин, Ротенберг, гл. прокурор Чайка, Тимченко, Усманов, Абрамович, Милер....и хиляди други!!Обичам Русия, но тези и разкатаха мамицата и на страната , и на народа!!! За бесило са!!

Най краткия виц. Избори в Русия.

Дебилче, коментирай новината, не си вади аргументите от задника. Ааааа, забравих на вас руските гъзоблизци не ви отърва. Да, ама сори, Запада накрая ще победи идиотските Русия и Китай. То Китай вече е бит, защото вече е почти капиталистически.

до изборите през март още колко такива поръчкови стати има да четете бедна ви е фантазията

Я узнал,что у меня Нет в России ни Х..Я: Нету нефти, нету газа, Нету золота,алмазов, Нет свободы,правды нет, Под угрозой интернет. Нет дорог и автобанов, Инноваций нету нано. Нет науки, школы нет, Медицине шлю привет. Все украли у меня Вова и его друзья....

важното е че украйна просперира с 40 $ пенсия и 100 $ заплата по misery index 173 място в света от 180 хахаха

Дира този ползва нецензурни думи и вие не го изтривате ! Аз нарекох Мутрата Борисов и веднага ме изтриха ! Какъв е този двоен стандарт ! Укрите пак се осраха днес заедно с Хунтата на Евреите !

Дорогие россияне, с 1 января 2018 года в резервном фонде Правительства России, где мы накапливали наши нефтяные доходы, осталось 0 рублей 0 копеек. Деньги закончились. Но вы не должны расстраиваться по этому поводу. Ведь хорошая новость в том, что мой зять Кирилл Шамалов получил довольно много денег из наших нефтяных резервов и стал самым молодым миллиардером России.

след като свърши златния, сега свърши и резервния.

Човекът постъпва като истински патриот. Отива на запад за да пропагандира руските ценности и така наречения "русский мир". Нали не вярвате, че сега хората от западните страни ходят на почивка в Сочи и Крим. Защото не са информирани правилно. Той поправя тази неосведоменост.

tozi dosust kato nashiya Volen.Kak si prilichat vsichki Patrioti.

ВИДЕО НАВАЛНИ А куда делись наши нефтяные деньги? Разпространявайте това видео сред руски форуми, да прогледнат и свалят от власт бандита агресор, монополист и крадец.

а може ли да разпространим: как маидан американцъи сделали

Тоя същия запад опоска и превърна в ужасно място Африка. Вземи прочети нещо като ще ми говориш за запада. Медала има две страни.

абе друго си е честния , безработен (вече бивш)опозиционер немцов чието наследство възлиза на 1 милиард , само една от къщите му 80 милиона. youtube - "Квартиру Немцова на Малой Ордынке продают за 80 миллионов "

Милиона какво? Рубли или евро?

И рубли да са, пак са повече от на Пушков.

каквопишат в нашите преси по поръчка на хамерлъка или на еврогейте - простотия - или цигания - просто нямам думи , тъпотия а цигани

ма много са ви лесни пресите ве

"яростен критик на САЩ и Запада" означава, че критикува ПОЛИТИКАТА на САЩ и Запада, а не живота там. Някои хора не правят разлика. Както каза колегата по-долу Западняците като купуват китайски стоки, това не значи, че харесват и обичат комунизма .. защото Китай е еднопартийна комунистическа диктатура. НАУЧЕТЕ СЕ ДА МИСЛИТЕ МАЛКО ПО-СЛОЖНО!

Европа като купува Саудитски нефт, това значи ли че харесват ислямската диктатура и подтисничеството на жените там?

Паисий

Половината европейци се отопляват с руска газ, значи ли че са почитатели на Путин?

за Cащ незнам ама в цяла Eвропа най продаваните стоки са китайските , по тази логика излиза че европеиците са се продали на ненавистния комунистически режим xaxaxa

Когато ДОПЪЛВАШ бита си с чужди стоки и си патриот - това е добре. Когато ЦЕЛИЯТ ТИ БИТ е чужди стоки, а в ушите ти кънти песента на Семен Слепаков, че руската стока е говно - да си патриот е лицемерие...

Защо трябва да вярвам на този Тиквеник Красимир Тодоров , измислено Фейк Нюс !

Так точно товарищ, само ТАСС и Комсомольская Правда.

Самый обычный путиноид патриот встал утром,посмотрел на шведские часы, почистил зубы китайской зубной щёткой, намазав на неё американскую зубную пасту, побрился немецкой бритвой, умылся французским мылом, нанёс на лицо испанский гель после бритья, вскипятил в шведском чайнике воду, попил бразильский кофе , надел итальянский костюм,польские носки,испанские туфли, надушился французским одеколоном, закрыл входную дверь на два английских замка, сел в немецкий автомобиль. Включил японский радиоприёмник, выбрал радиостанцию "Европа ", транслирующую британскую песню, поехал по русской дороге, , купил два "Биг Тэйсти" и "Кока-Колу" в "Макдональдсе", приехал в офис, поставил машину на охраняемый паркинг со швейцарской сигнализацией и канадской системой видеонаблюдения. Поднялся на финском лифте, вошёл в кабинет с табличкой "отдел мерчендайзинга", сделал звонок по американскому ай-фону через американскую GSM-сеть, включил американский компьютер АйБиЭм с американской операционной системой Виндоуз, зашёл в Интернет, ввёл английскими буквами вэб-адрес в американской социальной сети, зашёл на свой "АККАУНТ" и написал в блог: "МЫ НЕ ДАДИМ ЗАПАДУ ПОРАБОТИТЬ РОССИЮ! НЕТ ЕВРОПЕЙСКИМ ОККУПАНТАМ!

Интересна работа, в говедарника всички стоки ли са на говедата?!???

Кажи нещо смислено бе каунь, все простотии дращите.

Ами що им лижеш-дирниците на говедарите тогава бе Джиджи? Покупай советский телефон и Москвич! Катил.

Руснаците купиха тук половин милион имоти.Кипър говори на руски, Ница също. Крушевел и пр. скъпи курорти. Руски соросоид написал статия по поръчка от НПО и плямпа глупости. Кой го е пуснал в гаража ? Кой му е дал сметките на жена му и неговите ? Бърка им в тлъстите ГМО задници на западняците Пушков

Руснаците? Нещо си в грешка, май? Имоти купуват богатите, а те родина нямат!

Че цял свят е така. Ползвай чуждите стоки, нека има търговия, но си дръж на страната ! В това отношение руснаците могат да са ни за пример ! Всичките тези изброени неща - ами нали не са само американски, не са само западни ? И руснаците не са ги откраднали, платили са за тях. С нефт и газ, с оръжие и реактори. А да добиваш газ, лесно ли е ? Бучиш тръбичка в земята и тя теква ? Борисов така мисли. Най-тежките условия са в нефто и газодобива. На север, -40 градуса на вишката, полярна нощ и виелица ... Заслужили са си руснаците на 101% козметиката, ами защо не е българска тя, защо си дадохме пазарите на западните фирми !?!? Държахме огромни пазари в Русия и за козметика, и за лекарства, и за храни ... Всичко ни взеха западняците. Ей така - стани да седна аз.

Попитах - а статия за имотите на навални - кога ще има??? А кво стана с курвите на немцов, разделиха ли милионите, получени от задокеанските говеда???

Аре признай си като истински путляк, кво се плашиш?

На 28 януари ще видиш майдан на Навални.

Ползуваш рязаните карабини на анадолските манафи помако продажен

Защо по-заможните руснаци не си почиват в Крим и Сочи, а тъпчат гушите на еврогейски и турски курорти? Това не ми се вижда патриотично, славянско и православно. Второ, защо българските русорасти не се преместят да живеят в Русия, след като там е такъв рай, както те упорито ни убеждават, че е?

Путин е ходил поне 20 пъти в Сочи бе, боклюк соросоиден. Руснаците ходят НАВСЯКЪДЕ. Не са бедни кат задокеанските говеда, които за да идат някъде, си печатат пари!!

И кво е дирил Путльо у Сочи бе Джижди? Да не е тебе? Мбухахахахахахахахаааа

ВЪШЛИВИ БАЛКАНСКИ ДЖУДЖЕТА КОМЕНТИРАТ ГОЛЕМИ И ВЕЛИКИ ДЪРЖАВИ...ХА ХА ХА

големи = да велики = не въшливи (120 Евро МРЗ) = ДА

Учителям из Курганской области выдали зарплату... дровами. В средней школе зауральского райцентра Звериноголовское более 25 учителей объявили о начале забастовки с 22 января в случае невыплаты долгов по зарплате. ВЕЛИКИ НАИСТИНА!

Руснаците си почиват в Крим и Сочи. С милиони, всяка година. Но трябва и малко разнообразие - Турция, България, Испания. Никой не ходи всяка година на един и същи плаж, нали ? Нито западняците, нито българите. Защо руснаците да ходят само в Крим и Сочи ? А защо българите не се преселят в Русия - ами в родината си е най-добре. И климатът ни е по-добър, и храната. Какво чудно има ?

д е с е т к и хиляди!

ВРАЖЕСКИЯ ЗАПАД Къде живеят децата на руските управници. Отговорът е - на Запад. Родителите им ги обзавеждат с имоти, изпращат им пари, уреждат ги с двойно гражданство. Екатерина, малката дъщера на президента Владимир Путин, живее в Мюнхен, където през 2013 г. се омъжи за корееца Юн Джун Вон. По-голямата - Мария, живее в Холандия, в гр. Ворсхоотен, недалеч от Хага. Тя обитава заедно с 33-годишния холандец Йорит Фаассен луксозен мезонет на последните етажи в елитна сграда. Синът на премиера Дмитрий Медведев - Иля, понастоящем учи в Русия, но вече обяви, че ще продължи образованието си в университета в Масачузетс, САЩ. Екатерина, единствената дъщеря на министъра на външните работи Сергей Лавров, вече завършва Колумбийския университет в САЩ и планираше да остане да живее там. Но след като Западът обяви санкции на Русия, баща й я прибра обратно в Москва. Трите дъщери на зам.-шефа на Държавната дума Сергей Железняк учат в чужбина. Екатерина - в елитен швейцарски колеж, а Анастасия и Лиза в Лондон. В Лондон учи и Пьотр Жуков - син на друг от зам.-шефовете на руския парламент. Двамата синове на вицепремиера Дмитрий Козах също са в чужбина. По-големият - Алексей, върти строителен бизнес и е съсобственик на няколко строителни фирми "Ред", "Макбрайт" и "Юна". Малкият му брат Александър работи в Credit Suisse. ПИТА СЕ ЗАЩО НАЙ ОТЯВЛЕНИТЕ ПАТРЕОТЕ МРАЗЕЩИ ЗАПАДА СА ИЗНЕСЛИ СЕМЕЙСТВАТА СИ В УСТАТА НА ВРАГА, ДАЛЕЧ ОТ РАША??

Дъщерите на Путин отиват там, където са мъжете им. А не - в "капитализма", дрисък!!!

Сорос лити даде фейкаджииските данни бе пън продажен ? Една дума няма вярна във фейкаджийската ти информация

Дочката на Песков сама документира в социалните мрежи тежкия си живот в омразната 'Гейропа' и ужасния Париж..

В Русия всичките патриоти са такива - на думи плюят по Запада и Щатите, ама се ползват от облагите на цивилизованото общество. А пък обикновените руснаци си гният и им вярват на глупостите. Целта на цялото упражнение е мъничката групичка олигарси около Джуджето да стават все по-богати и на воля да си харчат парите в същият този Запад. Но най-жалки са нашите местни "русофили", (дето не знаят руски), но пък продават Родината си даже не за рубли, а за копейки. Копейкаджии - това са те!

Не пиши простотии и не вмирисвай форума на смърдящия ти задник перкан от мангустите около кофите

Дебилче мамино, руснаците ходят ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. Що се отнася до облаги - ИМАТ ги. Нали не щяхте уравниловка???? Да не би говедата в камарата на представителите и сената в говедарника, да нямат пари и привилегии????

Ходят ей такива като тоя. колхозниците пият лосион.

Колко сте жалки......особенно тия, които редовно забягват по гръцкото или турското Черноморие! А колкото до "бедната" жена на Пушков....ЧЕ ТЯ Е БИВША СВЕТОВНА И ОЛИМПИЙСКА ШАМПИОНКА ПО ФИГУРНО ПЪРЗАЛЯНЕ!!! Да ви светна ли КОЛКО ПАРИ ПОЛУЧАВАТ от представленията си "Ледников период"???? Такива пари и насън не сте виждали! А да излезеш на почивка някъде другаде НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Престъпление да работиш срещу страната си! Като нашите "родолюбци"!

Няма такова нещо, никой руснак не "плюе по Запада и Щатите". Като нас са, същите - харесват икономиката и културата на запада, обичат да го посещават, но се възмущават от лъжливата пропаганда на запада, от двойните му стандарти. И разбира се, от клеветите по Русия, от несправедливите санкции по недоказни обвинения. Възмущават се от агресивността на САЩ, от нападането на страни по измислени обвинения за някакво химическо оръжие - Ирак, Сирия. Ние, българите, не сме ли същите ? И ценим, и критикуваме. Иначе много даже го ценят запада руснаците. 30 години се мъчеха да се сприятелят, да се сближат с него. Какви ли не отстъпки направиха. Но американците ги направиха на маймуни - надменни, алчни и несправедливи. И руснаците ги отсвириха и започнаха да си играят тяхната игра, очевидно не става, пък и не са им нужни западни "ценности". Те си имат свои.

Не Ви се получи, товарищ! Другия път по сериозно.

Каква изненада... а пустите рубладжийски тролове се трудят денонощно за копейки...

А ти ползуваш черните вибратори на неграта в Сарафово , , а Швестер ?

Те всички са такива. На нашите Путинуисти децата им учат на Запад. Карат западни коли, гледат западна телевизия, обръщат излишните си пари в евро или долари. ТОВА СА ТЕ-КОМУНИСТИТЕ. ЕДНО ГОВОРЯТ, ДРУГО МИСЛЯТ И СЪВСЕМ ТРЕТО ПРАВЯТ. Гледам напоследък във фейсбук някакви от някаква единна България, които се пишат патриоти, но патриоти под чужда диктовка - тази на Путин. Какви патриоти сте вие, бе помияри, нали дедите ви избиха най-заслужилите пълководци на велика България. Всички генерали, чиито победи се изучават в световната военна практика са избити от комунистите след 1944г. КАКВИ ПАТРИОТИ СТЕ ВИЕ, БЕ СВИНЕ?

Не знам какви са тези победи, но никоя победа не оправдава генерал, извършил или наредил военни престъпления. Та някои са си го получили след 9-ти. И не от комунистите. Народният съд е 1945-та. Тогава не управляват комунистите в България. Управлява Съюзническата контролна комисия. С участие на американски и английски офицери.

Няма като нашите путиноиди толкова тъпи и прости. Даваш им факти как ги лъжат демагозите, че уж запада е лош, а те живеят в западни луксове и купуват имоти и семействата си пращат далеч от Раша да учат и живеят охолно, как чекиста съсипва държавата и е най- големия разбойник, олигарх и буржой той и обкръжението му и то ти вика Путин е велик, раша е велика и долу западните говеда ХАХАХ

Избери си дръвце и се самоокачи плампалнико прост

Боли ли от истината, като ви вадят зъб?

Руснаците..пасти да ядат... Ние си имаме 250 такива...., а ..и Пеевски за черешка на тортата..

Руснаците купиха тук половин милион имоти.Кипър говори на руски, Ница също. Крушевел и пр. скъпи курорти. Руски соросоид написал статия по поръчка от НПО и плямпа глупости. Кой го е пуснал в гаража ? Кой му е дал сметките на жена му и неговите ? Бърка им в тлъстите ГМО задници на западняците Пушков

Гъзобрък, кво да го праиш:)))))))))))))))

Па, ние колко такива патриоти си имаме ...

Руската душа е широка, не е скръндзава като западната. Тя иманентно обхваща всичко в себе си, руснакът може и на мизерия, и на лукс, а изкуственият западен киборг вече не може нито на едното, нито на другото, защото е загубил човешката си същност.

Бафмааму! Толко ли па да е широка ве! Или се разширява анално от самагон?:)))))))))))))))))))

Как си бе Разпутенякоф ?

Има нещо такова. Парите развалят хората. Руснаците бедни, ама ни построиха 7 реактора. Американците богати, ама ни спряха 7 реактора. Е, кое беше по добре за България ?

се съдържа в думичката "беше"! Нищо руско вече у нас! Беше!

Делянчо Добрев е по-богат от Пушков. И е забогатял като политик, а не като ,,бизнесмен". И не води телевизионно предаване ...