Още една смърт след скок от високо

62-годишен мъж се е самоубил, скачайки от висок етаж на блок на ул. „Петър Шилев“ в Пловдив. Това е третото самоубийство за последните 24 часа в страната.

Обратно в новината

Коментари - Още една смърт след скок от високо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

интересно как един богаташ не се самоуби сам.... все от "данакоплатците" летят... скоро боко няма да има кой да управлява....

Докат Боката се върни ут Европата, немаа останат ора у БГ.

И СЪС ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ СЪСТОЯНИЕТО Е КАТО СЪС ЗДРАВИТЕ.ВСЕОБЩ СРИВ.МИЗЕРНО СЪСТОЯНИЕ НА НЕЩАТА.ГОВОРЯТ ЗА КОРУПЦИЯ , А НИЕ СЕ ОТВРАЩАВАМЕ ОТ ТЯХ.БОРИСОВ ДА ГОВОРИ ЗА КОРУПЦИЯ Е МАЛКО НЕПРИЛИЧНО -ВСЕ ЕДНО КУРТИЗАНКА ДА ЧЕТЕ ЛЕКЦИЯ ЗА ДЕВСТВЕНОСТТА.ГРАБЯТ НЕ, МАМЯТ НИ,МАНИПУЛИРАТ НИ И СПЯТ СПОКОЙНО СЛЕД ТОВА. ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ ЗАЩО СА ИЗВЪН БОЛНИЦИТЕ? ЕГАТИ ПОЛИТИКАТА, ПОБЪРКА ХОРАТА

"Ред Бул" дава крила-а-а-а-а-ааа! Туп!

БЪЛГАРСКА РАБОТА.БЕЗНАДЕЖДНА.30 ГОДИНИ УБИТИ НАДЕЖДИ.ЗА ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ.СУПЕР Е ЗА ТАРИКАТИТЕ.ДНЕС Е ТЯХНОТО ВРЕМЕ- НИЕ ИМ ГО ПОДАРИХМЕ. МНОГО ХОРА ИЗПЕРКВАТ ОТ БЕЗНАДЕЖНОСТ. А ГИ ИЗГОНИХА ОТ ЛУДНИЦИТЕ.... СЛУШАХ БОРИСОВ КАК СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК И СИ МИСЛЕХ,ЧЕ ПО-ЛОШО ОТ ТОВА НЯМА НАКЪДЕ.С ПРОСТО ОКОСЕ ВИЖДА КАК ЖИВЕЕ ТРУДОВИЯ ЧОВЕК, А ТЕ СЕОПИТВАТ ДА ТИ КАЖАТ: о, ТИ СИ СЛЯП И ГЛУХ" ИЛИ ПЪК :"ЩЕ ВИДИШ КАК ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ" ДА ПРОМЕНЯ СЕ ЗА ТЯХ,А НАРОДЪТ ВСЕ ПОВЕЧЕ ИЗПЕРКВА

Ще се промени, ако БСП с Жан дойдат пак на власт след вота на недоверие и пенсиите пак станат по 3-4 хиляди лева!

ПОРЕДНАТА "ПРОИЗВЕДЕНА" ОТ ДИР НОВИНА.:):):)

Що бе, всичко е наред, гледам рано сутрин все щастливи хорица щъкат като мравки към скромните си работни места да не сгафят и да ги освободят. А като се връщат пълни с енергия , а не изцедени, какво да видят в пощенските си кутии? Препълнени само с любовни послания и поздравителни картички, а не с рекламни листовки и съобщения за спиране на това или онова и сметки за едно или за друго. От толкова любов човек просто не смее да отвори кутията, така да се каже.

Има живот след смъртта! Нещата тук не свършват. Има рай за праведниците и ад за грешниците. Това обаче съвсем не означава, че държавата не трябва да се грижи за народа. Дано Господ да ги е взел в рая!

АМАН ОТ МАНГАЛИ:ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ТЯХ,ДЪРЖАВАТА ДА ИМ ГЛЕДА ДЕЦАТА,ДЪРЖАВАТА ДА ГИ НАХРАНИ,ДЪРЖАВАТА ДА ИМ НАМЕРИ РАБОТА-НАМРЕТЕ СИ РАБОТА БЕ НЕЩАСТНИЦИ!

Изключително грозно и гнусно е самоубийствата на хора с психични проблеми да се използват с цел политическа пропаганда.

Кой ги е направил хора с психични проблеми?

Това е заболяване и трябва да се лекува. Хора с психични заболявания има по цял свят, във всички държави. Многото минуси само доказват, че има стигма в България относно психологичните заболявания...

Това са хора с психични проблеми, които не са получили адекватната лекарска помощ за съжаление. Проблемът не е в държавата ни, а в остарялото схващане на хората, че е нещо срамно да имат психични проблеми и да потършиш помощ. Все едно да имаш счупен крак и да не потърсиш помощ. Това не трябва да се преекспонира като новина! Все едно да правите новина, че някой е починал от удар...

Значи за неразбралите да поясня , че "смърт след скок от високо" си е самоубийство.Защо трябва да се пише толкова увъртяно - ще попитате?Добър въпрос.Явно на честните ни и независими журналисти са им забранили да пишат думичката самоубийство в заглавията на статиите.Да не ни омрачават светлата радост от европредседателството.

Sm3hurk0

Скачането от високо е на път да стане национален спорт.

Рекорд на самоубили се скачайки от балкони. Благодарим ти Суджук от Банкя. За 9 год. направи живота ни "прекрасен". А ти натрупа 4 млд евра в офшорки. Това е според ЗудДойче Цайтунг. И ядеш суджуци с тонове.

И филе "Елена"

Червен скелет, ти трее да си некое шумкарсо изкопаемо и за това му завиждаш на гербаджията оти ти си нагъвал само кашкавал и сирене у гората, а тоа нагъва суджук. Дай ве йеееба в дейбилите.

А ти кога мислиш да скочиш от високо? Кажи, поне да дойдем да гледаме, че нещо живота стана скучен напоследък...

БГ страната на "чудесата". В събота тиквата ще каже на онова влечуго Меркел. Всичко в България е ОК. Ние сме достойни за ЕС.

цяло чудо е, ако си останал жив в България, а още по-голямо чудо е - ако все още си здрав........

Лайнаристан, управляван от лайн..ри... Жалко но факт.

БГ ?

Не можем да понесем райския живот по време на царуването на СИК.

ДОКАЖИ ГО-СКАЧАЙ!ХАХАХА

ДИРА ПОЧНА ДА ФЪРЛЯ ПО ДВАМА ТРИМА НА ДЕН:):):):):)

Опитайте да не гледате телевизия и да общувате по-малко с други хора и ще видите колко дълбоко ще започнете да мислите. А след като започнете да мислите за съжаление ще осъзнаете колко трудно става да постигнем нормално отношение към обичайния живот около нас. Осъзнавайки цялата абсурдност и безсмислие на системата със цялата и сива и просташка действителност. До повдигане скучна и елементарна. Хората тичат на работа , който се е добрал до тази привилегия А колко от тази работа има някакъв истински смисъл. Тълпят се в гетата на мегаполисите, дишат мръсния въздух, суетят се из магазините за съмнителна и замърсена храна, строят някаква кариера ако им се получи. Отглеждат деца бъдещ биоматериал за паразитиране на годсподарите и кукловодите на този живот. Мъчат се да ги изхранят и облекат, напъват се като магарета да ги вдигнат на крака. А в същото време социалната система ги тъпче в калта и раздава шамари. Мъчат се да им дадат образование. А колко от това образование ще им послужи за нещо в бъдеще??? Събират пари за ремонти, нова дограма, някаква кола. Мечтаят за някакво бъдеще. А дори тези мечти се изчерпват около техните жилища, автомобили и банкови сметки. Останалото не ги интересува. С това се характеризира цялото разбиране за щастие или по-скоро илюзия за щастие. Обикновенно всичко приключва в дебрите на "здравеопазването", което всъщност е само бизнес и в него вече няма нищо хуманно. Тежко е да разбираш цялата поглъщаща пустота и безсмислено суетене на обществото наоколо, сивотата на живота в такъв свят и безсилието да повлияеш, да промениш нещо към добро. Защото системата, която не ние сме измислили не позволява. 90% от хората си живеят така без дори да си задават въпроси.

много хубаво си го казал :-) живота е прекалено хубав, за да го живеем като ... (не мисля, че и животните са така несъзнателни) несъзнателни

Много тъжно, защото е много вярно!

Какъв Ви е проблема? Аман от лигавщини!

Това е от хубав живот.

а ако е доброзорно, за да бъде окраден....

при мутра премиер има само убийства и самоубийства, но пък според мутрата всичко е под контрол

НО ВАЖНОТО, Е, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО Е 7 МИЛИОНА

....6 999 999..... А-А-А-А-А-А- пльок - 6 999 998.....

Мисля че, самоубийците не са по смели от останалите но, определено са по интелигентни! Тези хора явно откриват безсмислието на жалкото си съществуване!

ГЛУПОСТИ-ТОВА СА ХОРА С РАЗСТРОЕНА ПСИХИКА.

как по тошово време нямаше толкова психари бе цървул смотан ???

" жалкото съществуване" благодарение на герп и травестита премиер които за една нощ от мутра-комунист се превърна в демократ-българоубиец

ТАКА СТАВА С НЕКАДЪРНИЦИТЕ ДЕТО САМО ЗА ТРОЛОВЕ СТАВАТ.:):):)

Тъжно ми е,че нашите хора гинат по такъв отчаян начин. Господ да се смили над душите им.

d4

Бог да ги прости!!! да се самоубиеш изисква голяма доза смелост.отчаянието, болестите, безпаричието и безизходицата водят до това...

Нищо добро не ни чака с този дивашки капитализъм и колониално робство под Западните бандити и Фашистка Америка !

МИ КАКВО ЧАКАШ,ХАРЕСАЙ СИ НЯКОЙ ВИСОК БЛОК И ДЕЙСТВАЙ.:):):)

педал

бягаи в руссия штом тука не те кефи

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ТАЗИ "ОПОРКА" СЕ ПОИЗТЪРКА,МА ТИ СИ Я ПОВТАРЯЙ-ДАНО ТИ НОСИ КОПЕЙКИ.:):):)

Такова нещо бг народ не е преживявавл никога. Толкова много хора докарани до там,че сами искат бързо да напуснат живота. Брутално.Тръгвали да чернята социалистическия режим,все едно,че децата не живеят в БГ и не виждат,и чуват какво става около тях.

Cлушай речите на радев и да не ти пука

Окрилян от успехите на ГЕРБ/ГРОБ/ човека е решил да полети като птица.

но затова пък сме европредседатели и тиквата заедно с талпата са много горди а народа кучета го яли-дебили.

Защото кинтитите са у тях и не им дреме за народа

Държавата е изставила всички - и здрави и болни, да се оправят сами. Бацето е зает да става фактор на Балканите и да усвоява евро фондове. Народа - кучета го яли

Първопричините за такъв краен акт е преди всичко крайно-лошите условия на живот в нашата страна.Просто държавата е превзета и тя е вече уръдие за лошият живот, а трябва да бъде инструмент за предотвратяване, непрекъснато подобраяване на условията на живот чрез огромните всевъзможни органи и организации с каквито разполага. Бог да ги прости хорицата!!

ванка видя ли че за истината която си написал си получил минус ... какво искаш от прост народ

Такива ми ти работи се случват в "демократична" България. Хората са свободни, но да се самоубиват. В мафиотска България права имат, но само властвашите и работодателите, които неоснователно изплащат само 60 процента от заплатите, а останалото го задържат. Можеш да се жалиш, но на арменския поп, защото даже и олдмусмана Мая Манолова не може да помогне на жертвите и даже конституционния съд отхвърля законните й искания за издължаване на работодателите! Грешката на хората е, че са се родили в бандитска държава с бандитско правосъдие и управление!

Повечето от тях са онкоболни неиздържаши на нечовешките болки.В цивилизованите държави ги настаняват в клиники и им помагат срещу болките в последните дни. В БГ онкоболните в терминален стадий се пращат в къщи.

даи факти ...или е по лесно да прехвърлим вината на друг ...

Даже 2 факта ще ти дам - точно това се случи и с майка ми, и с баща ми - изпратиха ги в къщи да се гърчат от болките. Трябваше и да им бием инжекции с ортикостероиди, за които докторите казаха "все от нещо ше умрат - или рака, или стероидите или и двете ще ги убият". Достатъчни ли са ти тези факти? Дано на теб не ти се случи да гледаш умиращите си родители, без да можеш да им помогнеш!

бил съм в Цивилизована държава, в столицата. Познавам една мед сестра която влезе в групата за минаване по къщите и даване на силни обезболяващи, издържа няколко месеца и се върна на предишната си работа. Няма хора, няма пари, няма начин да си свършиш работата. Оставаше след работно време да работи. Знам и за други които плащаха по няколко стотин евра за да получават обезболяващи в къщи...ако нямаш.... Не знам на какъв принцип е, но има и със заплащане. Има и клиники, вярно е, но мнозинството се гърчи в къщи. Много, много дълга тема от която нямаш ни идея а аз само от гор от горе, ... Стига с това На Запад е така... Не е така, европа в главите ви е плод на измислици

Мъ санирането е преди храната.

като всички пишем тук глупости , как не се намери един да събере народа да излезе на улицата с тенджери и тигани ... може и с колкове и лопати ! неее ... тук ни е добре , под прикритие , русофоби и русофили ...които все в чуждите чинии гледат ... племе ,хем крадливо , хем ебливо и накрая завистливо !!! радои ралин радои ралин , алеко константинов и донйо донев и професор иво христов се оказват прави

Защо бе хора...такъв хубав и беден живот.

Много жертвоприношения в името на Европредседателството! Защо така?

Нищо не може да помрачи радостта ни от европредседателството, урааааааа! Нашият дух е несломим, подхранван от десетилетията безпрецедентни успехи на нашия Върховен Лидер и Баща - Бойко Борисов сан!

Сигурно и тоя си е хвърлил паричките от терасата в желанието си да сътрудничи на полицията и след като се е усетил е решил да ги последва.

Президентът: Ценим и отстояваме свободата

Масовите самоубийства вървя по план.

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, наркоманите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

поне хиляда милярда са!

Този не е могъл да се примири с мисълта, че парламентът ще ратифицира истанбулската конвенция. Предпочел е скочи отвисоко, отколкото да бъде приниден законово да си сменя пола.

ГЕРБ (Гастроезофагеална рефлуксна болест, киселини)

"Койт' не скача е червен!" (с) ...

Ами като няма достъпно здравеопазване. Хората предпочитат да не се мъчат и да не страдат близките им. Кой каквото ще да казва, но при "сатанинския соц" нямаше толкова самоубийства.

ами след като приехме да сме ТЕРТОПОЛОВИ

"Това е третото самоубийство за последните 24 часа в страната." Да, ама я виж колко банани има на пазара...

Според мен хората не са достатъчно добре осведомени за наличието на банани по магазини и пазари. Те още живеят с мисълта, че банани ще има само по нова година, затова животът им минава в депресия породена от "ежедневната липса на банани" - едно фалшиво възприятие на реалността, натрапено от руската пропаганда Ако се проведе една мащабна информационна кампания с цел осведомяване на населението, че лошият комунизъм е вече в миналото и е поставен край на "бананите - само по нова година", самоубийствата ще намалеят до 0.

А според мен, честите самоубийства в България са резултат именно на факта, че българите още не могат да свикнат с изобилието от банани - те полудяват от радост, заливани от приятни чувства и еуфория при всяка мисъл за свободния достъп до банани, в един момент - особено при хората в по-напреднала възраст, мозъкът не издържа на вълнението

Не , самоубиват се , защото са осъзнали , че са им се родили идиотчета като вас.