Президентът: Ценим и отстояваме свободата

Извоюваната през 1878 г. свобода бе "пренесена" през всичките 140 години, независимо от превратностите на историята, заяви президентът Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Ценим и отстояваме свободата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

освободителната армия на император Александър II и спрях, че ми дойде много....

Паразитното звено наречено президенство. 1 година нищо и трошене на народна пара. вонните та военните, самолетите и т.н. Първо поеми инициатива това шуребадженашко ведомство - МО да се реформира и тогава пари. А не само да им даваме да лапат. Президентът е със слаб и нагаждачески екип. Слаб и в неговата си област.

Трети март е знаменателна дата за България по още една причина - на тази дата Русия капитулира пред нас през ПСВ.

Няма нужда от още едни лапачи в нашата бедна родина! ПРЕЗИДЕНТА ТРЯБВА ДАБЪДЕ ЗАКРИТ! ОТ ТАЯ АДМИНИСТРАЦИЯ НЯМА НУЖДА! ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ, РАЗХОДКИ БЕЗПЛАТНИ И 4 ГОДИНИ НАРЕДЕНИ ЛАПАЧИ СТИГАТ! А В ДОБВАКА ПЕНСИЯ И ГОДИШНА ПОМОЩ ЗА ТОВА ЧЕ СИ БИЛ ПРЕЗИДЕНТ ЕХАААА МНОГО СМЕ БОГАТИ! ЗАКРИВАНЕ!!!!!!!

Хвани бика за рогата и се занимавай с реални неща в държавата. най-бедна и най-корумпирана с Боко се държите като, че ли сме цъфнали завързали. Ръси глупотевини по Европа и Балканите. Много бързо им клекна на ГЕРБ.

каквото му наредят началниците, а те са същите като на Боку и Цецу!

Дъра ,бъра. Приказваме и демонстрираме ,че сме полезни, и че вършим нещо си. Истината за 40 % от българите е страшна. Не си ли държавен или общински храненик а в частния сектор жална ти майка. Само че ти или нямаш, капацитет, чувствителност или си безхаберен към тях. Паразитна синекурна институция със съмнителна ефективност и ефикасност за държавата. иначе добре харчат нашите пари. заприлича на предишния.

Не му беше ден вчера дано днес поне измисли нещо по- обединяващо. Поне е българин.

Радев, не ни занимавай с глупости. България цяла сега Пирин гледа ...

Президента Радев е човека, който знае как да се държи на международно, ниво! Не е нахилен безпричинно, като лудия наркоман , който беше неговия предшественик...Радев ще ти се усмихне, не от наглост, а от уважение, и когато има повод!

То на фона на онзи гардеробиер, дето и на пиколото в хотела се кланяше, кой няма да блесне? Важно е по нациналните казуси дали ще остане президент на всички българи или ще вземе страна за доброто на всички българи.

А,каква е разликата, щом води политика и заема страна на Българите...Колко вида Българи виждаш да има, джендър такъв?

Наздраве на един президент сега, като радев-пич от всякаде! Няма нищо общо с онова ПЕТНО плевнлиеВ!

Генерал от новото време. конюнктурен, повърхностен, назубрил език и толкоз може момчето от Хасковско. Не бийте генерала от ВВС, толкова си може...... Какво да каже, страх го е.

Е,то Селският бек от Банкя къде,къде повече може, с много престижно образование от Симеоновската милиционерска школа,направиха го генерал без да притежава необходимият ценз и повече езици знае от Радев....

Дали тия изказвания не им ги пише една и съща колежка,която пише и на ББ?

Президенте,оплетоха те в паяжината. И без тези приказки знаем,че в президентството е жизнь, та дрънка!

Почва да ме дразни като предшественика си,та се замислям: А всъщност на държава с останали 3-4 милиона жители изобщо за какъв и е нужен президент и цяла армия президентство ? Да не сне Русия или САЩ? За какво ги хрантутиме тези????? Нито по традиция сме имали президенти ,такова животно в нашата история няма !

Абе Радев, Що се мъчиш, та чак ти личи. Абе знаеш английски, вземи и благодари на хилядите знайни и незнайни, американски, английски, немски, австрийски, италиански, португалски, белгийски, холандски и датски войници, загинали за свободата на България и толкова. Кво се мъчиш, образуват ти се нерви.... Кажи така: "I thank the thousands of well-known and unknown American, English, German, Austrian, Italian, Portuguese, Belgian, Dutch and Danish soldiers who died for Bulgaria's freedom"

не може да благодари на твоите ИЗБРОЕНИ страни, които са покрепяли турция...

извоювана през 1878 година рекоха да ни я отнемат през 1944, та освен платения еквивалент в злато платихме и с 30000 жертви и репарации без да бъде осъществен националния идеал на България. За обикновените хора беше България - Мизия, Тракия, Македония на три морета. А за други той бе България на три мезета и пет ракии.

Не се наемам да кажа дали сме постъпвали правилно през тия 140 г. и дали сме си взели урок от всички нещастия ,през които сме преминали !Много е труден въпросът в какво и докъде трябва да стига нашата благодарност към Русия ,като наследник на императорска Русия и СССР.Но във всички случаи считам ,че нещо сме объркали - в руските сайтове най-често може да се срещне този коментар по повод на Освобождението -"Може и да сме ви освободили ,но втори път няма да направим тази грешка !"

Мноо си тъп и ти личи!

Да. И за да има Свобода за нас- Българите, ние сме убивали и трябва да убиваме всякакви Нашественици- араби, негри, сирийци, афганистанци, представящи се за бежанци, геиове, лесбиики и крадци. По- зле от оня КРАДЕЦ- Цветан Василев може да бъде, само ако дойдат чужди Крадци- араби и негри. Затова , всички Богати араби и негри трябва да бъдат ограбвани и убивани, а бедните араби- директно убивани.

Балон.

През 90-те години попитали един старец на преклонна възраст за кой ще гласува.За СДС или БСП.Той им отговорил.,,Да ви е.а и СДС-то,да ви е.а и БСП-то.Фали ми турско.На 10 бали сено,едната е за бея,на 10 чувала жито 1 за бея,малко ангария и туй-то.Е,от време на време ще н..бе некоя палавница.Ами сега - 9 кожи от гърба ти смъкват и нито здраве,нито пенсии,нито заплати!Май е бил много прав дедо Георги К.

А вечерта идват турците, изнасилват дъщеря му, но той стои и гледа само, доволен че му оставили 9 бали слама.

На 3-ти март 1918 година Русия капитулира пред ГЕРМАНИЯ АВСТРО-УНГАРИЯ БЪЛГАРИЯ и ТУРЦИЯ

Брест Литовския мирен договор.

А България загуби и Южна Добруджа, както Беломорието и Западните покрайнини.

ЛЪЖИТЕ НА СОРОСОИДИТЕ СА ГНУСНИ

Голям тъпанар е тоя. Направо фърка.

Каква свобода бе, Радев, от кого сме се освободили, страх те е да споменеш Турция, срамота!

Няма как. Празноглавеца е и празнодумец.

Депутатът от руската Дума и телевизионен водещ Алексей Пушков, един от най-яростните критици на Запада и патриот на Русия, се оказа... поклонник на Запада. А съпругата му, която няма сериозни доходи, притежава недвижима собственост за около 70 милиона рубли. Семейството на патриота Пушков живее в елитен комплекс в Москва, апартаментът му е 200 м2 и струва приблизително 150 милиона рубли (2.2 млн. евро). В гаража му има няколко автомобила, разбира се, западни, като най-скъп е един "Ягуар" за 5 милиона рубли. Всичко това разказва в разследване в "Собеседник" руският журналист Сергей Ежов. Пушков е известен като яростен критик на САЩ и прогнилия Запад, но оказва се, предпочита именно тези страни за почивките си. В последните години патриотът е посетил Испания, Италия, Германия, Великобритания, Финландия.

Мухо Мухов 2. Една година нищоправене, празни приказки и имитации.

Президентът на Празните Приказки

Свободата в България след 1877, и особенно след 1989, стана толкова голяма, че ежеседмично ,уплашени от нея, през Терминал 2 от нея бягат по няколко десетки млади хора. Бягат завинаги! Бягат защото всичките управленчески структури в България, защитават тази невероятна свобода!

Май то харесва времето, когато разстрелваха напускащите България.

В Гърция, Сърбия, Македония, Албания, Румъния... кога имат такива тържествени общонационални чествания, послучай руско-турска война? А в останалите страни от бившата Османска империя?

ВЧЕРА!!!

Сан Стефанското споразумение за прекратяване на войната няма АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО с възстановяване на Българската държавност, тъй като в него няма и дума за НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ

В резултат на тази война, според предварителния договор от Сан Стефано, независимост получават Румъния, Сърбия и Черна гора, което е и реално начало на тяхната държавност. Май така беше, нали?

А доходите на 100 % българи ? Не ви ща свободата, заплащане и платежеспособност. В магазина не заплащам с високопарни изцепки. Пак фърчим.

ако си президент на независима и свободна дъхава, като дойде Меркел ща я арестуваш и ша я обвиниш в отвличане на стотици хиляди българи и в превръщането им в роби в германия и после в еничари в българия! ама и на тебе и на прокуратурата и на целта измислема държавица не ви стиска, а? пак ша изкарате клошарите и хулиганите виновни за всичко! нали, а?

Истината е ,че братята руснаци дадоха над 200 хиляди жертви за да ни възстановят държавата на готово и затова сега не ценим нищо ! Има даже изроди ,които плюват сега срещу Русия !?

Продължавате с басните за 200000 души загинали! Ще ми обясни ли някой подложко, как са загинали толкова, след като цялата "Задунайска" армия, командвана от брата на Александър, наброява 113000 души. Четете, каскетаджии.... А иначе, вечна слава на падналите!?

ДеФакто си неграмотен и много ограничен драги ! Тази война включва и Кавказкият фронт където сраженията са още по-ожесточени и общо количество на участвалите войници от руска страна е близио 600 ХИЛЯДИ ! Загиналите не са само на фронта ,а много повече умират след това от раните си !

Чест и почитание господин Президент , винаги точно и нормално сте говорили по всички въпроси ! Има група която е на хранилка към Посолството на САЩ и Джордж Сорос която пречи на нормалното развитие на България ! Назначеното Правителство от САЩ се разпаса съвсем и вече имаме Мутро - Тоталитарно Управление на България , една единствена цел Унищожаване на България и Народа живеещ там !

гусин президент може ли да го духате и ти и бсп и герб и да оставите народа да се порадва на тоива че русия с която вие нямате нищо общо да се израдва една година че няма да има тиквеници политици на шипка и останалите тържества,мамата ви политическа,русия е наш освободител а не вие хиени червени,сини,лилави и тем подобна сволоч,а за гаджалите да не говоря че ще стане мазало

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Най-краткия виц,е че ценим и отстояваме свободата.

Две чисти лъжи: "Ценим свободата" - дрън-дрън! Хората въздишат за соца, когато бяха затворници в строг режим. Да не говорим, че за 500 години турско робство нямаме НИТО ЕДИН национален бунт. Ако не бяха дошли руснаците - още щяхме да сме Турция. "Отстояваме свободата" - направо нелепа лъжа! Хората не си мръднаха пръста да спрат съсипването на соца, по който сега реват. Не си мръднаха пръсти и при престъпната Приватизация, банковите фалити, заменките, всички престъпление на Прехода.

я кажи по добре защо ментора ти подписа педераската конвенция,а совбодата от русия я остави на хората

Уважаема, Вие---сте като Рачко Пръдлето!?:)))))) ..." и аз съм народен...човек за едното красно име живей?...":))))))

Румен Радев, достоен и голям-Респект! Това е президент с мъжество, а не като предшественика му Плевнлиев, който беше НЕИНДЕФИЦИРАН пол!

Да не сте някой негър? Те си викат така "респект май нигър" Уважение - това е българската дума, респектъре!

Свободата преди 1877 година беше повече от днешната ...

На този не му ли пука за самоубийствата, корупцията, демографската криза, мизерията...!? Докога ще изнася само стойки и клишета ??? Клоун ли е и този, какъв е ???

бивш летец и комунист нямат нищо общо със това че русия ни е освободила от лапите на гаджалите,а като се изявява като стожер защо не възпря тиквата да подпише педераската конвенция,или това му наредиха от бсп,защото и те нямат нищо общо с освобождението ни от гаджали освен това се съвукупляват още със остатъците на гаджалите,искам празването да е без вас политиците,и народа да каже защо обича русия,а вие да сте наврени в кучи гъз

Извоюваната през 1878 г. свобода бе "пренесена" в батака на ЕС!!!

Що, батака Византийска и Османска Империя, както и СССР по-малко баташки ли беше? От 1300 години история сигурно едва връзваме 300, в които сме били фактор, а не васали.

Не знам за византийската империя, не си спомням, но империята на СИВ и както изглежда дори Турската са били по-малък батак.

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

Браво, Шефче! Гоуем си! И не давай да ти напомнят, че си издигнат от партия, която 45 години беше забранила думата свобода. Соросоиди, трети пол, клеветници.

Човека спечели изборите с името си и продължава да печели уважение.Респект.

А ако си зададем въпроса кой от името на България подписа Истамбулската конференция? Или кой подписа още по-загробващата Римска декларация миналата година?

Изборите му ги спечели... Цецка Цачева :))))