Гласуваха на 1-во четене Закона ”Пеевски - Цонев” за банките

С 96 гласа „За”, 10 – „Против” и 37 „въздържал се” парламентът прие на първо четене предложението за промени в Закона за Банковата несъстоятелност.

Обратно в новината

Коментари - Гласуваха на 1-во четене Закона ”Пеевски - Цонев” за банките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

начи пеевски командва герб и партариотите!

Браво - ГЕРБ вече подкрепят Пеевски. Какво ли следва?

ГЕРБ+ДПС=ВНЛ Пеевси е БОК!

Ами едва ли имаме спор: Опозицията разполага с истински експерти по две теми - банкови фалити и корупция. Затова ДПС пишат за банковите фалити, а БСП правят вот на недоверие за корупция. Ами не се справят управляващите на нужното ниво!

Само не ми стана ясно защо ГЕРБ ги подкрепят?;) Щото по този закон специално - "Пеевски-Цонев"- единствено депутатите на ГЕРБ са ги подкрепили в пленарна зала;))

Кое не е ясно? ДПС и БСП са вкарани в Парламента от българските избиратели. А те не са глупаци! Трябва да се чува гласът им. ;))

Пълен цирк! Крадците си прокарах закон!

Законопроектът предвижда също обявяването за нищожни на всички заличавания на учредени обезпечения, извършени в периода от поставянето на банката под особен надзор до започване на осребряването нейното имущество.

Да живее Първичното разграбване с ментори ДПС, БСП и костовиския Радан!

Да бе, ама тук иде реч за вторичното разграбване - не те ли смущава факта, че един от участниците в първичното ще спасява останалото - ако го има;) Впрочем днес единствено ГЕРБ са подкрепили този закон. БСП, ОП и Воля са гласували въздържал се и против!