Борисов в ЕП: Един изстрел ”взривява” целите Балкани

Един изстрел в Косово буквално взривява целите Балкани и преговорния процес между Косово и Сърбия. Настроенията веднага стават други.

Обратно в новината

Коментари - Борисов в ЕП: Един изстрел ”взривява” целите Балкани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАНО НЕ ПУСНАТ "РАДКА ПИРАТКА" ПО СЛУШАЛКАТА В УХОТО НА БОРЧЕТО БОЧКО ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ГОЛЯМ РЕЗИЛ :))

Sm3hurk0

Ако някой бутне нашето слънце с 1 изстрел, България ще се обедини и ще си отдъхне.

Като средношколец, заради най различни волеизявления родителите ми със връзки ме набутаха за 4-5 дни в психиатрията.Със зор ме измъкнаха от там-всичко беше прекрасно,всеки говореше каквото си иска,предтавяше се да какъвто си иска и никой не казваше ,че е лъжец.Имахме си разни цезари,жан маре,питагоровци и т.н.Беше нещо,като държава-слънце!

Ако изтрела е към твоята мутра, Бойко умри спокоен, че проблем на балканите няма да стане...напротив, ще се успокоят хората.

правилно! балканите са каишката около врата на ЕС, все пак и от ЕС има 2-3 по-големи риби, които ги искат послушни като кученца

Баце , нема да се плашиш , твоята сила е в тъпотата , с който ресурс изобилстваш. Малко по сложен е проблемът с простотията , но и там ще се оправят нещата , българинът успешно го опростенчват.

Докато СУДЖУКА се загрижил за международното положение ГЕРБ И ДПС ПРИЕХА ЗАКОНА ПЕЕВСКИ! ОСТАВКА!

РЕШАВА МНОГО НЕЩА !

+ 100 0000 000

Борисов се забърка с турската и албанската мафия и няма излизане. Кой и защо реши, че този човек трябва да е премиер не става ясно.

Умните българи се гордеят с Борисов и му пожелават още много успехи !

Дааааа , особено ако се уредят с клиентелистки интереси.

Ало гордия! Умните Българи се срамуват от него.Само административно свъзаните се гордеят с простотията ,която лъха от него.

УМНИТЕ САМИ РЕШАВАТ ! ТИ СИ ТЪП И НАЙ-ДОБРЕ СИ ТРАЙ ТАМ НЯКЪДЕ ДО МАГАРЕТО :-))

Ало Умен!, вземи се научи да четеш и пишеш, а след това взимай решения!..

Атеист съм , но Боце е в състояние да ме накара да възкликна - Боже , само ако можеше този индивид да прозре собствената си посредственост , няма да издържи Боже. Затова си отредил Боже , това никога да не може да стане. Велики са делата ти Боже.

Изслушах само края на изказването на този субект балкански ли е , какъв е , не знам , втори такъв екземпляр не ви е познат, за приоритетите. Ужас и безумие , за ужаса не знам , но безумието беше изключително застъпено.

Жалкото мекотело боко продължава да ръси глупост след глупост

Важно е, че светът има нов дипломат, миротворец, капацитет от космическа величина!

А един изстрел може да направи цяла България щастлива!

Стига да е точно попадението.

Внесен е вот на недоврие на правителството Борисов 3 и оставка на Бойко Борисов.

Бойко Третополови, остави Европа и Балканите, виж кочината в която се опитвате да ни превърнете. Подай си оставката, вече не работиш за България а за чужденци, вредите. Само за месец, Бойко изпусна контрола и разруши всичко, градено с години.Политическият проект ГЕРБ е пред приключване. Загубили избори, ще види как всички дето са го много обичали публично, само за една изборна нощ ще се разбягат при следващия победител. Генерал без армия.

беше време да почнат убийствата и на политици, цяла корупция и престъпност почва от тях

Гиди, гиди, кой ще е следващия? Боко нещо много му се разтрепериха мартинките, че не знам.

Я ходи стегни главния прокурор и вътрешния министър на Косово, до два дни да са намерили самоубития заподозрян.Те не знаят ли, че си председател на целия европейски съюз и шефа на балканите.

До няколко седмици Австро-Унгария ще нападне Сърбия!! Това убийство е само параван зад който се прикриват политическите интереси на швабите на Балканите!

Бойко ги разбира взривовете. Питайте Чакъра.

Съединението прави силата!

горския човек е виновен. днк анализа го потвърждава.

В Косово да, но не и в България! Тук около Нова година бяха избити една дузина хора, включително държавен служител на висока позиция и мастит бизнесмен в тесни връзки с управляващите. Като прибавим и десетките убити при пътни инциденти и тези които се самоубиват поради безпътица, то картината става като на една малка война. Обаче ако питате Тиквеника, то всичко е ОК и вече наближаваме първите позиции по просперитет и благоденствие в света.

Стигне ли се до убийства на политици, дипломати веднага е знае от цял свят, че е работа на руснаците :(

О да, руснаците са и причина номер 1 за неставането на малките буби на русофобите.

се крие при Юнкер, докато в София му искат вот на недоверие.