Малко над половината анкетирани одобряват вота на недоверие

51,7% одобряват внасянето на вота на недоверие от БСП, показва проучване на „Алфа рисърч“ за предаването на БНТ1 „Референдум“.

Обратно в новината

Коментари - Малко над половината анкетирани одобряват вота на недоверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак БСП-смрад, макар че с избори ББ печели! Народът я знае БСП-Българската Соросоидна Партия: "Илияна Йотова се появи в таен списък на Сорос. КАНДИДАТЪТ ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ОТ БСП Е ВЗЕМАЛА ПАРИ ОТ БОРСОВИЯ СПЕКУЛАНТ", 15-09-2016 eurocom). "... - ДПС се регистрира като Движение за права и свободи, не като политическа партия. Регистрирано е по нареждане на покойния министър-председател Андрей Луканов...." Из интервю с бившия премиер Д.Попов, blife eu, заглавие "Как САЩ създаде БСП". "...- Луканов пусна Сорос в България, който изгради всичките си структури у нас ... ", в Blitz bg, 28 Септ. 2014, заглавие "Костадин Чакъров: Костов беше експерт на БСП, Луканов го изпрати в СДС". "...Станишев е бил стипендиант на програмата Chevening, с чиято помощ той е изкарал като слушател в London School of Economics ... Програмата се управлява от британското министерство на външните работи. Защо ли? Ами защото така британското външно разузнаване има прякдостъп и влияние върху новоизгряващите политически звезди в третия и втория свят. ... интересите на разузнаването в британския кабинет се представляват от министъра на външните работи, а секретният бюджет на MI 6 се определя от външното министерство ... Станишев е бил слушател и на Московското училище за политика. То е основано през 1992 г. с цел да подпомогне изграждането на демократични ценности в Русия. Познат ли ви е този език. Естествено такива са целите и на одиозната фондация на милиардера спекулант Джордж Сорос. И - ха, изненада, няколко години по-късно Станишев се оказва в настоятелството на Училището за политика в България. У нас, освен чрез всякакви международни грантове, то се ползваше и с подкрепата на "Отворено общество" и фондация "Америка за България". Тоест може да се каже, че лидерът на БСП е бил служител на Сорос или по определенията на неговите политолози - оригинален Соросоид.",16 авг. 2013, capital bg, "Соросоидът Станишев".

Ясно! Щом Алфа рисърч казва, че 51,7% одобряват внасянето на вота на недоверие от БСП това може да означава, че козяците отново са решили да съборят ББ и да сложат отрочето си БСП пак да ни управлява, както беше с февруарските протести "заради сметките за тока" през 2013г. Тогава ББ сгафи пред козяците, че не допусна да дупчат и ни тровят за шистов, но затова пък БСП-Орешков се отчетоха благодарски: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП... след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа). Ама те, от БСП-то са се отчитали винаги точ в точ пред новия си Голям брат: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа...", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа". И създател: ".... Неслучайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър..." Из интервю с Академик Борислав Йотов. А пък ония, които не четат и не мислят, да си разправят, че БСП била проруска партия: "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017г., eurocom bg. А че бесепарите заблуждават червените бабички със слухове, че са свързани с Русия е вярно, но то е за да не загубят и тяхните гласове: "...Тази партия (БСП - бел.ред.) използва русофилски лозунги и идва на власт. За нея гласуват хора, които симпатизират на Русия и искат добри отношения, а когато идват на власт, всичко се променя и всичко се проваля", каза Решетников...", 15.12.2016г., trud bg.

ГЯУРИТЕ БЕЗ ГОСПОДАР НЕ МОГАТ :)) ... ТВА Е КАТО ПРИ НИМФОМАНКИТЕ :))

БСП няколко пъти бяха на власт и не направиха и грам за борбата с корупцията, така че този вот е доста лицемерен.

Все повече се убеждавам, че българския народ е мазохист. Вижда с очите си, усеща го на гърба си как властта ги обира, унижава, репресира и пак си ги крепят!! геноцидът е пълен, а реакция никаква. Нацията изчезва и ако не се смени системата, чао българи. Сбогом българска история.

нека има вот, за да не останат сьщите хамелеонци, а може би китайците

ЗА БСП и ГЕРБ ясно. Но най ме дразни тази политическа....Магарешки. Нали се прави на мъж. Защо не си признае, че и той е куче на кайшка - слуша - кокал, не слуша - тяга. Какво ми разтяга това или онова и се прави на принципен. А иначе приемат ли Истанбулската /гейската/ конвенция - процентът ще стане от 51 на 91. Че благодарение на подобни документи се намножиха много гейове и подобни и като гледам как реват по медиите, сигурно имат 9%.

А бе червен Кънчо защо на твоите анкети народа одобрява над 50% вота а на вота на изборите не можете да съберете 17%?

Едно е да кажеш не вярвам на ГЕРБ, друго е да гласуваш за БСП, като помниш заплатите от 3$ при Жан!

Печели защото цялата администрация гласува от страх и под строй, а те са 800 000 прибави и родата и вземи си отвори очите.

Защото тези 50% дето не гласуваха за идиотски партии от един дол дренки ,сега вече не искат да си затварят очите на всички безобразия за последните 25 години

ГРОБ купува изборите, печелят с измама! Цецо цървула обикаля цялата страна и купува с куфарчета цели секции, червени-зелени, сини с пачки! Това стана вече обществена истина. Всяка чертичка по протоколите на избирателните секции трябва да се смята за документно престъпление и комисийката цяла в кауша на следствие. Ама тия твари гласуваха, че това не е документно престъпление и там пробиват с-мата. След това за пореден път се бият в гърдите, че са победили. Народът трябва да натисне в избирателния закон изрично да се подчертае, че поправките в протоколите са престъпление, всяка такава да изисква поправително броене на бюлетините в чувала, а попълването на протоколите да става под видеонаблядение с висока резолюция и се съхранява в сървър на ЦИК. Отварянето на записите да става след съдебно решение само за проверка, защо се разминават данни между протоколи и чували. После комисионерите в кауша! Две комисии като изгърмят, всички ще станат отново честни и ГРОБ умира!

Пропуска се най-същественото, че анкетата се е провела в райони, където ромското население е около 95%!

Пак новина с тенденционно поднесено заглавие - "Малко над половината".А някак си по друг начин звучи "Повече от половината".Всъщност, трябваше да бъде неутрално "51.7% одобряват".

Долу Бойко, горе Нинова! И край с корупцията.

Що за абсолютни изказвания? Не си ли гледала 50 нюанса в сиво :-) Борисов по сивее а бесепето - поне за момента - по белее. Инак и двамката са сиви но едната е по малко сива. Те за туй иде реч!

Хаха това е вица на деня

Вашата енергичност в чекиите е завидна. В здравословен аспект бъдете по-внимателен, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми.

До депутатчето дето нямало к'во да си коригират в поведението : А дали ако ви изправим пред дулата , няма много бързо се сетите к'во куца , а б*клук ? Единственият вариант да се оправим е или силова намеса от вън или гражданска война . А след това лустрация до 9-то коляно за 150 години напред . А и да предупредим БСП от сега : Вота не сте вие , вота сме НИЕ гражданите и бизнеса , които ви плащаме заплатите на цялата политическа сган .

Тези резултати са от зрителите на предаването "Референдум". Те сами по себе си говорят, че нормалните хора не обръщат внимание на хибридната война. Показателни резултати от които нищо не значи.

До сега в Бг , всички управляващи и всички държавни институции БРАНЯТ КОРУПЦИЯТА СЪС ВСИЧКИ СИЛИ И СРЕДСТВА.

И кой подкрепя ГРОБ. Бюджетните храненеци държавни и общински, нашите фирми, нашите родители. И стават над 1 млн.

днес един хасковски депутат каза че вземал заеми щото нему давали като на друг хасковски депутат-по голям срам не съм брал тоя за мен задмина и катаджиите с техния въпрос какво ще правим сега-елате и ме корумпираите

Време е да разберем, че когато МАЙМУНИТЕ си избират ЦАР,както казал едно време ФОРД-клиентът може да избере всякакъв цвят на автомобила,стига той да е ЧЕРЕН-та и маймунският цар ще е МАЙМУНА.

Бойко избяга при Юнкер.

Може да мине само,ако членовете на ГЕРБ спазят чл.2(1) от устава на БСП-носител на синтеза на БКП чиито чл.1 гласи:Признава програмата на една от нейните организации и се подчинява на взетите решения.Над 50% членовете са се клели.ПОМНЕТЕ!!!

"Едва" 25% от поддръжниците на ГЕРБ сред анкетираните одобряват вота на недоверие на БСП... Т.е., 1 от всеки 4 заблудени фенове на ПП ГРОБ е срещу крадливата клика на БиБи, ЦеЦе, другата ЦеЦе, кауна ДеДе и т.н. , но после, на изборите, отново гласува за тях. Защо ли? Де не би нещо да се страхува, да го заплашват (например, с уволнение от сладката държавна служба) или нещо друго... Не знам, но виждам, че масово хората на улицата, в градове и села, не харесват тази клика. А накрая тя печели изборите. Как ли става така?

Само за размисъл: Един политик който не може да се справи с ВЪТРЕШНОдържавните проблеми, започва да се справя с ВЪНШНОполитическите такива ... Не знам тук за какви проценти си говорим, но е ясно едно - е така както ГЕРБ и Бойко "управлявЪт" ... Е НЕ СТАВА ... не казвам че някаква друга "червена" 'синя" "зелена" "пембяна" или друга политическа каста ще се спавя по добре .... ама ТАКА БОЙКО - НЕ СТАВА!

ИДИ НА РАБОТА,АКО НЕ СИ ТРОЛ И ЩЕ ВИДИШ ЧЕ СТАВА:)

СЪМ - на работа ... НЕ СЪМ - член на НИКОЯ партия ... НЕ СЪМ - фирма близка до "управляващи" и "неуправляващи" .... НЕ СЪМ - идиот и много добре виждам какво точно се случва /имам голяма база за сравнение/ ....

.....за магарето и магариите ЯВНО много от коментиращите тук са пропуснали да я прочетат,но има време....

Гн Марешки,мислех ви за по умен Сам си признавате ,че всички сте корумпирани.Ами това иска да каже БСП Искаме нови избори защото тук са корумпирани.Защо още вие се натискате да стоите в НС .Защото знаете ,че за вас втори шанс няма да има.Защо се страхувате от нови избори.Пари за болниците няма ,за заплати на лекарите няма,но кажете честно,субсидиите получавате ли си навреме.Помните ли ГН Борисов ясно каза .Не един лв,000 лева субсидии.Е той Господин 00 лева ли е

КОГАТО БСП СЕ ИЗЧИСТЯТ ОТ КОРУМПИРАНИТЕ МОЖЕ ДА СИ ГОВОРИМ ЗА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ,ИНАЧЕ ДО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ПОЧАКАТ;)

Не разбрахте ли вече, 80% дебили са готови веднага да свалят бойко и след месец 80% дебили ще гласуват за създаване на ново правителство на бойко 3-4-5-6.......!

независимо колко са одобрявали вота по теУефона, като има избори баце пичели. Що пичели? щот е народен човек. Народа си го харесва. На мен пък народа не ми харесваше, и си намерих друг народ, в топлите южни страни.

Защото се избира от такива като него, а той се определи като прост.

защо Борисов се скри в Щрасбург и не смее да се прибере в България, защото падне ли от власт го чака затвор.

ти си пиян

"Според Веселин Марешки от Воля БСП е също толкова корумпирана, колкото и управляващите." Като не оспорвам думите му, не мога да спра обаче да се дивя на позицията му: значи и опозицията , и управляващите са еднакво корумпирани, но "аз ще бъда с таз, която е на власт",;) А защо залагате на управляващите, г-н Марешки, ще ви отговорят и децата от детската градина;)

Като е толкова лесен отговора що не го кажеш.

Аз ще го кажа - щото е на хранилка при управляващите, които, освен това, го държат изкъсо с компромати и разследвания, с които винаги биха могли да затрият бизнеса му. Просто е.

"Тома Биков от ГЕРБ изрази убеждението си, че вотът на недоверие няма да мине. " Е защо тогава беше толкова зор да няма вот на недоверие? В момвнта е ясно, че цвлта на вота е не да свали правителството, а да покаже на повече хора, че освен "големи успехи" има и много големи проблеми. И Цецерон го разбира това и Бойко Западнопалкански.

...КАЛЪП МЕНТЕЙШЕНЪЛ,да се изходят...

Спешно мутрите вън от държавата мекерето Борисов целува чужди задници

и по-добре чужди,отколкото руски

Аз сутрин като стана, започвам с кафе и цигара. После малко си пудря нослето с на бате Митьо Очите белото. Като ме отпусне малко, си инжектирам венозно някакви неща, ама нз какви са. Купувам ги от едни момчета с качулки между блоковото пространство. За обед почвам с биричка и после минавам на ракия. Ако е горещо времето си правя каршик/облак с мента и мастика, а ако не е горещо, пускам климатика на 30 градуса, докато стане горещо. После още 1-2 бирички и от 16 часа до 8 на другия ден, всичко ми се губи. И така цикъла се повтаря всеки ден.

звЪнци!

Мдааа...щот за бесепето корупцията е непозната дума ;-) Но да...по зле от Тиквата няма как да бъдат. Че и те ше крадат е ясно, но ми се струва че между кражбите и корупцията от време на време ше обърнат внимание и на националните интереси. Тиквата само се интересува от фирмичките му за асфалтиране а всичко друго е или на самотек или се диктува от 3то разрядни бюрократи в САЩ и Брюксел.

Оставка е нужно за това правителство. Заради гаврата му с хората за триполовите и репресивния начин, по който се опитва да ни ги наложи. И измамите, които прилага, за да се случи това. Това правителство вече не е българско и не изразява интересите на хората. Както и за далаверата Банско-Пирин, открит мутренски опит за измама и показна корумпираност. Две неща, които ще струват много на ГЕРБ, колкото и да се мазнят на чужденците и да им слугуват, нямат шанс вече на следващите избори. Нито фалшивия патриот Симеонов.

"Който е безгрешен, нека той хвърли първия камък." Какво става след оставката? Кой ще вземе властта след нея? И ще ни управлява. Имаше ли корупция при управленията на БСП+ДПС? Не са ли обвинителите от БСП и ДПС по-корумпирани и по-нагли от ГЕРБ?

Ще направим Ангелкова президент на третополова България! Подходяща е - от ГЕРБ е, има физически данни. И умствени. А Цецка? А Караянчева? А Фандъкова? А Фидосова? Какво става след оставката?

99,99 % процента,са!

Кумунягите от "Алфа рисърч" са провели "проучването" на домашни телефони в рабоно време по списък със симпатизанти на БСП=ДПС!

за културни хора като чехи, германци и подобни, а при нашата дива племенна диктатура вота е загубено време!

тия точно ли ще ни говорят за корупция...!

ChatGPT

Колкото и да правят проучвания относно вота накрая Бочко ще тропне с крак и наместниците му по градове ще изнудят народа да гласува пак за него!

и как става това,

ГРОБ купува изборите, печелят с измама! Цецо цървула обикаля цялата страна и купува с куфарчета цели секции, червени-зелени, сини с пачки! Това стана вече обществена истина. Всяка чертичка по протоколите на избирателните секции трябва да се смята за документно престъпление и комисийката цяла в кауша на следствие. Ама тия твари гласуваха, че това не е документно престъпление и там пробиват с-мата. След това за пореден път се бият в гърдите, че са победили. Народът трябва да натисне в избирателния закон изрично да се подчертае, че поправките в протоколите са престъпление, всяка такава да изисква поправително броене на бюлетините в чувала, а попълването на протоколите да става под видеонаблядение с висока резолюция и се съхранява в сървър на ЦИК. Отварянето на записите да става след съдебно решение само за проверка, защо се разминават данни между протоколи и чували. После комисионерите в кауша! Две комисии като изгърмят, всички ще станат отново честни и ГРОБ умира!

Да, ама МАЛКО, над половоната!

нелечимо заразно заболяване. Заразените с корупция стават политици. Лекува се само по един начин - 9 грама между очите. Недоверие не помага.

С АК-47 на стадиона! И без това ги имаме много.

Хайде лъжливите соросоидни агенции пак помагат на соросоидите от БСП! Толкова е очевидно че тия работят заедно, че няма накъде!

намалете незабавно чекиите пред портрета на Бойко Методиев Борисов. Здравословното Ви състояние не е добро, а в личния Ви живот има проблем, който упорито не можете да решите. Не го приемайте трагично. Приближете вратите на местния център за психично здраве. Там ще Ви настанят за лечение.

знаем колко "демократично и по съвест " гласува всеки един от депутатите. Знаем как иначе бягат от работа, но като трябва да защитят партийната си диктатура са до един на абразурата!