Нинова настоя: Разсекретете доклада на ДАНС за приходите

Настояваме да бъде разсекретен докладът на ДАНС и прокуратурата за приходните агенции, където се съдържа информация за финансовата сигурност на страната.

Обратно в новината

Коментари - Нинова настоя: Разсекретете доклада на ДАНС за приходите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май ще слагаме Пееф пак шеф на ДАНС ми се струва. Има нужда!

мозъка на г-жа Нинова, защото ми се вижда, че няма да има какво да се разсекретява)))

,,корупцията,, е в графа ,,национална сигурност,, -секретно...??? абе ,,боико,,... и сиганите ви се смеят...!!!

Разследванията на ДАНС за НАП са секретени. Какво смешно и ненормално има? За мен по-смешно е понятието "злоупотреба с корупция", все едно Нинова казва: При нас ще има "Употреба на корупция", а при ГЕРБ има "злоупотреба на корупция".

Застрашена е финансовата сигурност ... на г-жа Нинова

според мен ако има проблем със финансовата сигурност, примерно КТБ 2, то тогава БСП чрез своят президент може поне да свика Консултативният съвет за национална сигурност. Така направи предишният ни президент. Нека Радев свика съвета и там да обсъдят проблема. Ако не го свиква, значи или че няма такъв проблем и Нинова е подкарала вече предизборната кампания, или че проблем има, само че Радев от много каране на Рафал и виенски банкети не си гледа задълженията

Доколкото пише неща нета тази сигурност е застрашена от един кипърец по потник дето държи една банка и половин България.

виж приватизираното от теб и питай сина си в Америка.

Гербавите крадат ДДС като алтави, за последно. Все се е крало но тия минаха всякакви граници.

Или няма нужда, важното е да се внушава, че има.

Гербавите крадат, ама заплатите са по 300$! Кво да кажем за БСП-Жан, когато заплатите бяха по 3$?

Корнелий

е то на 3$ какво ДДС да му крадеш?

и нищо конкретно. Няма ли наистина някой да ѝ каже, че се излага всеки път, когато си отвори устата?

НА ПОСЛЕДНИТЕ 60 ИЗБОРА И ГО "ПОКАЗАХА"-ВЕЧЕ КЛОНЯТ КЪМ 5%;)

Корупция при приходите?! Бях чувал за корупция при разходи, но при приходи ще да е някаква много новаторска корупция. Личи ѝ на другарката, че е спец в тази област.

Няма излизане на глава с тази жена. Няма ден да не изтърси някоя елементарна глупост с гриф " Особено важно ". Елементарна в политиката, дребнава, недалновидна. Вижте си я бе хора, къде сте старите и разумни кадри в БСП?

Старите кадри или измряха или вече са немощни. Сегашните последователи на тази голяма черна птица са новоизлюпени гладни за власт и за далавери!

#КОЙ засекрети доклада?

Кой направи КОЙ шеф на ДАНС??

всекидневно от тема на тема,от дребнавщина към дребнавщина,от инцидент на инцидент,от битовизъм към битовизъм и все/но няма да дочака/ от кой храст ще излезе зайчето.Рови там,рови тук,рови нататък и със свинската си зурла изрови бая мръсотии във българския двор.И накрая всичко ще се изсипе на нейния гръб и партията им.

след предишните предсрочни избори герб изтръска от клона абв на гоце, ббц на бареков, недомислието на кънев- пръмова и атака на воленчо, а дпс от 38 депутата остана само с 25. а на герб от 84 народни представители станаха 95. та курнелия да внимава, щото може герб да има и квалифицирано мнозинство след следващите предсрочни избори

Нинова се изказва за корупция, щяла да я бори... Спирам да чета беге новини за още един месец...

Какво ви говори самият факт, че доклада е засекретен? Ако беше пълен с позитиви за финансовата система щяха ли да го засекретят или щяха да го покажат в онези медии?

Говори, че съдържа данни, които не трябва да са публични. Ти що не си напишеш тук името, егн-то, адреса, банковата сметка и колко имаш в нея (ако имаш)? Нали си свежар?

Първо Курнелия дс поиска разсекретяване на доклада от ДАНС за нейните кражби с приватизацията ИМПЕКСИТЕ а не да се крие зад ДАВНОСТА ????????????

Колко вдъхновяващо звучи. Направо е като знаме, след което ти се иска да тръгнеш. Защото кой би тръгнал след нещо, наречено "Майка ви ще разплачем"? Думи зад думите...

ли престъпно, защото може да създаде психоза сред населението и оттам дестабилизация на банковата система ???

Каква дестабилизация на нещо виртуално!?! Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Виж, уважавам мнението ти, но хайде кажи нещо ново, стига с тоя копи-пейст. Чели сме го вече стотици пъти.

Бива ли да си такъе дебил?

Значи това Станишев да те уволни за корупция, и ти да говориш за финансова сигурност... ;-)))

Как няма да е застрашена финансовата сигурност на страната като Курнелия окраде толкова пари от Техноимпекс и другите импекси! Настоявам декларацията за доходите на Курнелия от тия години да бъде разсекретена!

Ми като няма поблем разсекретете го тоя доклад де...

стоят на бюрото на министър председателя от от август 2016г. сега сме 17 януари 2018г. и нищо не е направено според нинова. курнелия явно е пропуснала факта, че междувременно имаше и един друг министър председател на когото тя казваше какво и как да прави! що не се справи с този проблем до 4 май 2017г.??

Няма да ви мине вота!

Наглост е точно Нинова да говори за корупция. След фактите които се изнесоха за приватизацията.

си разиграват коня. Кой в ЕС се интересува какво се случва у нас? Няма как да се повишат доходите на пенсионерите,когато парите изтичат като през сито. Юнкер като се целува...не се ли интересува с кой се целува? Вотът на недоверие бие камбаната къде отиват десетки милиони обществени средства. Всеки от нас е потърпевш.

има как! като си внасяш осигуровките на реалният доход, после ще взимаш реална пенсия, андрешко!

на черно...и съм си си внасяла реалните вноски които са на заплата над средната....обаче с всяка измината година пенсиата ми се обезценява защото не я индексират реално,а крадат от пенсионерите.

Преди не много време Станишев така излъгал простолюдието с празни приказки, че масово се подслушвало, че разни кемпери обикалят София и слушат разговори. Сега честната и почтена госпожа-другарка Нинова говори на едро за корупция. Няма значение, че е била уволнена за корупция, няма значение, че е деен участник в престъпната приватизация, няма значение, че хариза заедно с Овчаров държавният Пловдивски панаир на Гергов. Простолюдието вярва на всяка тяхна дума и манипулация!!!

Моля ви се!! Корнелия претърпя вътрешен катарзис от както я избрахме за лидер на БСП. Сега е нов човек!

корумпетата!Корупция е получаване на доход от зависим субект.В нашия случай ГЕРБ не ПОЛУЧАВАТ, а ВЗИМАТ!Има разлика.

Пак курнелски номера някви. Така се изнася публично доклад на ДАНС свързан с финансовата сигурност на страната. Явно добре знае, че не може да се покаже!