Жена загина, две ранени при челен удар в мъгла (снимки)

Жена загина, а други две млади жени са тежко ранени при жесток челен удар на главен път Е80 край Хасково тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Жена загина, две ранени при челен удар в мъгла (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ее който кара с несъобразена скорост по пътя така се получава може да шофираш бързо но разумно и винаги трябва да избягваш челен допир с насрещния автомобил завиваш в нивата вън от асвалта подскачаш няколко пъти като пинг-понг и оцеляваш жив си тук там някоя синка и толкоз колата е потрошена ама хората в нея са живи ген Радев нашия президент това го знае и ще каже съшото е в авиацията машината може да се разбие но пилота трябва да катапултира навреме и да е жив самолети па и коли дал господ ще се покаши водача на нов автомобил а пилота на друг самолет затова УМНАТА газ до ламарината за да е леко на машината и ако караш бавно колата може да изпуши да заври антифриза затова се кара бързо за да може радиатора да се обдухва и да се охлажда мотора аз така правя особено като карам голям мотоциклет навивам масура и политам със 120 или 150 км

Пишете чия е вината.

По пътищата в ХАСКОВО НИКЪДЕ НЯМА МАРКИРОВКИ. Затова е карала жената в насрещното платно. И по магистралата в участъка Харманли - Свиленград също. КЪДЕ Е АПИ И МАРКИРОВКАТА????

ами...,,санирането,, още не е стигнало до ...,,там,,...!!!

Какви глупости пишеш??? Къде няма очертана осова линия?? Ти какви маркировки търсиш? Въобще помниш ли от курсовете как се шофира при гъста мъгла?? Да ви. .. в интернетските специалисти!

Наложената простотия , селяндурщината и безхаберието на държавата , ни доведоха до тук !

18 човека за 17 дена.

И какво от това? Три пъти по-малко от обикновено се получава.

Лятото става интересно, когато е сухо и топло, а водачите си мислят, че са безсмъртни.

Броят само загиналите на пътя. От днес: "Почина мъжът, пострадал в катастрофата край Градешница Дата: 17.01.2018 / 9:14 82-г. Д. С., който бе пометен от автобус тази сутрин, почина от тежките травми. Както link писа, пътният инцидент стана тази сутрин край Градешница. На мъжът бе нанесен удар в областта на главата. Пострадалият бе приет в спешно отделение, в кома. За съжаление лекарите не успяха да го спасят."

От видяното, не е карано бавно, кой или двамата са карали силно, но в мъгла това е безразсъдство.

Включвайте ги тези фарове, бе! Вчера заранта - мъгла, поне трима насрещни имаше на габарити само...

не им се купуват крушки ... мнооо скАпо батеее

Браво на фотографа, снимките са хубави.

Абе, хора, така ли искате да свършите и вие? Осъзнайте се, кой колкото може и му позволява капацитета, но така не може да продължава!

Съболезнования на загиналата жена. Не става ясно кой е виновен за случилото се, но май по-вероятно е да е Митсубишито. Но коментарите по-надолу... нямам думи, само хейтове срещу жените шофьори! Има и много добре жени шофьори, както има и много ужасни мъже шофьори! Много ми е интересно, какви ли щяха да бъдат коментарите, ако двамата шофьори бяха мъже, те разбираш ли всичките са велики шофьори!

От снимките излиза, че като че ли Фордът е в насрещното.

Колежката много е бързала. Когато има неблагоприятни условия, тръгвайте по-рано, или ако не е наложително - отложете пътуването. Спестява много проблеми.

Съболезнования на близките!

Ей тва е брат, японската машина си е корава работа. Тия фордове ковчези на колела, трябва да ги забранят в цивилизованите страни. Тиквун да не ми развява черни колани ами да кандардисва японците да им правим колите тука, та да подпомогнем братята меркелци да продават повече от техните коли

Ето за това в Туркменистан забраниха на жените да карат! Особено в мъгла съвсем губят пространствена ориентация и ето го резултата. Майтап, майтап, но във всеки майтап има и частица истина.

Веднъж карах в мъгла зад автомобил с жена шофьор и направо полудях. Толкова неадекватно шофиранеме бях виждал никога. Не случайно има приказка, че жена шофьор, негър скиор и бивш п*ст няма!!!!

В България трябва да стане като в Саудитска Арабия, да се забрани на жените да шофират.