Депутат и журналист в спор за доброволната военна служба

Депутатът от Обединени патриоти Юлиан Ангелов, инициатор на идеята за доброволна военна служба, спори в ефир със спортния журналист Едуард Папазян нужна ли е тя

Обратно в новината

Коментари - Депутат и журналист в спор за доброволната военна служба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаме си Господа умници в НС.... Така както си мислите НЯМА да СТАНЕ... На Народа му писна от ксперименти... С тези пари, който искате да изхарчите за наборници ПЪРВО и ПРЕДИ ВСИЧКО купете качествено и МОДЕРНО оръжие и оборудване за кадровата армия в МОМЕНТА. 2. Повишете ефективността на тази армия до минимум 80%. 3. Вкарайте военно обучение в училищата от -ми клас до университетите. 4. Направете тренировъчни лагери за такова обучение на ученици и студенти през учебната годин. Практическо обучение, а не само тичане по баирите. 5.Военно обучение на Народа, така както казвате, че искате да бъде не се прави само в казармите. 6.Събудете се най-после и оправете държавата ПЪРВО!!!! Спрете да сънувате за наборна служба и да ползвате темата за късокраки политически цели!!!

Какво има да спори тоя журналист - ДОБРОВОЛНА служба. Той като не иска, няма.

днес утре ще я направите доброзорна военна служба! Това е истината! Специално в случаят Папазян е прав, че не може нископлатените, но безпрекословно задължените, постъпили на доброволна военна служба да изпълняват задачите по защита на държавата та ни по-добре от тези, кадровите, на които им се плаща точно за тази им работа! Скритата картинка е и тази, че постъпвайки на доброволна военна служба войници, за разлика от постъпилите на кадрова служба, нямат законово право да откажат участие в задгранични мисии! Не виждам като участници в задгранични мисии никои от сегашните, бившите или бъдещи депутати и министри!

сакън на Боко не му трябват повече войници! по погрешка ще гръмнем някой аскер като тръгнат от Турция да се съединяват по суша с Албания, през Родопите! после ББ как ще се извинява на щатите

Взводния в казармата беше привърженик на теорията за личния пример. Какво ни чанчи и той с нас се чанчи. Те тоя Офицер не даде повод да мъркам и той от всички офицери не беше напсуван от мен. Така и Обеднелите идиоти да дадат личен пример и няма да им се пеняват насреща. Но те явно мислят как техните фирми да възстановят порутените казарми и за кетаринга след това. Аскер, децата на Бай Каиш и Бай Чепик. No passaran!

направим нещо..." Еми купете бойни роботи като нямате достатъчно братя за войската.

е редно стари патриоти да пълнят шкембета на бюрата в центъра на столицата.

Какво има за коментиране- дебелият свинчо каракач се сетил, че трябва да има някой насила да му пази дебелия задник- неговия и на всички около него, които имат нахалството да се именуват "държавници". Да, ама сметките му са криви- да си се пази сам.

Да направели договорите по 6 месеца! По голяма глупост не съм чувал отдавна. Това да не ти е някой футбалер дето се го премятат м/у клубовете бе?

Не мога да разбера как успя да се събере тази карикатурна банда, Обединените идиоти... Случайно ли стана, някой си направи майтап ли...? Сбирщина от неграмотници, ретарди, очевидни психопати и лумпени.. И всичките с фатмашки манталитет... Шкембе Войвода - символът на крадливия и безполезен фатмак, който точи бензинец от цистерната и сипва в Москвича - предлага връщане на казармата!!! Бааси майтапа!!!

Вероятно се търси възможност за легализиране на паравоенни формирования.

Загубих две години от живота си в този затвор наречен казарма. Две години в които изостанах в развитието си в личен,емоционален и професионален план. Бях приет за студент и вместо да се развивам с темповете с които напредва науката бях върнат във времето на секретния отровен газ изпускан от печките.Тези идеи са лудост.Доброволно да отида полуграмотни сержанти и кадрови редници да издевателстват над мен или да ми дават оценка като последна инстанция - никога! Може евентуално да се помисли за обучение на учениците при полеви условия както някога и толкова! Времето ни е ценно и животът ни е само един! Който желае, да става професионален военен, но не като мързеливите неграмотни дембели, които служат сега там,защото за нищо друго не стават. Изключвам разбира се истинските висококвалифицирани офицери и срециалисти.

то ако беше така до сега всички държави щяха да имат проблеми. Просто си бил на мома момченцето! Сладинко, нежничку, ауу бабиното то!

Младежките организации на патреотарите що не попълнят недокомлекта на армията!!?

Каква ирония само... Неблагодарник на руска служба е тръгнал да се бори против това българите...

Не доброволна а задължителна военна служба каквато е съществувала преди 1989 г. не само по времето на социализма След училището в казармата се дооформя характерът на мъжете.

А откъде се пръкнахте толкова идиоти, след като са ви оправили характерите в казармата?

От щабовете, където си губеха двете години мамините и бабините момченца !

Спортното журналист - гений в областта на военното изкуство...

Вие от обидинените идиоти,изпратете децата си,родата си в казармата,защото те знаят ,че има защо. Ние не искаме децата ни да служат на крадци. Какво ще защищават,Държавата на крадците?Не те ще се изселят от тук ,поне те да не страдат като нас.

Правилно, децата ви трябва да служат само на т. Попков! Аре сега, тролче, бегом към Сибирь...

Служил съм от 1976 до 1978г в елитен свързочен полк в София. Радиостанциите бяха разположени в едни стари камиони, които бяха известни като ДЖУГАНИ, някакво нескопосано копие на американски камиони от войната.Така, при бойна тревога, половината от тези камиони аварираха на първия километър от поделението. Останалите с триста зора достигаха крайната дестинация на 5 км от София. И там започваше голямата мъка, от София до Пловдив много рудно осъществявахме радиовръзка на морз с радиостанции тежащи около тон. Разказвам това, за да се разбере колко е боеспособна такава част от наборни войници. Един добре обучен професионален войник може да замести поне 20 наборни войника, които в повечето случаи служат за пушечно месо, справка руските такива войници навремето в Авганистан и в Чечения. Същото и по време на втората световна война, на всеки загинал обучен немски войник са загинали около 12 необучени руски войници. ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ НАБОРНА СЛУЖБА НЕКА ПЪРВО ПРАТЯТ СИНОВЕТЕ СИ В КАЗАРМА И ТОГАВА ДА ГОВОРЯТ НА ТАЗИ ТЕМА.

Днес сме 2018, а не 1970 и някоя си. Отделно, елитно и свързочно са две несъвместими неща... Да не говорим за един професионален и 20 наборни войника... Просто ти си от поколението на промитите чугуни глави...

90480?

ПРЕДТАВЯМ СИ КАКЪВ АВТОРИТЕТ ЩЕ Е КАРАКАЧАНОВ КАТО ЗАПАСЕН ОФИЦЕР, ИСТИНСКИ ШВЕЙК...

БИЛ ВОЙНИК!!! ДА ТЕ ВИДИМ ТЕБЕ ПЪК....ДОБРЕ,ЧЕ НЯМА ТВОЯ СНИМКА!ПУ,ПУ!!!

Трябва а се върне задължително да служиш поне 6м. Наборите, които не са хванали войнишлъка особено след набор 91-92, са супер лигави, недисциплинирани, мрънкави, с големи претенции без никакво покритие. Нямат елементарно възпитание, към висшестоящ в работа, но пък им знае устата и знаят да искат. Без да искам да обидя някой станах повече като жените не като мъже. И сега знам, че ще се почне едно излияние как това е загуба на време и че там само простотия може да се научи. Ама не е точно така, ще ги научат на ред, дисциплина и малко да си сложат АЗ-а назад а не винаги да са всезнаещи. Има и свестни момчета разбира се от тези набори, както и има идиоти ходили в казармата. Но това си е лично мое мнение, че един мъж си личи когато е бил и когато не е бил м казарма.

са неща ,които би трябвало да са научени много по рано! За това да се хаби един огромен ресурс в така наречената наборна армия е ЛУДОСТ!

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ. ТЕЗИ ОТ НАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ СА МНОГО ВЪЗПИТАНИ КУЛТУРНИ И ОБРАЗОВАНИ, А И ВСИЧКИ МУТРИ БЯХА ОТ НАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ.

Тъпо, по-тъпо.. и най-тъпо: член на ОП групировката

или голям крадец и може да иска да се върне военна служба! Дебелия министър явно е ненаситен и не му стига това, което може да краде от сегашната наемна армия!

тия имитатори - буфосинхронисти от Обединените патриоти!Военната служба към този момент е доброволна, Юлияне!Питай русенския македонец!Но, по-добре изчезвайте от политическия живот на тази държава!

"А вие очаквате тези с по-малките изисквания да защитават държавата?, попита Папазян." Те пък както кадроваците са обучени да защитават държавата. Има няколко подразделения, дето имат някакви наченки на обучение, особено ония, дето отиват по мисии. И толкоз. Останалите са точно като наборните - да служат само като пазачи при нужда. От тях не се иска да са в пряк контакт с противника.

Менте патиротите не са ходили в казармата. Нито дебелия Каракачанов,нито Болен сидеров,нито Джамбазки са ходил. Сега е времето да дадат пример, и да се запишат,и когато почне войната с Русия да ходят да се бият за Нато,и депутатските си привилегии.

и тримата ще се присъединят към Русия още в първия ден...