Министър Нанков: Тол системата тръгва до 7 месеца

7 месеца е срокът за проектиране и изграждане на тол системата, включително въвеждането й в експлоатация.

Обратно в новината

Коментари - Министър Нанков: Тол системата тръгва до 7 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в същност макар финансовият момент и да съществува, основната идея е всевиждащото око на големият брат.

Честито българи, освен електроенергията, комуникациите,летищата и пътищата като си дадем на чужди фирми....какво друго ни остана. Ама има ли още българи????Само данъкоплатци останаха.

...очакват се един милиард постъпления,а сега са 350 милиона!Значи държавната пътна агенция или в бюджета на Република България ще има със 650 милиона лева повече!И всяка година ще се увеличават!Това означава повече пари за пътища и подръжката им!Във Европа отдавна е така! Русоробите оцаче вият защото всяко добро за България и Народа е камшик през безсрамното лице на руските грабители!

Еха... Никаква еволюция. Същите лозунги, леко козметично преправени. И същите автори ( бивши комсомолци- сегашни първи демократи и капиталисти)

Това отдавна трябваше да стане.Тир минава през България за 20лв,а през Сърбия за 160 лв.Разбиват ни пътищата а ние не им взимаме парите.Пътища се подържат с много средства.

И защо този ТИР не заплаща такса, съответстваща на изминатите километри на границата, а трябва да се въведе ТОЛ?

Нанко - дърдоранко... И той,като освинетната ленторезачка и блокова санитарка-бърборанка ,коворят като картечница,дори и без да си поемат дъх/сменят лентата/...дъра-бъра-дъра-бъра....много думи,шаблони и все по повърхността... Приличат ми на плоско камъче,засилено умело да подскача по гладката,спокойна водна повърхност! Все пак са ръководители на министерството ,,отличник" по корупция!

Браво, това е начина да се финансира поддръжката на пътищата. Само кажете имената на транспортните фирми, които саботираха търговете. За един приятел питам...

Мръсен мафиот!!!

Въпреки воя на червените безхаберници държавата върви напред;)

Прав, си. Вчера любимият ти вожд съобщи на японския премиер, че България, понастоящем се намира между Европа и Азия. Предвид факта, че докато се появи този титан на мисълта, България си беше в Европа, явно сме тръгнали напред. Сети се, в коя посока.

... към пропстта.

Нови данъци и такси, които ще излязат от нас и ще влязат в джобовете на този от снимката и всички управляващи начело с Бат Бойко!!!

Оставаше, след като вдигнете цената на винетките с 30%, приходите от тях да намалеят. Друг е въпросът, че стях не се прави нищо читаво. Пример, разпадащия се, ремонтиран основно преди 2 години път от с. Веселиново, към ГКП Лесово. И този, в същото положение, от Джъмбо Бургас към Лукойл.

Във всеки литър гориво почече от половината от цената е данък/акциз за държавата! За какво са винетки тогава? Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Мангали,време е да разберете че безплатно нищо няма.:)

За всички ни е ясно, че пари ще се крадат. Само че ако сега се събират 350 милиона от винетки, а след въвеждането на тол системата общите приходи ще са 1 милярд, то може да предположим, че поне 600-700 милиона ще отиват за поддръжка и изграждане на нови пътища, които са двойно.

Добре, бе! А защо и автомобилите не плащат за изминато разстояние, а не така просто за идеята? Ако си купя годишна или 6 месечна винетка, а колата ми стои в сервиза през повечето време, кой ще ми възстанови разходите за това, че съм платил, а не съм ползвал? Докога овцете ще плащат сметката за дебелия врат на вълците???

мноо си тъп Саше..

Ти и сега го плащаш или съответно спестяваш - през акцизите на горивата.

дали ще се види резултат от събраните приходи или те са вече усвоени по семейни връзки :)

Добре ,е че ще има приходи ама май още от сега се знае за кой ще са май Шиши и тук се е наредил. Няма оправия в тази корумпирана държава така ще си караме през дупките за да имат някой хора частен самолет.

И къде са парите? В чии джобове? Щото не виждам с тях да са оправили пътищата.

Питай чантата на председателството!

Убеден съм, че е рекордна и по разбити пътища и брой дупки по тях!

Тази система вероятно струва колкото половин магистрала и ще се изплати по-бавно от нея.

Минагалата година си карах без СФИНЕТКА цела година! Веднъж на път за морето ме спреха КАТ-аджи и срещу 20 лева си продължих по пътя!

Като ти сложат бариера на пътя, която се вдига само ако имаш елекронна винетка - ще разбереш, че 20 лв няма да те оправят.

С новата система, такива селски тарикати ще ги шибаме през панталона

Поредното поскъпване на стоките заради превоза.