Станишев: БСП допусна политическа грешка и дава лош знак

Лидерът на европейските социалисти Сергей Станишев не одобрява решението на Националния съвет на БСП да не подкрепи ратификацията на Истанбулската конвенция.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: БСП допусна политическа грешка и дава лош знак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европейските социалисти срещу евразийските цоциалисти...

станишев дава лош знак,на кой.Толкова ли е належащо,жизнено важно да се приема тази конвенция,противоречаща на природните закони.Ти биеш ли си жената бе станишев,а.Народа рови по кофите,не се лекуват хората и мрат като мухи, по заповед на твоите господари,ти си тръгнал да агитираш за някакви си джендъри.Защо не признаете и магаретата за човеци бре.

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

У назе има нещо сбъркано - Корнелия Нинова е много по-мъж отколкото тоа п...л - казвам го - колкото и странно да е с уважение към Нинова. За разлика от Станишка, Боко, и сие - Нинова се държи много по-мъжки от теа "леваци". Въпреки, че е жена - не реве кат Станишко и Боко за "защита". Срамота бре - вижте докъде докарахте България - надето и да са обърнеш все пе...раси!

Станишке, ходи си пери червените прашки и си бъркайте там у Брюкслея по тайните места - па нази ни остави - нека сме си прости. Ама поне за разлика от теб ша сме НОРМАЛНИ бре, "левоориентирана резба" такваз!

Хей безродник, я си налягай парцалите!

Млък, предател!

до 40 годишна възраст момък дава съвети кой какво да прави. Щеше уж да води масите в РБ па избяга. Поради частните си интереси агитира за ИК, която е престъпление срещу човечеството.

А на тебе вигенин ли ти беше гадже

Стига си ни провалял заради личния си интерес и тези на кукловодите ти. Вече се доказа на какво си способен. СССР възпитаник, либерен западен слагач, отроче/пале на 28 год. комбрадорско - олигархичен режим. Мен твоя кокал не ме касае. Не посягай върху морала на семейството ми. Живуркай си край Базел и си трай.

Ей на тоя екземпляр послушно му плащате заплатата и командировъчните от данъците си, загубени българчета! Утре като ровите по кофите, защото пенсията ви е с таван 50%, тоя ще си живее като цар! Иначе сте синове на юнашка майка и се гордеете с киселото мляко, де!

Моникоо, Моникоооо, кой те чука с тоя неизвестнополов хамстер.

"Лошото е, че в България се случва един безумно изкривен дебат". Май лошото е, че в България не се случва никакъв дебат - нито изкривен, нито прав. Просто изневиделица се натрисат едни евродепутати и викат - хайде сега, дето сме ви дошли на гости, да ни подпишете тука един документ, дето уж за жените, ама и за не-точно-жените, вие нямате точен превод, ама подпишете ! И къде е дебатът, че чак изкривен ?

Какви натрисания, какви подписи за жените бе, аланкоолу. Вземи се образовай малко кой и как избира евродепутати. Заради такива кратуни като теб, които твърдо вярват, че някой някъде подписва нещо вместо тях, а после реват за дебат, имаме депутати като Съсела и Дудука, да те ева в третополовия дебатчик.

а.) Опитва да влезе в ГЕРБ ; б.) Опитва да издигне Вигенин за лидер на БСП.

Днес е деня на негъра в УСА и е празничен ден, не се работи в държавните учреждения. Негъра е безспорен първенец по престъпления, а в образованието безнадеждно държи последното място, от където измъкване не може да има по генетически причини. (Има умни негри тук таме за хорска срама, но са много голяма рядкост). От както белия човек в УСА прояви щедрост към всички не-бели хора, УСА от 90% бели хора сега е едва 62%. Тенденцията белия човек в УСА е да стане под 20% след няколко десетилетия, от общото население. Идва деня, когато ще празнуват деня на педала, лесбийката и т.н. Тази философия на унищожаването на нормалния бял човек работи с пълна пара в Западна Европа и искат с нея и Източна Европа да инфектират. Тя е по опасна и от Марскизма. Всички в България са с равни права. Не подписвайте и ратифицирайте никакви договор с лисици. Ако трябва организирайте масови протести и тези, които са срещу Божиите закони, да се махат от властта.

когато го питаха ,дали ще става евродепотад,излъга че няма да ходи в Брюксел,хазарска му работа

АКО НЕ БЕШЕ ТОВА СБЪРКАНОТО НА СНИМКАТА, БСП СЕГА ЩЕШЕ ДА Е НА ВЛАСТ,ТОЗИ СОРОСОИД ТРЪГННА СРЕЩУ ЕЛЕКТОРАТА СИ КАТО ЗАСТАНА НА СТРАНАТА НА МАЙДАНА.

отново започва вътрешно партийна борба, кой да надделее БКП-БСП или БКП-ГЕРБ.

надпреварата между Станишев и Боко за лидер на БСП?

БСП са против конвенцията,надпреварата е за лидерството на ГЕРБ

"Това открито обсъждане на ГЕРБ и Станишев май ще бъде, като обсъждането на протестите 2013! 1.Представители на жените от " Умните и красивите" на Генов 2. Представители на жените от " По не умните и не красивите" на Петното 3. Представители на жените- 10 джендъри( неприрдно, а социалнополови) от дежурната НПО сбирщина ( недискриминиращ термин за социално събиране на група по интереси с чуждо финансиране( грантове). Активист може да се приеме от доброволните партийни активисти( съществували много преди първите НПО) и доброволните неНПО активисти, като дискриминиращи ги спрямо НПО активистите)"

Третия пол да не се изказва и дава акъл!

Ние в Пресцентъра на Партията за българия не сме дали лош знак. На Нас не ни трябва конвенция, за да можем да защитаваме правата на хора с леви убеждения.

Конвенцията не третира никакви гий-бракове,против които аз твърдо заставам ,като узаконяване.Да се събират да се правят каквото искат хомосексуалистите ,но да не се афишират.Тази конвенция по скоро е едно условие за страни с патриалхално наложени и подкрепяни от религия и правителство ,в случай на проявено желание за сътрудничество с ЕС.Това,че ние поляците,унгарците и не знам кой още се дърпаме,нищо не означава -ще подпишем,къде ще идем?

Кретени!Като има закони,да не са осъдили някого,че Айшето ражда на 14 год.?Спазвайте закона,не ви трябва конвенция

"Светна ни".Но и ние си мислехме същото,че това е политическо решение да ни правят трети пол,а не както тука се опитват да баламосват простолюдието,че било за защита на жените,като че не защитавате и "култерните особености"на циганите,да раждат на 12 години.А сега де,какво ще правите.Двоен стандарт,хем "защитавате жените и децата",пък хем мулти-култи,"устойчивости???някакви,ценности ????,до сега не разбрах какви са тези аджеба -евроатлантически пусти скъпо ценности.Браво.За кой работите бе мушмуроци.

Станишев се е откъснал от Българската действителност, Стериотипа тук е : Жена на отговорен пост. Поста на Вице Президент по традиция се поверява на жена. В момента Председателя на Народното събрание е жена, министъра на Правосъдието, Вице Премиера, самата Нинова е шеф на БСП. Така, че този документ не е актуален, за нас. За Турция, може и да е, но не и за нас. Има твърде много спорни моменти. Когато термина "Социален пол" е бил измислен е имало други "Оръдия на труда" и други стереотипи. Преди 50 г. не е имало Интернет и смарт-фони. Днес се работи главно с компютър.

Разкарайте го този от БСП само и вреди. Това швейцарче винаги е гледало само себе си и интересите на либералите.

мама еврейка

Този е по-добър от мен.Отказа повече хора от БСП,отколкото аз отказах от ГРОБ

Сер-гей благодарим ти че беше докарал БСП до една шапка избиратели.Сега правиш опити за същото.

ВБА

С, какъв се събереш, такъв ставаш...

Да допълня: Т.е. конвенцията е компроментирана от самите и автори /ЕС/. Насилието трябва да се прекрати веднага или да има инструменти да се прекратява при появата му, във всякаквите му форми, но от къф зор ми вкарват такива термини в една относително ясна инициатива?????

В Конвенция не може да има в Раздел Определения, определение за "ПОЛ" извън това определено в документите на СЗО и ООН. Пола се определя на база генетика и ДНК. Определянето на пола на индивида от самият индивид зависи от много фактори. За това по света са въведени ограничения от 18 и 21 години за пълнолетие! Едно дете възпитано в определен стил може да поиска да промени пола си по "въздействие". И ко прайм са!!!

Това е техническа грешка в българския превод, ще го оправят. Друго питам. Не сме ли равни пред закона? Да приемат всички мерки от конвенцията, но не само по отношение на жените, а по отношение на всички български граждани.

2/3 са против конвенцията, предполага се ,че от тях до 1/3 са гласували за бсп. Е, бсп срещу избирателите си ли да гласува? Иначе ясно ,че конвенцията има задни мисли.

БСП не е забавила вота, той е планиран и избран нарочно за "подходящия' момент...

Съсела и Курнелия са от един дол дренки.Ако Съсела беше на мястото на Циганката,щеше да действа по същия начин.Сега той вече е Европеец и държанието му е по друго, докато крушовската циганка си остана с манталитет на ЦИГАНКА......На нея и липсват първите 7години,та какво ще научи в Крушовица (селото на баща си) или пък в Букьовци(селото на майка си..Има хора,въпреки че са от село но са възприели нормално държане в обществото където живеят. Тя си е останала като проста жена ,дошла от село с цигански манталитет......

Ти като си от съседното село ,мислиш ли си,че си нещо,освен ТО

Ами тя, БСП (БКП) не е правила никога друго освен да допуска "грешки" като ограбване на хората, безразборно харчене на чужди пари и фалиране на държавата, доколкото я има вече. А за лошия знак си го знаем. Само онези ограничени, заблудени и немислещи хора, поддръжници на тази партия не го виждат.

Toй Станишев допусна основна политическа грешка през 2009-та, когато не се съгласи на избори 2 в 1. И тогава Меди каза нещо, което беше в полза на Боцко (около обръчите). И партията на Станишев глътна вОДА ЗАС 8 ГОДИНИ. сега този заек пак прави нещо подобно. То и Шулц се излага в Германия с "последователната" си политика.

Съсела и Курнелия са от един дол дренки.Ако Съсела беше на мястото на Циганката,щеше да действа по същия начин.Сега той вече е Европеец и държанието му е по друго, докато крушовската циганка си остана с манталитет на ЦИГАНКА......

Националният съвет взе правилното решение .Освен това Нинова го направи по начина,по който депутатите в националния и евро парламент трябва да гласуват дадено решение -след дебат .А ти Станишев все повече се отдалечаваш от нашите проблеми и ни насаждаш чужди мнения .Няма да стане !И ако не се промените ,наистина ще има последици ...за вас .

Дир БГ, можете ли да обясните какво означава радиофициране на конвнеция? Редакторите ви са един път просто!

стига бръмча, туй ли ти е проблема уа

Г-н Станишев, с внасянето на Вот на недоверие опозицията няма да покаже че е силна а с направата на нещо хубаво за народа. Много активна опозиция ха-ха-ха!!!

Гледа само себе си да уреди трето половият!

НАГЪЛ И ГАДЕН ИДИОТ !!!!

"радиофицирали "- нерде радио, нерде конвенция

Досега си мислех, че има само един човек, който може така да обедини нацията - Плевньо-Тапета. Сега се оказа, че и Съсела можел. По същия начин разбира се.

я се усвести бре; колко жени има в българското правителство и колко в турското?? а на висши управленски длъжности?? а дали сам си готвиш и изобщо знаеш ли яйца да си опържиш май нема кво и да питам...

Форца Корни,мачкай Суджуците!

Точно комунистите нямат право да говорят от името на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.Тези изроди са били винаги против България... Септ. въстание 1923г Г Димитров, подвежда народа да въстава и когато вижда че власта ще го потуши,ИЗБЯГВА в СССР.... Правешкия селяндур предлага Бг да стане 16'та република...Комунистите предават Българското население в Благоевградско да се наричат МАКЕДОНЦИ!!! ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС.... Развъждането на циганите, където Т.Живков им даваше по 500лв. за новородено ЧАВЕ (ЦИГАНЕ).Убиваха българи на границата,който искаше да избяга от РАЯ на КОМУНИСТИТЕ....

плюеш по комунистите, ама пишеш на компютър, произведен в комунистически Китай, с руски суровини !

па той плюва срещу българските комунисти (бандите) а не срещу китайските и руските, разликата е от земята до небето!

Я как емоционално лъжеш, но погрешно. Нещата, които са написал не са верни, те са от фалшивата история, която ни се натрапва. Само да попитам, това септемврийско въстания, защо се е случило. Просто ей така, няколко комунисти решили да въстанат. Странно ще да е. Малко изпусна да споменеш за преврата на 9 юни 1923г. И за кланетата, които са извършени. За убития законен министър председател Стамболийски, за хилядите безследно изчезнали по нощите. Нормално е после на виновните за тези събития да се потърси наказателна отговорност. Без значение дали са комунисти или марсианци. Да отговарят, дали ще е народен съд или някакъв друг, за престъпленията трябва да се плати. А ти кротко с лъжите.

Сергей, не ти вярваме! Ти си в конфликт на интереси. А и за Бойко не е сигурно. Не обърквай поне Нинова.