Втора порнозвезда твърди, че е била поканена при Тръмп

Втора порнозвезда твърди, че е била поканена в хотелската стая на Доналд Тръмп през 2006 г., по време на турнир по голф.

Обратно в новината

Коментари - Втора порнозвезда твърди, че е била поканена при Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

abasador

Аз не съм и съвсем не приличам на порни звезда, но ако ми се платят едни 500 ... 600 хил. евро, ще кажа, че Тръмп не само ме е поканил в хотелската стая, но срещу малък допълнителен бунус, ще разкажа и какви се е случило по-късно след това... Лек ден.

А аз, за да не съм лицемер, да ви кажа от много време се чудя, как може тук група боклуци, обсебени от теми за гейове и трети пол, да предпочитат, да са влюбени и защитават един изперкал съарец с много мангизи и боядисана коса и ботокс и да му се умилкват като метреси, пред някоя млада шунда - явно са скрити педдрасчвта тофени и израснали в лайна и клоаки. Просто казвам истината, защото не съм лицемер, казвам каквото мискя и всички знаем, че в така, дори и самите руски педали и кавали, но от лицемерие не го казват.

бате ама ти си куку-трамп е велик ебач а ти скучаеш тука-- в путинските форуми си нагласи з-ка

кат се срештнат с путя да не земе и тои да плаче

Сетила се Мара да се побара, та и оная си работа сресала! Колко й платиха този път, та да говори?

29-годишна представителка на най-древната професия от Санкт Петербург умря по време на орален секс след като се задуши от презерватив, съобщават световните издания като се позовават на експерти по съдебна медицина. Според информацията, инцидентът е станал във входа на дом 35 на улица Пушкарска. По непредпазливост, след извършване на секс услугата проститутката е погълнала презерватив, който е блокирал дихателните й пътища. Жената се задушила още преди да пристигне линейката. Отбелязва се, че служителите на органите на реда имали трудности при определяне на причината за смъртта. Отначало се предполагало, че проститутката е била убита от сексуален маниак. Но след аутопсията, когато в ларинкса на починалата е намерен смачкан презерватив, станало ясно, че това е нещастен случай.

В америка казват "Няма значение какво пишат за тебе важното е да не ти сбъркат името". Все е реклама. Мацката все още изглежда добре и един президент в портфолиото и вдига цената, за Дончо всред нормалните американци, каквито все още има много това също е реклама.

СТИГА СТЕ ЗАПЪЛВАЛИ НЕТА С ГЛУПОСТИ! НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ЛИЧНИЯ ЖИВОТ НА ТРЪМП!

ходи на путинскя лизефорум нас ни харвсва

А, и да добавя. Всяка една жена прави секс, но само умните взимат пари за това. Другите за една водка и лъжливо усещане за любов го правят без пари :))) И един въпрос като бонус: знаете ли колко пъти в месеца снимат големите порнозвезди? А сега кажете вашата жена колко пъти сте я чукали за един месец и дали не е правила повече секс от порнозвезда :))))))))

И къде е новината тук? Всяка една проститутка винаги, дори задължително ти предлага някоя нейна приятелка да правите тройка. Така хем и двете взимат пари, хем се подкрепят, за да не се мразят и плюят после, че в тези среди е страшно, когато едната е по-красива и предпочетена от другите

Доналд Тръмп-велик президент,ебач и в руския путински тапкач

Вчера в. "Уолстрийт джърнъл" написа, че адвокат на Тръмп платил през 2016 година 130 000 долара на бившата порно актриса Стефани Клифърд, за да си мълчи ... НО ТЯ ОТКАЗАЛА ПАРИТЕ И КАЗАЛА ГОРДО: " НЕ, ЩА КАЖА ИСТИНАТА. АЗ СЪМ ЕДНА ИСТИНСКА АМЕРИКАНКА !" И накрая излиза надпис: THE END

Абе то, и аз съм я чукал тая, ама за мен нищо не пишат! Нито пък за другите колеги. Защо ли?

Порнозвезда= Проститутка.. Аз ако чукам някоя улична проститутка, няма да искам всички да знаят за това... Явно тая проститутка иска да си прави реклама.. Тая НАГЛА проститутка сигурно е спала с над 10 хиляди душе, а почнал да приказва за Тръмп. Нищо интересно... Доналд Тръмп може да я СЪДИ, за това че си прави реклама чрез него, а не му ПЛАЩА за рекламата.

И какво като си прави реклама, бе капут? Нещо лошо и неестествено ли има и виждал, ако приемем, че наистина е така? Всеизвестно е, че и самият Тръмп е к в шоубизнеса к много се хвали и гордее с това, и умира да си прави реклама. Дори и щерка му, която той си назначи в екипа бе критикувана с говорителката на Тръмп, че правят реклама на бизнеса к линията й неотдавна... А ако иска и толкова му е наистина акълът на Тръмп - ами да я съди и нея,бе, щом е опрял до нейните пари или особа, тъкмо циркът ще стане пълен! Тогава ще четем и съобщения че Тръмп има и бизнес за реклама на проститутки, общ бизнес и те му плашат да ги рекламира. Аз мисля, че няма лошо и в това, нали няма лоша реклама и парите не миришат, ако трябва и със саби да танцуваш, щото си пич, много богат к независи, и не то трябват пари щото ги имаш в изобилие, а си само много загрижен за хората и за страната, а не за себе си! Включително - дебилите и ред неците, всъщност особено те, а в ддйствиъелност - само те:)

аз па разбрах че си отворен руски геи щом не разбра че трамп е велик и дори кат мажкар а не кат твоя путкин

Ясно е че Тръмп е изкуфял и шантав склеротик,т.е. хлопа му дъската.Добре е все пак че не е педераст.

A и още нещо да те светна, щото си по-прост и тъп и от лайнена дупка и от клоака. Ако Перуката тръгне да я съди тази кифла, то тогава ще и направи най-голямата възможна реклама, и истински богата, олигофрен. Защото явно си нямаш представа за огромната рекламна машина с Щатите - само си представи заглавията по вестниците и телевизиите - Американският президент съди порнозвезда и проститутка, която разказа за преживяванията им (си)! Ами това ще й е 6-ца от тотото, бе тъпанар. От друга страна - що не, що момичвто да не вземе и тези кинти и внимание! Аз казвам - да го направи! Да я съди и направи богата к световно известна, няма лошо! Някои може да възразят, че не било добре за страната, за семейството му, за хората, за имиджа ... ама на кой му пука за тези неща, нали така, лумпен! Най-малко на Тръмп,явно!

мразят великя трамп ,и великата америка която ни освободи от русския концлагер-тея кгб-INFO-рматори провокатори русски газ пик...т пред моштта на трамп

Да те светна, като питаш - ти най-напред задаваш грешния въпрос, тоест визираш го по грешния начин, погрешната страна или ако искаш - от погрешната гледна точка. Така зададен и отговорен проблемът д никакъв. Ако човек, мъж си хване проститутка или порнозвезда (това в повечето случаи е просто ои-скъпо платена проститутка, повечето от тези са прости кифли, макар и не всичките...) то проблемът си е негов (и евентуално на жена му и семейството му) и евентуално на шундата, фоколкото има и размяна на финансови знаци срещу специфични услуги! Тоест, отново да наблегна - страните са общо взето ДВЕ! В случая с Тръмп - на него и съответната му поредна съпруга, било то Ивана, Марла или Мелания, и проститутката. Когато става въпрос обаче за ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ, за личност с висок обществен пост к статус, тогава автоматично в проблема изниква и трета страна, нали се сещаш коя! Или с други думи - нали се сещаш защо при важни избори търсенето от партиите на кандидатури за техни номинации става по определени критерии и те искат да представят пред обществото хора, които да му се харесат и бъдат одобрени и подкрепени, затова тези кандидати преди изборите изтъкват колко са честни и почтени, колко са набожни, как са посветени на общото благо и всеотдайни,..., какви добри мъже, бащи и съпрузи са и колко силно вярват в човешките и семейните ценности и какви прекрасни семейства имат. Не са един или два случаите в политиката, в американската политика, когато някой известен политик е направил името и положението си и като яростен критик на хора, които не споделят тези ценности, проповядват много висок морал и любов и всеотдайност към съпругата и семейството си, и колко са честни, а после става ясно, че са лъгали, вкл. и съпругите и семействата си, засичали са ги с проститутки и курви и те са били принудени да си подадат оставките.

Мога да ти посоча много примери, а и не само с политици и управници. Виж например живота на най-големия голф играч (който мисля бе първият спортист, направил милиард) и какво стана с него и семейството му, и как за късо време изгуби рекламни договори за десетки и стотици милиони...

и е на Мелания какви ги върши бай Тръмп. Нали тя му яде парите, какво и пука и без това е наясно що за стока е, щом навремето се омъжила за човек на годините на баща си. А и не е гнуслива жената.

Две дъщери на Ева изпълняват предназначението си, и намират за уместно да се хвалят с това, без да се усещат как ги използват, и вместо да се срамуват, те едва ли не се гордеят със себе си (но жената има друга ценностна система). "Тъй ми рече старата жена: Отиваш ли при жена, носи със себе си и бич." Др. Тръмп няма от какво да се притеснява или пък да се чувства неудобно. Да му мислят веселите другарчета с еднополовите бракове.

така ти разказа за себе си, че съдиш за жените като цяло?

Не съм сталинист, даже и съм против сталинизма, но мога да използвам думите на Сталин и ще кажа: "На Тръмп можем само да му завиждаме" Ако някога се направи федерация на средноевропейските и източноевропейските държави , искам Д.Тръмп за президент. Гражданите на САЩ още не са го оценили.

Абе щом са го избрали за Президент, оценили са го значи, гражданите на САЩ!

А аз само ще ти кажа. напомня, че ВСЕКИ ЗАВИЖДА СПОРЕД ДЕФИЦИТИТЕ МУ! И още според дьнк други дребни нещица, като ценностна система, морал или липсата му, култура, възпитание,..., материално положение, манталитет. А кма- представи си - к хора, които НЕ завиждат никому, колкото и да ти е трудно и дори невъзможно да го зацепиш, просто защото нямат тази необходимост и например се чувстват, че живеят пълноценно. И уважават и ценят това, което имат а не ламтят к завиждат за онова, което други имат а те не притежават. Знам, че стана много сложно за теб да го асимилираш, но всъщност постингът ми е като реплика на теб, но не за теб:) Да го пренеса на твоя територия - то к Борисов каза, че всички трябвало да завиждаме на ДС доносниците Доган и Гоце, щото те били безспорно най-умните к успели български политици. Само дето не обясни изнеренията на успехите им и критериите му - дали са в личен план, като придобити имоти, сараи, яхти, барбекюта, летящи чинии и обръчи и кръгове, или мезонети и спа-хотели, или с обществена значимост и резултати, особено на фона на това, ЧЕЗ България е най-бедната к нещастната, с най-голямата корупция с ЕС! А иначе ти си завиждай на когото си искаш за каквото си пожелаеш, твоя воля, всеки според акъла му или липсата му:)

ли некой да верва на тия простотии.

Сега ще се обадят 10-15 хомосексуалиста, 20-тина педофила, 50-ттина геронтофили, 10 зоофили...... и ще кажат че са се ...срещали с Тръмп! Тия американци нямат спирка в лъжите!

Аз не исках да отивам там и да го споменавам, но понеже ти (и тези дебили като теб) си наистина много прост, много неграмотен, а и нагъл на всичкото отгоре, да те светна, кретен. Молиш някой грамотен приятел, ако имаш такъв, да те светне кой например е милиардерут Джефеи Епстейн, най-добре - отива в Интернет и пише името му - Jeffrey Epstein, четеш и осмисляш, доколкото ти позволяват двете ти закърнели мозъчни клетки! Този много богат (милиардер) и отлично познат на елита на Америка и добър приятел на поне няколко американски (и не само!) президента е осъден за педофилия и че е - цитирам съдебните документи - обвинен и осъден за sex ring where he TRAFFICKED YOUNG GIRLS TO HIS ELITE CIRCLE OF FRIENDS- е осъден на затвор при огромното ну богатство и лично приятелство с много силни и влиятелни хора, вкл. с малолетни момичета и има 17 съдебни договорки с негови малолетни жертви!

Към средата на миналата година (например началото на юли, вкл. местният най-голям вестник - на 7 юли 2017) пресата в Анерика съобщи в новините за първото ПУБЛИЧНО заседание на съда по делото на осъдения за педофил милиардер Джефи Епстейн (за който в хода на делата писаха за секс оргии, вкл. с малолетни) и влиятелните му приятели. и в дома му, и на частния му самолет и частен остров... Без да влизам в подробности, само цитирам част от публикуваното в медиите тук: След заведеното дело срещу милиардера и от адвоката Брадли Едуардс, съдията Доналд Хафеле даде ход на делото, което трябва да започне на 5 декември. Адвокат Джак Скарола, който представлява Едуардс е поставил и името на президента Доналд Тръмп в листа на свидетели, но каза, че за сега няма да му е необходимо да извика в съда за свидетелски покаания ДЪЛГОГОДИШНИЯ ПРИЯТЕЛ на Епстейн, настоящият президент Доналд Тръмп, за да докаже своята теза! НИЕ МОЖЕМ ДА ДОКАЖЕМ З НАШАТА ТЕЗА И БЕЗ СВИДЕТЕЛСКИТЕ ПОКАЗАНИЯ НА ПРЕЗИДЕНТА Доналд Тръмп!, заяви адвокат Скарола през месец Май! Историята е интересна, който иска сам да се заинтересува и да попрочете, но е и конфузна и много неприятна, и затова се държи извън фокуса на общественото внимание внимание по напълно разбираеми причини! Информацията е от много и публични източници, вкл. съдебните решения!

браво, Тръмп, номер 1 си, завиждат ти щото са импотентни или 3-то полови, ти си истински мъж!!

ще го хванат за, долният тръмп!! опитват се да го "сготвят", както навремето клинтън, но хиларито поне да му беше пратила моника люински да му извърти саксофона както на били хлапето!! хаха смешници..

Да си чувал за главни букви?

Как може да е новина инсинуациите на една най-долна к...?! Пълна простотия!

за руските тролове.

Да не са мислили, че си избират монах за президент?

имало купон в дома на милиардер и някаква известна красавица поканила друга известна красавица. Къде пък видяха скандал?

Пратете и на Путин някоя ! ?Да се поразтуши. Сам е човекът.

Не си виждал американки? Не си виждал рускини? Простено ти е! Между другото обратното се е случвало. Служителка на КГБ, сега водеща, беше влязла под кожата на доста самотни американски управници.

ха ха ха...от къде такава увереност? ...ха ха ...

И на мен ми се прави секс с порнозвезда. Но някоя младичка, максимум 25-6 г. Такива отракани от сто негъра леко влево.

И какъв ти е проблемът и защо трябва да ни информираш? Ако искаш такава, американска порнозвезда, избираш си кифлата, прощаваш се с няколко хиляди долара и си начел ваш крастата! Щом това ти е желанието и проблемът, и толкова ти е акълът и възможностите и до там си я докарал. Не е лесно да си тъп, грозен к беден! Едновременно!

Всички уважаващи се бизнесмени ползват услугите на професионалисти за обучение. Къде виждате скандал?

Американски президент се усамотява със секретарката си... Бърка под полата и хваща топките за голф Отговор: Не делай грустное лицо, немедлено пусти яйцо, передай в москве что я здоров, разведчик Коля Иванов

Че кво като се е срещал с порно звезди? Те не са ли хора? То и ОСКАРКИТЕ сега става ясно, че били порно звезди в миналото, но пък никои няма да види изпълненията им! Жалко може пък да са били по добри и от т.н. порно звезди!

Само дето на тия няма да им мине номерът с изнасилването...

И не разбрах, тези двете могат да се снимат срещу пари "как ядат краставици", а не може да ходят при мъж за същото в хотела му!? Така ли? Освен това ясно си пише: БИЛА ПОКАНЕНА НА КУПОН ... значи е имало и други хора.

И последно: Явно порнозвездите "загряват" бавно, щото случката е от 2006 г. Нужни й са били 11 години, за да се обади в медиите и да се "оплаче"! ХАХАХАХА

Не става дума за тях, бе тъп трол, защото не вярвам изобщо някой да д толкова тъп и прост, за да не разбира прост текст! Не става въпрос за тях, а за НЕГО, дебил! И за това, че ако няма нищо нередно няма да се опитва да го крие и отрича, да не говорим пък и да плаща десетки и стотици хиляди долари. А изобщо да не споменавам какво ли мисли жена му Мелания, както и децата му, особено дъщерите му. Наистина сте големи олигофрени!

до колкото знам проституцията в САЩ не е забранена, Жените не са изнасилени, ЗА КАКВО Е ТОЗИ ШУМ!??? Тръмп не е направил нищо незаконно преди години. Кво ровят медиите? Ако беше си признал, че е гей (като някои други), щяха до го подкрепят като модерен"! но понеже е МЪЖ, търсят под вола теле!!! !

Ами аз като ти (ви) казвам, че сте хем много прости и неграмотни, хем много тъпи, а на всичкото отгоре к нахални, кресливи к агресивни к умирате да се изхождате навсякъде и дори пл теми, по които сте невежи, тоест че сте дебили, вие не ми вярвате. Хайде да ти (ви) кажа и това, та да го знаеш - в САЩ в различните щати има различни закони, но като цяло проституцията Е ЗАБРАНЕНА! И не минава ден в който да не арестуват жени ЗА ПРОСТИТУЦИЯ! А и техни клиенти, ако успеят да ги заловят с доказателства или на калъп или при размяна на парите. Понякога полицията не само прави акции за залавяне на проститутки и сводници (место там има замесена и търговия с наркотици, насилие, други криминални престъпления,...), но дори и действат с подставени лица - полицайки се представят за проститутки и ако клъвне някой го арестуват - аз познавам такъв:) Но ако все пак някой търси в Америка къде проституцията бе д забранена к е наистина легална, май най-известното място д Лас Вегас, там проститутките са навсякъде, дори те спират непрекъснато и по улицата и има и доста привлекателни, поне на пръв поглед. Но иначе са си момичета,много от тях прости, които заработват за да се издържат, за себе си, за сутенуори, за наркотици к определен начин на живот,..., има и студентки и т.н.

И 100 да му докарат, няма да стане По Изрусен - По Боядисан. ---------------- А, че пикае и има с кво - няма как Американските Президенти да не пикаят, че това е Основното, което правят.

Някаква курва, преди 11 години, казала на друга курва, че ще ходи при Тръм и я поканила да се присъедини. И какво трябва да следва от това?

... да, бе - само реклама му правят... под мотото - ако си падаш по мек & малък - ще те скъсам...

Ха, ха неокомунистите (либерали) са си намерили най-достоверните източници. Само малоумник може да вярва на пачаври.

Как да не повярваш на железният морал на хора, които се шибат пред камера за пари. Не лъжи, а майките си биха убили такива презрени твари.

и тая ми прилича на поредната Наташа...хахахахахах...

"...за първи път след Франклин Рузвелт, срещу интересите на Уол Стрийт и Сити-то се изправя един президент, когото те не контролират и който не произхожда от тяхната имперска идеологическа структура. Същите кръгове, които провокираха асиметричните войни в Ирак, Либия, Сирия, Украйна, днес са се хвърлили в широкомащабен антируски лов на вещици чрез медиите, Конгреса и неговите разследващи комисии, тайните служби. А целта е да се отстрани Тръмп от властта ... според някои дори и чрез убийство...", писа вчера на сайта си френската политическа партия "Солидарност и прогрес" под заглавието "Рашагейт: детайли от разследването на една измама" ("Russiagate : éléments d'enquête sur une imposture", La rédaction, jeudi 24 août 2017, Solidarité et progrès). Ама кой знае, нали бяха писали, че бил нашенец от Трън, та може пък и да оцелее, бай Дончо. Божа работа!

Ти наистина си лумпен! Я провери кои точно са Голдман Сакс, например и какви проекти по принцип и правило финансират. после какво участие и присъствие имат във всяко американско правителство от десетилетия, и какви са финансираните от тях проекти на Тръмп през годините! И ако не си наистина безнадеждно тъп и завършен дебил си направи сам изводите, а може и нас да ни запознаеш с просветления а си, но само след като попрочетеш и се позаинтересуваш по темата!

Ами както виждате, аз съм чел и цитирам публикация от сайта на френската ПП "Солидарност и прогрес" (Solidarité et progrès). Вие какво сте чел и какво цитирате?!

Това ли точно са страшните грехове на Тръмп. Селски клюки зад дувара, тъпаци!

Най-вероятно това е поредната оплювка, ама аз питам що пък Тръмп да не си покани не само втора, ами и още десетки порнозвезди?! Нали те са жени и Тръмп е мъж, а не някой си не знам какъв си там третополов ли, джендър ли, че не знам как да го кажа, щото още не съм възприел европейските "ценности"?!

лумпен да разбере какво нередно има в това мъж, който си поръчва проститутки в хотелската стая и след това вземат, че го изберат за президент, да трябва да отрича. Даже глупавият Тръмп е наясно и говорителят му вече енергично е опровергал твърденията, но всичкото бг малоумни тролове са на барикадата в защита. Некадърни нещастници, нямате ли някакви други дарби с които да си изкарватеи хляба освен да дращите по цял ден в нета срещу жълти стотинки?

Сега като се оказа, че НЕ е агент на Путин ще го изкарат: педофил, изнасилвач, играч с порно-звезди, сношения с животни. След това ще изскочи някоя и ще се сети, че я е изнасилил преди 67 години и има две приятелки свидетелки. Накрая Мелания ще излезе лесбийка, порно звезда и крадец на компоти.

берлускони след договорът му с кадафи да ни пази от ,,мигрантите,, му скроиха същият ,,номер,,...!!! то не бяха ,,проституки,, ..,,малолетни и т.н. ...!!! холандците да ми ,,отговорят,,...??? имат ли ,,официална,, партия на ,,педофилите,,...???

Кучките във ФАЩ били по-гладни от БГ краварските подлоги, бре!!!

Понеже Тръмп стои доста стабилно в Овалния кабинет и продължават да се опитват да ги омаскарят! И намерили кой, проститутките дето лъжат най-много и за 20 долара са готови на всичко.

И аз искам да правя секс с нея.

Я пак? С тая отляво или с тая отдясно ? Защото Тръмпката е правил с тая отляво, но ти ако толкова искаш, в момента девойката изглежда като на снимката отдясно . . . ?

Кристално ясно като в мъгла. Първата виканала втората. Но сега втората твърди, че Тръмп я е поканил. Така на мой купон бях поканил една мацка, като я питах дали знае теелфоните на едни други познати. Но това не значеше, че ще ги поканя всичките. После се оакза че тя ги е поканила всичките от мое име. После обянсявай какво било :)