Паника в Хавай заради натиснат ”погрешен бутон”

Губернаторът на щата Хавай се извини за фалшивата тревога за балистична ракета, служител е натиснал "погрешен бутон".

Обратно в новината

Коментари - Паника в Хавай заради натиснат ”погрешен бутон” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като пръдне, някои се насират !

През далечната 1980 год. пак имаше подобен случай на фалшива тревога. Американските бомбардировачи са били бдигнати във въздуха и са летяли към СССР в продължение на 30 мин.

Били свършили памперсите по магазините на острова.

Перуката тренира памперсите им.

ХАхахахахахаххахаха............Пък нека после лудите говеда да обясняват, как Северна Корея била изостанала още в средновековието, как нямала наука, образование, технологии, и как нейните ракети за нищо не ставали! За друго може и да не стават луди говеда, но да ви бъдат дълбоко навряна в тлъстите педалски задници, и да бъдат детонирани ядрените бойни глави стават! Стават и то чудесно!! Затова не закачайте Северна Корея! Тя не е нито Ирак, нито Афганистан, нито Сомалия, нито Либия, нито Югославия, нито Сирия, нито Йемен!

Стана ли ви ясно вече накъде ни завличат хамерикосите ?

Заради наглите тъпи реднеци другия път грешката може да е вярна ! Да си се сърдят на хамерикосите.

Програмата на този "бутон" от индийци ли е писана?

Горките говедарчета, ще пукнат от страх. Представяте ли си какво ще стане ако Русия наистина им прати някоя ядрена ракета. Половината ще измрат само като чуят новината.

Нашите ало измамници щяха да просперират там - Хвърли парите за да няма ракетно нападение...

така е, да, ще се представят за Ким, вече са започнали да учат корейски

Заради тъй наречените diversity quotas (affirmative action) все повече негри, жени, хомосексуалисти и др. заемат отговорни постове, за които нямат квалификация. И резултатите са дерайлирал влак, фалираща компания, погрешно натиснат бутон и т.н.

Идиотьй от собствената им сянка гий шобе.

Янките проявяват "храброст" в мирно време и показват до каква степен ги е завладяла параноята. Няма страшно нали бутона на Тръмп е по-голям, от този на Чен.

Хаваи са присъединени като 50-ия щат на Съединените щати на 21 август 1959 г. А честито!

Ракетата се е взривила на известна дистанция от Хаваи, Ким просто изпробва почвата. Следващия път, когато вече никой няма да вярва на властите за истинско нападение, ракетата ще се взриви върху самите острови.

Побъркаха ги тия американци значи с тия психоатаки по виртуала, те и без това са си побъркани по рожение, горките...

Кой пръв започна ?!

Как мислите, при една масирана ядрена война, кои ще са по-добре - тези дето бъдат изпепелени в първата секунда или тези дето ще се крият един месец по дупките ?

интересно, как ще разбереш, че си добре, като те изпепелят...

Хаваи

Според Тръмп има мизерни страни но според ракетите всички сме равни.

Трябваше да думнат една ракета в Хавай и да кажат че е изстреляна от Руско-Корейска подводница със Китайски екипаж - всичките агенти на Ким-Чин-Чун. ФАЩ е специалист в такива операции -Луизитания, Пърл Харбър, Томкин, Кенеди(анти-кубинците гърмящи само-лети), 9/11... А и тези островитяни са тренирани - ще отнесат няколко ракети като патриотите които са (повечето са от филипино-японски произход).

с един ,,бутон,, всичките ,,хаваици,, в ,,шътхол,,...!!!

Тия американоиди много бързо се шмугат в помийните шахти бре! Е това е тренировка:)))))

Тия па че се усерат от страх от една партенка. Представям си Кимиончо, ако имаше наистина читави ракети, как ще се усират - сигурно ще пукнат с насрани гащи!!!!

Абе аз не разбрах сега- нали трябваше уж да се пазим от Ким, па то какво излезе...?

Първо тази грешка е умишлена и тя тества няколко неща! Второ - тези "малоумници " с някоя такава УМИШЛЕНА грешка ще подпалят една нова война !

Да се радват че този път е била фалшива тревогата, но следващия път кой знае?

КАК ЛИ СА ВКАРАЛИ ОНЯ ДЕБЕЛИЯ ХАВАЕЦ ОТ СЕРИАЛА "ХАВАИ 5-0 " В ШАХТАТА :))) ???

Голям страх. Тия вече се страхуват и от сенките си!

ТЪПАЦИ , НАЛИ КАТО ДУМНЕ ЯДРЕНИЯ ВЗРИВ ВСИЧКИ ЛАЙНА ЩЕ ИЗСКОЧАТ ПРЕЗ КАПАЦИТЕ НА ШАХТИТЕ НАГОРЕ :))

да стане. По простата причина - там такава система няма. Там въобще системи няма - за какво им е на мужиците?,

в статията пише за посралите се американци бе тъпанарино, а в масква дали има, или няма такава система ни е през лангоча. само ти дебила се вълнуваш какво има и какво няма в масква.

До Пурко ( нерегистриран ) 14.01.2018 11:44 "Кармата от Хирошима и Нагасаки избута Япония на 3-то място по БВП в света, с помощта на американците, а Русия от 5-то се издъни на 15-то!" Е те това е образеца за бездарен по протестърски пост. Пурко бе, чети!!! И не пиши глупости. САЩ и Япония са двата най-големи длъжници в историята на света. Ако започнат да си изплащат дълговете редовно, България ще е икономически и всякакъв друг рай в сравнение с тях. Прочети и ще видиш. Еле пък спряво Щатите... Я виж колко щата в САЩ обявиха фалит и пак пиши... То така и аз ставам веУик!

Малко уточнение: в най-бедните американски щати хората живеят по-добре от мурзилйите

натежали са им памперсите хахаха

...някой се е пообсрал от страх, май...

Какво е законна окупация?

Американските бази в БГ бе тъпанар.

Бъркате понятията. Те са тук по покана на законно избрана власт. Това, че не харесвате американци и власта поканила ги тук, не ги прави окупатори.

А една пък страстна дама, казала че държи бутона в гащите си. И със сигурност е по гуем от този на жълтура.

Хавай са си амерички щат....Това си е правителствена програма/уж грешка малко/....Това означава ли , че америчка е по-напред от С.К. в истерията за ядрена война???

Истерията беше по-голяма през 50-60те години. Масово се строят бункери. Пъпоумците мислят, че това ще ги спаси.

...КАК си спомних и АТОМНАТА тревога провокирана от СЛАВИ ТРИФОНОВ!!!!!!Да,да СЪЩИЯТ дето плюе политиците за БЕЗОТГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ....

е, той тогава е бил дребно актьорче, вината са ги поемали курумбашев и алгафари ..

Баси грешка... колко има хора с инфаркти и наср*ни гащи след тая грешка един господ знае.

ТОВА ДА НЕ Е КАФЕМАШИНА,АМА ТЕ СА ТОЛКОВА ПРОСТИ,ЧЕ НЯМА КАК ДА ГО РАЗБЕРАТ.

Кармата от Хирошима и Нагасаки тегне като демоклиев меч над Краваристан. Въпросът е не "Дали?", а "Кога?" Господ ще си прибере вересиите... Дори и никой да не ги думне с пухкаво облаче между очичките, фактът, че цял живот ще живеят в страх е достатъчна гавра. Понеже знаят, че си го заслужават!

Кармата от Хирошима и Нагасаки избута Япония на 3-то място по БВП в света, с помощта на американците, а Русия от 5-то се издъни на 15-то!

Свинята си е свиня-само плюскането гледа и къде да се изака НА ЧИСТО МЯСТО.И така осраха планетата....

По класация БВП - ООН 2012 , САЩ са на 14 място. 4-5 Бомби, дали ще ги прати на 1 място? Че като гледам как им се отразява един ураган...

Абе гуго, нещо за Пърл Хърбър да знаеш!

Знам,че президента е бил предупреден доста преди това, че се готви нападение там. Знам, че е била дадена заповед и да били командировани най-добрите летци на друго място. Знам,че защитата е била отслабена максимално. И се е чакало само "кога". Естественно, простолюдието в града си е нямало понятие какви ги вършат "горе".

В Америка бутонът не може да се натисне от един човек с едно пръстче. Това е цяла система, има комисия от военни и психолози и чак тогава може някой да го натисне. За УМ БЕЛИЯ ДЕЛФИН не се знае. А ти Гуго прочети малко преди да сееш гнусна омраза

Натиснал е бутон за тревога.

То ако го погледнем реално - Всички ПРОСТОТИИ в света , които скапват живота на хората , са ''човешки грешки'' , и какво от това - Някой да си е взел поука ....- НЕ !!!! Колкото до този бутон , бих искал да попитам хората : ВИЕ наистина ли сте толкова ОГЛУПЕЛИ , че да повярвате , че всичко се свежда само до едно натискане на ''Един Бутон''- Абе хора , това да не е Кафе машина ?!

Съмнявам се че е грешка. Провеждат си някаква политика.

следващия път бутона ще е правилен

Следващият път ще е истинско, но няма кой да повярва.

3-4 пъти фалшиво и накрая едно истинско! Това е вярната формула! Така се максимизират жертвите!

Няма да се учудя и ако имат бутон че ги нападат манафи. Ама къде ще се крият тогава...

Казват, че и в АОУНСУ не са били назад с обучението на манипулатори.

Тези от дир-а много ме кефят! Две изречения повторени няколко пъти с различен ред на думите. И каренцето става запълнено. Гьобелс е бил голЕма работа навремето. Щом така са му задобряли учениците.

Сигурно Русия е виновна,нали така крави?

Я какво правят супермените, дето все спасяват Света! Ами, ако от това произтече друга погрешна команда за "ответен" удар? Какво става тогава? Нещастници, които без свян са готови да подлудят и свои и чужди!

"Ами, ако от това произтече друга погрешна команда за "ответен" удар?" Е нема как да стане.

В миналото има не един такъв случай, на вдигнати във въздуха бомбардировачи и на команди до ядрени ракетоносци! За щастие, командите са били отменени навреме! Та има и няколко американски филми по случаите!

Човек, дори и да не е русофил, не може да не се кефи максимално на такива яки краварски осирания...