Самолет излезе от пистата при кацане (Видео)

Самолет "Боинг"-737-800 на турската авиокомпания "Пегасус еърлайнс" излезе от пистата при кацане на летището в град Трабзон, Североизточна Турция.

Обратно в новината

Коментари - Самолет излезе от пистата при кацане (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днеска е циганската Нова Година. Те турците нали са си цигани. Набърдучили са се пилотите на празника и хайде самолета в морето да го пробват щом лети - дали пък не може да плува ?

Ехоо, айде, тъпанариии! Чакаме да ви чуем "експертното" мнение по самолетната катастрофа! Тука нали е пълно с експерти по абсолютно всичко- политика, жени, спорт, космонавтика, енергетика, геополитика, право, икономика, биткоин, миткоин....абе всичко! Аре, действайте и ни светнете защо е заорал самолета!!!:))) Кретени!:)))

ами те турците са ни братя вече...съжеляваме много....самолета е ТУ...извиняваме се...на Байрям ще се видим....

Яка бразда е ударил,с компир да я засеят!

Машината е американска, пилотите турски, летището турско. А къде е дежурния виновен Путин?

на майка ти в ....

наи-вероятно ето рускии самалиот, они не летают.

Това го четат и хора разбиращи от авиация , а не само псувачи, драскачи и мармоти...

Да, особено "спицилисти с глисти" кЪт тьиеби.

дА СИ ПИЕШ ХАПЧЕТАТА РЕДОВНО ДЕБИЛ!

ХМ, като гледам как е излязал от полосата наляво, се чудя дали реверса на десни двигател е сработил или се е "затворил " в последния момент, докато този на левия още е бил активиран....това е от мен...

Бай Ганю пак знае всичко, Бай Ганю е бил там и е видял с очите си... Ей тази ганювска пенкилерщина...

Къв си ти бе, суек

Най-накрая сериозно мнение!!!!

Продължаваш да ни разсмиваш в глупостите си. Занеш ли изобщо ще е реверс и има ли той почва у нас? Ту мач филми, брадър! Ту мач...

CFM56 НИЩО НЕ ТИ ГОВОРИ, ТРОЛЧЕ

Явно си олигофрен и с теб по презумция не може да се спори! Нищо! Почивай си в мир и не брой полетите, като не можеш да заспиш. Брой овце!

Живея близо до летището, и до 10-15 поне мога да броя. Брой ти, "РВД". Между другото, щом ровиш и пишеш по форумите, ясно колко си натоварен. Качил си си краката на пулта за управление и си джиткаш. Следващото ти кацане или излитане сигурно ще е чак довечера.

Една голяма катастрофа, която по чудо не се превърна в масова трагедия. Да благодарим на съдбата

На българските летища такива произшествия не стават, защото са умрели откъм полети и излитания. Дори на софийското има по 10-15 излитния/ кацания на ден. Това е като вицът, защо вече нямало катастрофи с трабанти и зазки.

Очевидно не летиш, аркадаш... Само на час са 15-20, на едното!

На час по 15-20??? Много "ниска топка", провокаторче! НА ДЕН по15-20.

ти си яж дюнера и си траи бе,фес

Абе, циганска работа дето му се вика!

kirchevo

Е затова на такива като теб ятагана е рязал главите като на врабци.Простия си е прост

Турска алиокомпания "Пегасус", весело звучи, защо не Мохамедус...

точно! ха ха ....

Престанете с идиотските коментари. Не поставяйте професионализмана турските пилоти под въпрос. Навремето, когато пазих небето ни край Бургас от турските ВВС, НА ВСЯКА ОПЕРАТИВКА ни натъртваха, че турските пилоти са най-добрите в НАТО. И това генерали от Варшавския договор. Та всеки цивилен пилот има поне 400 летателни часа на боен самолет, някои и повече. Турците имат над 5-600 бойни самолета и летят, за разлика от нас.

далечната 87-ма.Полет Рим-София....бях до крилото.....двигателите на макс,закрилките треперят....не можах да разбера кога се отлепихме но завесата м/у първа и бизнес класа щеше да се навие на ролката:))) ТУ-154,малка птичка....когато уравни самолета и стюардесите влязоха в салона попитах какво става. "А, нищо командирът е бивш военен пилот и това му е първият граждански полет".....дойде и командирът с извинения. Кацането в София беше перфектно. Та да пием за военни пилоти на граждански самолети:)))

посмали,манго...

станала е грешка! требваше да излезе самолета с #евро-деутатите! ша са поправим следващия път! мерси!

Резашка история. Интересно дали се трепят по пътищата като тукашните мангали.

Общо взето турските пилоти са като турските тираджии - Аллах им е навигатор и диспечер. А турските авиотехници са по-малоумни от германските.

Съвременните самолети не се пилотират от пилоти, а от софтуер написан от инженери. Пилотите са, за да пишат документация и да рулират по рульожките и перона.

Виновно е наземното оборудване, че не е насочило самолета като хората.

Хората са несъвършени. Ако техниката работи като хората, от нея няма нужда. Това, че не е работела като хората, е само плюс. По вероятно е да е проработила като хората и затова и не е нацелила пистата. По точно, работела е като пиян турчин в шкембеджийница.

С тази компания съм летял от Мадрид до Истанбул. Хубави стюардеси имат :)))

Като приемат истанбулската конвенция, за такова изказване ще те осъдят.

стига вече с тая истанбулска конвенция бе! Кой си е ходил по жени пак ще си ходи, кой си е педал със и без конвенция пак си е педал. Ти ако мислиш че с един лис хартия могат да ти сменят сексуалната ориентация значи наистина си 3 пол

... напротив - които ходил, ходил... Mара си смени пола...

Оно механизъм ли е все някога ще се счупи. Какво чак толкова е станало. Тенекета ще ги оправят. Нали няма никой пострадал.

Хора се правят по-лесно от аероплани :)

За правенето сте прав (въпреки че напоследък искат да ни убедят в друго), технологията е доста приятна, ама отглеждането е доста труден и скъп процес