Многохиляден протест срещу управляващата коалиция в Австрия

Най-малко 20 000 души протестираха във Виена срещу управляващата коалиция между десницата и крайната десница, на власт от близо месец в Австрия.

Обратно в новината

Коментари - Многохиляден протест срещу управляващата коалиция в Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи когато законно се образува коалиция и нациско, а когато незаконно пресичаш границата и влизаш без да те искат е демократично.

Протестърите явно са тъмнокожи и треперят да не им секне хранилката. А паразитирането става все по-модерно в ЕС , що, ги хранят ще прииждат все повече и повече докато се счупи клона.

И какво е сбъркала коалицията ? Че иска Австрия да си остане за австрийците, а не да се хариже на чужди граждани ?

За съжаление дебилите не само в България са 80%. Поради което лесно могат да бъдат мобилизирани от тъмните сили. Затова всички останали, които разбират ситуацията, не трябва да остават пасивни, а да ПРОСВЕЩАВАТ лумпените. Разцепването на обществата е основна цел на сатанинските центрове, желаещи унищожението на БЯЛА ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА.

Не знаех че има чак толкова хиляди арабели във Австрия.

Тези хора не знаят, защо реват!Имат правителство, което ги защитава, а са тръгнали срещу него! Не виждат ли какво става в Германия и Франция и не само там? Европа се е превърнала в клоака: мързеливи и неграмотни мигранти, гейове, джендъри ,еднополови бракове, атентати, убийства и измислени протести!

Едно е напълно ясно! За всяка кауза, намерение, решение или измислица, могат да бъдат събрани определено количество митингуващи и после митингът да бъде интерпретиран за нужните цели!

Оставете Курци, кво ви е направил?!

Aми защото Kурци е млад и се е съюзил с националистите(националист е човек които милее за нацията си и родината и сега се свързва с названието фашист и се изопачава истината за краино десните родолюбци) а не е стар,прост небръснат като циганин и дебел като наща мутра боико

левите/разбирай - пролетарията/, за които и така не стигат работни места да организират митинги в защита на мигрантите!Митингите са на самите мигранти и прикрити соросоиди.Истинските леви всъщност са крайнодесни и най-много да организират наказателни отряди!

Брейййй, тая Австрия не е ли подписала Инстамбулската конвенция, бе джанъм???!!!

да се забравя, че чичо Ади произхожда от населено място в близост до австрийския град - Линц!

не позна-грац...

Адолф Хитлер се ражда в малкото градче Браунау до реката Ин между Австрия и Германия на 20 април1889 г.

Австрия е една доста приятна страна. Никога повече какво ? Всяка връзка с нацисти и т.н. е много силно преувеличена. А нима ние искаме мигранти у нас ?

Класически скорости соросоидни прояви, то за това са на английски. Ако изразяваха реално мнението на обикновените хора щяха да са на немски. Такива превърнаха германците в кукли роби.

Там има будни хора а не овци като тук.

Що надписът на плаката е на английски, който не е официален в Австрия?

за да може сорос да го прочете,следващият път ще е на родният език на сорос,унгарски

Гарванът седи на един клон със сирене в устата. Отдолу под дървото застанала една лисица: - Гарване, ще ходиш ли до урните да гласуваш? - Не! В този момент сиренето паднало долу. Гарванът си помислил: "Ако бях казал да, щеше ли нещо да се промени?"

...марш бе,джендър

джендър е твоят идол боико,за справка попитаи кмета на симитли

През 80-те години на 20 век в Австрия постъпиха милиарди долари, които комунистическите правителства бяха ограбили от народите си. Австрия изведнъж лъсна и стана луксозна, а ние изживяхме мизерия благодарение на сътрудничеството на Запада с родните комунисти.Днес австрийците никак не харесват хора, които им говорят, че вече е време да работят и да не харчат повече, отколкото печелят. Всъщност австрийските социалисти и руски агенти искат да постоят още малко на масата на историята, която вече не ги ще. Изгубиха избори и сега им е дървено. Ами да са ги спечелили .

в едно си прав. българските дс-бкп-крадльовци имаха виена за собствена и любима столица. например, руските крадльовци предпочитат лондон и по-малко виена. но истината е, че австрия не беше опряла до мръсните пари на нашите крадци, тя си беше изключително излъскана, богата и охранена страна много преди 1989. и австрийците отново си я искат такава-спокойна, подредена и чистичка, защото за съжаление мангалския привкус от "бежанския" поток започва много да разваля и загрозява нещата и там. и резултатите от последните избори го показват...

мигрантите загрозяват навсякъде!!!

20000. Толкова ли са емигрантите в Австрия?

"клетите бежанци"-имигранти в австрия отдавна са много повече от някакви си 20 000. само във виена са много повече! това са австрийски толерасти, на които изобщо не им дреме какви ги вършат въпросните имигранти и за какво са се домъкнали, важно е да има "мир и дружба между народите." никога повече, написали идиотите. какво никога повече, бе, когато ислямския фашизъм вече е в сърцето на европа!

Щатите. Босът привиква секретарката: - Миранда, работите при нас 3 години вече, вършите си задълженията през пръсти, грубо се държите с клиентите, псувате ги, даже и мен зад гърба ми. Ще се стегнете ли да почнете да работите като хората за мен! Тя: - Уволнете ме! Шефът: - Пак си знаете своето! Наясно съм, че сте тъмнокожа лесб*йка с еврейски произход.

Време е и Австрия да влезе във Вишеградската четворка. Народът започна да отрезнява след неолибералния и толерастки запой, по време на който те насилват от всички страни във всякакъв смисъл с джендър-пендер, мултикултурализъм, толерастия и други извратени неща.

Същата реакция като на нашите педали гербери. Загубиш ли властта чрез избори тръгваш най-демократично да я сваляш с преврат.

Без имигранти ислямисти и жените да бъдат добри домакини и майки - все хубави неща.

Най- интересното след края на Втората световна война е че ГНУСНИТЕ и грозни арабски и африкански Крокодили, Змии, маимуни и динозаври ИЗПОЛЗВАТ воината между страните в Европа, за да тръгнат да ЗАВЗЕМАТ Азия и Африка от Великобритания и Франция. Те държат голяма част от Азия и Африка по това време. Докато, ти се биеш с ПРИЯТЕЛИТЕ ти, гнусните араби искат да ти вземат всичко. СЪщото правят и сега, заедно с маимуната- Барак Обама.

Хвала на австрийците, че подкрепят своите десни патриоти! Левашко-либерастката соросоидна смрад да духа супата!

Ал

Отразява се 20 000 протест в Австрия. Добре... Но защо нищо не се разбра за протеста в собствената ни страна против приватизирането на Пирин миналия четвъртък, когато и ние бяхме толкова - 20 000???!!!

аа... не е защото работата им е да те правят на идиот по 24ч. в денонощие...

За каква Анексация приказват тия комунисти ??? Австрия е РАЗДЕЛЕНА на шест части от Великобритания и Франция, след Първата световна война и ТОВА е ПРИЧИНАТА за Втората Световна война. Австриеца Хитлер отива при бившите съюзници от Германия и прави Втората Световна война... ДОРИ и малките деца ЗНАЯТ че причината за Втората свет война е краят на Първата... Великобритания взимат от БЪЛГАРИЯ- областите Македония, Южна Добруджа и Западните Покрайнини и ги дават на Сърбия и Румъния. Затова България е на страната на Германия през Втората Свет война и за КРАТКО отново се ОБЕДИНЯВАМЕ с Македония по време на Втората свет война.

Ал

Брех, тез либерали признават демокрацията само когато те са на власт. Показват изключителна нетърпимост към инакомислещите. Не знам всъщност какво ЛИБЕРАЛНО има у либералите....

ами, трябва да е като християн-демократичното при меркел, която поробва европейците под шариат и педофилия...

Гербери бе, гербери. Демократични са само когато са на власт.

,,ционистите,, ръчкат света...!!!

след десет години всичко ще е както трябва. или приемаме бежанците,даваме им дом храна и работа,или изчезваме. населението е старо,умните са си заминали и е останало брака.без нов ген ще изчезнем

Изчезнете бе,по-добре отколкото африканска клоака с тук таме някой третополов.Който може - беж от там и след време пълен рестарт.

Ами предложи се да те оплодят с новите гени.

"Протестирали" са всякакви тарамбуки и тук-таме някоя грозна, дебела австрийка, която си ада по тарамбуки.

грозни са, прости са, евтини са, гнусни са, нагли са... Те са многократно по-вредни и от най-отвратителните паразити.

тук хората искат спокоен живот. отдавна са разбрали че мигрантите само добро ще внесат в страната. има малък процент неофашисти ама обшеството ги отделя . пътия не се връща на зад. шареното е по-интересно и надеждно

трябва да искаме закон против расизма и фашизма.дискриминацията трябва да се наказва,насаждането на омраза също. правителството ще направи ли нещо ?

Има си закони. В Конституцията е обяснено на чист български, че всички български граждани са равнопоставени по пол, раса, етнос, религия. За емигрантите има също закон, където те всички са равнопоставени по пол, раса, етнос, религия. 10 на човека от НПО сбирщината( социално събиране на група по интереси- джендърска терминология) постоянно им трябва противопоставяне и някаква " нова" дискриминация, за да могат да си получават грантовете по различни джендър сошъл проекти- няма дискриминация и противопоставяне, няма и грантове.

Разбрали са, че ако не искат да последват демокрасито на Либия, Ирак, Афганистан, не трябва да допускат емигранти на НПО-та на шорош, щото ги видяхме в Сирия какви геноцид и золуми правят като опозиционери срещу мирното население, и за белите робини разбрахме, и за трафика на хора разбрахме, нищо че ни прожектираха по ТВ клипове за " Белите каски", а тюбата, те сами си показваха, как се гримират и режисират...

да не си от тези " националисти "дето са трафиканти на мигранти и не искат промяна на нещата ? или си в подземен бар с други гологлави и търсите кого да мразите?

Не лъжи, че австрийците искат имигранти и че ги приемат. Те не симпатизират дори на германците и ги смятат за по-глупави, а ти се. опитваш да лъжеш за други, които в момента не желая да квалифицирам.

права си. има села дето все още живеят със спомена за хитлер. изкарваха добре тези хора тогава,да не казвам как. народа разбрал грешката си с тези фашисти. скоро ще ги свалят

чабук за Cтамбул...

"20 000 души, естествено броя им е надлъган с 25 %- 50 %, щото са включени и случайни минувачи дето са се включили да позапят малко. Австрия е с 8 700 000 души население. 10 % от населението е 870 000 души. 1 % от населението е 87 000 души. 0,1 % от населението е 8 700 души. Тоест 0, 25 % от населението са около 20 000 души. Излиза, че 99, 75 % от населението на Австрия не е подкрепило или е било незаинтересувано от тези протести на шорошките НПО-та( преди години същите протести с 0, 2 % протестъри от населението ги вдигаха в Унгария, ама Орбан унгарците си го уважават, повече отколкото "платените протестъри" на сънародника им шорош."

Обаче в България е много вероятно 10 души джендъри от НПО сбирщина (социално събиране на група по интереси) да заставят правителството да приеме дискриминационната, относно над 5 млн. българско население(мъже и жени), Истанбулска джендър конвенция( щото целия текст е осеян с правния третополов термин дискриминиращ човешкия пол- социален джендър, което се подразбира от смисъла на правото, че в правен документ този термин носи дискриминационни правни последствия спрямо естествения човешки пол- мъж и жена.)

Управляващите Австрия са националисти !! нищо общо с десните от ЕнП на ГЕРберазма и национализма на НеПатриотите !

Пак соросоидите и еврогейците в акция ама с 20 000 няма да се получи на фона на масовата подкрепа от австрийския народ за крайната десница

Наистина, тъпо от страна на протестиращите да сравняват днешното дясно-консервативно управление в Австрия с нацизма. Германските национал-социалисти са били крайно леви (почти като болшевиките). Либеристичните еврогеи съвсем се объркаха.

Живея в Австрия от близо 20г отдавна не съм ги виждал австрийците толкова доволни от обнадеждени от ново правителство. Изобщо няма никакво полит напрежение Пълнят ви глвавите с глупости

народите се събуждат.не искат да живеят с омраза.

Да, и скоро ще отхвърлят наложеният ляв либерализъм.

НеоЛиберализъм се казва. Полуфашистка идеология създадена от САЩската Олигархия . Те си измислиха и т.н. нов Световен Ред=Пълно Властване на САЩ над Света ! Русия и после Китай напълно провалиха тези гадни планове на ЕвроАтлантите от НАТО и ЕС !

Педалите ни налазват. Така става като болест не се лекува. Епидемия. Нали са си ги избрали. Какво скачат. Няма какво да се боят. Новите в Австрия няма да се присъединят към меркеловата Германия. А дори бягат към Унгария. Да са спокойни и да си вземат по мигрант в къщи.

Народът наистина се събужда, щом си е избрал да го управлява дясна партия, а протестиращите са малцинството, което иска да може да се припознава като мъж, жена, маса и стол когато му скимне. Западните леви парии са прокажени. В Източна Европа левиците все още се държат що-годе нормално.

да,за това не искат мигранти-те само предизвикват омраза!!!

европа се съживява,млади хора,нови гени заедно с остарелите народи.национализма отдавна се счита за болест нс духа. искаме закон против расизма и дискриминацията и у нас.едно общество,много народи.

чиба бе,чалма!!!

Чиба бе селяк!

Проблемът на западните млади неолиберали-болшевики е, че не са живели при така лелеяния за тях комунизъм. В момента ЕС е прегърнал изцяло лявата идея и се държат точно като едни нови сталинисти. За САЩ не ми се споменава - там, освен Тръмп всичко останало се държи като болшевики от СССР-ще кажеш, че Ленин, Троцки и Берия са възкръстнали и диктуват американската политика.

Дългата прокажена ръка на Шорош(Сорос)!!!

Духът от бутилката излезе. За каквото и да се борят, антиемигрантските настроения ще се увеличават.

Здравият разум започна да се събужда и при австрийците, а това провокира простести на извратените неолиберали толерасти. Първите имат здрав разум, а протестърите - пари от Световната Банка, МВФ, Сорос и т.н. Ще успеят ли парите да убият разума и остатъка от етиката и морала? Предстои да видим

Най- интересното след края на Втората световна война е че ГНУСНИТЕ и грозни арабски и африкански Крокодили, Змии, маимуни и динозаври ИЗПОЛЗВАТ воината между страните в Европа, за да тръгнат да ЗАВЗЕМАТ Азия и Африка от Великобритания и Франция. Те държат голяма част от Азия и Африка по това време. Докато, ти се биеш с ПРИЯТЕЛИТЕ ти, гнусните араби искат да ти вземат всичко. СЪщото правят и сега, заедно с маимуната- Барак Обама.

австрия получи от съдбата шанс да се спаси от либерализма, но социалкомунистите искат да провалят този шанс

"Демонстрацията бе организирана по призива на леви организации и антирасистки движения." тоес бежанци и мигранти на помощи

За каква Анексация приказват тия комунисти ??? Австрия е РАЗДЕЛЕНА на шест части от Великобритания и Франция, след Първата световна война и ТОВА е ПРИЧИНАТА за Втората Световна война. Австриеца Хитлер отива при бившите съюзници от Германия и прави Втората Световна война... ДОРИ и малките деца ЗНАЯТ че причината за Втората свет война е краят на Първата... Великобритания взимат от БЪЛГАРИЯ- областите Македония, Южна Добруджа и Западните Покрайнини и ги дават на Сърбия и Румъния. Затова България е на страната на Германия през Втората Свет война и за КРАТКО отново се ОБЕДИНЯВАМЕ с Македония по време на Втората свет война.

На снимките се виждат само жени феминистки и изкуфели старци - същите, като тези които съсипаха швеция.