Пленумът на БСП прие позиция за НП „Пирин“

Нацоналният съвет на БСП прие позиция за НП „Пирин“ и отложи останалите точки от дневния ред за друго заседание.

Обратно в новината

Коментари - Пленумът на БСП прие позиция за НП „Пирин“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тази позиция мен не ми става ясно какво иска да каже Корнелийка - БСП е "ЗА" или "НЕ" за втори лифт ??

бе корнелия що не инициира един референдум в банско, и каквото кажат местните, това да се прави? има опит с трън и генерал тошево!

Никой не обявява собствениците и концесионерите на ски съоръженията в България, защото ще се окаже, че банкерът Цеко нарушава с години анти-монополното законодателство, а българските герберски институции си затварят очите за това, срещу съответното корупционно възнаграждение. Клиентелизъм и приватизация на институциите от страна на наследниците на червената номенклатура.

ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ,ЧЕ ПАРИТЕ НА ТАЗИ ТАЙНА -ОФШОРКА са изпраните ваши ,луканови парички и затова сега сте толкова кротки и не лаете толкова силно ,а стъпвате по терлици ....?????

Как се развива туризъм без хотели, без лифтове? Къде ще отседнат тези туристи и какво ще правят там? Абсолютно безсмислено послание.

Янко, всяка работа се върши с мислене, а не с празни приказки от "специалисти по всичко...."

Нинова се омаза тотално - в стремежа си да дескридитира ГЕРБ заема все по голяма антибългарска позиция...

Не четете внимателно- смисълът е оставен за после!

Българския бизнес иска да инвестира в Банско, да ама май има друг бизнес интерес, който БСП защитава!

Навремето имаше един лаф - каква е разликата между Политбюро и крокодила. Ами крокодилът има четири крака и 64 зъба, а Политбюро - обратното.

Дебилииииии.......

Като е така , да инициират в НС отмяната на всички концесии в България !

Може не всички, а най-фрапантните - Челопеч и Пирин. Само дето това не им е в предизборната прогрма. То е в предизборната програма познанайте на кой - на Палячо, който сега целува ръка и прави слугински поклони, като гардеробиер на една олигархична клика, която се крие зад социално слаб гражданин на р. Кипър.

Позицията на БЕСЕПЕ е ясна: защо крадете, ама без нас

Слава на БКП! Докога ....

пленумът на бКп, кога да повърна сега или след малко?

тази позиция е хем онова в това хем душата в рая!!! татко сте ми купи колелео - ама друг пат!

Подкрепата на БСП е като подкрепата на Далаверката, ПродАнгел и Крадимир Караоткачанов за корпоративния подпалвач и крадец: Принципно е добре че я има, но може да се окаже, че е по-добре без нея...

Това е истинското БСП - двуличие, лъжлива пропаганда, криене, мишкуване ... и въобще безсмиленост в съществуването им. Ненужни сте господа-другари.

Това изказване ако не е популизъм, не знам кое е. Все едно да кажат "Подкрепяме трикратно увеличение на социалните разходи и съществено намаление на бюджетния дефицит". Звучи добре нали.

Иди0т! Какво лошо има да се развива зимния туризъм не по модела на бетониране като по черноморието?

Типично по другарски,нали?!

Скрйте се с вашите пленуми... А теб те намразих, Божие изчадие... За първи път мразя човек заради гадориите му!Гнусна,долна и т.н.

Попринцип е готино да има нови лифтове, готино е да има туристи, дюкяни за сувенири, ски учители, работни места за хората, ама да внимаваме да не се минем да вземем гадния концесионер. Там е грешката. Иначе нека има лифтове и писти. Ама друг концесионер, моля!!!

И на друго място - има толкова много подходящи такива. Ето сега снегът вали предимно в Родопите и Западна Стара планина. На последното място няма почти нищо.

дирЪ, така написано "пленомът на ..." внушава, че бсп е бкп! Да, ама НЕ - БСП не е БКП нито не Българска, нито е КОМУНИСТИЧЕСКа Ни рак, ни риба е! А, за другата :: мафията ГЕРБ - да не говорим! НАРОДЕ ????

Докато има противници на независимо каква Опозиция , Тиквите ще направят и втори и трети лифт , ще бетонират Витоша и шопите ще остана в Капан ! По бързо Нормалните Българи да си купим къщи в Северозапада и да оставим Тиквите и Кратуните да се самоизядат , а ние отиваме към Румъния , както е било Княжеството ! А шопите да го духат !

Ти какво смяташ че румънците са по глупави от шопите!!!На тях им стигат 6милиона цигани та и вие гладниците от северозападнала България.

Мамини сладки! Как само се чудят на какво да са опозиция. Седесарката Нинова разбрала недоразбрала се прави на мъжкар. Щото не останаха потентни в БСП-то та може да и се наложи да си сменя пола приодично, като онези животни, според нуждите на партията.

бсп искат лифт, дори няколко, ама когато те са на власт с мандатоносител дпс, и коалиционен партньор.....бе как беше царската партия, че не мога се сетя в момента бе?? ааа ....ндсв!! щот то...горите на царьо, шумкарите дет бяа вЪ горите на бсп, а дървеният мат.рял за дпс!

Права е Нинова , Афера Банско изплува под снега ! При Слави всичко се разбра , това е Далавера на Управляващите ! Мутрата Борисов пак иска да се налапа с пари !

Прав е на баба ти гъза. То е ясно че е далавера и всеки го разбира ама тая твоята Нинова чак я е страх да спомене втората кабинка, да не би да се окаже утре тя да вземе комисионната и да изпадне в смешна ситуация. А ти си плъх

Червените са ясни, но да питам "зелените": Къде сте, когато братоците секат безогледно около Самоков, а Царо си дърводобива на воля по-нагоре по Рила???

Аз пък да те питам теб: Зелените и БСП ли управляват или някои други?

Зелените няма как да управляват защото няма кой да гласува за тях. Те само рекетират.

Позитивен

Не се прави на неразбрал, човекът пита защо зелените не протестират.

са...червени...

Само една точка в дневния ред и пак нищо не казват! Не разбрах: искат ли лифт, или не искат лифт.

Казват го много ясно ама като няма кой да чете измежду редовете .

"БСП подкрепя развитието на зимния туризъм, но е против обслужване на корпоративни интереси и нарушаване на законодателството." Какво не ти е ясно? Ах, да- дали строителството на втория лифт обслужва корпоративни интереси и нарушава законодателството. Ами чети "Бивол", там всичко е описано!

Ако лифта е на фирма не може да се строи. ако е на БСП- може.

И това ако е новина, толкова много обикновенния българин се интересува че позицията на върхушката на БСП съвпада с това на тези под тях които обират огризките... Айде да се стегнете малко и да предлагате истински новини, а не само да правите реклама за щяло и нещяло!

Абе работата е ясна. Стане ли дума за пари, всички се правят на маймуни.

като са толкоз порнокорумпирани да им земат хотелите.Най здравословно е пеша нагоре и пускане надоле.Тва е като лова-въоръжен туризъм!

Комунистите са сътворили поредната глупост. Хем да се развива зимния туризъм, сиреч да се строят хотели, /50% от хотелите а може би и повече са на червената олигархия/, хем да не се обслужват олигархични интереси. Нещо като дървено желязо. За лифта нито дума. Между другото Цеко Минев е кадър на разузнаването. А ако не си комунист, нямаше как въобще да помислиш да станеш разузнавач.

боцко, кадърът на доган, подкрепя цеко, кадъра на дс.

Прочетох го два пъти и не разбрах. Тия педерунгели от БСП против втора кабинка ли са или общи приказки с оставена вратичка ако дойдат те на власт да вземат те комисионната. Някакви общи приказки типично в техен стил

3 минуса за 2 мин. 1 трол с три различни IP-та? Или три трола? По-вероятно първото. По -евтино е.

Минусите продължават да са три както и в първите 20 секунди. Ей трол нещас,стен, дето пишеш срещу заплащане, замисли се, няма по-позорна работа от тази която вършиш. Все някога, Някой ще поиска сметка от теб!

АМА ВЕРНО СИ МНОГО ПРОСТ, ТИ СИ ИСТИНСКИ ГРОБАР, БРАВО!

90% ОТ ХОТЕЛИТЕ В БАНСКО СА НА БСП АКТИВА-ЩЕ ПОДКРЕПЯТ РАЗВИТИЕТО И ХОРО ЩЕ ИГРАЯТ,А ОСТАНАЛОТО Е КАКТО ОБИКНОВЕНО(ОБЩИ ПРИКАЗКИ);)

"... БСП подкрепя развитието на зимния туризъм, но е против обслужване на корпоративни интереси и нарушаване на законодателството." В Мутростан законите се пишат за човека. Да се увеличи от 0,6% на 7.5% площта, върху коята да се строят ски писти и ски съоръжения, от територията на парк "Пирин", е всичко друго, но не и защита на зимния туризъм. Променят плана за Пирин БЕЗ ДА ГЛАСУВАТ проекторешението за промяна на концесионния договор с "Юлен": "Правителственото одобри на последното си заседание за годината спорните промени в плана за управление на Националния парк "Пирин", които залагат нови сечи и строителство на ски писти и инфраструктура в почти половината парк. Не е гласувано проекторешението за промяна в концесионния договор с "Юлен", което трябваше да бъде гласувано заедно с поправките в плана за Пирин. Това стана известно от изявление на министъра на екологията Нено Димов на излизане от Министерския съвет пред журналисти, както и от гласуваното решение на Министерския съвет, изпратено по-късно от пресцентъра на кабинета. По време на заседанието отново Димов внесе извънредно за гласуване две решения за Пирин, които липсваха до днес сутринта в дневния ред на МС." 28 / 12 / 2017

И какво искаш да кажеш бе отрепко с това Copy - Paste... Егати тъпите комуноиди.....

Сузанке, че не можеш да осмисляш текст, ти е простено. Но откъде вадиш карцарския си език?!

Зад "Сузи" се крие трол-сводник протестър!!!

на амбразурата на позицията ли е?..

Не

Нееееееее неееееееее ахала махала да няма шамахала зад вратахала, ясно ли ти е?

Нееееееее неееееееее ахала махала да няма шамахала зад вратахала, ясно ли ти е?

Другарки и другари, Днес Партията реши да не участваме в Еврогейските избори на Сшорошоидите! Локъо се чуства демонократ да ходи да гласува. Никаво гласуване до втори нареждане! По места да се сформират ядки и да снимат другарите предатели които отидат да гласуват, Никакви месни изори, За тех месни а за нас посни. Никакво гласуване докато не ни увеличат пенсията много

Другари, другарката Корнелия и политбюрото позволиха домашното насилие както в Русия. Другарят Сергей играе доброто ченге за пред гейзерите.

От бесепето за 6-ти път измислиха дървеното желязо. Хем да има зимни спортове , хем да няма лифтове и писти. Това може да го измисли само блестящията гений на Конярката от Позитано. Така хем протестиращите против лифта ще са на тяхна страна , хем протестиращите ЗА зимен туризъм от Банско , Разлог, Симитли , ще са Благоевград ще са също на тяхна страна. И надеждата е , че всички ще гласуват само за бесепето. Нещо не е наред с мисленето в Позитаното. Тея си мислят , че баселението е много просто , а те са много велики.

Тази позиция е като да се дупиш в 2 посоки. Типично за крнелия.

Ми не - позицията е впечатляващо точна, но съжаление, със сигурност е такава, само докато са в опозиция. В управление, очаквам да са по-арогантни и от Боко, който поне е страхлив и се услушва.

При нея НП значи национално предателство и винаги са били такива ..

Втори кабинков лифт не е потребен. Проблемите на Пирин и Банско ще се решат с оформянето на теснолинейката в Разложка долина като ЖП пръстен и се свържат селищата: Белица, Якоруда, Разлог, Банско, Добринище.... и т. н. Повече от половината пръстен отдавна е построен. Той е само малък участък от теснолинейката която минава през Родопите. Остават около 20 км. да се затвори пръстена. Площа на цялата Разлошка долина е приблизително колкото София. Хората в Банско" искат да вкарат СЛОН В АПАРТАМЕНТ!!! Влакчетата по "Пръстена" да бъдат луксозни, с отопление и най-важно -на често. При лошо време е неземно удоволствие за скиора, да разпусне в минералната баня на Добринище, а и други минерални извори има в долината които могат да се използват. СЪЩЕВРЕМЕННО ЩЕ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ СКИОРИТЕ И СЪСЕДНИТЕ СКИ ЗОНИ, КОЕТО ЩЕ ПРЕМАХНЕ СТРУПВАНЕТО ПО ПИСТИТЕ НА ВРЪХ ТОДОРКА. Тъй като Разложката долина е оградена и от още две велики БЪЛГАРСКИ планини: Рила, и Родопите, може да се изградят и нови ски зони в тях. Ако на кабинката има много хора, ще може да караш по пистите на Добринище -Безбог, Беталовото, Семково и по други бъдещи нови писти. Сега, като се закотвиш в Банско, вариантите са само Чалин валог или Тодорина орница, или да си опропастиш почивката!

А скиорите до горния край на пистите с теснолинейка ли ще ги качваш? Все пак лифта е за предпочитане в този случай.

Подкрепям всички идиоти сложили + на коментара ти!

Представям си групичка англичани със спорни екипи и ски на рамо да се разхождат из Якоруда. Чий го търсят там?

Да, ама как ще лапа Цеко!

Ти ли искаш да ги лапаш?

Проблем не са лифтовете, а че ако се реализира проектът за втора кабинка с предвиден капацитет 3 000 д./час в ски-зона Банско, природата в района ще се съсипе. Всичко може да си направим,-лифтове, хотели, магистрали, молове, небостъргачи, заводи, ....ПРИРОДА НЕ!

Евалата Корни, почваш да ме кефиш. Няма да гласувам за БСП, но БСП става все по-нормална партия, което е добре за България.

Докато е опозиция. Дай им власт, да ги видиш колко са "нормални". С башибозука. На дпс.

Башибозукът на ДПС си гласува чинно с ГЕРБ. Последно - антикорупционния закон. Мъдър е Доган, мъдър е и ученикът му Биби. Неслучайно почетният ГО направи генерал: Цветан Цветанов: Лично Доган предложи Бойко Борисов за генерал-лейтенант!

За съжалние поглеждайки назад, до сега винаги така е ставало. Може би съм отчаян оптимист, че този път няма да е така. Така и така, аз не гласувам за БСП, така и така БСП са си втора политическа сила, оства ми надеждата да се се променили.

та значи бсп прие стойка партер пред герб

изчакуваа ветаро...от дек че дуфне де ...ха ха ха