Филип Хамънд: Позицията на ЕС по Брекзита е ”параноя”

Британският финансов министър критикува позицията на ЕС по Брекзита, сравнявайки я с "параноя".

Обратно в новината

Коментари - Филип Хамънд: Позицията на ЕС по Брекзита е ”параноя” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С излизането си от съюза те стават външни за ЕС и страните от него ще могат да си поръчват собствени брандове стоки от Китай и целия свят, без посредник-прекупвач.

При анкета в Англия .. хората заявили че са гласували за Излизане от ЕС, са го направили заради това че Германия ЕКСПЛОАТИРА ЕС безцеремонно ! .... И да Германия и Франция вече , третират Източна Европа като придатък за работници , и територии длъжни да им поддържат висок стандарт на живот ! ... И Да , ..няма да Спрат желаещите да Избягат от ЕС ....с Наказания !! Могат да ги спрат с Равнопоставеност и стоп на Експлоатацията !! Иначе Англия ,мнооого скоро ще бъде последвана от Полша,Унгария, Гърция,...България след ГЕРБ ....

Малко късно и бавничко, досущ като истински български реотан британците осъзнават, че са се прецакали. Кофти за тях, но пък гледката е голям кеф!

Ще ти се! Прецака се ЕС, защото 18 % от бюджета им идваше от Великобритаия, сега ''евродупетатите'' ще требва да си го откраднат от страни като България, за да компенсират загубите. Никой не може да държи никой насила, където и да било, в какъвто и да било съюз! ЕС се превърна в диктатура, неудобна за почти всички държави-членки.

"Той сравнява ЕС с клуб и казва, че не може да се управлява един клуб като се глобяват членовете, които са решили да напуснат, а трябва да се положат повече усилия, за да бъде привлекателен клубът за нови и настоящи членове." UK е абсолютен донор с 13-14 млрд. евро годишно, първо. И, второ, еврофилите да благодарят на Баба Меркел за Брекзита! И за следващите -екзити.

И бенефициент на 6-7 милиона !!!

агенция ХАН КУХТУ

Тая пък какво плачи ? Вече сме Председатели и ще им решим всичките проблеми, само с малък рушвет под масата - хахахах

"Той сравнява ЕС с клуб и казва, че не може да се управлява един клуб като се глобяват членовете, които са решили да напуснат, а трябва да се положат повече усилия, за да бъде привлекателен клубът за нови и настоящи членове." Всеки клуб си има своите ползи и недостатъци. Клубът е достатъчно привлекателен, щом членовете искат хем да го напуснат, хем да се възползват от неговите ползи, но без да понасят и недостатъците. Това е все едно да искате да получавате заплата, но без да давате нищо от себе си. Не става така! САЩ е огромна страна. С над 5 пъти по-голямо население от Великобритания. Не знам от Лондон какви илюзии имат за търговски споразумения със САЩ, но са изпаднали в голяма заблуда. Смятате ли, че човечеството има бъдеще, ако продължава политиката на отделни държави, разделение и конфликти, консуматорство и преизразходване на ресурси? Живота на земята е възникнал буквално по изключително голяма случайност! Така както е възникнал живота, така може и един астероид да затрие по-голямата част от него, докато хората се карат за парчета земя, ресурси, мигранти и други неща, от които Вселената не се интересува.

грантовете-е-е-е-е-е!!!!!!!!

Абе вие сте луди бе! ФАЩ са бивша колония на Британия, знаеш ли че сичкото е копирано от Британия! ФАЩ е малко копие на британия, льольо!

Бритaнската лира изгуби позициите си и в момента е почти равносилна на еврото.

Накрая в ЕС ще останем само България и Румъния

Германия

в руските обединени щати

Ми праф е. Кфи са тея ревове, кфи са тея викове, кфи са тея плач, сълзи и сополи. Признаха си де, че след Брекзит, ше се отвори дупка от десетки мелярди сека година (тфа е което признавам с полвин уста). Вноската на Британия не помним колко беше, но е втората след немската. Имам некви спомени за околу 100 мелярда ПАУНДА (НЕ ЕВРА) НА ГОДИНА. Но може и да греша, цифрата требе да се провери. Не мислим, че дупката ше е от неколко десетки мелярда. Мислим, че Бруксел си е арчил нашироко от британските пари и са сметале, че точно британия винаги ше им е поТ ръка. Арогантност на селск идебелаци. Това не е политика, това е надлъгване и пазарене. Британия открехна вратата на кухнята и сички видеха какво се готви в таа кухня, и затова е целия вой и писък.

сто плюса!!!

Потърсих в Гугъл и други търсачки , но никъде на знаят за такава единица за пари -"мелярд" или "мелярда"

Mi кой ти е виновен че си неграмотен и не моеш да пишеш и читеш.

Бягай да чистиш метрото, че днес няма да има надница !!!

Ужасих се от неграмотността ти....извинявай, но ако си с чист български произход е трябвало да учиш по-добре българската граматика. Наистина в България останаха ей-такива "знаещи"......потрес !

И аз съм за Англичаните да напуснат ЕС без зпоразумения,и после всичките в Европа да ги определяме като Африканска държава каквито са

Когато един член напусне даден клуб, той вече не може да използва преференциите важещи за членове. Даже и Фараж вече се чуди, дали да няма и втори референдум, че Албиона ще му се види тесен, като не потекат реките от мед и масло след брекзита.

гладни сороси,пари сънуват

Само заглавията ли четете?! "Мисля, че ако имаме втори референдум по членството ни в ЕС, ще убием [въпроса] за едно поколение, заяви Фараж в телевизионно шоу в четвъртък. Процентът, който би гласувал за излизане следващия път, ще бъде много по-голям от последния. Според Фараж нов вот ще заглуши бившия премиер Тони Блеър, който води кампания да се спре Brexit, и поддръжниците му: Те ще продължават да се оплакват и мрънкат през целия този процес."