Разкрит е подавалият сигнали за бомби на летището, НДК и НС

Установен е подателят на телефоните обаждания за поставени взривни устройства на летище "София", НДК и Народното събрание от последните дни.

Обратно в новината

Коментари - Разкрит е подавалият сигнали за бомби на летището, НДК и НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Дреме му на тоя за глобите.... Явно обича да разиграва службите... поне им организира учение в мирно време.

Всяко реагиране на анонимни сигнали за взривни устройства мотивира подаването на такива сигнали!При липса на реакция- евакуация,дърдорене по пресата и т.н. сигналите секват,защото нямат ефект.Пенчо,бе чети!

Поредната червеногъза комунистическа конспирация за да ни окалят пред света. Комунягите имат опит - все пак толкова пъти са взривявали черкви със хората вътре, ограбвали са мандри, крадяли са парите на селските общини, избили са 300000 души без със и присъда след 9 -ти септември, ограбиха до шушка страната - та едни обаждания по телефона са като детска игричка за КурНелата и хиените около нея.

Подценявате службите неоснователно!Допускам,че вече са го предупредили да не прави така!Аз всеки ден си говоря с щерката в Щатите по телефона, няма проблем с комуникациите.

един от тия коментиращи беше помислил с тиквата която е на РАМЕНЕТЕ му ще се досети че тия сигнали са подадени точно от тия които охраняват летището в момент когато се очаква председателството

Вашта мама дейба, долна, дейба, свинска дейба! Размърдали сте си трътките и сте проверили. Какво, да ви се плащт хиляди левове, ами ако не се помръднете корени ще пуснете, бееее! Дето ревете за големи заплати.

Я спретнете и кортовете за тенис и футболните игрища, говорете на френски "Тука сички парле ву франсе", огледалото, което вижда Пеевски и колегата - Жоро Кравата, и Александър Сталийски, президент Плевнелиев, хилещ се неадекватно и клатещ глава до лентичката, Данчето от Самоков, Фидосова със стотината килограма кашкавал, кражби на коли в Унгария, Булгартабак, охраната на групировката СИК, благотворителните служби, раздаващи безплатна супа и мляко за децата и раздаването на платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища, предприятието за производство на нелегални цигари, и ...

Боко, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше генерал? Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, ако му пуснат? Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден. Разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от брата на макя ти Кирил Войнов. Разкажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена. За последно, е ли Красимир Маринов (Големия Маргин) кръстник на дъщеря ти, а ти кум ли си на Младен Михалев (Маджо)?

Господин Бойко Методиев Борисов не е мутра. Той е БОГ! През 1991-ва година Бойко Методев Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Методиев Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... Когато хората си крадяха чистачките от колите, при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие се нарича Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България... Фирмата не е закрита. В управителния й съвет влизат Бойко Методиев Борисов, който по-късно става министър-председател на република България, и Пашата ... Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма Ипон Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. Бомбената драма се разигра на улица Раковски и бул. Евлоги Георгиев около 8 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й Опел Фронтера хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от Ипон...

Самата Публикация е направо Майтап. Ако е изречена Официално е направо ... не знам как се нарича това ... Простотия-Излагация на Държавно ниво.

Българин и се намирал в страна от ЕС... как ЕС бе?! Защо не се е намирал в Москва?! Нали руснаците са виновни за всичките ни беди според АзъБъ и унгарският дърт шнорхел и платените им глашатаи в България?

Герерастката машина за фалшиви новини работи с пълна пара. След като разкриха набързо няколко убийства, сега откриха и този опасен телефонен терорист. И как така става тази работа с разкриване на гадове, клатещи държавата, а не могат да заловят дори един от мангалите-телефонни измамници, тормозещи от години български пенсионери. Само показват огромните палати на мангусти от Левски, без нито един ден трудов стаж и с това приключва цялата офанзива, до следващата новина за поредния изгорял пенсионер.

Факт е, че на много места ГЕРБ са свързани с бизнесмени, близки до сикаджийската групировка. Все повече започва да се прояснява как като гъби след дъжд изникнаха навремето структурите на ГЕРБ. Може би това е станало на базата на мрежата на СИК. Самият лидер на ГЕРБ Бойко Борисов има минало, свързано със сикаджийските групировки. Има снимки, на които се вижда, че той е в една компания с лидерите на въпросната организация. Тези фотоси се въртяха в публичното пространство. Това е една хипотеза, която дава обяснение, защо толкова бързо ГЕРБ изникна навремето в страната. Дава обяснение и за това, как тези структури запазват стабилност. Явно тя се крепи на някакви задкулисни политически и най-вече икономически договорки и зависимости. Тука сички парле ву франсе...

днес Цвъко цървула по твито кзаа че нее вярно тва на него дали да му вярваме? той кза, че няма и апартаменти и че България нее осъдена заради пипонестата му глава в Страсбург.ама..

Боце, ти пък се изказа неподготвен.Кой луд ще си заколи кравата, дето му дава мляко?Я се осъзнай малко.Те вятовските ало-та ако не са, то службите ще изпукат от глад с тези заплатки от 340 Е.

Не само убийства и "самоубийства", и "самоубийства". Пръфешънъли ЕС класа. ФеБеРе ряпа да яде!!!

МВР заедно с патньорските служби го хванали .... добре ,че МВР са се включили

Увеличиха им заплатите и резултатите не закъсняха!!! Хвала ТИКВОзи МВР!!!

За съжаление само се е обаждал ..

"...в страна от Европейския съюз..." Побъркал се е от радост и щастлив живот там, я!!! Пък може и Аллах Акбар вече да си тананика?

Живей си в кочината бе, убитак. Вечно губещ ще си останеш и без това.

Лапай брюкселско зеле и питай къде серат гладните, краварска подлого!!!

И какво му е разкритото, че нещо не виждам никакво разкритие, бил българин някъде из ЕУ, а не думай бе, сигурно се е обаждал да заплашва на румънски език... Страшно много информация са разкрили мега разкритите детективи от министерството по мрънкането за заплати... А, и сигурно вече се е самоубил със заглуштел, да не създава проблем и да го търсят...

Kalin

Нещо куца тук-ако е от мобилен номер от Европа от предплатена карта която на много места се купува във всеки супермаркет или будка аджеба как са разбрали кой е?

В Европа не можеш да купиш без документ където и ще да е.

Намира се в европейската част на Русия. Но дали е българин? По-скоро путинофил, роден в България - баща циганин, майка рускиня.

Автобиографията ли ни ,,рисуваш,, ?

малоумник, само Русия ти е в тъпата манерка, за 60 стотинки на пост и децата си ще продадеш ако ти казват от козяк

"..за 60 стотинки на пост.." Такава ли е тарифата? А ние защо пишем безплатно? Не е демократично някак си! Като с децата. Да гледаш собствени=разходи, да гледаш чужди=приходи (приемно семейство). Та сме се разбрали с комшията да си ги менкаме...:(((

Гербаджията е разкрит!!! ХО ХО ХО

Герберските тролове вчера засипваха нета с "достоверна информация", че БСП стоят зад сигналите. Клатели МУ председателството на цар Суджук Тикварев :)

Изглежда така се оказа.

мвр-то да стане министерство на брукселките работи и да получава пари от белгията, защото защитава окупаторите на популацията! популацията няма да му дава вече пари!

еиииииииииииииииииииииииииииииии,много опасни станаха нашите служби за сигурност,сигурно са намерили указания от гардероба на държавна сигурност и сега работят по сигнала на извънземният,може и холивудски филм да направят за разследването,ха-ха-ха палячовци,по добре да отпуснат по 50 литра бензин бонус на милиционерите да не крадат в пластмасови бутилки че могат да се самозапалят

Нама взаимодействие в Еврогейсъюза! Още след първото злоумишлено обаждане трябва чрез мобилния оператор да се блокира СИМ картата и говедото ще трябва да търси друга за второ обаждане . А мобилният може да си го прослушва след сигнала..,,Картата е блокирана...!,,

Обажданията са от телефон с обществен достъп. Каква сим карта да блокират?

Че на него няма ли камера и часовник?

Глупаци сте червенугите. Опитай пак да помислиш.

Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер другаря Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от другаря Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП...

И на Путя също от Евросъюза му звъняха и сега ..звънят! ?

София мъж си стои в колата в традиционното задръстване. Неочаквано на стъклото се чука: Какво искате? пита мъжът. Ами, разбирате ли, терористи са хванали за заложник Бойко Борисов и искат 10 милиона долара откуп. В противен случай ще го залеят с бензин и ще го запалят. Ние решихме да минем по колите който колкото даде да помогнем. Някой дал ли е нещо? Дават по 2-3 литра!

... ? ....

Не им вЕрвайте на тия ,дето ходят с туби да събират бензин за да палят Бойко... ФАЛШИВИ СА.... Като тези ченгета,дето карат бабите да мятат пачки от терасите... Какъв бензин за тая лоена топка от маЗЗЗъъ бе...?! Тя така се е омазала,така се е оояла /не само с филиите/ маЗзз,че ще гори и пържи в собствената си мазнина от МАЗНИ ЛЪЖИ и дебелоочие.... Толкова енергия ще отдели,че Южен поток...ряпа да яде....

Побъркал се комунист, който обаче не се е побъркал достатъчно, за да избяга в Русия, ами се е настанил при гадните капиталисти и от там громи демокрацията.

Абсолютно.Те всички са така.Плюят Запада ама все там ходят да работят и живеят

А дали еб .т там?

Щерев, разкрит си! Няма смисъл да спамиш, по следите ти са. Как ще ни забавляваш, като те хванат.

:)))))))))))))))))))))))

Добре прави.

Абе тоя не ли рабрал че като си го изтрие от телефона ''няма''доказателства че е той според думите на ченгесарницата при ''самоубилия се'' преди дни?????Нито е имало заплаха, нито са открили нещо дето го няма а въпросът е единствено да се показват пред менторите си...

АЙДЕ СТИГА СТЕ ВРЪЗВАЛИ ТЕНЕКИИ НА НАРОДА. И БЕЗ ТОВА НИКОЙ ЗА НИЩО ВЯРА ВИ НЯМА

Трол

голмайстора на бистришките котенца

А не може ли просто да го вържете да чука камъни в някоя кариера до края на живота си?

Кой не вярва в службите,бе.Кой не вярва на мутрите? Кой ,да го вкараме в дрънголника

На баба им хвърчилката-чужди мобилни оператори.Дрън-дрън, бля-бля.

Аз съм от дебилите.Вярвам на народната власт. Вярвам,че мутрите са хванали престъпниците.Вярвам,че полицията заслужава още 100 милиона. Вярвам,че данъчните ни закрилят и се грижат за нашите данъци. Вярвам,че в народното събрания обитават не тикви и гуменки, а умни и способни управници. Те не крадат,понякога само присвояват.Те не назначават свои хора.Своите хора печелят конкурси. Вярвам и от ден на ден оглупявам

Като дъвчиш лайна, трябва да го го споделяш с другите?

Щерев, разкрит си! поздрави кмета на Cимитли когат ти сапунисва гърба и дане те оплеска с твоите лайна

ТРЕТОПОЛОВ КОМУНИСТ ЩЕ Е

ТИЯ НИ ВЗЕХА ЗА КАНАРЧЕТА. МНОГО ПОДЦЕНЯВАТ НАРОДА, ОБАЧЕ НЕ ЗНАЯТ ОЩЕ НИЩО ЗА ГНЕВЪТ НА МРАВКИТЕ

ТУРЦИЯ - ПРИЯТЕЛ. РУСИЯ- ВРАГ. БОЖЕ

АЙДЕ ПАК -РУСИЯ ВИНОВНА, БСП -ВИНОВНА...ЩЕ УМРА ОТ СМЯХ. ВСИЧКО Е В РЪЦЕТЕ НА ГЕРБ-БСП -ВИНОВНА...АБЕ,ХОРА , САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО. ЗАСЛУЖИЛИ СМЕ СИ ГИ, САМИ СМЕ СИ ГИ ИЗБРАЛИ

човекот, и него ще го самоубият!

Да не би да е Росен от Нови Искър?

РАЗКРИЛИ - ДРУГ ПЪТ. НЯМА ГИ НИКАКВИ

НЕ ВЯРВА ВЕЧЕ НА СТАБИЛНАТА ВЛАСТ

безспорно комунист, наследник на атентаторите от Света Неделя.

Освен ника----уя ми искаш ли да лапнеш?:)))))

Толкова са жалки герберастките тролове, че няма накъде повече! напънетесе поне малко бе! повтаряте едни и същи две - три изречения, независимо за какво се пишевстатията и какво се коментира!

Всички от 80те% Ви вярваме, браво !!!

Русия ще направи всичко възможно за да отрови българското председателство на ЕС. Цялата 5-та колона, деца, внуци, престъпници, мафия е активирана. Ще има повече от 6-ни убийстава. Със сигурност Дребния ни готви и атентати. Хора внимавайте. Русия е най-големият враг на България!

Хибрид третополов. Абе откъде го разбраха тая сороспия?

Евтини ченгеджийски номера.

по скоро е сороски платен глупак като теб

абе някоя евро мижетурка да не е хвърлил пари от терасата на хотела?

Ако не са го хванали, това съобщение в медиите, ще го подсети, че е открит и трябва да изхвърли телефона си в някой движещ се товарен влак, или МПС. Защото, улавянето му може да стане проследявайки местонахождението му посредством телефона.

Значи този , който им наруши спокойствието на Европредседателството го разкриха , а телефонните измамници не искат да ги разкрият ???

И този ще изгори като горский човек. Мотивите за задържането са същите.