Отново „задържане под стража“ за Крокодила

Съдът наложи на Емил Милев – Крокодила мярка „задържане под стража“ във връзка с разследване на грабеж от 2008 г.

Обратно в новината

Коментари - Отново „задържане под стража“ за Крокодила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз пък реших че са прибрали Тоца...

пуснете го бе, сигурно се е променил и няма да прави золуми!

Съдиите са Мафия както Илия Павлов или оня банкер- Кюлев и трябва да бъдат убивани както тях.. Най- големите бандити са в Върховния Административен Съд. Тия взимат Решения по всяко време, без да уведомяват НИКОГО.

Съдиите от СОфииски градски СЪд нека умират. Когато убият или се самоубие съдия е от полза за цяла БЪлгария. Който ги убие ще вземе и доста пари. Най- много са откраднали съдиите- Сантиров Еврото и Ситнилски...

Абе нали СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯТ НАКАЗАТЕЛЕН СЪД е оправдал Крокодила на 9 ЯНУАРИ ТАЗИ ГОДИНА? Тоест само преди 4 дни? Какво задържане, кви 5 лева? Това е незаконно!

но преди това го оправда и го пусна , така че само си имаме съдебно постановление без обвиняем.

А той задържан ли е отново или вече е в Африка????

има го и на снимка - в една друга статия на дирника - с автомобилна гума на врата - вижте ако не вярвате

цели 10 годни е дремала и държала под ключ делото на Милев за грабеж, така ли да го разбираме? Това означаве най-малкото, че този, който го е държал "на трупчета" трябва да прави компания на Кроки в панделата. Щом са си партия и си покриват делата и далаверите да продължат, но вече зад решетките.

Ако е така, трябва да се проучи много внимателно, защото във всички случаи има състав на престъпление - или по служба, или срещу правосъдието

10 години разследват, търят и душат и накрая какво? Кроки на свобада и се чудят с какви други "дела" да го държат в кауша. Ами до сега защо не са го подвели под отгаварнст за грабежа, защо мълчаха като зашит гъз?

Поредните ченгеджийски маневри да доказват че си заслужават многото мангизи вършейки работа по поръчка на властващите.....До сега дека бяха ченгетата на боко дерто е от 2009 година ментор на тия дето разчиства ама кога му станат неудобни

не е НОВА ПОЛИТИЧЕСКА "МЪГЛА" за пореден път !!??? Това е поредна демонстрация, че МВР-йския шеф е "много загрижен" за спокойствието на нас И НАЙ-ВЕЧЕ на Боковите амбиции за велика роля в европейските работи. Но - ТЪПОТО СИ Е ТЪПО. На Европата "не и пука" и му се смеят на СИРОМАШКИЯ!!! Приоритета за "западните Балкани" е поредната му "димка", защото не им стигат най-бедните от обрулената България, ами ще приемат и беднотията от Македония Босна, Черна гора и другите!!! ТРЯБВА ДА СА ЛУДИ ИЛИ Боко ДА ГИ НАПРАВИ ЛУДИ!? "Да - ама НЕ" е лафа на Бочарката!! "НЕ ПОЗНА" !!!

10 години чакаха? Те половината свидетели са измрели...

Нали пуснаха крокодила на свобода :) Абе сега дано да го намерят :))

Отвориха зоологическата градина и прибраха отново Крокодила!