Зет на Орбан уличен в злоупотреби с еврофондове

Разследване на ОЛАФ разкри "сериозни нередности" и случаи на конфликт на интереси в договор за изграждане на улично осветление на унгарски общини.

Обратно в новината

Коментари - Зет на Орбан уличен в злоупотреби с еврофондове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който слушка и представителят на ОЛАФ опрашва "Калинката" му, не го проверяват, а краде с пълни шепи от еврофондовете. Който не слушка го проверяват, макар и да не краде. Няма бъдеще този ЕС.

това дори и да е вярно е станало по време на предишните управляващи в мандата на социалистите

мдаам..само така Орбане, тикво зелена !! Плюем срещу ЕС, ама пък зетьовете се облажват от еврофондовете!!

Пък ние с Еврофондове каква ограда построихме на границата - пълен автомат-самосвал!

ще бъде улечаван и оплют. Първо осмиван и подиграван, после демонизиран, после бит. След това евентуално може да победи.

Европедалите търсят цаката на Орбан. Маниера е същия като на САЩ. Това са същите БОЛНИ мозъци които не признават националната идентичност на никого, всичко трябва да е някаква аморфна маса за лесно управление Мисля , че неса ЧОВЕЦИ!!!!!!

Хората са разделени на две групи: тези, които не обичат представителният парламент и тези, които са представителни политици от този парламент.

разлика , че в България нямаме гражданско общество и граждани с гражданска позиция . В някои държави от ес гражднското общество функционира къде по-добре къде не толкова но хората все пак успяват да насочат политиците ....примери са избора и победата на себастиян курц както и това , че немците принудиха меркел да преразгледа поведението си спрямо мигрантите и да затегне нещата(тук не е оптимално но просто това можаха да избират немците)

Когато един лидер ти казва, ти какво трябва да правиш всеки ден, ти не си човек, а роб. И той не е лидер, а робовладелец, просто и ясно, нали...

Чудят се как да го махнат. Войнстващият комунизъм ряпа да яде пред войнстващият капитализъм. само едни искат да печелят. И който им се опъне, гледат да го свалят.

неолиберализма е против орбан

КАКВО Е ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И ЛИДЕРИТЕ Държава е политическа общност, заемаща дадена територия, имаща организирано правителство и ПРИТЕЖАВАЩА вътрешен и външен суверенитет. Шепа представителни политици на държавите в ЕС ДОБРОВОЛНО са се ОТКАЗАЛИ от суверенитет. ЕС е империя, няма държави, има колонии безусловно подчинени на една централна власт на шепа хора - ЛИДЕРИ. Гражданите на ЕС нямат право на реална власт и реална, и пълна информация, защото те са роби, а не граждани - суверен. Никой НЕ е питал гражданите на тези държави, дали са СЪГЛАСНИ да бъдат колония, извинете, част от ЕС. Империята ЕС е изградена от шепа представителни политици, но БЕЗ съгласието на техните граждани - суверена. Даже гражданите в държавите от ЕС не знаят РЕАЛНО, какво са подписали от ТЯХНО име представителните им политици. Шепа представителни политици НЕ могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, защото реално суверенът, това са гражданите, а НЕ представителни политици. Ако шепа представителни политици - лидери могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, тогава НЯМА граждани, а има роби. Ето защо ВСЕКИ договор или закон, гласуван или подписан САМО от шепа представителни политици е узаконено беззаконие над реалния суверен - гражданите. Характерно за ЕС и представителната "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) са двойните стандарти - лидер и останалите, господар и роб. Там където има двоен стандарт, там ВИНАГИ има робство или фашизъм, там винаги има господар и роб. Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че Вие трябва да го следвате - именно това е фашизъм. Само единният стандарт за ВСЕКИ човек е справедлив, само тогава няма робство, само тогава няма фашизъм, само тогава няма социализъм, само тогава няма и "капитализъм". Всеки човек е УНИКАЛЕН и НЕ може да бъде равен или представляван от никой друг. Това съвсем НЕ означава, че стои по-високо или по-ниско от себеподобните. Това означава, че всеки е ЕДИНСТВЕН сам по себе си тук и сега, и НЕ може да бъде представляван от ДРУГ човек, защото ВСЕКИ човек е тук и сега. Пример за орязана демокрация и свобода, Швейцария и Исландия, но ДОРИ и орязана, демокрацията започва тук и сега да работи за гражданите, само за гражданите, за ВСЕКИ гражданин. При демокрация и свобода няма преход, при демокрация няма утре, при демокрация няма вчера, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ, тук и сега, всеки ден, от и за ВСЕКИ гражданин.

от къде на къде всички ще имат равни права ??? право да решават би трябвало да имат тези които плащат данъци,освен това са поне със средно образование,живеят поне 7 месеца в държавата и нямат двойно гражданство ! нормално е закон или договор да се подписва от народното събрание след като е обсъден и приет от експерти и е нормално закона да не удовлетворява еднакво всички просто защото различните слоеве от обществото имат различни егоистични интереси .проблема е , че тези които избират представителите могат да преценят реално как и за кого да гласуват. освен критика не открих какво предлагаш като замяна на досегашните системи

Пред закона всеки трябва да има равни права, ако това условие не е изпълнено от обществото, тогава има фашизъм, а не демокрация и свобода в това общество...

За боковите и цветановите зетьове, шуренайки и тъщи, канграчулейшън.

Комунистите не са способни на подобни неща. Еле па от Европа да крадат.

:))

Зет на Обран, обрал еврофондове! Нормално, щом си зет на Премиер, ти просто си задължен да пригепсаш нещо!

Следват тъщата, двама втори братовчеди и други роднини на Орбан. Ще разследват и тях ...

Отидох в чужди посолства и поисках, срещу заплащане разбира се, да работя в тяхна полза и срещу България... Отвсякъде един и същи отговор: - Вече имаме на щат при нас 240 депутати и 20 министъра...

инсинуации на европедерастите!

Къде е новината тук? Защо не кажат нещо за корупцията в България, защото сме послушни ли?

Щото немаме такива зетьове!

Джордж и Джонатан Сорос в действие , те имат 39 Фондации в Европа и направляват Европа в (нужното ) правилното направление ! Трябва да забраним и в България НПО-тата и ще видите какво ще стане , веднага отговорните за Европа Фондове под командването на Джозеф Стиглиц или Варбург Пинкус , а може и Соломон Паси веднага да започнат атака срещу Управлението на България до пълното унищожаване на Държавността в България !

проверена тактика - неудобните са атакувани по всички линии: роднини, приятели, колеги, съмишленици; по същия начин цру управлява международния олимпийски комитет; ББ също си има досие и не може да мърда встрани от директивите на цру; няма да се учудя, ако и на Орбан спретнат секс скандал, както на Асанж и Строс-кан

евреите са страшна напаст, но не божия! олаф, като съда в хага- все джендъри с минало!!!

Ми те еврофондовете са за "усвояване". Копнеш, чукнеш, усвоиш, после че се сринало - голяма работа. Мижи да те лажем!

Които не е с мафията е така.Ще го обвиняват.Я вижте наще зетове как си живеят безнаказано!!

Мръснишка соросоидна кампания. Каквото и да правят соросоидите, ЕС е обречен на разпад. Не може да оцелее съюз, който има за основни ценности педерастията и демагогията.

това дори и да е вярно е станало по време на предишните управляващи в мандата на социалистите

А у нас всички са чисти като сълза, нали тикво?!

Сега следва и шведка, която да заяви, че през 1974 г. край езерото Балатон на пионерски лагер е била изнасилена от Орбан ...

Не, достатъчно е да си сложите червените пионерски връзки и да излезете на протест в подкрепа на евро-скептици, като Орбанчо и Фараш,които са мошенници и подлоги на дядя п....я!!!

у нас, а не да търси при Орбан под вола теле.

Кой си търси Авгиеви обори да чисти?

Орбан стана знаме на недоволството и бюрократите са готови на всичко за да го свалят. Това обаче показва безсилието им, защото зад него стоят гражданите, а най-важно е те какво мислят. ЕС май няма да преживее нашето председателство.

Е, щом е зет на Орбан могат и за глобалното затопляне да го обвинят.

еврофондовете са за това, за крадене

Храни куче, да те лае !

Бреееееееее... от соросоидните пу*ки още ще видим и други разследване :) Съща работа като с Путин :)

Търсят цаката на Орбан, защото не им ходи по гайдата. А и да е имало някакъв конфликт на интереси, едва ли "зетят" ще се офайдосал колкото тукашните зетьове, кумове, кумци, балдъзи и на девер им Петко зълвиния син... Обаче ОЛАФ си трае, защото не всеки е "Златното момче" на Юнкер, дето вестниците пишат за негови далавери.