Цачева: Европейската прокуратура ще заработи през 2021 г.

Правосъдният министър Цецка Цачева обяви пред БНТ, че европейската прокуратура ще заработи през 2021 г.

Обратно в новината

Коментари - Цачева: Европейската прокуратура ще заработи през 2021 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да ви траем до тогава .... сеч за предателите ..... от ГРОБ !!!!

а кога ще заработи бг пр0куратурата??????

Да сме живи и здрави дотогава всички Българи ! И отдавна да сме забравили и еврейската хазарска групировка и теб , цачева ! Толкова си нелепа , че чак ...... Време е за нова напитка ! Наздраве !

ми е изтрит заради доброто име на тази комунистическа свиня...ужас

Не говори така за майката на всички комунисти .

непоносимо грозна и отвратително проста

а до тогава, одиране на кожите, без пищов ... искат още, ама всичко зависи не от нас, а от тези на улицата, защото от провинцията, от малките все още останали селца, няма как да се предвижат до столицата, трябва да сте им благодарни, за нула време ще ви изчистят, повярвайте ми, виж Цачева може да остане, все пак е положителен герой, не сме от плевен, там думата имат ... една майка по разпределение в един друг регион попаднала, омъжила се, синчето данс, кандардисваше ме да гласувам за цачева, нищо против нея, умна е, но когато ми каза, имах чувството, че се намирам на партийно събрание и от тогава нещо не ми се ще да разговарям с нея, а тя работата каква била, имаме близки, всеки на работа, всеки от герб, по 5 (пет) човека глас за изборите. не е честно и цц неистини пишели... щом си там, всички кирливи ризи ще бъдат на показ, лошо, няма на кой... всеки гледа да те измами, а делата ??? пределно ясно, а и излишно хабене на нерви, като ти вземат и изнудят капаро за около 500 лева, пример давам, понякога и много повече, понякога и по-малко, те ти казват строители и сие, ако не дадеш предварително капаро няма да те обслужим, батак до батак мила моя майноле , Цачева тук не я познавам лично, а и ++++++ВЪВ МЪТНИ ВОДИ НАЙ ДОБРЕ СЕ ЛОВИ РИБА, А НЕ СА МАЛКО ГОДИНИТЕ, ЦЕЛИ ДЕСЕТ, ТО ОТ камък да си ще се пръснеш

ТЕТКО,а Българската прокуратура кога ще заработи,та да ви прибере всичките от ГЕРБ на топличко?????

Тая ме успокои - можем да си крадем до 2021 г. - хахахахах

Те това е третия пол.

Аз пък си помислих, че Петър Жотев си е сменил пола.

Както винаги гладко избръснат /опс побърках тя е жена / !Цецке, нас не ни интересува европейската прокуратура по ни интересува кога ще го правят вашите началници третия храм че времето бърза бърза а вие и хал хабер си нямате с прокуратура се занимавате !!!!!!!

докога това уродливо човекоподобно ще го бутате по екраните и сайтовете?!

А какво е това на снимката? От Истанбулската конвенция?

Ама убав беее! И умен...и управен...А казват, че и убаво пее герберски песни. А глейте как изглежда един транс...таковата, та после да не се чудите кво е тва! Ако покаже и баджак, като на една снимка от времето на председателството му на НС, ептен ще сбере погледите на евроатлантиците, ама они да не гледат, че мое да ги съди за "сексуален тормоз"... Мдааа, убавец...

България, освобождаването от путлерастко-мафиотско робство е пълна европейска интеграция и федерализация по Американски образец, та белким успеем да се изчистим от туземните азиатски мутро-олигарси ???

И със сигорност има руски мекерета,ама има и гласували за Герб и после тотално отвратени и разочаровани ,та затова пишат за това недоразумение и питат за пола и.А тя се надяваше за президент и там хората показаха,че неискст цялата власт да е на герб,това е първото им наказание,но не и последното

чиба бе,соросоид гноен!!!!!!!!!!!!!

Ал

Джендър вампайър

Дай Боже да заработи,защото нашенската е абдикирала и окрадохте безпрепятствано и малкото останало от айдуккостовата шайка. Да видим да ли ще запееш и тогава "Цъфнал Герб".

И заради такива "тота"сега ще се пръкнат спонсориргани от ЕС "наши" фирми изпълняавщи след "саниргането" следвашите директиви на ЕС. Да правим и трети вид кенефи ,за тип "То".Там "то" мейби ще дефекира право,а ще уринира клекнало.

Крокодилите пак са се наредили да плюят ! БЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯ Я НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА ! ПАДЕНИЕ !

A ти кокошките да ти изям ли искаш

по грозен от този дърт VAMPIR едва ли ще се роди

ако си махне грима и си я вържете в двора няма да смея да ви ловя кокошките

Написах коментар и в държавата със свободата на словото не е поместен. Ще пробвам по друг начин. "...работим в дух на правоприемство, в частта за правосъдие информирах колегите за това как е протекло изслушването ми в Европейския парламент, каза тя." В духа на правоприемство г-жа Цецка обещала в ЕП да подпишем Конвенцията; А м-рът на МВР обещал да приемем повече бежанци от Гърция и Италия. Как Началниците да не обичат правоприемниците и да не ги целуват по тиквите?!

Гнусно създание е това на снимката. Като цялата продажна гербаджийска шайка.

Сладурана. И тя ще ръководи европейската прокуратура вероятно. Тези от Герб нормални ли са или?

Слава, слава, да живей, България с всичките правителства на бат' Бойко е начело на Европа! С единият крак сме в Шенген, с другия - в еврозоната, а по средата е страшната действителност, като Спартак и един тракийски воин-умрял! Ма той умрял, мааааа!

Кагато говорите за това нещо на снимката трябва да използвате 3 л. ед. ч., защото то е едно от първите ни Х-полови. Само, че съм объркан. Не зная дали не е някое интерсексуално, защото те можели по желание да бъдат както безполови, така и да приминават към един от известните ни традиционни полове по желание. Също не известно как трябва да й бъде името едно Цеце, една Цецка или един Цец. Моля наведете порядък в мислите ми какво е това от снимката.

Поради неизвестния й пол, не мога да определя дали това от снимката е плашипутарник, плашиуйник или баба Яга за децата.

И трите в едно.

Дреме ми на к.ра кога щяла да заработи евроклатикурата .....Айде,наздраве!

Подвижна реклама на третия пол. Тя затова и толкова се напъва за подписване на Истанбулската конвенция. може ли това нещо да е депутат, председател на НС, а сега някакъв министър? Поредното падение в жалката ни страна.

къв е тоя гнусен траверс, изпълзял от рабфака?!

Европейската прокуратура ще заработи от 2021-ва година,докато нашата никога няма да заработи!!! За Съдебната система няма да говоря,че трябва да повърна...

уджАС! МААНАХА КУНЕВИЦА, ПУСНАХА ТАЗИ ДА ПЛАШИ ДЕЦАТА! НА ОРАТА! ТАКА Е КАТО НЕМАМЕ ПРОКУРАТУРА, ПОЛИЦИЯ, СЪД, ЗАКОН И ДЪРЖАВА....

ТЕТКО,а Българската прокуратура кога ще заработи,та да ви прибере всичките от ГЕРБ на топличко?????

Не се съмнявам , че Борисов , Цветанов , Делян Добрев , Московски и особено Томито Дончев ще бъдете първи Цецке като нейни клиенти!Стягайте се , защото тогава ще управляват враговете Ви!

Не се знае кои ще са живи от тия до тогава, все пак в мафията нещата са други

А, докато заработи тази прокуратура лудите /мутрите / ще се налудуват здраво за да ви финансират на по-късен етап, когато вече стане напечено за самите тях ! Честит Ви пусков срок, дано да не закъснеете !

Това е едно от първите ни третополови дами в правителствата. Мин.- председателят ни също и третополово.

За Боко Тъпото не съм сигурна дали е третополов или безполов? Но със сигурност цялото му описание се заключава в три думи - торба с лайна.

Помните ли филма с Дъстин Хофман "Тутси" ?

А помните ли филма ,оная сага от 80-те "И-Ти" ? Та и тия са същите. Мязат ачик кат паднали от некоя развалена летяща паница ...

Надай се на семсилък от умрел бик! И повече да ни ми шлянкотете за граничарката със оградата,цецка е номер първи!

Не я показвайте преди 23 ч. , че децата ще сънуват кошмари.

Пу пу пу, изкарахте ми акъла! Няма да заспя сега!

Нас не ни е много грижа за поредната измислена прокуратура, поредната европейска бюрокрация където стотици "наши" хора ще получават на месец толкова, колкото другите хора за 10 години. Ние си мечтаем за едно бъдеще ( дано да е близко!), когато ще започне работа Европейския Народен Съд, и всички еврочиновници ще си получат заслуженото.

даи боже...

Абе хора, това да не е 3-тия п_л

Дано да заработи та да ви вкарат в панделата.

Моето синче, Пееф, няма да позволи това.

Тая Цачка----мяза на хомеопатичен пургатив!:))))).... ......само я погледнеш----и вече си се насрал от отвращение!:))))))))

а,само си помисли,че можеше да стане президент...