Полугола жена нарече чешкия президент ”уличница на Путин”

Полугола активистка на протестното движение Фемен посрещна чешкия президент Милош Земан, когато той отиде да гласува в първия ден на президентските избори.

Обратно в новината

Коментари - Полугола жена нарече чешкия президент ”уличница на Путин” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците дават огромни ресурси да овладеят властта в освободените страни от бившия източен блок и да ги подчинят на Москва.И хибридната война няма да им помогне.

няма ли представителки на това движение ФЕМЕН,да се хвърли пред нашия президент и му извика в очите,че е мъжка секретарка на Нинова .

а полуголата знаела ли кой е този Путин

не е знаела че е обратен

Полугола жена нарече чешкия президент уличница. Ха такова нахалство и наглост. Да погледне себе си. А и ми омръзна от мръсно бельо и немито тяло.

Полуголата феминистка имала нездрав блясък в очите и плямпотела на лош английски. След задържането е отпратена в психиатричен диспансер

Не мога да разбера защо някои се показват я голи, я полуголи. Че това е "Голям" протест. Всеки го може. Това означава ли че нудистите протестират? Голи хора на улицата не означава ли нарушаване на морала, особено на деца.

Изкефи ме лафа "ЧЛЕН" на ФЕМЕН! Мухахахахахахах!

Голяма новост. СМРАД отразява мнението на уличница.

Полугола хазарска чифутка от Киевския Вермахт

уличница на монголоидния чифут

Просто рашките даржат компромат за него и го командват

Горките САЩ - едно време какви дисиденти имаха: Сахаров - създател на водородна бомба и убеден човеколюбец, Солженицин - голям писател, хуманист и антисемит от класа, В. Хавел - истински демократ и активен поддръжник на американските бомбардировки на Белград,Л. Валенса - работнически трибун, утроил живото си тегло след като дойде на власт... А сега - алкохолизирани, наркоманизирани украински порститутки

Ех, колегите на Валенса от корабостроителницата в Гданск сега са безработни голтаци, самата корабостроителница удари отдавна кепенците, Валенса се оказа доносник на полицията, но - като го гледат какъв е розовобузест и преуспял бившите корабостроители могат и да не вечерят например.

Да не пропусна и югославския дисидент и демкрат Милован Джилас, който преди собственоръчно да застреля някакъв нещастен селянин изрекъл милостиво: Отвори уста, Влаховичу, да ти не повредим зубе!

Па тиа "Фемен" са проститутки или уличници на фашиста Сорос!

нЕ, мъжете са ги отсвирили и от злоба и липса на ......... стават такива. Хормонален дисбаланс.

я и там има луди

На чешкия президент се приписват следните думи Държава, в която ловуването без ловен билет строго се наказва, но преминаването на държавната граница без лични документи остава ненаказано, може спокойно да се каже, че такава държава се управлява от идиоти.

седемдесет и три годишният земан... не е нужно да се пише нищо повече!

Некаква гола уличница-няма какво да се коментира повече!

некакав малогабаритен травестит нема какво да се коментира

Доналд Тръмп - 71 год.

а ми то е ясно!

защо бе лигавник , баи Tошо да не би да не се справяше, такива профсъюзни деятели като тебе бяха регистрирани в белене

Бивш депутат от Плевен с индианското име - Пикаещия във фонтани, нали каза - "Тишината в спалнята води до лудост при жените !" :)) И те така ....................... !!!

А уличницата на Меркел от Банкя???

на тебе кой ти каза че Мерлел не е също уличница на путин !?

Добре че не е била Цецка, човека можеше да получи инфаркт и да не може да участва в изборите по технически причини

хаха-това нормална жена не може да го направи олеле по-цици и да вика уличница на Президента.

Сорос плаща много. Ако некой си разпори ануса на площада, ще обири голямата награда

Ха-ха-ха.....докъде се докараха горките еуропейци....САМО полуголи (явно какви жени) да протестират! Боже, как ли ги гледат със снисхождение всички останали нормални хора????

Те резняците, които наводняват Европа много ще се зарадвад на една ФЕМЕН-ка. Да внимаваш какво си пожелаваш.

защо не иде да го направи тоя номер в Турция или Саудитска Арабия? И те ли са руски подлоги само защото имат търговия с руснаците?

Чехите си знаят интереса и пак ще го изберат.

Точно защото си знаят интереса няма да го изберат.

За Бочку, само канграчулейшън.

Той е севлиювска кучка.

А ПусиРайът ще му правят ли пърформънс?

"Фемен" ,това са най-разюзданите кучки на Сорос ! Даже нашите соросоидни проститутки не се разголват така..

Да здрааааствует Путин- мъъъй же не люди..

Това е положението: Когато един политик е родолюбец се бори да защити държавата и народа си от нахлуващите орди, когато защитава икономическите итереси на родината си върху този политик се изливат тонове помия. Той бива нарочен за "популист", "руска уличница", "пияница", " СЪМНЕНИЯ за корупция".... А когато е подлога, оооо той е "велик политик", "демократ", "смел реформатор"... Не според истината и правдата съдят някои, а според изгодата си.

"президента, известен с проруските, прокитайските и антиимигрантските си позиции." Така че как го е нарекла разголената в случая е маловажно, тя само е заострила вниманието на обществеността!

А пък на нашия президент му се хвърли една бразилка, но беше интелигента и симпатична, а пък и той само как излезе от ситуацията, направо се изкефих.:)

Путин и неговите олигарси и назначени бизнесмени са ИЗКУПИЛИ ЧЕШКАТА Икономика.Всичко което НОСИ ПАРИ в ПРАГА (барове пъбове кръчми публични домове хотели таксита стрип клубове игрални зали казина)и Карло Вивари е собственост на руснаци и подставени чешки лица .ПРАГА е топ целогодишна секс дестинация

То щото ние сме цъфнали и вързали, та на чехите в канчето заничаш. То нали в България всичко е собственост на българите, или кво? Колкото и да изопачаваш истината, наши сънародници ходят там да бачкат, а в българи чехи не идват(освен някой друг директор на ЧЕЗ)

баровете и публичните домове руски, а напредналата чешка индустрия на 100 % немска, ама кой каквото може това прави едните инжинери, другите престъпници и курви това е истината колкото и да се пънете !?

а чехите са мъдър и интелигентен народ. Браво на чехите!

Тази полугола жена винаги казва за пари неща и на Макрон и на Мей ! Тя е Украинска Проститутка заедно с още две се събличат и правят золуми ! Всеки си изкарва парите както може , тези по този начин ! Ако им платят и Борисов могат да нарекат с нещо ! Нищо ново , пуси райт бяха същите , печелеха луди пари за извращенство !

"президента, известен с проруските, прокитайските и антиимигрантските си позиции." Поне по президенти да превъзхождаме чехите!

Тя е една Тъпа Укра избягала от порно снимки ! Такива трябва да се избиват на място , заедно с Укропския Посралник !

Иване, ако не си се объркал, нищо не съм писал за нея, а за президента на Чехия!

е агитка от украински откачени и незадоволени феминистки. какво може да се очаква от подобни грозотии, щото по снимките са точно такива - същински кикимори.

Добре бе, ДИР! За протест срещу Земан по цици веднага съобщавате! Що не съобщите за оня укърка, дето протестира тотално разголена против Параша, Путин и Тръмп? Вярно, че не е за гледане, щото 2 пъти колкото Искрето Фидосова, но си е гол протест!

Ето една истинска европейка, приела безусловно евроатлантическите ценности посочи истинската същност на претендента.

СЕГА МНОГО Е АКТУАЛНО В ЕВРОПА ДА СИ ПОЛУГОЛА УЛИЧНИЦА. ВСИЧКИ МЕДИИ ПРЕДАВАТ ТОВА, КОЕТО КАЗВАШ.

"Земан е уличница на Путин", казала уличницата.

За какво се борят "активистките" от Фемен? Струва ми се, на първо място за психиатрично освидетелстване.

ТРудно може да ме свържат с Путя, ама нямам нищо против от една ,,атака,,.

...Най-много да те вдигне.

Докъде я докараха в Европа - политиката и медийното пространство да се определят от полуголи жени ...

Поне да са изцяло голи!

Някои е по - добре да си останат напълно облечени. Още по - добре - с кожуси и ушанки.