Русия унищожила склад с дронове в Сирия

Руските сили в Сирия са унищожили цех за сглобяване и складиране на безпилотни летателни апарати на бунтовниците в провинция Идлиб.

Обратно в новината

Коментари - Русия унищожила склад с дронове в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да пожелаем и на Щерефци дар. От Краснодар!

шегувам се, от "Краснопол".

Не бих казал, че успехите са блестящи. За толкова години руската армия се улежа и поохрани. За много е и добро средство за забогатяване. Вместо непрекъсната да тренират като американците, те изядоха доста пердах от неграмотните войници от 15 век. Стягайте се и си върнете формата, иначе нарушавата баланса.

Весь склад без остатка.

Според теб дрон за 50$ колко товар носи и колко му е обхвата бе умнико? Освен това, руснаците казаха , че дроновете са ръчна изработка. Проблема не е в изработката а в навигацията. Ма ти де да го знаеш това?

"Това съобщи пресслужбата на министерството на отбраната в Москва, предаде ТАСС." Някой би ли ми казал защо трябва да вярвам на ТАСС. Агенцията, световноизвестна с лъжите и дезинформациите си?

вероятно защото тассссс е гласът на отдавна мъртвият ссср! глас от отвъдното!

Акция ВЪЗМЕЗДИЕ. Русия вече започна да действа като Израел и САЩ. БРАВО!

И какво , гръмнаха склада за стафиди ?!

Браво на Русия.

Новината, преведена на нормален език може да се чете така: Руснаците изхарчиха $40000 за да съборят къща, в която някакви чалмалии държали 3-4 дрона, закупени от Алиекспрес. Руските военно-комични сили - най-комичните и най-военните в света.

може и так ,даже вдигни сумата че 40 хиляди много несериозно изглежда

Ама като го направят същото хамерите коментара звучи така- свободолюбивите, демократични и честни амариканци не се поколебаха да използват оръжия за 10- ки хиляди $ а да победи демокрацията .

Ха ха ха...орките бяха "заключили" небето над Сирия вече два пъти. После криха и лъгаха по болшевишки(никой не е изненадан) Такава е и цялата прехвалена рашанска армия -допотопна и бутафорна. Ако някой даде на босите арабухи модерно оръжие, противосамолетни ракети, те до сега щяха да смачкат пияните руснаци.

Америка не крие , че ,,умерената ,,опозиция УСВОЯВА СРЕДСТВА ПО ТЕХНИ ПРОГРАМИ....Така се въвеждали цифрови технологии ,които повдигали ,,жизненото равнище,, ....на донорите.

Нашименту, бнейбритски педераст, пак ли триеш бе, мавърски чифут?

От всички служби,единствената която работи в руската армия е информационната.Другите не знаят къде са.

иди в СИРИЯ и ще ги видиш другите къде са

Голема работа са това рашите.С един удар и немедленно,кога откриха склада за монтирането на дроновете,кога го улучиха с един снаряд,кога избиха пак с един удар терористите нападнали базата им.А при всеки атентат в руски градове само след ден -два и терористите са избити или изловени.Абе моментални успехи.Кво си мислите вие,със мечката ще си играете.Ама имам едно въпросче:Що не е свършила войнато още в Сирия,бе?Нали има вече победители?Абе почвам да си мисля,че руснаците са особен вид човеци.Печелят винаги и когато губят винаги.

ама недей да мислиш , не го можеш остави това на другите

"Публикувано във факти.бг: Русия намекна, че въоръжените сили на Съединените американски щати може би имат пръст в атаката с дронове срещу руски бази в Сирия, съобщи РИА Новости, позовавайки се на руското военно ведомство. " После ударии склад, където ребелите сглобявали дронове :)

е ти китайци ли очакваш да ги сглобяват в тоя склад . или да ги произвеждат . а за намесата на Тръмп - не вервай , той няма нищо общо с Сирия , така че спи си спокойно

ейу, пендер, айде да замлъкнеш - не виждаш ли, че си единствената кукувица?

ГЛЕДАХ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ОТ УДАРИТЕ .... КРАВАРИТЕ НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ СГЛОБЯТ ТРУПОВЕТЕ НА УБИТИТЕ СИ ВОЙНИЦИ :)))

Рейтинга на товарищ Пичин вече е 174% и се покачва!

Русия е най-големия агресор в човешката история !

Дсб-р, е затова никога няма да надхвърлитр 2 процента озбираемост.Защото за вас не е важно дали е черно или бяло,а какво ви се казва.

А драгалевскиямангал си е драгалевскимангал...без изменения...трайна тенденция.

ДТЕБ

хамериканците?

а кто плаща за воината на путин руски народ-ние какво печели от военна слава на путин с наши пари

Ние печелим от Еропредседателство. Пак сме най-бедни и корумпирани, с най-висока смъртност и ниска раждаемост ... и т.н.

благодарение на такива путлеристи като мен.

Пак сме най-бедни и корумпирани, ама МРЗ в България е двойно по-голяма от тази в Русия, по отношение на корупцията сме пълни дилетанти, нямаме нито нефт, нито газ! А там целият добив се краде! За последните 2 години е откраднат и изнесен в чужбина цял едногодишен БВП на страната! Кражба с Космически размах и размери! БВП-то на България за 30 години! Евала на братушките!

ето и нова инфf автобусат с бунтовници е бил авт. с цивилни, а склада е за килими на частен производител 2 беамислени атаки без доказ.за ефикастност путин пак се излага

Глупак! Ако Сорос знае на какви шушумиги снасят от парите му, би се гръмнал на минутата!

За Сорос незнам, но вас ви изостави дори и питерската тролеферма. Толкова сте накдърни.

В руската преса проникнаха информации, че дроновете за бунтовниците и джихадистите са доставени от Украйна. Също така украински източник е информирал руската страна за предстоящото нападение на бунтовниците. И резултатът е ясен-дроновете са неутрализирани. Най-недоволни са американците.

Ударът на руснаците е страхотен. Хамериканците са ошашавени ...

Има ли едно еднико доказателство какво са ударили?

Само да не пипа наште складове и мазета с туршия и кисело зеле, чее...

на днешният ден , 13 януари 1991г., за да не допуснат независимостта на литва, руски войски с танкове атакуват телевизията във вилнюс. убиват 11 души!

Високоточен артилерийски снаряд Краснопол. За 1 минута и точка на американските джихадисти. Така ще е и с всичките им измекяри по света и в България

руско мекере, яко се дере.

Искаш да сложиш "точка" на българи? Такива сте всички долни руски мекерета и национални предатели. Мястото ви е в панделата, а там бай Ставри да ви точкува всеки ден.

хубаво не са изпуснали Литва, ами защо изпуснаха Грузия, Украйна, Казахстан и другите губернии/републики/?!

Тук пропуск няма да имат

Бре, как се сети само! Но, за Северна Ирландия не се сещаш, а? Само през 1991г жертвите на конфликта са 96. За периода 1969г до 2010г общо жертвите са 3568 по официални данни. Нали англичаните са великите демократи? Или само на руснаците жертвите са престъпление? А, да ти припомня ли, че между 1920-1939г Вилнюс е окупиран от поляците. Тия, дето все се пишат жертви на Русия. Аре по-полека с международната политика и целенасоченото подбиране на факти, щото интернет е лесно достъпен и всичко се проверява много бързо.

сто ми унистожите играчките дето дядо мраз ми ги донесе беееееееееееее! сега трябва пак с калашников и рпг да си играя!!!

искаме да бягаме от русската мизерия тука от фалшивата пропаганда на милярдера от кгб путин тук тои ни омразна ,моля вземате си го в балгария чтом ви е лубимец

аа, не! тия на които е любимец нямат къде да го подслонят, щото са некадърни голтаци, а ние нормалните хора не искаме!

паропагандата на путин биват опровергавани от повечето руски медии за предизборната лагжа на путин. снимката не е от на сателит ,а достапа до тези раиони е невазможен вече и в русия се смеят на детските фалшификации на вечня президент от москва

каквито и да ги бълвочиш "свободната сирийска армия" е на кучето в гъза, защото лесбо-педалския "демократичен свят" няма ВОИНИ!

На мен едно нещо не ми е ясно. Какво общо има оралното сране н= на всичките тия гейове на хранилка при Козяк, с новината че руснаците убиват терористи? Цитирам: Руските спецчасти открили къде е базата на терористите край западната граница и ударът бил нанесен, когато те се прекачвали на микробус. Всички били убити на място. Та какво общо има словесната диария на еврогейовете, с новината, а?

ама ти си медиен руски прач ва, или си ебл...ата козат на путин

Като чета коментарите разбирам, че има много болни хора! Имам предвид русофилите пишещи във форума, наричайки пияндурниците рашани братя и братушки! Русофилството е неизлечимо тежко психическо състояние, определението е дадено от един виден политолог. Да се чудиш няма ли здрави хора, които да постват във форума?

В потвърждение на изложеното, ето какво е написал един от цялата "редица с неправилни черепи": Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! ................... Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. ................... Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее руский бог!" Петко Р. Славейков P.S. Изразът "редица с неправилни черепи" е цитат от филма на Михаил Ром "Обикновен фашизъм"

Българския продажен европедал си е чиста проба еврофекал...Жалко но факт за всички продажни отрепки козяци.

нормално изказване за ру-сифилистичен ленинизам на бг козяк

А да и да не забравяме, че малоумните педераси хамериканци за последните 5 години не са убили и едно Джихади Джо! Дори техния човек Ал Багдади, който пуснаха от гуантанамо и който си разменяше френски целувки с говното Маккейн, го убиваха минимум 20 пъти!!!

Така е. Това е истина.

Абсолютно точно!

Рашаните до вчера разправяха, че са победили тотално ИДИЛ. Да се чуди човек, кой вярва изобщо на руските пропаганди и лъжи! Като изтрезнеят и разберат, че са съборили склад за играчки и какво ли ще разказват след това.

ИДИЛ до голяма степен да, с изключение на някои по-малки територии по границите с Ирак и Йордания. Но другата призната терористична групировка, Ал-Нусра, бивш клон на Ал Кайда, все още владее големи територии. Самата Ал-Нусра не участва в споменатото споразумение за деескалация, което включва други умерени и някои ислямистки опозиции. Но при определени атаки тези спонсорирани от Запада опозиции кооперират с Ал-Нусра, както вероятно е станало в случая и оттам имат пари за оръжия. И разбира се по западните медии се стараят да изглежда все едно сирийската армия нарушава примирието (настъплението към Идлиб), без да се споменава всеобщото присъствие на АлНусра в райони на умерената опозиция.

Тези въшляри братушките и в Афганистан все нещо унищожаваха, многократно побеждаваха, непрекъснато освобождаваха... а всъщност си отидоха наведени, след като ги наеваха, те си тръгнаха наевани. След това не беха толкоз велики, защото СССР им се разпадна. Бпатушки са, нека и на нас... да ни е хубаво!

Нали победихме...?!

Ама много лошото говори за вас другари, че вие дори и руските източници не четете! Няма нормален човек, който да вярва дори и на една дума, казана от пияниците.

Горките руснаци...твърдяха че дроновете са на кой ли не, а накрая св оказа, че са сглобявани под носа им...унищожили ги сас снаряд...ха.ха.ха

а не фабрика за производство на дронове. Влез в ria.ru и прочети новината в оригинал. Нащите журналя или не знаят руски или нарочно изопачават истината. По вероятно е второто.

Русия не може да опази Сибир, тръгнала в Сирия.

Сградата е досущ като склад за дронове. Или за фурми. Може и автогара да е било. А бе думнали са нещо, не може да се отрече.

Само да не уцелят Илиенци, че много дронове ще дадат фира.

Войната е лошо нещо. Войната срещу руснаци е още по-лошо нещо.

Не мога да разбера как бившето "магаре" Плевньо искаше да събира чета да върви в Украйна да се бие срещу Русия. Порошенко дори някакъв медал му даде. Не виждат ли с какво оръжие разполагат руснаците. А Парламента обяви Русия за наша национална заплаха с пълната подкрепа на ГЕРБ. Луда работа.

Фалшива новина

Как така фалшива ? Нали има видео за всеки да ги види ... Може би си бил там на място и знаеш. Добре. Няма проблеми.

А дано в групата да са били и няколко военни съветници.

Най-вероятно всички са били съветници, а сега трябва да си делкат девиците с амуджите.

Няма прошка! Браво! Отлично работят!

От снимката се вижда,че сградата с дроновете е съборетина в Татарли-София. А дроновете отдавна са изнесени от мангалите. То бива демагоги,но толкова глупаци не бива. С такава демагогия строихме комунизма и се видя кво стана: " Великия" СССР и Соца се скапаха от ЛЪЖИ и крадене!!!!!!!!!!1

Пиян си вече.

С квалитетна напитка може. По-добре, отколкото махмурлия от Боярищник