US дипломати се червят заради нецензурния език на Тръмп

Вече са налице реакции във Франция, Норвегия, Хаити и Ботсвана на изявленията на Тръмп за мигрантите, че пристигат от "мизерни дупки".

Обратно в новината

Коментари - US дипломати се червят заради нецензурния език на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прости му Боже! Бай Дончо не си пие хаповете и за това не е У-ред. Така е с много преди него краваре.

Така извършваното от 'демократите' в щатите е повече от това, за което Джулиан Асандж бе толкова критикуван, заплашван и преследван /има се в предвид изнасянето на непублични изказвания във Вашингтон сега и публикуваните преди солени преписки между американските дипломати и посолствата, предоставени на Уикилийкс от неизвестни, а не получилите публичност разстрели на журналисти и осведомители на обществеността/. Следователно общественото уведомяване извършено от Асандж е общоприета практика във Вашингтон, за което никой не отива в затвора поради което той също незабавно трябва да бъде освободен незабавно.

В такъв контекст този Гриво ще е добре първо да разясни от Париж, как не някакви новоизбрани за политици банкови фаворити като Тръмп и Макарона, а мастит френск дипломат от кариерата, се изказва относно любимия на всички правителства съюзник Израел, като за една малка л... страна.

така ще е . поздрав. да съм ти драскал по стените в далечното 2000 година . евала , вземаи си смях и сълзи обратно . твоят . вечен .

Добре де, до мy е.м., не е ли прав Тръмпи? Прав е! Хаити и Ботсвана са дупки на кенефa, факт.

Тръмп е абсурдно некомпетентен и тотално неадекватен за поста, който заема. Да не говорим за просташкия език и поведение.

първата вълна вече налице : влизане в щатите. втора вълна : кредитната ти карта . трета вълна - след като вече всичките сме със ай-фонизирано общество : паролата за влизане във акаунт. и сега - на бас , че съм прав : екип на седем-осъм след днешният шоу ще се види за един час изключен , "аут" от акаунтите си ... веселаколеда и дебели яйца ,велекденски от чичо HANS

когато казваш директно истината на хората те започват да те гледат на криво и с недоверие но когато ги лъжеш с измислени сладки приказки те ти се радват и те приемат с разбиране

ала-ало : средностатисческомият зрител на предаванията БТв ! Добер дошъл ,добри дошли , добра дошла ! нека да напомним следното : токущо не гледате зарад възбуждането сексуално или жиеене на нови одрежки Екатерина номер втора , а заради пъкленият план да се унищожи османската империя. не знаете ли ? нарича се гръцката концепция. да не гледате повече, нали ...

ужас тоя Тръмп само истини ръси че и намали данъците ,спря войните и безработицата ...това не е на добре ами и бащицата сорос ако пукне тая година ко щи прайм

дабе , дабе : средностатистически зрител БТв

пазарите полудяха и наляха седем трилиона долара само за година ...а обонмго по поръчка на сорос набута десет трилиона дълг само за войни и нищо друго

Писна ми от неграмотни "журналисти". Сhargé d'affaires - шеф, глава на дипломатическа мисия в дадена държава. Има точни БЪЛГАРСКИ думички. ИДИОТИ НЕГРАМОТНИ!

дядо мидрънка турском , аха , абе не програмирам турском нито циганском keyslot на машинката ми ? сега , хайде де , кажи де , аз ли си имам въпрос , Броблем , или Дедката ? Ах , повторното отхвърлетката ли ? май , пусни на родом език !

Пропуснал е да спомене и България, ама Винету им ходи по свирката и си мълчат.

парола на дедко и бабко съвсем : OKAY . Само че бебко и девко въвели перилната по свой детски говорен езиковия образец. май ,машинката отхвърли "авторизацията " ли ? обадим се на "омбудсманката" !

Ха, ха французите се притесниха, че скоро това определение ще се отнася и за тях.

Когато някой лъже за да се хареса на хората - всички му казват ех какъв добър дипломат и политик. Как да се нарече една мизерна дупка, може би не много красиво пространство, или боже би не изпъстрена с цветя вдлъбнатина, а може би отвор без изход! Ей - мизерната дупка си е мизерна дупка! И дипломатичните изказвания и префърцуненото двулично говорене, няма да превърнат кенефа в крем брюле!!!

България има ли поне от тези дупки? :))

Правилно са се обидили и норвежците. Кой норвежки гражданин от богата Норвегия ще емигрира при мизерните кравари.

Е който не вярва на Тръмп да се премести в Хаити.

Да, ще наричаме "мизерните дупки" с други по-красиви имена, но смисъла ще е същия .... нещо променя ли се в посланието?

Той дони да внимава че хаитяните кво вуду магии правят.....

Езика му е най-големия враг, но дали ще го разбере - хахаха

Очевидно че даже американският президент няма да бъде търпян ако каже истината на глас. Световните политици са се побъркали, изглежда те вярват че ако лъжат постоянно, то лъжите им ще станат реалноста. Какво време доживяхме - американския президент да бъде оплюван за дето е казал истината!!!

Ех, ако Тръмп се кандидатира за български министър-председател, ще го подкрепям.

Не щем мигранти. Прав е Тръмп, май-малко ни трябват мизерници от кол и въже. Който иска да им помага да става МИСИОНЕР, продаваш си имуществото тука за да можеш да си финансираш начинанието, заминаваш при тях в Азия и Африка, основаваш им приюти с парите си и им помагаш на воля колкото си искаш, може даже да им миеш краката и да им се подлагаш да те обогатят генно. А не без никой да те е упълномощявал да ги каниш тук, да се разпореждаш със земите ни като с бащиния и да ги натрисаш на обществото да съжителства с тях, да ги тъпри и хрантути. Прав е Тръмп, ако ще идват чужденци нека са от цивилизовани и развити страни, дето се вика ние да научим и вземем нещо от тях, но те не искат.

айде ,почнем .

Някой да почне да казва на американците нещата с истинските им имена. Вече излезе и в интернет пространството доклада на АНС-в момента белите в САЩ са подложени на тормоз и имат по-малко права от цветнокожите.

нека дане сме охлувци - наяве ! Тръмп казал ,така да последва. Май не си струва , Меркел си дреми , Берлускони с негово гадателки от Тунизия не еобективен , Путин си е такъв какъвто си е било - апаратшик , унгария има интересни моменти със справяне с швейцарската навалица на ипотеки , полша си дънив нещо вдуховно от Папата до едни неща преди 1000 години , австрия си има сега съвсем нова сценария , нека да прекратим тез брооелички до тук . ние , в ЕВРОПА , ако имаме обща идея , ако ... тогава ще ни потрябва не някой еколоз , не някой административничик за бежанци : ни потрябва един "визнес-..." такъв със ясна кауза , или ? ето , това си е въпрос . може да е в малкото , може да е в голямото - но поне да отстои каузата и да се направи успешен реформ. докато ние в РБ откъде на къде за цялото поколение , статистическо , преход ? абе , погледни навън ,наоколо ,къде ти си българката , българинът ? или да се мериш в това , дали повече думваш по турском , циганском , българском ? Пазарът и цената му се заинтересова ли оттова , дали ти си горд и т.н. , когато край одрасканото си "квачкаш" както ти си иде на ума , вместо да кажеш разбираемо : е , онова не ми хареса и имам друг планът ли ?

или , или . другото Ви върши системата UNIX . а UNIX се заинтересова от Вашето одъртяло дупе в кръчмата и Ваш реч , колкото магарето от морков . така че , гледай ти си твой , а не дей да ме потледнеш още веднъж , твой UNIX Keyslot .

Да свиквът. Аман от политкоректност и политкоректни мизерници от разни африкански дупки.

Най-накрая в ЦРУ си признаха, че в течение на няколко години са подслушвали телефона на Доналд Тръмп, но така и не могли да разберат, за какво изобщо говори този човек.

Може да мрази. Тръмпи, но той е пич и казва това което мисли и не го усуква. Не са ли африканците изпълзяли от дупки и слезнали от клона и искат големия комат защото са тъпи, неграмотни и прости.

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРЕДСТАВИТЕЛНИТЕ ПОЛИТИЦИ НА САЩ И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Здравейте, представителни политици Благодарим Ви, за възможността тук и сега да зададем основни за всеки човек въпроси. Какво е демокрация, какво е свобода. Демокрация и свобода има ли реално в САЩ и/или Европейския съюз. Неоспоримо е: Демокрация е - цялата власт и цялата реална информация, и цялата индивидуална отговорност в ръцете на всеки гражданин. Демокрация е - власт от и за гражданите тук и сега (всеки ден). Демокрация НЕ е - цялата власт и цялата реална информация, и целият капитал, и цялата лична безотговорност само в ръцете на шепа хора, а това е пълна диктатура - фашизъм. Неоспоримо е: "Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че трябва да го следвате, тогава знайте, че фашизмът не е минало, а настоящето Ви." Това е кратко и ясно определение за фашизъм, валидно за всеки човек, валидно за всеки човек без изключение. "Свободата при демокрацията НЕ е гарантирана, когато хората ТЪРПЯТ частната собственост до такава степен да се разрасне, че да СТАНЕ по-силна от самата демократична държава. Това е залегнало и в ОСНОВАТА на фашизма - да управлява ЧАСТНАТА собственост на правителството чрез ЕДИН вожд, една ГРУПА ("шепа") или власт на някаква ЧАСТНА клика." Франклин Делано Рузвелт - ЕДИНСТВЕНИЯТ американски президент, избиран повече от два пъти. Какво е демокрация и свобода. Демокрация и свобода има ли реално в САЩ и/или Европейския съюз. Ние настояваме за точно, ясно и кратко ваше определение на тези два кратки въпроса: 1. Какво е демокрация; 2. Какво е свобода. Ако не отговорите на тези въпроси, защо сте или желаете да сте - представителни политици. Кой в действителност представлявате Вие. Моля, погледнете около вас, кой е зад вас, там има само анонимни хартийки, хвърлени в "избирателната" урна-кошче, нали. Анонимните носят ли индивидуална отговорност за своите действия. Кой тогава е зад вас тук и сега. Анонимните, нали. Неоспоримо е, че АНОНИМНИТЕ, това е "ДЕМОКРАЦИЯ" и "СВОБОДА".

Проблемът основно е в това, че "демократичните" политически системи допускат избирането на държавни ръководители с психически отклонения. Жалка работа.

Представителната "демокрация" не е демокрация и това е факт, валиден за всеки човек, а сега какво...

а после се чудим защо фермата се превръща в гигантска лайнена дупка,а то било защото имат начело велик президент

... Tръмп - президент на Xаити! Bеднага!!!

Щатите. Босът привиква секретарката: - Миранда, работите при нас 3 години вече, вършите си задълженията през пръсти, грубо се държите с клиентите, псувате ги, даже и мен зад гърба ми. Ще се стегнете ли да почнете да работите като хората за мен! Тя: - Уволнете ме! Шефът: - Пак си знаете своето! Наясно съм, че сте тъмнокожа лесб*йка с еврейски произход.

А какво да кажем за статиите в европейските вестници, които започват винаги с "България, най-бедната страна в европейския съюз" !?

пич, идея си нямаш какво кошмарно и фекално място е хаити. наистина дъното под дъното! даже много любезен беше тръмп. защо трябва във всяка свинщина да намесвате България, без изобщо да има някакъв смисъл намесването й???!!!

аиде Tръмпито! пребии #европата!

....истината е СВЯТА, браво бай Дончо, третополовите нека да си смърдят!

От кога "shithole" се превежда "мизерна дупка"? Това, пречупено през призмата на "демокрацията" ли е? Аз пък предпочитам прямите и честни хора, които ти казват нещата в очите, а не се усмихват учтиво и ти забиват нож в гърба. Какво е по-добре? Да ти кажат оди си от дет си дошъл или да ти се усмихват и да ти дават напразни надежди и да ти обясняват колко са велики? А вместо да се засягат шитхолите да си стоят и да си оправят държавите. След като за България има визи, предполагам, че и ние сме в тази категория, но на Тръмп ще му кажа само едно - бях в Щатите, нямам намерение да се заселвам при Вас, не ми допада вашата култура и манталитет. Уважавам какво сте построили, хубаво е да се посети, дръжте си го но до там. Нямам намерение нито да наливам пари във вас нито да вземам.

МИЗЕРНИ ДУПКИ НЕ Е ТОЧЕН ПРЕВОД .... НЯМА ГО МИРИЗМАТА И ЦВЕТА НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ДУПКА ИЗКОПАНА В ЗЕМЯТА В КОЯТО СЕРАТ КАУБОИТЕ SHITHOLE :))

Да не е излъгъл Тръмп??? казва доста истини директно!!! Браво Тръмп!!!

Ама вярно ли се червят? Да не е от студа да са се позачервили? Гледай ти, гледай ти какви невинни, като ученички