Руски хакери се домогват до Сената на САЩ

Същите руски проправителствени хакери, които проникнаха в сървърите на Демократическата партия, разработват базата на шпионска кампания срещу Сената на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Руски хакери се домогват до Сената на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, тия лошички руски/китайски/и т.н. хакери... Хем изостанала страна - един телевизор не могат да направят като хората, хем все са в устата на някои като виновници, че са им разпломбирали за... щитата. От друга страна разкритите напоследък съществували от години дупки в интел процесорите в никакъв случай не са оставени от светите трибуквени агенции за да бъркат в зад... ния вход към данните на всички - съюзници, врагове - няма значение. Те там са ангелчета с ореолчета, крилца и арфи.

руските хакерки могат да се домогнат до мъдурите ми да ги погъделичкат ако искат

Искам да кажа на тези които се хилят, че президента Путин даже не ползва компютър, всички докуменети с които работи са на хартиен носител. И това е като мерки за сигурност, не от някаква прищявка.

ти си мал проблясъци ве

Мерси, поласкан съм.

Странно, как руските хакери се домогват ???като те вече са в сървера на Сената на САЩ . Нали те избраха Тръмп или помогнаха ! Следва да избирата сената а след това и губернаторите не само в САЩ НО И ВСИЧКИТЕ НЕПОСЛУШНИ СТРАНИ

Сноудън казва, че "няма къде да се скриеш", но нито дума за руски хакери, само за американски служби.На кого да вярва човек?

има си хас руските хакери да разкрият какво пише в емайлите на кандидатите за постове в САЩ! нали така истината ще излезе наяве, а това противоречи на евроатлантическите ценности. като в случая с Асандж, който изкара наяве, че американците подслушват даже Меркел. И вместо някой да се възмути от това, изведнъж самият Асандж се оказа на мушката като престъпник.

Искам да ви припомня как САЩ хванаха сина на руски депутат на някакви острови с 4 хил. или повече банкови карти в компютъра. И сега господина лежи в емрикански затвор. Интернет е измислен в САЩ и са малко по-напред, ако позволите(!), от другите. Не случайно руснаците си правт Linux дистрибуция за воените и махат всякякви Windows от компютрите. Нещо повече, знаят се и имената на руските хакери и оперативните които ги ръководят.

"Son of Russian Parliament member convicted in massive hacking, ID-theft scheme" Света на руските хакери може да се види тесен извън Русия.

Маша си купува компче, а с него работи Саша.

От тука разбрахме , че руснаците ползват компютъра като тефтерче, да си записват чуждите ПИН-кодове.

27 години + 14-сет в амеркански затвор по 38 от 40 обвинения - продължавайте да се смеете.

Сумати руснаци от Сколково работят и за Израелските подразделения на Мосад за Електроно Разузнаване службите КЕШЕТ и НЕВИОТ които се занимават със сбор на електрона информация подслушване и ровене в мрежата .Службата МАМАРИМ се занимава с хакерски атаки подривна дейност и шпионаж.В Литва близо до Белоруската граница се намира голям топ авангард Руски ХАКЕРСКИ център .А от този край е ЗЕТЯна ТРЪМП Джерад Кушнер(майка баща Белорусо-ЛИТОВЦИ)

Аз живея около 40 в Москва и ми е сефте да слушум че думата домогвам се исползва и в новите технологии! Как се домогват свалят се сутеените или пликчете или минет си искат

Явно не си никакъв българин, щом не знаеш значението на думата "домогвам" в българския език. Незнанието ти е типично за маскалските пияндурници. Присоили сте нещо, но го използвате не по предназначение. Типично за вас, крепостните.

Иванчо, този път урокът е безплатен. Чети, пък после се прави на българин. Разбираш ли думата "бЪлгарин"? Ударението е на Ъ! Ето ти тълкуване: Значение домогваш се, несв. и домогна се, св.; до какво/до кого. 1. С усилия, с много труд се опитвам да постигна нещо; стремя се. Домогвам се до добре платена служба. Домогваше се до министъра. 2. Успявам да постигна нещо с много труд, с усилия; добирам се. Домогнах се до тази работа. Забележи, неграмотний Иванушка: ДО КАКВО/до кого? В случая въпросът е ДО КАКВО? Отговорът е: ДО ИНФРМАЦИЯ/КОМПОРМАТ

явно хамерите взимат на работа само еврей знаещи гр-та ни

Хакерите са хакнали пощата на Брижит Макрон установили са че бабата всъщност е рептил от Орион и тайно праща ЗЛАТО кюлчета със совалки от космодрума във Френска Гвиана за звездната с-ма Бетелгойз

Аллооооуууу......."домогват" се до чужди булки! Що за език, що за "статии", що за "изводи", що за "данни".....бла-бла-бла....

Иванушка, стига си простял ! Разкрихме те! Путя че те "уволи", хахахаха!

Руският спецназ е открил местонахождението на диверсионната група, извършила нападението с дронове по НГ срещу базите Хмеймим и Тартус и я унищожили напълно. Също са открили и разрушили помещенията в които сглобявали дроновете и мините за тях. В двата случая използвали високоточни преносими ракетни комплекси "Краснопол".

нали говореха, че САЩ са им направили дроновете... или ти лъжеш или руската администрация

Хе-хе, че тоя лъже по нареждане на същата тая кремльовска администрация. Тук, в този т.нар. български сайт, поне 90% от представящите се за българи-путюроссолюбци използват VPN или директно, без да се крият дори(нали ДИР е россиянска собственост) пишат от Россия. Не, че няма и заблудени българи-путюфили.

Да се хванем на бас, ако не лъжа - да ти навра един тексаски мамул, нали си падаш по американските работи!? Мръсни продажни твари, къде се родихте, къде ядохте и пораснахте, изчадия!!? Малко е било Белене, трябвало е директно в Черно море!

ГОВЕДАРИТЕ СА ВИНАГИ ПРОСТИ ГОВЕДАРИ, ПАРДОН, КАУБОИ

Да де... но не забравяй, че в сатадата им освен крави, има и бикове. Хехе! Нали я знайш песновката: "Наша Маша заболела, захотела молоко..." и т.н.? Прости россиянски дебили.

Какво да очакваш от сенатори като Маккейн, лежал 8 години във Виетнамска помийна яма ? В главата му се разхождат бели, а даже и лилави плъхове

Хиля се с глас :)) То и лудостта има някакви граници, ама явно в говедарника и те липсват :))

страната на неогряаничените възможности. А раша си остава държавата на ограничените, но за сметка алкохолизирани степни примати.

Ба, то едни възможности, дет за 25 години, говедата един свестен самолет не могат да направят :)))

Кхм-кхм... Сам ли си в стаята като се хилиш ве? Сам?... Добре, стой там и не мърдай. Застани пред огледалото и не мърдай. Ей сегинка леличката ши дойди при теб. Добро, добро момче си ти!

Ем, какво да се домогват руските хакери до Сената? Америка е руска губерния и американският президент се номинира в Кремъл от Владимир Владимирович Путин, както всички много добре знаете. Сетне краварите само гласуват и одобряват руския кандидат за президент и вице. Ще гласуват за тях, къде ще идат. Иначе ще има руски бой с нагайката по краварската кратуна.

Аз мисля ,че е време да се намесят докторите-психолози !

Как да сменят???!! Ти си луд ли? Те след смяна на доктори ще направят масово самоубийство. Защото с здрави очи ще видят истина :)

Нека първо приключат с Гордия Европеец! Хихихихи!

Ей, вече не стига тоалетната хартия. Американската параноя от времето Труман ги тресе американците, а седнали да ми говорят как било в Русия.

параноя в сащ ама фирмата е японска а ако нещо е вярно не е параноя на путлеряско ще му излезе късмета накрая

Ще видите накрая тези зомбита ,как ще изключат интернета в говедарника !

В говедарника?! Неее, по-скоро ще изключат Раша от интернет-пространството. Не забравяй, че все пак, този интернет е благодарение на САЩ, въведен от САЩ и се контролира от САЩ, колкото и да ви е тъжно. Осномвните сървъри са в САЩ, а не при Путю.

Кво чакаш от подмолна нация, която само знае да руши и нищо не е направила за човечеството !!!

Ти какво точно направи за човечеството , освен да намираш работа за преч.станции през нужника си ?

Че ти къде прочете канадеца да е россиянин ве?

смотаните трапери у лево - при бобрите

Руските хакери ще побъркат хамериканците

Рашките ги бива в много малко неща, например в заплашителното дрънкане на оръжия и хакерството

Путин продължава да скача на мотиката!Но и февруари наближава!Като му блокират трилионите награбено от Русия и неговите хора ще му теглят пулито!

ей пак ли избяга ве...аде идвай си че лошия санитар щъ спука...и Чингис хан от 7-ма стая ко знаеш как ти сее наточил....

За какво им е на руските хакери да стават сенатори? Нали назначиха президента на САЩ? Или нещо не е точно така?

Много хубаво и подробно обяснение ,само не се разбира как ги определиха , че са руснаци.Явно по сините очи.

Не бе, тези хакери беше с буденовка и червено знаме :)

Щом ги е видял Тренд майкро и ги е казал на Асошиейтед, пък тя е докладвала на БТА значи наистина са ги заковали.Знаех ,че Руснаците са виновни за изгрева, залеза, брекзита, Пучдеомон и всичко до тук, но сега ще спим спокойно.

Бах му ма.... еххх тези руски хакери. Параноя на САЩ и ЕС уникална :DDD

Едно време братушките имаха лаф, който важи в момента с пълна сила - с техните камъни по техните глави!

И от кога тая българска поговорка стана на "братушките" ти? Или ти си маскал и става дума за братушките ти от Болгария?

Видях че лично Владимир Владимирович ги ръководи и задава идеологията на проникване хъхъъъъ знам ги аз...злодеи...искат да объркат мирните наивни честни сенатори и конгресменчета!

На САЩ вече им е неоходима армия психиатри ...

На параноиците в САЩ мога само да препоръчам да ползват пощенски гълъби, хартиен носител и пощальони.