Руските комунисти издигнаха агробизнесмен за президент

Руската комунистическа партия предприе изненадващ за мнозина ход, като регистрира богат 57-годишен агробизнесмен за кандидат-президент.

Обратно в новината

Коментари - Руските комунисти издигнаха агробизнесмен за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и те са се осъзнали класово като бсп, и ползват тяхния челен опит с пловдивския прасевъд ..

Интересно какво може да представи един председател на совхоз, пред един доказан в три мандата лидер?

А ще му одържавят ли бизнеса ако стане президент?

Питали Курнелия кво значи комунист,и знаете ли кво отговорила?

Тез га ще станат социалисти ве

Тоя е само за протокола. Путя вече е спечелил със 122%....И какъв комунист е тоя ? Истинският комунист е с каскет, куртка, цървули, патронче ракия в джоба и пуши Арда без филтър. Комунистът е символ да мизерия, селения, простотия, диващина и мирише на вкиснато, особено руско-българските комунасти, които са най-прости и деградирали !!!

Питай в Китай какво е комунист бе джурул

И да има нещо вярно в това ,което си написал ,то важи за периода преди 1990 г.Тон дадоха китайските комунисти и сега вече имаме комунизъм по китайски модел!Даже е странно ,че изобщо се премълчава това,че в Китай това е действащият държавен модел,водещата идеология е марксистката с добавките на Ленин,Мао Цзе Дун и Дън Сяо Пин.Говори се вече и за приноса на Си Цзин Пин.А в Русия държавният модел е капитализъм ,може би див капитализъм.Но руснаците са добри ученици- понякога бавно впрягат,но бързо яздят!Мисля,че и Канада е засегната от китайското влияние- казаха ми,че Ванкувър де факто е китайски град,че там командват китайците!

Китайското общество е изградено на коренно различни основи, отколкото европейските и предразполага то да се развива в посока комунизъм. И това е така от векове, много преди да са се родили Маркс, Енгелс или Ленин. Тяхното общество е силно втъкано и с това аз си обяснявам силната устойчивост на китайците към всякакви натоварвания. Те получават подкрепата и признанието на околните, така важни за човешката психика и мотивация. Ние европейците сме егомани и трудно можем да изградим истински комунизъм.

Може ли някой да преведе на български какво означава "гериатричен" имидж?

Гериатрията е наука за остаряването на индивида. От там гериатричен имидж е някакво нескопосано използуване на две думи от различен произход- имидж е английска дума- най просто обяснена това е как дадено нещо изглежда. Гериатричен имидж може с обикновени думи да се нарече стар образ- виждане- изглед.

Благодаря за пояснението!

Kомунистите разрушиха Pуската империя , после и Cъветския съюз така че и на Pуската федерация няма да простят . комунист = терор , изостаналост , развал и предателство

комунистите не са алчни те не искат да са богати те искат всичко :))) няма комунисти единствените комунисти бяха битълсите и децата цветя :))) политиците са там за власт а при комунистите - за цялата!!!

Ако този е комунист , тогава аз съм Бардак Обама.

на комунист вяра да нямаш , винаги ще те предаде

А пък капиталистите от Запад днес наляха в сметката на Кирил Домусчиев 100 МИЛИОНА евро! Хубаво е да се живее в България!

смешник

Както беше казал преди време другарят Путин..."Който ,не милее за СССР няма сърце ,а който иска въстановяването му няма разум "! Така и сега може да се каже ..Който не подкрепя другарят Грудинин няма сърце ,а който не подкрепи другарят Путин няма разум ! Много е сложна и опасна външно-политическата обстановка за Русия за да се правят точно сега експерименти и промени ! Руския народ е мъдър и ще избере другарят Путин за още 6 години и няма да рискува !

Пиши товарищ, пищи! Щото т. Попков всичко следи и знае! Един коментар да объркаш и ще усетиш как кожената палка на т. Попков продухва ауспуха на "арматата" ти...

Руската ЦИК съобщи, че е регистрирала Павел Грудинин, който управлява селскостопанска ферма край Москва, Че Путин отдавна е превърнал Русия в селскостопанска ферма.Така че другарят Грудинин може да бъде само агроном на Императора.

Няма комунизъм щом става въпрос за власт и пари. Нали така, другари?

Това е поредната повърня срещу Русия ! Вижте другарят Грудинин ,каква "селскостопанска ферма " край Москва управлява тук https://www.youtube.com/watch?v=q5_Bwglq-Wo

"Государство ничего не помогло, ничего"... На запад такива хора ги наричат... капиталисти, а на изток все в комунистическите партии попадат...

Да живее руската комунистическа партия, която ще свали диктатора Путин от власт.

Какви комунисти, какви пет лева! Сталин беше ПОСЛЕДНИЯТ комунист на Земята ...

Сталин не беше комунист. Той комунистите ги разстрелваше и пращаше в Сибир. И ако можеше и маркс и енгелс щеше да разстреля, като всички останали които му съсипаха империята.

богати хора ??? Преди години показвах по едно тиви един комунист със собствен разкошен старинен замък, реставриран и модернизиран, а избирателите ???

А елитът на Герб от какво състои?

Герб, поне на думи, са антикомунисти, дясна партия и е нормално да стимулират забогатяването и да създават условия за това ???

Сега в Русия комунист, това е пе&ал-либерл-крадла. В Русия отсдавно няма комунисти. Специално този е отдавно трабва да бъде в затвора заедно с Навални.