Първан Симеонов: Туск ни каза много неща с ирония

Първан Симеонов е политолог, изпълнителен директор на „Галъп интернешънъл болкан“. Ето как вижда той старта на европредседателството у нас.

Обратно в новината

Коментари - Първан Симеонов: Туск ни каза много неща с ирония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мухоморковата тихомирка пак здраво симулира дискусии. Пази Боже!

Тоя мушморок за какъв се мисли, че ще ни обяснява нещо като на олигофрени?

Най-обичам такива умници като този да ми обясняват кой какво казал, какво точно искал да каже и какво означавало! Най-обичам тъпанари, лизачи и мижитурки да се опитват да ме правят на тъп. Да му имам и начина, по който се прехранва!

Изкуството да говориш много, без да кажеш нищо. Този милият и на училище за това е ходил и заплата за това взима. Бутафория, като всичко останало ...

първанчо много добре си подчартал устичката с тая брадичка бай хуи ще е доволен

Не му се вързвайте на това сукалче. Прочетете какво пише по въпроса Кеворкян, размаза Туск и евроизмамниците.Цестит Банго Васил на нашите весели сънародници.

В смисъл .... ..Галъп интернешънъл болкан с управител този Първан Симеонов са работили/работят поръчки за ГЕРБ ...и сега този Първан . ни Прехвалва ..правителството на ГЕРБ !? Ами Естествено е да е така , имат Финансов Интерес от това хвалене !Нали ?

Нищо ново не се е случило всеки западняк по успял говори за България така .Те се мислят че са над всички други .Идват със самочувствие.

....парване...парване, вярно си ...изпалнителен !!!

говорителя на бившя социолог на политбюро андреи раичев шеф на рускя шпионски галап интен.Първан Симеонов на снимката типичен социолог геи лизач на путин за ррубли

ПРОСТО....момче

и този празнодумец ще живее от простотията си. Много пораснаха, та и Туск и подобни седнаха да обсъждат. Ако искаше да каже нещо друго, щеше да го каже. Защо се намират такива недорасляци да оплюят всичко положително.

Та кое беше положителното?

Поредният гъзооблизвач на Байхуй!

С риск да шокирам мастития представител на поредната нпо-фекалка , голямото мнозинство Българи разбрахме посланието на Туск . А той само в едно изречение каза три много важни неща. Първо беше признанието , че сме преки потомци на древните Българи , наричани все още Траки. Това се знае от десетилетия и е удостоверено с няколко ДНК - анализа . Фигурира във всички авторитетни исторически енциклопедии , но отсъства в Българските учебници по история. Което си е пълно безумие , обяснимо с факта , че гореспоменатите пособия са финансирани от една друга нпо-групировка - зомбита срещу България . Гореспоменатите са пълни с брадати лъжи и открита антиБългарска пропаганда . Вторият факт логично следва първия - България е най-древната Държава на континента . Бих допълнил : и не само в Европа. Античните изследователи отдавна признаха , че нашата цивилизация е много преди египетската и шумерската . И този факт се игнорира от списващите учебници продажни едноклетъчни ... И така е от десетилетия . Остава въпросът , какви безродни еничари ни управляват . И по-важното : защо още ги търпим ?!!! П.С. Има ирония само във факта , че точно такива недоразумения като симеонов , плещят простотии и сеят заблуди . До време ще е !

Тук непрекъснато се оплакват, че през годините на прехода ни управлява мафия. Ама кой я създаде? Кой създаде отрядите на борците, които в първите години на прехода размахваха бухалки наляво и надясно? Кой създаде днешните капиталисти с куфарчета с пари? Сега една дебелогъзеста и нахална партийна лидерка ни заявява, че нейната партия единствена е загрижена за бедния народ и ще се бори за справедливост, а тъкмо тази партия създаде мафията. Какво лицемерие !

Веднага ги задавам: Това ли са промените, които очакваха хората? Правят ли управляващите нещо различно от онова, което не искахме? От които среди произлизат най-високопоставените от управляващата партия, техните биографии дават ли основание да им се доверим? Къде ги подкрепят - в страната или извън нея? Защо?

Абе ти от Марс ли си? Кой сьздал мутрите хаха! Изкуфял тъпак само и единстяено БСП са алтернатива точно на мутрите! Има една приказка - от дьржавният монопол по страшен е частният. А ако искаш биоматериал за мутри влез в модерните ни училища! Причината за наличието на мутри са такива като тебе.

Толкова сме мнителни, че дори когато говорят напълно добронамерено за нас, такива "умници" като този виждят някакава ирония.

тумба лумба-2 дни....и... 5 години гладни..честито..

Още един хрантутник изпълзя на светло.

PRUVCHO.................

Tози пък капут за какъв се мисли?!?...

Адвокат на Туск, разяснява какво е казал, че или Туск е говори неязно или ние 80% дебили не сме разбрали.

не вземе да направи едно проучване какво си мислим българите живеещи в България за политолози и социолози ? Е, тогава ще му повярвам.

Това е всъщност много добра идея и предложение - защо социолозите, например този не направят едно истинско и наистина представително социологическо изследване какво е доверието на българина в социолозите и политолозите в З България и кой ги спонсорира, как всъщност се прехранват! И тогава да излезнат и да коментират резултатите.

Докато АзБ спонсорира тях и такива като теб, нещата няма да се променят.

Kalin

По ми звучи като симпатизант или член на ГЕРБ отколкото на социолог.Туск наговори сумати приятни за ушите на някои хора неща но реално те нямат нищо общо с живота в момента у нас.Типичен пример е на улиците хиляди протестират а в медиите мъгла и мълчание.Властта като предвидлива диктатура замаза очите на полицията за да може чрез нея да потиска другите недоволни на улицата.Винаги в една диктатура полиция и армия са най добре обгрижвани.Без тях тя би рухнала на секундата.

С две думи - този за сетен път доказва, че е мишка, а не истински политолог или социолог. Като останалите...

Не е ли например най-естественото нещо на света един виден политолог например да знае и познава, да е изучил ГЕНЕЗИСА на политическите партии в България, КОЙ и КОИ, и КАК ТОЧНО ги създаде през годините. Да бъда съвсем конкретен, защото всички знаем колко хлъзгави като медузи със слуз са всички тези (те това го имат за ум и хитрост, за експертност) - защо например този не обясни кога, как и защо, и най-важното ОТ КОГО бе създадена ОПГ Д(П)С, тя законна и конституционна партия ли е и бе при създаването й, и изобщо партия ли е всъщност? С ... ИКОНОМИЧЕСКИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ, за които се оказва, че и този бил разбрал най-сетне? А ГЕРБ и Бойко Борисов? Тях пък кой, как и защо го създаде? И защо същите сега не създават, защо се отказаха да създадат нова, след като повече от очевидно и този им техен проект се амортизира и е към края си? Защо не искат, или по-точно какво точно ги спира? Защото очевадно не са ръководителите на ЕС? Ето, тези неща, които са наистина важни и определено интересуват и касаят всички и са от огромно значение тези упорито крият и бягат от коментари за тях. И защо? Защото са независими и не са платени ли?

А теб кой те създаде, кой те финансира, Америка за България ли е единствения ти спонсор ???

Защото и журналисти, и политолози, и коментатори в България редовно и отчаяно бягат като дявол от тамян от темата КАКВИ са конкретните икономически интереси на политиците и управляващите ни при вече безбройните факти и доказателства? И докога ще стоят така разкрачени като щрауси със заровенк глави, и не разбират ли, че вече всички им се смеят и подиграват и с това само доказват, че не да независими, а платени по различни схеми и начини?

Гигов ти ли си бе м-ршо.

Чета какви ги дрънка пак този, сещсм се за предишни негови коментари, например за ДПС и Доган, както и на един друг като този - Иван Кръстев и се питам тези политически коментатори дали някога и кога ще се престрашат да изплюят камъчето и да кажат най-важното и основното - че България е единствената в ЕС, където мафията откровено си има държава и доказателствата са безброй и навсякъде около нас, човек и дебил да е не може да не ги види, и без да е политолог! Или може би не ги виждат точно защото са такива? Защо този един път поне не обясни що е това мафия, тя сливане на организираната престъпност с ВЛАСТТА ли е или да, и каква е РЕАЛНАТА, а не имитираната форма на управление в държавата днес и през последните 45 + 29 години?

В България наистина цари пълен и очеваден абсурд и хаос, стихийно безсмислие и масово объркване на думи, понятия, ценности, и това разбира се не е случайно, а много дълго и съзнателно култивирано, но сега т.н. кукловоди явно са изпаднали в ступор и безизходица откъм идеи и са се хванали за европейските лидери и бюрократи като последно спасение! И лекетата им като този, Първан Симеонов, представящ се за политолог и изпълнителен директор на Галъп интернешънъл болкан продължават да работят в тази посока. Да дам един актуален пример. Този се представя като умен, ориентиран, обективен и компетентен, нали така, щом често го дава той на нас да ни обяснява какво виждаме и чуваме, какво се случва и как да го интерпретираме, значи (се) предполага, че той знае и разбира, а ние - не, тоест ме той е умен, а ние - не толкова, или сме дебили. Има много тъпи внушения и де факто само разобличаващи коментари на този назад във времето, но да видим един - само преди ден или два този при Цветана Ризова ни осветил с Великото си прозрение, че - цитирам - ДПС е в полуопозиция на управляващите - политически е в опозиция, но икономически е партньор, И ако господарите и спонсорите на този имаха малко повече акъл щяха веднага да му спрат парите, защото дори и този политолог в усилията си как да се изходи и звучи максимално достоверно без да каже очевидната истина всъщност призна, че в България мафията си има държава! И че няма демокрация к законност. Ако още някой не е разбрал, да поясня - попитайте го този дали политическа партия по закон може да има ... икономически интереси и как се нарича тази трайно установена в България симбиоза! Само това някой да го накара да поясни този експерт. Да поясни какви точно са икономическите интереси на ОПГ ДПС например (а и на ГЕРБ) и те законни ли са в управлението на държавата? Или офшорни... Защото я ми

Или да го преведа така, че дори и мекерета, ооопс полутолози и други -Ози като този да не могат да не разберат: Този вярва ли, например, СЛЕД КАТО и/или АКО НЕ ЗНАЕ, че е нормално милиционери и доносници като Цветан Цветанов или Гоце да притежават по 6 апартамента през тъщите си или спа-хотели и мезонети за милиони чрез отрочетата си, придобили ги САМО със законни доходи и действия? Или този, спонсора на ГЕРБ да стане голям бизнесмен след като е завършил ... сержантското училище и е минал стаж като охранител и в СИК. И като споменах СИЛ нали знаете каква е асоциацията, която веднага всеки прави, политолог Първан?

с брадичка на тов.Ленин...

zeddd

Айде сега, под вола теле намерихме...

Докато има 80 % този кап.т ще ни го показват.

Рядко противна личност. Като го мерна по някой канал веднага превключвам.

Дир.бг. ,пак започнахте с вашите рекламни,комерсиални трикчета!Какъв "политолог е този ПърванСимеонов и какъв обществен фактор е " Галъп интернешънъл болкан. ????? Това,че има гръмко име не я прави някакъв фактор,а този Първанчо е едно мижаво и бледичко нейно творение,ръсещо простотии! -"Не на последно място кабинетът сега се възползва от две неща едното е по-добрата конюнктура в икономиката, а другото е, че не се очертава някаква генерална алтернатива." Ало,ало,за каква конюктура в икономиката бръщолеви този "специалист"? Каква икономика бе хонзи? -"Всъщност, можем да посочим такъв,(ставаше въпрос за харизматична личност), но той се чуди и мае и не е активен, визирам Слави." Самото обявяване на учиндолският шоумен за някаква политическа алтернатива ,говори за неговата некомпетентност,неориентираност,неграмотност и бездарие! Щом според неговият чалгарски манталитет "шоуменът" е една общонародна харизматична личност,то и цялатаГалъп интернешънъл болкан " е една чалга !!!!!!

А аз се чудя как може да се прави политология и социология с 2-3 милиона грамотно население пръснато в цялата страна. Та това е един квартал на голям западен град. Има ли някой който все още не знае къде се намират трол фермите у нас... Основен развъдник са точно тези компании.

Туск тегли на герберастите по една майна, ама те не се усетиха и даже му ръкопляскаха.

Това обаче не попречи предимно изповядващото герберизва съслоние да се подмокри.

Та, какво всъщност ни каза този политолог? Някой от Дир.бг се опитва да направи реклама на едно празнословещо момче...

ууу добре че беше този грозен соросоид да ми каже какво е казал някои, че иначе еи тъи непросветен щях да затворя очи. боклуците си генерират глупости нон-стоп (за това им плаща сорос) ама защо медиите трябва да ни ги набиват в очите постоянно

Как се предполага да чета или коментирам, като рекламата покрива целият ми екран?

ТОЙ каза: и да мрънкате и да не мрънкате, всички сте пе -де- ра-си!!!

казало полското американско мекере? До там ли сме се докарали, че една полска свиня да ни поучава? "Туск ни каза много неща с ирония". Да си завре ирониятя в з............., и "политолога" също!

Аферим, че се намери Герберастка подлога да ни разкрие какво е искал да каже "онзи-политик-дето-го-отзоваха-от-собствената-му-държава"

Напълно в стила на ГЕРБ,да прави шоу за делови събития или по смисъла на фразата"Хляб и зрелища".

Това, че Туск е научил няколко факта от българската история и ги каза на български, е похвално. Благодарим. Но нашите медии, както винаги, пресоляват манджата. Още малко, ще го предложат за канонизиране. Поляците никога не са ни уважавали, за тях ние сме аборигени и това не се е променило. С речта си на български Туск показа един жест на снизхождение, нищо друго.

Нека някой от близките му го посъветва да си пусне малко коса, че прилича на Пинокио. И да махне тази брада - изглежда все едно нещо му тече от устата. И като облича сако и риза и излиза да анализира публично, барем да беше турил и една вратовръзка! Хора, внимавайте малко как изглеждате, бе!

Боужкееей, "разкрил, какво бил казал едикой си". Все едно четем "Десет малки афроамериканчета" и търсим убиеца! Аман от тия провинциални, слугинажни конспирации! Идва високопоставен чиновник, държи се по протокол, а любезността е задължителна по протокол. По характер, явно, човекът е старателен, с чувство за хумор, добронамерен и ошлайфан за светски и политически разговори. Не е като впиянченото дърво Юнкер, искам да кажа. Помолва екипа си да напишат такава реч, че да се хареса на българската аудитория и да не е скучна. Хората сядат и я написват. При цялото ми уважение към Туск, а речта наистина беше СИМПАТИЧНА, с трогателно позоваване на Вазов, (това с глупавата роля на дивак в троновете, която игра три минути Бахаров беше тъпо), за един славянин е сравнително нормална задача да произнася друг славянски език, написан на листовете на латиница. Ако му дойде редът да чете на унгарците реч, тогава вече ще е трудна задача. Не знам как се е справил и с естонците преди това, езикът им също е ...специфичен. Българският език му се е сторил песен! Ноооо ние вече пети ден нищим "какво бил казал Туск, какво бил искал да каже Туск, какво НИ казал Туск"!!! Срамна работа...провинциална... Каза ни стихотворение от Вазов и го каза добре. Аре, стига вече!

на снимката, по какво е политолог.

"...една вдъхновяваща реч.." Пий си хаповете да не се гътнеш от вълнение!!!