Борисов: За Турция и Русия ще правим каквото ЕС реши

Държим на стриктно спазване на закона за свободата на медиите и действително се надявам турското правителство да ревизира отношението си към тях.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: За Турция и Русия ще правим каквото ЕС реши | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече официално стана ясно, че 250 депутата са просто едни търтеи, след като ЕС ще ни решава националните интереси.България официално няма нужда от парламент, дори ако го няма ще бъдат спестени доста пари.

Ako Шенген стане причина да се напълним с пришълци не ни трябва.

Отвратително и унизително за България изявление! Гнус ме е да го коментирам повече.

На холандеца му дай трева. Кво ще го водиш по падналата ограда, особено ако не си е взел дозата - хххааа

Кога най-после ще проумеят тъпите избирателите на тази подлога че този унищожава България! Поредния изрод който я продава само за да е на власт!

"Ашшш шъм шъгласен" - казал вожда и настъпил мотиката за пореден път.....

Давай да затваряме Външно министерство. Да спестим некой и друг милиард. Безмислено е

Чистенето на боклуците е по-ефтино...

Абсолютно неадекватно изказване, което за пореден път показва как управляващите и сегашното статукво ОБЕЗЛИЧАВАТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!

Разгледайте внимателно снимката! Аз виждам една широка раболепна усмивка на Борисов. Така се усмихва човек, който винаги е готов да изпълнява! Борисов не е нито Орбан, нито Ципрас. И никога няма да бъде!

Ние винаги сме солидарни! Тоест, послушни и изпълнителни! Без собствена позиция, без собствени интереси! Ние не сме нито Унгария, нито Чехия или Полша, още по-малко Гърция. Защото те си гледат националните интереси и затова ще просперират. Ние слушаме и изпълняваме, а резултатът е трагичен. Във всички сфери. Имали сме икономически растеж. Е,и? Та ние го имаме от много години.И какво от това? Хората да са го усетили? Кой и кога? Само тия, които са на власт и тия които са на държавна хранилка! Сега било важно да отчетем успешно европредседателство. И какво от това? За кого е важно? За Борисов и компания! А вътрешните ни проблеми кой и кога ще ги решава? Колко може да се чака?

За това изказване този е за затвора! Значи няма да се съгласуваме с ЕС, но да си гледаме най-вече нашия интерес, а ще правим каквото каже ЕС. Абе докато не се избесят всички агенти на чужди държави няма да се оправим. Това е!

Нещастна помиярска тиква ! Махай се по-бързо !

На всички им е ясно за санкциите ( в това число и тези,които ги наложили), че те не действат или действат в малка не решаваща степен, дори имат обратен ефект в много отрасли на Русия. Например, селско стопанство на Русия получи голям тласък и Русия сега е първа в света по производство на пшеница и др. зърнени храни, по производство на пилешко и задоволява себе си със свинско напълно.А ЕС сега брои загуби от санкциите, но не дават вид и на пук държат фасон и продължават да плашат Русия. Американски обективни политолози отбелязват,че икономика на Русия е много голяма за да бъде сериозно засегната от санкциите. Русия по обем на икономиката си заема 5-7 място в света според различни източници.

На всички им е ясно за санкциите ( в това число и тези,които ги наложили), че те не действат или действат в малка не решаваща степен, дори имат обратен ефект в много отрасли на Русия. Например, селско стопанство на Русия получи голям тласък и Русия сега е първа в света по производство на пшеница и др. зърнени храни, по производство на пилешко и задоволява себе си със свинско напълно.А ЕС сега брои загуби от санкциите, но не дават вид и на пук държат фасон и продължават да плашат Русия. Американски обективни политолози отбелязват,че икономика на Русия е много голяма за да бъде сериозно засегната от санкциите. Русия по обем на икономиката си заема 5-7 място в света според различни източници.

ние сме независими защото нищо не зависи от нас.

Г-н Борисов, нямате ли собствено мнение като министър-председател относно отношенията към Русия и Турция с което да защитите интересите на България? А ще чакате мнението на ЕС.Един истински лидер като Орбан не чака като Вас инструкции,а действа съгласно интересите на собствената си държава.Чуждопоклонничеството и безидейността са най-големите вреди на България.Господ да пази Родината ни!!!

Мутрите, ака не знаеш не са господин и никога и не са имали собствено мнение, защото са поставени лица.Те винаги са били мутри и умират ,като такива.

Борисов: За Турция и Русия ще правим каквото ЕС реши Послушко! Кефи се, докато ГО прекарват. Не всеки го умее. ПП: България има ли нужда от правителство?!

Ние сме свободни европейски граждани : Мирно , Свободно , Мирно , Свободно

Покрай ПреЦедателството и лозунгът му"Съединението прави силата",протестъри издигнали плакат"Корупцията прави силата". Френският "Фигаро"го е отразил.На момента.Подиграват се с БГ.Уви,с пълно право.

Боко, ти си най-вярното кирливо псе на ЕС,и затова българите сме най-бедния народ.На нас не ни трябват такива БЕЗГЛАСНИ БУКВИ КАТО ТЕБ!

Човека не е виновен... Гласа му просто отразява състоянието на територията, в която ни е съдено да живеем. В какво сме превърнати... Ако е президент на Германия дали няма да изглежда другояче? Такива са реалностите. Бананова република.

Къде са обединеите Патриоти а... Не били Патриоти а лъжливи МИШЛЕТА продали се за парче сиренце.

Ако ЕС реши да си теглиш ножа пред Народното събрание---ще го направиш ли, симитлийска гювендийо?:)))))))) ....а няма да е лошо!:)))))))

Каквото кажат"началниците"....това ще става.Толкова са празни и пошли напъните на Геройко да се прави на фактор,балкански дипломат и пр.екстри.Всъщност,ще се случва,казаното от"началниците".Поне нещо да беше научил от бай Тошо-все пак беше хитър и не дотам подчинен.

иМЕННО, ТЕ ДА СЕ РАЗБЕРАТ "НАЧАЛНИЦИТЕ..." Ехх, Орбане, Орбанеее...И ти ли така казваш на унгарците...

ердоган ни е баща

След като ЕС ще решава ...подавай си оставката ...няма полза от теб !

Колко струва цялата тази пародия за 6 месеца на България ?

Чеда мои, преди това председателство пусто, с което се посраха да се хвалят всички бг тъпанари, тоя дебел шопар от Банкя го публикуваха ибрикчиите от тоя сайт само 5-6 пъти, сега вече е страшно, през 1 час...Ужас!Остави това, ами веча ми махнаха и сериалите по ибрикчийските телевизии, само нашенскита тъпанари гледам, как се прегръщат и лигавят в устите с еврогейските си началници....МЪКАААААААААААААА...

Kalin

Прав е!Корупцията сме я преборили и впрегнали начело на властта.Така поне винаги ни е пред очите!Слушка чичковците от ЕС и козирува а си развява байрака у дома.

Тиквата си е тиква! Каквото кажат НАЧАЛНИЦИТЕ!!! Да се хване за хъба!

Преди да дойдат еврокърлежите Боко твърдеше, че нашият глас ще се чуе! Сега му се чу гласа: Ще слушкаме каквото ни кажат!

Държим на стриктно спазване на закона за свободата на медиите - ББ

Явно в Банкя растат Дебели Мекотели.

Това ми напомни за единстар виц. Директор пита работник: ''Колко е час?'' Работникът отговаря: ''Колкото кажеш ти, другарю началник.''

Да се чете: ''Колко е часа?'', извинете, за грешката : )

Дир.бг и Innovation Starter с конкурс за чиста журналистика... Вижте герберуните от гербарският сойт Дир.бг какво са написали?!Каква чиста журналистка от вас,бе подлоги смрадливи, вие ста най-жалките дръжки на микрофони,отврат сте отвсякъде, долни ибрикчии!! От сутрин до вечер лижете гъза на банкянският хпримат, нещастници!!

Санкции до дупка за сибиро-анадолските диваци. Тези никога няма да бъдат европейци.

Е ти па си голем европеец! Вчера си събу гюбрясалите цървули у прага на Европа , а днес си ебаси великия европеец. Ти си просто един миниевропеец у калната евронива с кофата в ръка и атакуваш еврозеленчуците!хахаха

Ово е виШа дипломация бре, кво сте гракнали?!;) При Ердоган въртолиш палачинката на едната страна и размахваш пръст на ЕС - колко е важна Турция и как ЕС е едно, анма Турция си ни едо г.за от векове. Към Путин даваш други сигнали - ми много ни е важна Русия за икономиката и пазарите и "санкциите не са хубаво нещо". Към Юнкер - шъ пра'им к'вото речеш, щото ни заговори за едни преприсъединителни фондове за Шенген. То влизането я стане, я не - ама фондовете са важни!;))

Бай Ганьо в европа .

Да те у ЕУРОПРЕДСЕДАТЕЛЯ. Цеко Гуменката, каза че гласът ни ще се чуе. Чува се: КАКВОТО КАЖЕТЕ ТОВА ЩЕ НАПРАВИМ

И ЕС като каже: София и околията за англо-скасите, южна България за Турците, северна България за Руснаците: Какво правим?

При това положение, а и защото съм от София, съм съгласен! :))

ЕС: Ти си шоп, значи ще си в Сърбия.

Значи каквото Европа реши... А ти бе, пуяк затлъстял - ти за какво си на върха на управлението цели 9 год ? Мръсник, негодник, лъжец, мерзавец, затри народа бе. Я се виж каква лой си. Откъде извади 100 млн да дадеш на полицаите, след като не е гладувано в Парламента ? Какво стана с шесторното убийство ? Какво стана с Борош-гейт и НДК ? Къде изчезнаха милионо евро от санирането ? Какво стана с БТК ? ... а със Суджук-гейт ? ... Делян Добрев-гейт ? Кой опраска Петър Христов ? Каква е връзката м/у Цецо-Гуменката и наглите ? Каква е твойта връзка със Степан Йосич ?

Шило

Някой няма ли да му обясни на тоя тулуп, че сме в ЕС, следователно зависи и от нас! Или поне трябва да зависи. Ба си подметката!

Що ли в себе си не съм много уверен , за тебе съм сигурен , при условие че не направиш Бай Ставри щастлив. Натам отиват нещата.

След 630 години на руско-турската окупация, повелята на Васил Левски България да бъде част от еврпейските народи се сбъдна! Поклон пред Апостола Левски и Апостола Бойко Борисов!

Ти добре ли си????? Как може да сравняваш Левски, който е дал живота си за народа с този, който дава живота на народа си за собственото си благоденствие??? Абсолютен дебил!!!!!!!!!!!!!

Тия двамата ще родят третият пол!? Иначе Юнкер не е много прост. Знае за какво иде реч и се е усетил че не им трябва нова Гърция скоро

Не допуска на Турция и Русия да влияят на България . Това побърква руско турските другари.

"доживяхме го" 17:06 и ти сте един и същ нали?По колко ви плащат да плещите,да се включа и аз.