Започна ремонт на саниран, но протекъл блок

Спешен ремонт на наводнените апартаменти започна в блок 9 на комплекс "Изгрев"-Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Започна ремонт на саниран, но протекъл блок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-важното е , че е "безплатно"

ПАК НЯКОЯ ЧЕРВЕНА ФИРМИЧКА СЕ Е ДОКОПАЛА ДО ДОГОВОРА:):):)

В Бургас стават нещата - там червения Герб санира

Ако това не е края на шайката ГЕРП, не знам... Дано ромите се вразумят и не гласуват за Суджука.

ТАКА ЛИ ВИКАТ НА БСП-ТО В МААЛАТА????ХАХАХА

Баце, гушни евро-залоените тлъстаци и ги води да видят какво става със санираните коптори.

след някой и друг месец ще започне укрепване на ремонтирания саниран блок.

Чудно к`во ще стане с влагата, ако я "санират" отвсякъде...

Всички мат. които се ползват за тези санирания са непаропропускливи. Тоест след може би 10-ина години всякакви сглобки по панелите ще дадат фира отвсякъде. Това със саниранията на панел ще бъде пълен провал. Трябваше да се мисли в друга посока например безлихвен кредит за да си построиш къща или някаква подобна помощ. Сега тези панелки след 20-30 години ще ги събарят...

викайте Бойко да отреже лентичката при откриването на ремонта на санирания блок. Той само ремонти открива, ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛЯ. РЕмонт на църква, на магистрала, на сменените контакти в детската градина...

Магистралите издържат поне 6 месеца преди да започнат ремонт а тук ?

СЕ ГОТВЯТ И ДРУГИТЕ САНИТАНИ В СТРАНАТА.ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЪЩОТО.

КЪДЕТО СА ПИПНАЛИ ЧЕРВЕНИ ФИРМИ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВАТ ПРОБЛЕМИ ;)

Че как тъй? Свинетка рече, че всичко е по мед и масло, а Делян Добрев даже се обиди! Гадни, мръсни, подли герберасти крадци! Малко остана още и ще си ходите, ако на 80% им дойде поне малко акъл в главата!

Това квичене го слушама от няколко години

Бойко Методиев Борисов е бивш комунист. И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995 година. Истина е, че Бойко Методиев Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа - Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Истина е, че Бойко Борисов и Георги Първанов застанаха на почетна стража рамо до рамо при възкресяването на паметника на Тодор Живков в Правец на 7 септември 2001година...

Хубава работа, ама .... Кой знае, колко пари са откраднати от така нареченото безплатно саниране, от какво спестиха великите фирми, за да протече блока през 3 етажа. Жалко за хората от наводнените апартаменти.

Започна ремонт на саниран, но протекъл блок Да ремонтираш "саниран" блок, даже някак си и "по-евтино "излиза.

спечелили търговете за саниране, наемат подизпълнители или "майстори", които халхабер нямат от саниране или сега започват да се упражняват! И резултатът е налице! Но по ЗУТ гаранционният срок е мнимум 8 години!

Масово и необразован цигански материал , без да имам нищо лично против братчеите.

По добре веднага да не се ремонтират,защото тази влага трябва да се премахне,а това става с години... Да им купят на хората влагоуловители и да започнат да си изсушават помещенията,че ако веднага се започне ремонт,после пак ще има следи от влагата!!! Цялата тая тупордия със санирането е за усвояването на милиарди от ЕС от обръчи от фирми,крадене му е майката,пък народа кучета го яли,да им падат блоковете на главите...

Нема време минута е много, има милиарди за крадене.

Чиста лъжа е.Злополучните два входа са оставени на същата фирма ,която ги орезили.А от това какво следва.Ремонт след ремонта и нищо няма да се подобри.Важното е "нашия" човек да си вземе парите. Защо наказвате хората?Те каква вина имат?Като се сменя фирмата да е за всички входове.Ясно е ,че пак ще се вика телевизията.Общината е незаинтерисована ,всичко е проформа.

d4

така става с "безплатните" работи... пак добре, че след "санирането" блока не е паднал...

Който ме убеди , че това правителство не трябва да си ходи и то колкото се може по-бързо , му ставам роб до живот. Друго просто нямам , останах само на себе си.

Крайно време е българските граждани да разберат, че държава не се управлява през медиите, кортовете за тенис и футболните игрища. Държавната работа не е рязане на лентички на всяка асфалтирана дупка, не е и снимане с европейските политици заради едното его. Държавната работа е ежеминутна грижа за цялото общество, мислене и следване на интереса на българския народ и държава пред другите страни. Един надут медиен балон не може да бъде държавник, колкото и медиите да се мъчат да го изкарват като такъв. Резултатите му ги виждаме в приземената авиация, в босите и необлечени полицаи, в окъсаните дрехи на пожарникарите, в ниския социален статус на всички тези служители на държавата и пенсионерите.

Сега в Бургас,скоро в други градове. Така е,когато нещо струва 100 лв.,Държавата,т.е.,ние сме го платили 220 лв.,а всъщност са вложени 41.67 лв.без ДДС.Но съм сигурен,че след този пореден "успех",Геройко и компания ЕООД,ще са напълно мотивирани,през 2019 г.,да източат вече 3 млрд.лева от Бюджета.Явно,има защо.

ubava rabota , ama na6enska.....

Путин е виновен и пияните руснаци.

Заглавието е подвеждащо.Тези журналисти както и повечето писали по долу не обръщат внимание на това че санирането не е приключило.Ремонт се прави само на покрива които е направен през есенните месеци и е некачествен и е да сметка на фирмата изпълнител.

Тая за смеска на изпълнителя сме я слушали , ама нещо много често напоследък.

То това оставаше и да не е за сметка на изпълнителя, ама ремонтите по наводнените апартаменти ще са за сметка на оня, дето го били и другия, де го евали.

Плейметка с корекции = Стара санирана панелка, без смяна на ВиК.

Е то не може, хем да се отчиташ в партийната каса, хем качествено да санираш.

Ве мое да е истина това , просто не мое да бъде , не ремонтот де. Водата иска да провали Боцевото председателство и е протекла от долу нагоре , от към мазето е проникнала .

Не искам да звуча като "важно е на Вуте да му е зле" и искрено съчувствам на жертвите, обаче всеки, който живее в тая мизерна държава и въпреки това е повярвал, че тя безвъзмездно ще му даде нещо, без да му излезе 10 пъти през носа (и то докато не кой да е, ами тлъстото Лиле Свинетката беше лицето на безплатното саниране), си заслужава каквото си е изпатил.

Абе мамичката им , нема отказване бе , изправиха блока срещу мен , защото не исках никакво саниране на имота ми.Кво да правя като на Ганьо , като му заговори някой за аванта пощулява и откача.

За съжаление - напълно си прав. Стискам палци да не свършите като тия от статията.

БГ майсторът знае само две неща. Като му кажеш какво искаш: "Ма аз така го праим, бе." Като се осере накрая: "Ми то не може". Синеблузи синове на работническата класа.

Ако 5% от сенираните сгради до момента преживеят пролетта и лятото ще ви кажа браво, ама много се съмнявам. Грабим Ежедневно Република България - герб!!!

Е, как да санират, като парите са отишли в касичката на ГЕРБ за купуване на избори.

ЗАПОЧНА РЕМОНТ НА БЕЗПЛАТНАТА ПРОСТОТИЯ

Всяка работа, свършена от българин в България е бавна, скъпа и некачествена. Толкова си можем. На запад работим добре, защото там ни ритат отзад, когато не го правим. Тук българите, които трябва да ритат, правят това по български, точно както и строителите. Никой не си върши работата, но после всички ревем против другите. Като сочиш някого с пръст, останалите 4 пръста сочат към теб. Включително средният.

Видя ли Неграмотйния Мазник, какви ги върши?

Едно изречение - три грешки. Че и наричате друг неграмотен. В енциклопедиите под " българин от прехода" могат да слагат вашата снимка. Пример сте за народопсихология.

Няма как да очакваш качествено изпълнение на каквато и да е работа, ако тя е следствие на тотална корупционна схема. При така нареченото саниране се работи с най-евтините възможни материали; работниците се неквалифицирани и безотговорни; контролът е формален. Фирмите работещи по проектите, в голямата си част са новосформирани "за борбите". Обществените се печелят само от "наши" фирми. Следствие на което 3/4 от парите се усвояват не по предназначение, сиреч се крадат.

Искате да кажете, че се работи некачествено само при санирането? Ако си викнете майстор вкъщи - той работи добре?

кой е изпълнителя да не е фирмата на В. Златев джи пи?

Ехехееее Ахахаххахаа МУХА ХА ХА ХА

Ремонт на ремонта, на ремонта, на ремонта ... Важното е да се усвоява.

Нищо не се усвоява.Да беше прочел статията пък тогава пиши.Ремонта е да сметка на фирмата изпълнител.

За ремонта е ясно за чия сметка е! Той за "усвояването" говори;)) Друг "саниран безплатно блок", пак в Бургас, но във "Възраждане" - комшията, дето го санират, донесе парче, запали го в една кофа - гори си, бе, хубаво при това! "Пробата" е взета след "крутите мерки" по проверка на материалите!

Протекъл покрива при недовършил ремонт. Хората от блока са нещастни. Останалите ганьовци цъФтят от щастие - "ето, знаех си! казвах ли ви?!"

На нас пък като ни обновяваха покрива не протече. Въпреки, че стана дъждовно по едно време преди края на работата. Хората е нормално да са нещастни, защото сега фирмата ще си оправи бакиите ама те ще си плащат сами за ремонтите на щетите от измокреното в апартаментите и нови електроуреди. За останалите ганьовци прочети онова анти отгоре какво е написал за вярата че тая държава ще ти даде нещо ей така на аванта.