ООН критикува Тръм, направил расистко изказване за Африка

ООН окачестви като "расистко" изказването на американския президент Доналд Тръмп, че имигрантите от Африка и Хаити идвали от "мизерни дупки".

Обратно в новината

Коментари - ООН критикува Тръм, направил расистко изказване за Африка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

точня превод е KлOзEт а не мизерна дупка

щом и как да няма свободно мислене ? казва се "шитхал" , а не градината на розови приказки . можем да добавим, че според някой немски певец , след Наполеон и следваща репресия , мисълта си е свободен , и че не може да се достигне това , каквото хората мислят : die gedanken sind frei , wer kann sie erringen ? лично нямам въпросителни или задръжки някой от моите "бизнес-партньори" да ме нарича "Швайнещал","Дрексак","халсабшнайдър", прочее такива "епитети" . разлика помежду предишните бели-домкси-управление и настоящем е в това , ония има бизнес-нюх, другите с изключение на Били Картър просто са си били издагнати кандидатури от ежелон на вътрешната административна йерархия . би било интересно , какви думи щял да си е намерил адвокат Ралф Нейдър преди 20 години , кат държавен в Белия Дом . Нека Д.Тръмп да продължи : напред , назад има , но часовникът не познава ...

казал е това което са. не е ли вярно?

Тръмпи ми става все по-симпатичен. Какво лошо е казал човека ? Казал е една неоспорима истина и нищо повече. А това че на някого истината не му харесва си е негов проблем а не на нас, нормалните които назоваваме нещата с истинските им имена.

Ами вместо хора от 'лайняните дупки' предпочитал бил такива от Норвегия. FYI чугуноглавци - една от НАЙ-ЛИБЕРАЛНИТЕ държави в Света :)))

'ми става все по- Чак сега? Т.е. дори и дебилизмът ти е бавноразвиващ.

Прав е човекът, но добре, че е забравил да ни прибави и нас, че след толкоз години под мъдрото ръководство на Винету и ние се превърнахме в мръсна дупка! А то иначе пак щяхме да станем за резил!

Тръм Тръм Тръм ТръмТръмТръмТръмТръмТръмТръмТръмТръм неграмотни дирници, оправете си заглавието!!!

глупости в това няма нищо расистко, това си е истина. Те са си мизерни дупки та дори и бели да имаше там

"Клането в Хаити от 1804 г. е масово убийство - пълно унищожаване на бялото население на новопрогласената Република Хаити - след революцията в Хаити, единствената успешна революция на роби в историята (в причинно-следствена връзка с френската революция - Хаити е френска колония). Проведено е от чернокожото население на новата република по заповед на Жан-Жак Десалин (император Жак I). Клането обхваща цялата територия на Хаити и се провежда от началото на февруари до 22 април 1804 г. Изклани или убити са между 3000 до 5000 бели хора от всички възрасти и полове. [ Отряди чернокожи войници шестват от къща на къща, избивайки цели бели семейства. Дори и тези бели, които са приятелски настроени и симпатизират на чернокожите, са като за начало хвърлени в затвора, а след това също убити. Втората вълна погроми се фокусира върху бели жени и деца. Според конституцията на Хаити от 1805 г., право на собственост върху земя в Хаити може да имат само чернокожите. Клането в Хаити от 1804 г. има сериозни и трайни последици върху историята на страната, както и за създаването на расовата враждебност в света. " ето защо днес хаити е лана дупка!!!!!!!! впрочем, всичките "освободили се от белите подтисници" страни на африка, начело с перлата юар, вървят по тоя лан път!!! пък после тръмП им бил кривата ракета на черните космонавти...айде, холан!

За какво изобщо съществува тая вече съвършено ненужна органиязация? Може и да се обижда някой, ама е истина. Повечето страни по света са мизерни и вонящи дупки. Неграмотни и дебилни народи, гигантска корупция, мафия, олигарси и фанатична религиозна пропаганда.

не е вярно! не ги е нарекъл мизерни дупки. Нарекъл ги е лай*яни дупки. Което си е истина...

" "Не може да наричаш "мизерни дупки" цели страни и континенти и поради тази причина цялото им население, което не е бяло, да не е добре дошло" Този какво иска да каже,че трябва да чакаме цялото население на Африка с "добре дошло"?

Кое точно не е вярно в казаното от Тръмп, та се вдигна този либерастки вой?

и тези,направил бил...,ами защо да не прави,както той,така и всички.Много пък им омиляха несъвместимите с белите ,с различен цивилизационен код индивиди на кукловодите.Да не би да не е вярно.Всеки да си стои,където е роден,тя природата е определила.Направила е така,че всяка раса,да е на съответното място в/у земята.Който върви с/у природата е луд и умопобъркан.

OO Н е същата е миризлива дупка, прикрита зад парфюмирани каузи.

този клоун трябваше да си остане в реалити ТВ

Леле какъв вой ще се вдигне заради едната истина :)

Какво толкова казал тоя- от днес бананите ще растат само в САЩ и никаква Африка да не чувам! Какво толкова е станало?

Дори бананите не растат в Африка, а предимно в Южна Америка.