Юнкер и Борисов с картата на европейския газов хъб ”Балкан”

Жан-Клод Юнкер и Бойко Борисов откроиха инфраструктурните проекти на Балканите като приоритет на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер и Борисов с картата на европейския газов хъб ”Балкан” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде махайте го това говно бе. Тва фашисти да бяха, за толкоз години, щяха да имат малко милост. Бах ти лайното мрасно.

то говното е само от 15-20, години, ако може да изкара още толкова, берекет версин. Демокрацията трае дълго.

Газовият хъб е планиран и финансиран от ЕС!Путкинофилите колкото и да им е мъчно щом така са решали от ЕС така и ще бъде!Путин ще просава газ през хъба и ще спазва правилата!

Ами ако Путин откаже да проСава през тоя хъб? Ко прайм с хъба тогава?

Путин го е еня, че ще трябва да плащаме на Турция такса пренос! Борисов спря "Южен поток" Европейски политик от класа!

Бате ви Борисов и Юнкер, като некакви фокусници размахват един фърчащ лист, пред изумената публика!

.. толкова ли е прост, че не разбра ли, че без русия, газ няма, брюкселското дедо го гледам само как се присмива под мустак на боковия хъб

Тази седмица на "карта", а другата седмица г-н Хъбов щял и лентата му да пререже! :))))

ма газ от Румъния към твойо хъб за продан в Европата няма да има... ОМВ си прави своя тръба до БАУМГАРТЕН.. Румъния, (Сърбия), Унгария та в Австрия. А ти пуска една връзка за газ за ТВОИТЕ НУЖДИ... Що не си помислиш кой бе начело на проекта НАКУКО, го в София му носехте опелото... Пък връзката OMV - SMV да са светнеш.. Пък да си провериш кой бе ТРЕТИЯ по тръбата на Южен поток в България, който бе допуснат да се включи при тогавашните преговори с Газпром. Позна Баце - ОМВ беше...

prosti mu gospodi,toi e prost......

без на масата да е седнала Русия/ Газпром / са безсмислени !!! Докато не каже Русия своята дума , Тиквата ще гледа идиотски и ще държи безмислени драсканици !!! А самата презентация е за баламурници - толкова ли нямат огромна плазма, на която да го представят ефектно .....Абе всичко ова говори като за лаишка работа ...

тия демократи уакани!Първо Иван Костов, отказа още една тръба с руски газ да минава през България и да получаваме здрави транзитни такси.ГАЗПРОМ И БОТАШ си построиха - Син поток през Черно море.После сикаджията- демократ уака Южен поток, единствено и само, защото Орешарски подписа първичните документи.А, българина си го харесва, защото са еднакво прости - филия с маз.

САЩ купуват руски газ за собствени нужди, или го продават на прибалтийските въшки. Англия доставя също директно газ от Русия. И Борисов ще купува газ от Русия, само че през Грузия, Турция, Гърция ....

То не бЕха хвалби и похвали, то не бЕха обещания за инвестиции, фондове, финансирания, Шенген, Еврозона - ще речеш, че някакъв рог на изобилието се е застопорил над София. И газовия хъб извадиха от нафталина... А какво ли ще правят още половин година, като не останаха залъгалки, щото гаче за два дена си изчерпаха репертоара?!

Бойко: Епизод 1: Големите надежди Бойко: Епизод 2: Първа кръв Бойко: Епизод 3: Сбогом на илюзиите Гледайте по кината новият филм на режисьора Стивън Спилбърг: Бойко: Епизод 4: Храмът на обречените

Какво става, цяла Европа май насочи трабите към нас...............

Членството на Бългрия в ЕС и НАТО представлява една голяма маса, на която държавата ни е поставена. На столовете с ножове и вилици са седнали колониалните държави, режат и си похапват добре.България пищи, но никой не и обръща внимание. Яко режат от 1997 г. когато МВФ изпрати условията си на Вишденов за влизане в ЕС и НАТО: 75% ликвидация на икономиката, 25% приватизация и въздушен коридор на агресорите против Сърбия/Турция и Гърция отказаха/. Виденов отказа да погребе държавата, но Костоф подписа и я закопа

Преди време генералът от бившето КГБ, Решетников съобщи: Виденов е имал среща с пияндурника Елцин, предложил му е да помогне с икономически проекти и България няма да влиза в никакви съюзи. Пияндето отсякъл: Не ни интересувате, вървете където искате! Трябва да си истински кютюк, за да не виждаш почерка на ЦРУ и на техния пратеник под прикритие Сорос! Жан Виденов е първият премиер, който спря държавната субсидия за неговата мракобесна фондация 15 милиона лева от джоба на българина! Това влуди човека на всесилното ЦРУ и той беше главен организатор на режисираните и платени протести. Дори на 11 януари ден след погрома над Парламента, френски дипломат публично попита: Не ми е ясно, уж българите гладуват, уж няма какво да ядат, защо тогава не разбиват супермаркети, а народното си събрание! Защо ли? Ами трябваше да бъде свалено социалистическото правителство, защото Клинтън готвеше война на Югославия и му трябваха съгласни марионетки! И ги получи!

България получава безвъзмездно от Евросъюза десетки милиарди евро със които изгражда инфраструктура за обикновеният Бългапит и за бизнеса!Изгражда системи за диверсификация на енергийните източници и санира жилищата на милион Българи безплатно! А NATO-ски самолети,войски,ракети и радари ни пазят от нагли и алчни алкохолизирани пишман освободители!Всъщност руски грабители!

Да ти пик.. на инфраструктурата и на санирането! И на диверсификацията на енергийните източници, ама тогава, когато стане.

Бунтът срещу виденов беше след като хиперинфлацията избухна и обезцени окончателно спестяванията и заплатата на Българина!И затова беше и е виновна червената бекапекагебе агентура която ограби абсолютно всичко и всеки във България!Още помним троле!

Буквите са три, но само първата е вярна х..

Може да доставяте още и мексикански, конгоански и папуаски газ, ама...в някой друг живот :)))

Преди година и половина "доби" газ от Ч море, после ХЪБА щеше да е готов това лято. Пиндосите са купили руска газ за Бостон. От "санкционното" находище в Ямал. Великите поляци на колко купуват газта от ФАЩ? минимум 700д. Туй ЩЕ добиваше газ миналото лето от Ч море, ЩЕ 2012 тръгне високоскоростен влак София-Видин. ЩЕ имаше 300 лв мин пенсия. За стотен път 2010та- ЩЕ влизаме в Шенген. ДУМОкратизъм. 80%ни гейберасти му вярват или още по-лошо охарактеризират се като него.

Щом Европа казва и дава парите газов разпределител ще има!И ако лайнорусия иска да продава газ за югоизточна Европа и Италия ще трябва да използва Българско-Европейският газоразпределител!

Колко е смешен Борисов с тази хартийка

луд на хъбчета се радва. какво ни грее нас българите, че някакви назначени от русия чиновници ще папат големите кинти за това хъбче, като ние по-евтина газ от русия няма да получим???

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

Ако соросоидите не харесват Русия, да се изселят в Африка по-бързо, защото в Сибир е хладничко

Сполай ти за хубавите думи, много рядко се чуват и на повечето хора им звучат странно и отвлечено. Колко лесно се оказа да промениш съзнанието на българина към по лошо.

Борисов има много такива карти с газопроводи и хъбове. Но най-важната - с Южен поток, я профука най-продажнически. Сега развява разни измислени картинки. Ако Унгария, или Чехия, имаха този шанс с ЮП, НЯМАШЕ ДА ПРЕДАДАТ НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ

гадни недоносени копеленца сте се сабрали тука...кака кури давали ви по некои лев или е така си карате

Всичко е ясно ... газ ще бъде руски, обаче ще мине през 150 фирми коммисионерите и ще кажат, че газ Румински за това е много скъп. Честито малоумни соросоидите.

Ритна 3 важни за България енергийни прокти, които заминаха за Турция. Одупи се на Ердоган за газ и ток. А турците са посредници, както и гърците.Колко струва това на Блгария.Тъпаци сме като украинците, които купуват газ на реверс от Словакия, но пак руски, с 17% над руската цена.Рано или късна за Южен поток и Белене ще има присъди на тези които продадоха България. Ние продавахме ток по 15 годишни договори на Турция и държахме кормилото за всичката газ на Балканите по време на комунизма

Ердоган пак удари джакпота ,докато дойде тоя газ от Азербейджан до тука минава през Грузия и цяла Турция ,турците ще лапат здраво от тръбата ,грузинците и те ,при нас пак ще стигне на някаква абсурдна цена .

Нали някой трябва да плати за лапането на другите - БОКо пак избра късата клечка за българите...!!! :::))) Дааа...!!!

Тръбопровода "На Боко".

Приемам корекцията.

Боко хъба :)))

Винаги съм вярвала в проевропейския път на развитие на страната ни.България успя да докаже ,че е стабилният фактор на Балканите. Най-после си застанахме на мястото!

Вервай си. Сигурно си вЕрвала и на царя. Пътят на България може да е проевропейски. А може и да не е. Но природния газ е руски

Това което безспорно е доказано до момента , е че сме най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС.

И сигурно за това, че сме най корумпираната държава в ЕС, виновни са марсиянците.

Най-после благодарение главно на ОПГ"герб" и на КапоДеТутиКапото им достигнахме "мястото" което те са отредили за България - дъното на блатото...!!! Дааа...!!!

Някой го е почерпил този пакостник.

Като гледам картата, единственото място от което може да дойде газ е тръбопроводът "Набуко"

,,Боце признай си, че всичкоя газ е руски". Това е 18-та карта с газови пътища и хъбове, която Борисов показва. Газовите източници все са различни/имаше даже газ от Катар/. Само газът от Русия е постоянен и неотменим.

сме от към обратната страна на хъба, при нас ще се казва - БЪХ.Бъх мааму.

.... лунен, марсиански, венериански ....

България страна на възможности .. Баце утре ще каже, че може и от Марс ще достави газ. Днес не утре :)

А какво стана с нашите находища/дето се пъчихме/, това на снимката идва от Украйна и Румъния...май без ,,мурзилките,, няма ХЪБ.Колко сме малки,ама много се пъчим на Русия...

Как квичат путинските свине!

няма газззззззз.

че в момента е препродадане руска газ на САЩ!!! Ама това не се казва щото е смешно !!

А както те познаваме твойте хора - фирми ще са на входа и на изхода! А Кой лити верва !

Отдавно каза е, че суджук с ракия не върви.

КАКВО ДЪРЖИ тоя мангалино - ще имаме някога ГАС -ИСПУСНАХМЕ ПИТОМНОТО И ЩЕ ГОНИМ (НО И ДО КОГА)ДИВОТО КОГА ЩЕ ИМА ЗА ТИЯ ДИВАЦИ

кога ще има СЪД за тия тикви

Боце, с тази хартийка можеш само да си обършеш гАза! Само заради прекратяването на Южен поток, трябва да се заселиш трайно при бай Ставри. А погледът! О-у погледът е като в онзи виц. Един си купил един килограм сафрид и после се напил. Ама за да не си изгуби рибата, я напъхал по джобовете. Тръгнал да се прибира и му се приходило по малка нужда. Извадил си го и започнил да уринира. Обаче му станало топло и погледнал надолу. Гледал, гледал какво държи, клатейки се и отсъдил: - Че си мой, мой си! Ама откъде се взе този тъжен поглед!

Май добре познаваш бай Ставри!?

"аз съм прост и вие сте прости затова се разбираме"

е ,че ако бяхме маалко по-умни нямаше да храним вампири,хлебарки и др.вредители и унищожители .

Руският е ясен-и сега го доставяме.Азерски,румънски,защо не ирански,американски и пр."по Света и у нас,газове"....Може и повече боб да ядем,та пак да го напълним този"хъб". До сега,можеше вече,"Южен поток"тихичко да налива доставки,да плащат руснаците транзитни такси,да бъдат разкрити едни стотици работни места....можеше,ама не би.Щото някой,трябваше да се пребори.Послушковците сега си мечтаят за газзззз....

Бреееееееее....... чак и Румънски газ :)) Абе какво пушат тези хора ??????

Това ще бъде руски газ транзитно преминал през Румъния!

Като го слушам, то май всички потоци, южен, турски, азерски и др. ще минат през България

Моля докторите да проверят премиера, че в последно време изглежда и говори като малауен. Да го проверят за ДИМЕНЦИЯ, моля!

Сметка без кръчмар.

Дали да прочета статията? Щото, тая червената чертичка ми изглежда, като да иде от Украйна, да го . За по евтино, да го