Радев: Институциите ни ще работят за по-силен ЕС

Имаме амбицията Европейският съюз да бъде по-силен след края на Българското председателство.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Институциите ни ще работят за по-силен ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС трябва да бъде много по-силен от сибиро-анадолските си съседи.

Aбе тапун махаъ се ква Eвропа

Инструкциите ни не знаят какво е това работа. Кой ит тия неуки, прости бюрократи работи?

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

Ако работят,както работят за България и хората.......тежко му на ЕС!

Абе тоя европейска измет що не си ходи да не си мислите че тая ненаядна зган ще ни помогне крайно време е да запее калашников иначе оправя няма

Така е трябва да дойде момчето със сметката .... всичко се плаща...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Абе квичящо прасе ,,ГРУХ"...за теб Коледа няма ли,че вече цяла година КВИЧИШ НА ЕДНА И СЪЩА КОПАНКА/ПОСТ/... НЕ ТИ ЛИ ВТРЪСНА БЕ ЕДНО И СЪЩО???? ИЛИ СИ НЕПРЕТЕНЦИОЗНА СВИНЯ БЕЗ АКЪЛ ЗА НЕЩО НОВО...ЛОЧЕШ И ПРЪСКАШ ЕДНИ И СЪЩИ ПРОСТОТИИ В САЙТА.... ПРИЛИЧАШ МИ НА ТРОЛА ДЕТО ПРЕДИ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ПИШЕШЕ ВСЕ С КЛАВНИ БУКВИ.... ,,АЛФА...ТВ НА ИСТИНАТА..." Вбесявам се,затова и аз ти пиша с ,,ГЛАВНИ"....ама ми писна бе папагал долен... Ако те набарам,ще тиюоскубя перушината....ДОЛЕН ПРОДАЖЕН ТРОЛ!

Имами много хубав президент досега сме нямали такъв,, висок слаб с дълги крака досега президентити бяха две трети тяло една трета крака тоест късокраки а радев има около една втора тяло една втора крака... само като го види човек си казва хубавец. може да кара истребители и сателити.. и за капак отдгоре имами си и една много красива президентка..кадето отиди събира погледити на хората. и е млада 1980 година родена тоест на 33 години... висока , отзади не е плоска а има кво да фанеш... а женскити терминаторки от герп са едни разплути тьотки от третиа пол. хахахаха

Виктор пита трима евродепутати... Джамбазки , един от Герб и един от ДПС ще се вдигнат ли ценитеако приемем еврото... И тримата единодушно казаха ами ДА! Обаче щели да паднат цените на лихвите по кредитите щото ЕЦБ щяла да ги отпуска на по-ниска лихва..... Аче ще плащаме и за фалирала Гърция естествено нито дума. Та така....народа ще гладува заради интереса на тия синковци.