ЕС финансира голям проект в българското земеделие

Споразумение за 100 млн. евро в областта на селското стопанство беше подписано днес.

Обратно в новината

Коментари - ЕС финансира голям проект в българското земеделие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И колко голям е, с 210 работни места?!СМЕШНИ ПАЛЯЧОВЦИ, Пожарникарю, пак се изгавриха с теб, напразно лиза....

е голям срам за ЕС. Парите на данъкоплатците в европейския съюз не са да се финансира поредният олигархичен проект в България. Всички еврофондове стигнаха до 10 червени фамилии, а икономика в България няма.

за разкриването на 210 работни места? Не е ли малко разточително да се дадат близо 930 хиляди лева за разкриването на едно работно място? С един милион лева може да се създаде работа поне за сто човека. С тези пари можеха да бъдат подпомогнати поне 2000 малки производители. Но не, те ще бъдат дадени на някой, който и без тях си има достатъчно и не му трябват, но защо пък да не ги вземе, щом може... Гнусни крадливи лицемери!

Както е казано"Пари при пари отиват"! Това е подигравка с Домуза,та той е милиардер и такава сума си я води за джобни пари!

Поредната мафиотска далавера !! Та внесените от България 100 млн. за фонда "Юнкер" са върнаха в България но не за народа български и нашата държава, а за олигархията и политическите комисионери, които ще откраднат най-малко 50% от тази "инвестиция", която ще облагодетелства едни много богати хора и около 200 души, които я ще вземат средната заплата , я не !! Майтап : 476190 лева за едно работно място !! Кога ли ще се върне тази инвестиция на българите , които сме я заплатили от джобовете си ?? Чрез 10% данък печалба или вноските в НОИ на база МРЗ ?? НИКОГА !! Честито на получилите парите : официално за "височайшите" български "капиталисти" и "под масата" за комисионерите-политици уредили им това !!

На живо, по доста телевизии, беше извършена и узаконена кражба на 100 000 000 евро от простия народ! Ликуйте и рукоплескайте!

476190 евро, не лева. Мафията си има държава, а еврочиновниците я подкрепят.

Браво бе, ще се накупят още 10-тина мургави футболери. Може и да им се дадат български паспорти.

След социалистическото безумие сега живеем в още по-голямо европейско безумие. Раздават се европейски /от нашите вноски/ пари на свои хора по съвсем други несъвместими с икономическата логика критерии. Това води масово до изкривяване на т.н. ни икономика до невероятни размери. От всичко това губят обикновените хора. В този вече уродлив вид само е въпрос на време кога ЕС ще рухне.

Парите са заем,нали така? С подписа на Порожанов,Държавата поема ли гаранции и всъщност,кой ще изплаща този заем?Вице Премиерът Симеонов,изнесе много сериозни факти за дейността на братя Домусчиеви в БМФ. Как се случи така,щото огромна сума пари,да се отзоват в техните ръце?И вярва ли някой,че ще бъдат разходвани честно,по предназначение и на ползу роду!? Или по-скоро въпросът е,кой какви % ще присвои,за нови банкови сметки по Кариби и Антили,за нови автомобили и имения,по Света и у нас......

И кво му е голямото на тоя проект? Да, парите са доста, ма са в полза на гелосания. Щял да създаде 210 работни места... което ще намали чувствително безработицата! Толкоз много, че като заработят заводите, вече няма да се забелязва...И работещите в тях ще захлебят големи заплати..по цели 5 - 6 стотака...

Взимаме от бедните и даваме на олигарсите... да ти пикая на ЕС...

Освен понятието Фалшиви новини, трябва да се въведе и Манипулирани новини. В статията е написано "финансиране", а става дума за кредит.

За сичката ни система- 100 млн лв,за лудогорец- 200 млн. Не е справедливо!

Много сте завистливи и все в чуждото гледате!Тия 100 млн да не са само за него,ще има делко. Не по равно , но все пак по братски!

Около1960 беше замислена коларожелезарска работолница и незнайкно как стана химически завод БИОВЕТ в центъра на града. Около 1980 започна разширение извън чертите на Пещера, като се построй ЖП мост, за да може цистерните да влизат направо в завода.Успоредно извън гадът се направи причствателна и доста халета. Мостът, халетата, всичко се изостави и в момента се разширява заводът който е в центъра на града. Дали има другаде химически завод в средата на населено място?

как да нямал нищо общо със земеделието ? То и фамилията му даже животновъдна.

От 315 млрд. евро получаваме само 100 млн?!? пардон - Домуза получава 100 млн! А сметката до 300 млн лева пак ние ще я плащаме май, защото се чуваха някакви гарантирани заеми. Ами, добре! Ще продължаваме да си траем явно, докато трупаме дългове, като някоя бананова република!

Забравих да добавя, че освен заема, 200 човека от народа ще получат "честта" да работят ниско заплатен труд в полза на тоя робовладелец с гелосаният перчем.

Щатите. Босът привиква секретарката: - Миранда, работите при нас 3 години вече, вършите си задълженията през пръсти, грубо се държите с клиентите, псувате ги, даже и мен зад гърба ми. Ще се стегнете ли да почнете да работите като хората! Тя: - Уволнете ме! Шефът: - Пак си знаете своето! Наясно съм, че сте тъмнокожа лесб*йка с еврейски произход.

Я да видим ся в България живътновъдство НЯМЯ всичко е внос от вън.Тия щатски био лаборатоари ТРУДНО НЕвъзможно проста да произвеждат АМФЕТИ на територията на САЩ .А във БГ то Мафията си има премиер пазарите за АМФЕТИ към Близкия Изток и Турция на 1КРАЧКА премиера пък ВНАСЯ КЕШОВЕТЕ в правилните ЮНКЕРскси банки вЛюксембург и Австрия значи всичко еточно

До колкото разбрах тази инвестицийка от 100 000 000 ние данъкоплатците сме я дали в джоба на Домуз Ага който пък ще направи едно ресто на КОЙ и кервана потегли към офшорските джендеми!!!! А Винкела ,който е на власт ужким беше подгонил Домуза!!!Да ама НЕ бе дебили!!!!!!!!!

се появи ??? Абе що не зЕмеш да се скриеш, не се ли усещаш колко си неук и тъп ???

Резултат = за земеделците и народа 0 ,за държавата 0 , другото е офшорни сметки и нищо положително .

Печалбите са за него/Домусчирв,де/който ще връща и заема!А за 100- 200 раб.места,р ще има по някой лев и ьа работниците!Но износа,от там ще печели и еетиния труд!

Значи са финансирали по-нататъшния геноцид на българите!!!

За българите ОТРОВНИ биоваксини а за сирийци кюрди араби високачествени АМФЕТИ-КАПТАГОН

Така е с корупцията в европейската комисия. Дават си на европейската народна партия, тя на нейния човек Тиквата а той на неговия човек Домусчиев. А после да се борим тук с корупцията ... Малка гатанка: знаете ли какво значи на турски "домус"? (янивс)

Я си спомни в коя банка стояха парите за южен паток, КОЙ щеше да го строи и като се срина тройният шлем, няколко милиарда изчезнаха, а подир тях изтичат в "неизвестна" посока и стратегически български активи ???

Пълно падение !

откриха идеята "план Юнкер", Борисов внесе във тоя фонд веднага точно 100млн.евро. Та значи ги дадоха на Домусчиев,а?

И ЦЕЦА СЕКСА БОРИСОВА :))

Дадоха ги на Домусчиев,на кой да ги дадат,проекта за завода е негов,има план за производство и за износ!Плана Юнкер е за частни инвеститори и всичко се проверява едно към едно.Домусчиев не е най лицеприятния " бизнесмен" по много известни причини във връзка с приватизираните предприятия и наглостта си,но в момента продължава въпреки лошата слава да се урежда успешно.Което не означава,че не трябва да му се държи сметка за миналото!

..постовете, май никой не е разбрал ,че става дума за ЗАЕМ, който ще се връща, ама "такъв е материала" !

Кой е гарант за заема,естествено държавата.Разбери толкова негативизъм към този олигарх има сериозни причини и не само към този ,защото сметката я плащаме ние,,КТБ,,кой плати?????????

Домуза ще дава заплати над средните /после защи сме били най бедни/и то на добри специалисти,а производството над 90% ще се продава извън страната!Ама че рептил!Ами да изискват и европейски заплати от Гела,какви са тези пари дето му дават ,на фона на ниски заплати!То няма лошо ,че е находчив,но всичко е за сметка на евтиния труд.В САЩ такива ли заплати ще дава,да не говорим как е придобил тук с приватизация на безценица терена и сградите на заводите!

Завод за хранителни добавки и ваксини за животни !?Това не звучи добре !Явно европа са решили конкретно да ни изтребят като държава !!!Помислете малко ...

Русия предлагаше, чрез Южен поток, да инвестира 3 млрд евро в България. Предлагаше създаване на 2 800 работни места със заплати на Газпром/30 000 - 40 000 лв/. Предлагаше и годишна транзитна такса 400 млн евро. Орбан сигурно не би пропуснал такава инвестиция.

УПРАВЛЕНИЕ НА МАСИТЕ - ДЪРЖАВИТЕ При социализма, подвид на представителната "демокрация" - открита диктатура, средствата за производство са държавна собственост, което е firewall срещу лукавите "инвеститори", "приватизатори" и "консеционери". Управлението на масите при социализма е основано на ГАРАНТИРАНЕ оцеляването на ВСИЧКИ, при запазване дистанция МЕЖДУ привилегированата прослойка в обществото и масите. Управлението на масите в съвременните "демократични" държави с капиталистическа икономика, друг подвид на представителната "демокрация", скрита зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура, се ОСНОВАВА на теорията на Ейбрахам Маслоу. Според Abraham Maslow, човешките ПОТРЕБНОСТИ са пирамида. В най-широката част на пирамидата стоят физиологичните потребности: въздух, вода, храна. Следващото ниво по-нагоре в пирамидата е НУЖДАТА от топлина. Още по-нагоре - защитеност от врагове, т.е. СОБСТВЕН дом. Само когато ВСИЧКИ те са УДОВЛЕТВОРЕНИ, човек МИСЛИ за социални контакти, любов. Следва ПОТРЕБНОСТТА от социално признание, известност. Още по-нагоре ИДВАТ естетически потребности и още по-нагоре ПОТРЕБНОСТ за власт. Докато ти си гладен, гол и бос, ти НЕ мислиш за политика, нали. Единственото НЕОСПОРИМО предимство на капитализма, скрита диктатура: "свобода" и "демокрация", е СВОБОДА на СЛОВОТО. И ВИНАГИ "свободата на словото" се натъртва като аргумент, за преимуществото на капитализма, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура, пред социализма - открита диктатура. Проблемът на свободата на словото, е че НЕ се вписва в нито едно стъпало, на пирамидата на Maslow. Т.е. свободата на словото НИТО може да се потребява, НИТО открива възможности за някакъв просперитет. Основавайки се на пирамидата на Маслов, първата фаза наречена - "свобода" и "демокрация" на източноевропейските страни, ЗАПОЧВА със западни "инвестиции", "приватизации" и "концесии" в сферата на: топлофикация, електрификация и пречиствателни станции за питейна вода, тази техника се нарича: "план на контролните точки" (milestone plan). Американската инвестиционна банка Goldman Sachs в нейно СПЕЦИАЛНО проучване прогнозира, че вече през 2025 година, една трета от населението на Земята ще бъде ЛИШЕНО от достъп до ЧИСТА питейна вода. За "инвеститорите", "приватизаторите" и "концесионерите" въздуха все още не е интересен, поради физическите му свойства и невъзможността да ОГРАНИЧАТ достъпа до въздух. Следва "либерализиране" цените за електроенергия, отопление и вода, СЛЕД което на голяма част от гражданите се НАЛАГА да теглят потребителски кредити, за да ИЗДЪРЖАТ чуждестранните: "инвеститори", "приватизатори" и "консеционери". По-нататък е монополизиране на комуникациите, обществен транспорт, жилищата Ви и ПРИРОДНИ ресурси: злато, газ, нефт, хора, храна и т.н.

Голям проект!? Да гушат гелосаната делиорманска мастия за сметка на бедния български народ. Убийци гнусни.

100 млн = 200 работни места че то едно работно място се връзва по 500,000 ...баси далаверата

ЗАЩО ДОМУЗЧЕТО ??? ... АМИ БИВШАТА ПРОСТИТУТКА - ДНЕШНА БИЗНЕСМЕНКА ЦЕЦА ( СЕКСА) БОРИСОВА Е ДРУГИЯ МУ СЪДРУЖНИК ЧРЕЗ ОФШОРКИ :))

Много вървят антибиотиците и ваксините при животните, лошото е, че после ги ядем и не ни е полезно за здравето. Само за Домусчиев всичко е добре той си прави пари и сигурно яде телешко от Кобе без антибиотици!!!

Голям праз. Тоя ще става още по богат а работниците ще бъхтят по 10часа и събота до обяд за300400 евро дето в една фалирала два дават даже повече за най ниско квалифицираните

За 11 години в ЕС най големия европроект е за 210 работни места. Мисля че от 1945-1956 същите 11 години са били създадени не по малко от 100 000 работни места в реалното производство. Нещо много дребнава излезе тази Европа.Дори не ми се иска да и кажа едно "благодаря"-не са го заслужили.

Стигнах до Хювефарма и спрях да чета

100,000,000е / 210раб.места=476,190 на раб място /700 е(МРЗ+осигуровки)=680месеца/12=56 години. Не схващам логиката да се прави всичко това за 210 раб. места, или явно ще има раб.място с 100,000 е заплата на месец. Иначе ако говорим за инвестиция с цел печалба то това е друго нещо, но не е нужно да се говори за раб места.

Евала дайте им всичко,че да има основание за соц революции.То и в Русия така е започнало всичко.Не случайно доверието в ЕС пада!!!

Мушеник дава на Мушеник за да даде на друг Мушеник! Докога бе хора, чашите преливат.

ОГРОМЕН ПРОЕКТ,ЧУДО НА ЧУДЕСАТА! 210 работни места в 2 града ,така ли ? А държавата (ние тоест данакоплатците) гарант по кредита ??? Правилно или се шашнах от ГОЛЯМОТО ?????

безвъзмездно предоставяне на пари, така ли е в случая ???

Значи почнали от нищото, само дето Бащата на Домуса е бил директор на Биовет по комунистическо

Докъде я докарахме !!! Започнаха да финансират доказани 'спекуланти и мошеници" като този на снимката с ЕС-средсва. Българските журналисти явно не струват пукната пара. Как може да не разкажат кои са тези нещастници - Да не би да са построили училище или болница ? или университет.? Тарикати и спекуланти и сега вече и от плана Юнкер! Дано човека, като разбере скоро за кой става дума не получи инфаркт . Тези могат да бъдат всичко друго но не и предприемачи и бизнесмени- ужасна нагласт.

Разбрал е "юнкера" какви са, защото веднага са клекнали за размера на комисионната му...!!! Дааа...!!!

Шило

Дойдоха и дариха Домусчиев!

По-добре за България щеше да е да Им Го дарим ние, ама сигур не го искат...!!! :::))) Дааа...!!!

Админът би ли ми изпратил в лично съобщение къде точно е спамът и в какво е извън темата скритият ми коментар, за да се поправя за в бъдеще.

А кой е гарант по тези заеми? Ако е държавата това не е ли дотация ?

Не са компютри, а компоти. Не са износ, а Върнати за Нефелни.

ЗА СЕЛСКО СТОПАНСТВО !!!! И 100 МИЛИОНА СА ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА ( НЕОБЛАЖИЛИ). НО СЕ ОЧАКВА БЕЗУСЛОВНО НАВЕЖДАНЕ ПО ВСИЧКИ ИСКАНИЯ НА НА ГРУПАТА ШЕФЧЕТА !!!