Търновци в ужас: Шизофреник убиец гони деца

Родители във Велико Търново са ужасени, че 26-годишният Роналд Стоянов, който преди 4 г. уби майка си с 27 удара с нож, ходи свободно из града и гони децата.

Обратно в новината

Коментари - Търновци в ужас: Шизофреник убиец гони деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дракула?

"Пуснете го в парламента, в съда или прокуратурата - по избор."

Щом двама българи кръстят сина си Роналд, значи поне на единия от тях му има нещо психически. Така че заболяването е наследствено.

а при тебе може и да не е наследствено заболяването

Каква вина може да има, един ТЕЖКО-БОЛЕН ПСИХИЧЕСКИ ЧОВЕК!!?!? Виновни са институциите!!! Кой контролира институциите? Отг.: Държавата! Кой управлява Държавата? Отг.: Политическата формация ,която бъде избрана от народа...на честни, демократични избори( колко съм наивен, нали?)!!! Излиза, че Държавата-това сме ние: АЗ,ТИ,.....ВСИЧКИ НИЕ!!! Единия начин за контрол от страна на народа, на т.нар. Държава...са изборите! Другият е: ПРОТЕСТИ...1-ВО МИРНИ, ПОСЛЕ С ЕФЕКТИВНИ!!! ТОВА Е НАЧИНА,ФОРМУЛАТА ЗА ЕФЕКТИВЕН(а не ФИКТИВНО) ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ ОТ СТРАНА НА НАРОДА!!! ЗАТОВА И САМИТЕ ПОЛИТИЦИ, ЩЕ НИ НАРИЧАТ ДЕБИЛИ И С РОБСКО МИСЛЕНЕ....ЗАЩОТО СИ Е ТАКА. НЕКА НЕ СЕ СЪРДИМ И ДА СЕ ПРАВИМ НА ОЩИПАНИ МОМИ. ИСТИНАТА Е ТАКАВА- НИЕ СМЕ ДЕБИЛИ. ПОЗВОЛИЛИ СМЕ ДА НИ ПРЕВЪРНАТ В ТАКИВА, С НАШЕТО БЕЗРАЗЛИЧИЕ, АПАТИЯ И АБДИКИРАНЕ ОТ ОСНОВНИ ЧОВЕШКИ ПРИНЦИПИ. ЖАЛКО, НО ФАКТ!!!

А който е казал, че лудият не е опасен, ще го гарантира ли с цената на живоата си или с този на близките си? Ако не, то защо ние, редовите българи, да го правим?

Няма ли здрави мъже там па да го лепнат тоя и да го наритат здраво за да си решат проблемите , тоя ще разбере само от здрава сопа.

Чета и не вярвам на очите си! Какво търсят по улиците луди убийци?

Не съм злобар, но няма да имам нищо против тоя да ръгне подписалите, че не е опасен.

В какво интересно струпване на хора превърна демокрацията нашата държава. Не могат да се справят с лудите и убийците. Май само събират данъците за да се борят с нормалните. Явно за всичко са виновни само те!

"..През 2010 г. се разболява от шизофрения след побой"

Сладур ! Тия деца нямат ли си бащи ?! Един в десятката и ще му оправя погледа !

Luna0102

Тези бащи се водят вменяеми и ще изгният в затвора.

Ясна си ми с това мангасарско име ! Ама би трябвало да знаеш ,че в психиатрията лекуват и с лабут !

Син или дъщеря убили родител нямат право на живот ,без значение дали са вменяеми или не,ако соросоидните тълкователи смятат обратното те го правят с цел унищожаването на нацията.Питам ,кой е този кретен който е решил да пусне на свобода невменяем убиец ?

а щизофренично-мегаломанската банкянска тиква гони цяла България!

Чакат следващото шесторно убийство, за да се задейства системата! Може вече да е споменато, много са коментарите за да ги прочета всичките.

papion

Сега какво, да чакаме поредното убийство, за да могат да го съдят, като вменяем? Шизофренията не се лекува и не се знае в кой момент ще превърти, затова такива като него трябва да си седят в психиатрията и да правят пликове, а не да са сред хората и да ги заплашват.

Luna0102

Още 10 убийства да направи него не могат да го осъдят като вменяем, единственото което биха могли да направят е да го затворят в психиятрия до живот като опасно луд, но официално се води невменяем и безопасен.

Бащите на децата да вземат по една летва и да го излекуват тоя индивид. Всеки по един път зад врата и готово, проблема е решен. Последния да го зарови.

Не знам дали разбираш, но предложението ти е да станат убийци. По-добрия вариант е бащите да вземат по една летва и да се наредят пред парламента или както е актуално в момента пред НДК, за да налеят малко акъл на управляващите, които да предприемат мерки подобни индивиди да бъдат въдворявани където им е мястото.

аааа, няма, няма да станат убийци. Ако не ме лъже паметта едно момче така го убиха пред дискотека и така не стана ясно кой е убиеца, защото не знаели след кой удар починал, а го ритали 5-10 човека. Така че всеки по един път зад врата и докато квичи още да го копат някъде по балкана.

Luna0102

"След това отказва да пие лекарствата си, започва да нарича и двамата си родители демони и се скита по улиците с нож в колана ", " Роналд не е опасен и през септември 2016 г. го пуснаха на свобода. ", "ходи свободно из града и гони децата." Вероятно иска да си играе с тях на играта "Джак изкормвача". Какво ли трябва да направи за да решат капацитетите, че този е безобиден само в усмирителна риза?!

КАКВО МУ Е ТОЛКОВА НА ТОЗИ МАЛОУМНИК, НЯМА ЛИ ПОЛИЦИЯ В ТЪРНОВО, НАЛИ БОЙКО ИМ ДАДЕ ПОВИШЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ!!!

Сега сме заети да си харчим честно заработеното увеличение.

И във Варна квартал Младост живее подобен шизофреник.

Ами да го хванат, нали е заселено полицейското присъствие.

Потресаващо е че до тук двадесет човека съпартийци на Пипи Чорапчето са подкрепили коментара му от 11:44, в който се отправя призив към ужасно насилие.

Знаеш ли какво е подобен "човек" да ти е съсед? Да те е страх да излезеш от входа? Да си пуснеш децата пред блока?

Става въпрос не за болното лице, а за коментара на долното лице, в което има призив на къде да се насочи ножа на убиеца, което е недопустимо, просто прочетете коментара му по на долу от 11:44

Кротни се;) Какви съпратийци, какви пет лева, бе - става въпрос за опасен шизофреник! А те не подбират по партия и цвят! Иди в Търново, застани на пътя му, обяви му високо, че си от "правилната партия" и чакай да видим... ако те преброи за човек - добре; ако те сметне за "демон" - бягай надалеч!;))) Дир, махнете ми коментара, че да не се възпаляват разни циреи като този!;))

много ти се иска да ти махнат коментара от 11:44 с уточнението къде да влезел ножа

OmPoBeH

На "този цирей", много на дълбоко си му бръкнала щом те преследва така или те обича или е от БХК.

психиатриите НЯМАТ клинични пътеки. те са на делегиран бюджет, ако са общински- плаща общината, ако са държавни- плаща държавата. и там има правила и те не са в полза нито на болните, нито на здравите. има срок, за който можеш да го лекуваш, после го пускаш навън, защото иначе пристигат ония от Хелзинския комитет и ти правят проверка, като ВИНАГИ психиатриите са виновни .

моля прочетете коментара на горното лице тук от 11:44 понеже мисля че не е уместно да се насочва нож пък било то и срещу депутати и прочие

баси звучното българско име ''роналд''и тоя да не е пострадал от възродителния процес

През шейсетте? Ти не беше ли писал веднъж някъде, че си на 40 и няколко години? Ако не се лъжа - през 1973 г. роден?

Колко още луди ходят кой знае? Колко ли има и нерегистрирани?

какво като е болен? Да чакаме да избие половината град? То демокрациата е като лекарствата определена доза е добре, после вреди!На някои помага, на някои въобще не им действа!

Полицията още ще чака, защото тоя ходи само с нож. Когато тръгне с две брадви или боздуган и самурайски меч в ръцете, тогава може и да се активират!

Ще се активират - демек ще се отзоват на повикване и ще си водят записки, почесвайки се замислено.

Не бил опасен! Сигурация има ли? Да не стане после:"Ама то грешка станала"! Затова лудите трябва да са в лудницата! Въпросният Роналдо някой може да реши да го "обезопаси" с куршум в главата! Нали знаете "Вържи попа, да е мирно селото", а то после ще си скубем косите!

"Попа", в случая, е в София. И не е един.

Е тоя как ще го пипнат, като е виден русофилистик и само за Путин говори. А пък интересното е, че са го кръстили Роналд на човека който еВа мамата на Русия.

Еми, теб пък как са те кръстили СерГей, пък ти говориш срещу Путин само.

Полицията да си затвори очите за 5 минути и проблем аще буде решен. Тва се лекува с куршум...или с няколко куршума....

d4

Кен Киси. "Полет над кукувиче гнездо"... но там въдворените до живот са по малко опасни... редно би било родните "корифеи-психиатри " да прочетат книгата. ще им е от полза!

ТЕ СА ЧЕЛИ КНИГАТА НО МЕСТАТА В ПСИХИАТРИИТЕ НЕ СТИГАТ.ПЪК ЛОБЕКТОМИЯ В 21 ВЕК

Роналд или Елвис Преслей- без значение, и двамата бяха американски продукт.

Това е известният форумен клоун с двата шизофренични псевдонима Ronald Reagan и The Canadian.

България е едно малко бижу!

Така е, ама е омазано с говна.

Управляват ни гадове българофоби, геноцидаджии, грабители, унищожители на българския народ и държава.

тенденцията е да се ЗАКРИВАТ специализираните заведения за психично болни, и да се настанявали в защитени жилища, щото много се нарушавали правата на психично болните . та, ако тоя е настанен в такова защитено жилище, кой ще му попречи да си излиза и да си прави каквото си иска ? какво очаквате да направят психиатриите ? освидетелстван като невменяем- т.е.- при ново престъпление отново не могат да го съдят, щото е ужасно много болен. полицията - и тя какво да прави ?

Този гледа като Предатора ... Хищникът - 3

Прилича си човека на сериен убиец - като Бостънския удушвач :)

Ако Фюрера беше жив, този щеше да се рее между облаците. Да е.ва и демокрацията. Да е.ва и демократизаторите.

Е, понеже "Фюрера" не е жив, да оставим децата си да ги колят?

Фюрерът е жив! Казват му Путлер! Той е обявен за лидер на нацията, преведено на немски ФЮРЕР! Учете иностранни языци, за да не се излагате!

важното е че кръщават децата си на шизофреници при това с памперси болни от алцхаймер -като Ронадл рейгън

Ако я кара така, няма да доживее до някой от рождените си дни.

При всички положения няма да доживее до някой. :)

в чалгария всичко е възможно

Ох, дано не се сети да става софиянец !

Този гледа като човек от "якудза", ама има добро чело за една тръба между очите.

Интересен подход, смяташ че шизофренията получена след побой, би могла да се избие с удар с тръба между очите?

Абсолютно съм убеден, че помага!

Не е нужна такава грубост. Достатъчен ще бъде и малък калибър, но точно в целта.

С нож в колана ? Сигурни ли сте ? Добавено така, накрая. Ако мине ... И полицията няма да му го вземе ? На шизофреника ? Че то на абсолютно вменяем човек веднага ще му го вземат ! И тука не става въпрос за съдене или арестуване, а за отнемане на опасен предмет. Май пак нещо клеветим полицията ?

Недей, недей - имахме такъв съсед, гонеше децата и стреляше по гълъбите и гларусите с газов пистолет! Имаше 25 жалби от съседи в полицията срещу него! Но... живееше с майка си! Според полицията, тя ги уверила, че "той си взема лекарствата редовно" и ... всичко приключваше до тук! Пишеха поредния "предупредителен протокол" и свиваха рамене - толкова можели да направят "по закон"! Препращаха ни към прокуратурата... и така до безкрай в "Параграф 22", докато почина! Това беше преди няколко години - ако сега "по закон" имат и друго права- добре!

прочетете коментара на това лице от 11:44

БЕГЕ е държвата на УБИЙЦИТЕ. Тоя е втори Росен и ще очерни друго семейство, защото държавата я няма и е изгнила от корупция! ОСТАВКА!!!!

БЕГЕ - държавата на троловете и антибългарите

Данчето от Самоков като малка е падала от магаре. По-късно е удряна от трифазен ток. Лекувана е в Дома за недъгави жени в с. Тамарино, общ. Тунджа, обл. Ямбол. Там по същите причини са лекувани: Десислава Атанасова, Цвета Караянчева, Ирена Соколова и Снежана Дукова от ГЕРБ... Върху тях пробвахме различни форми на лечение, от гумен чук до мощни медикаменти. Резистентни са и това не им помага... Подробности да не изброявам, цензурата не ми позволява... Между другото, Домът държи ВИП-стая и за Цецка-стругарката... Жените в този Дом имат пълна заетост. Правят дървени щипки, макар за тях да няма пазар. Това казва директорът на това лечебно заведение, д-р Кожухаров.

И в училище,последната година,като завършвах,имаше едно психично болно момче,дето тормозеше цялото училище !

Да не е бил Путин?

Не,казваше се Павел Цариградски това момче !

Добре де,защо не се споменава информацията че Роналд е един от известните русофили във Велико Търново

Ем, ти как не си казваш, че си от известните идиоти, в България.

Прочети му досието бе малоумник,виж какво пише вътре - виж какви работи е разправял в лудницата и тогава ела да пишеш

Правилното решение-метър и половина водопроводна тръба3/4 с муфа на края!!! в челото и няма да гъкне!!!

Правилното решение е свестните хора да се събудят и да си върнем държавата от бандата, която я е превзела.

Да ама "бандата"има танкове и други оръжия!има биля и САЩански войски!!!Пък с камъни против танкове не върви!!!

Абе ти с минуса и ти май си за тръбата!!!

Някога такива ги пращаха до живот в лудницата. Сега обаче те видиш ли, имали права и не може да бъдат принудително затворени. Пожелавам на всички демократи такъв да срещне техните деца.

милицията да не са луди да го гонят и да го хванат ще го пуснат но къде друг въпрос

не прощава.

либералната демокрация